🔰جزئیات ثبتنام تاکسی «بی ۵۱۱» در تهران
مدیرعامل تاکسیرانی تهران:
🔹خودروی بی ۵۱۱ از جمله خودروهای پیشنهادی به تاکسیرانان برای نوسازی است.
🔹سازمان تاکسیرانی ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات با کارمزد ۸ درصد برای نوسازی خودروی تاکسی در نظر گرفته است.
🔹خودروساز نیز تسهیلات ۳۰۰ میلیونی با کارمزد ۱۴ درصد در نظر گرفته است.
🔹بی ۵۱۱ خودروی جدید است و هنوز به عنوان تاکسی در شهر فعال نشده است.
╲\╭┓
🍁🍂
┗╯\╲ @yashilvatan_ir
«یاشیل وطن»
🔰تصادف کمپرسی با پژو در چهارراه آتشنشانی مرند خسارت مالی در پی داشت.
💯🌼پایگاه خبری یاشیل وطن:
🇯🇴🇮🇳 ↯
🆔👉 @yashilvatan_ir
اینستا↙️
Instagram.com/yashil.vatan.ir
ایتا ↙️
https://eitaa.com/yashilvatan_ir
🔰مسمومیت ۷۰ دانشجوی خوابگاهی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
🔸۷۰ نفر از دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران شب گذشته دچار مسمومیت غذایی شده و به مراکز درمانی منتقل شدند.
╲\╭┓
🍁🍂
┗╯\╲ @yashilvatan_ir
«یاشیل وطن»
🔰 خوب و بدهای تغذیهای در سرفه
╲\╭┓
🍁🍂
┗╯\╲ @yashilvatan_ir
«یاشیل وطن»
🔰این بار مرد نه، یک زن در ایران به پرداخت مهریه محکوم شد
🔹یداله روحانی منش مدیرعامل ستاد دیه همدان گفت: یک زن ۵۵ ساله در همدان به خاطر ضمانت مهریه فرزندش با شکایت عروس خانواده راهی زندان شده است.
╲\╭┓
🍁🍂
┗╯\╲ @yashilvatan_ir
«یاشیل وطن»
🔰ظریف: اسرائیل تا زمان آزادی کامل سرزمینهای فلسطینی یک روز آرامش نخواهد دید
پ.ن: یعنی نابودی اسراییل
╲\╭┓
🌼🍂
┗╯\╲ @yashilvatan_ir
«یاشیل وطن»
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰سخنان قابل تامل بیژن عبدالکریمی
🔹اینها را بشنوید و دست از حقارت بردارید و به ایران و جمهوری اسلامی امروز افتخار کنید.
🔹ما اسرائیل را زدیم و اسرائیل هیچ غلطی نکرد. ما از یک کشور ضعیف و پاسبان غرب به قدرت منطقه ای تبدیل شدیم. روشنفکری ما در حد نق نق های روزمره خاله زنکی تقلیل پیدا کرده. ما باید مشکلاتمان را در یک تصویر بزرگ تاریخی حل و فصل کنیم.
╲\╭┓
🌼🍂
┗╯\╲ @yashilvatan_ir
«یاشیل وطن»
🌐 آگهی
#تاکسی-آنلاین-بُنِت-به-مرند-رسید !!! 🚕
😍😱خبر خیلی مهم برای همشهریان عزیزمان در شهر مرند و یامچی و به زودی در کشکسرای،
از شهر خودت تا هر جای ایران سفر کن😍😱
🔻با ا ستفاده از کد معرف خود، برنامه بُنِت را برای دوستانتان نصب کنید
و هر نفر ۲۰ هـزار تومان اعتبار سفـر دریافت کنید.
💥کد اولین سفر رایگان 》 BT1403
🔻دانلود از کافه بازار:
https://cafebazaar.ir/app/ir.bonet.passenger
🔻دانلود از مایکت:
https://myket.ir/app/ir.bonet.passenger
🔻دانلود مستقیم:
https://bonettaxi.ir/CLIEN.apk
#ثبت-نام-رایگان-راننده-در-بُنِت
🔻 ۵۰۰ هزار تومان پاداش ثبت نام اولیه !
5میلیون تومان پاداش قطعی
سواری ، بانوان ، وانت ، موتورسیکلت
📭شماره تماس :09012956100
ثبت نام انلاین :
https://bonettaxi.ir/%d9%81%d8%b1%d9%85-%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%86%d8%a7%d9%85-%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%86%d8%af%d9%87/
🔰پیشنهاد مجلس برای تخصیص ۳میلیارد دلار به واردات خودرو
🔹یک عضو کمیسیون صنایع و معادن از پیشنهاد مجلس برای افزایش رقم تخصیصی به واردات خودرو به ۳میلیارد دلار خبر داد و تصریح کرد که واردات مُسکنی برای بازار خودروی کشور است.
╲\╭┓
🌼🍂
┗╯\╲ @yashilvatan_ir
«یاشیل وطن»
🔰ورود سامانه بارشی به کشور از دوشنبه
🔹رییس مرکز ملی پیشبینی وضع هوای از ورود سامانه بارشی به کشور، از روز دوشنبه (۲۱ آبان) و به دنبال آن آغاز بارش در استانهای واقع در شمال غرب کشور و سواحل غربی خزر خبر داد.
╲\╭┓
🍁🍂
┗╯\╲ @yashilvatan_ir
«یاشیل وطن»
🔰 ابتلای ۱۴.۱۵ درصد جمعیت کشور به دیابت
📌معاون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:
🔸هفت میلیون و ۵۰۰ نفر در کشور دیابت دارند که ۳۱ درصد بیماری آنها کنترل شده است و چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر نیز پوشش درمان دیابت دارند.
🔸برنامه کشوری پیشگیری و کنترل دیابت از سال ۱۳۸۳ در نظام سلامت ادغام شد و غربالگری و بیماریابی در جمعیت بالای ۳۰ سال در فواصل سه ساله انجام میشود.
╲\╭┓
🍁🍂
┗╯\╲ @yashilvatan_ir
«یاشیل وطن»
🔰 مرگ دختر ۱۱ ساله در خانه وحشت
مهسا گلستانی، دختر یازده سالهای که از بهزیستی مشهد به سرپرستی گرفته شده بود، در اثر شکنجه ناپدری و نامادری خود در کاشمر به قتل رسید.
🔹دختری که حتی عکسی از او نیست که حداقل به جای اعلامیه نداشتهاش در وسط صفحه بگذاریم، در خانهای که خانه آرزوهایش بود و در آغوشی که قرار بود جای آغوش پدر و مادرش باشد در اثر شدت شکنجه جان باخته است. او و برادرش در دوره ششماهه آزمایشی در اختیار این خانواده قرار گرفته بودند و احتمالا شدت پیگیری بهزیستی در دوره آزمایشی به قدری بوده که خانواده فرصت هرگونه سوءاستفاده از مهسا و برادرش را داشته باشند و بهزیستی وقتی میرسد که دختر در بیمارستان بوده است.
🔹براساس اخبار محدود منتشرشده، دادستان عمومی و انقلاب کاشمر درباره مرگ این دختر عنوان کرده است: براساس تحقیقات اولیه صورتگرفته علت فوت دخترخوانده ۱۱ ساله، ضرب و شتم و نبود مراقبتهای لازم از سوی پدرخوانده و مادرخوانده وی بوده است. حجت الاسلام اسماعیل بلوچزاده، دادستان عمومی و انقلاب کاشمر، گفت: فوت این دختر ۱۱ ساله در یکی از مراکز درمانی کاشمر با علائم کبودی و شکستگی روی بدن به عوامل انتظامی و قضائی گزارش شد؛ این موضوع در حالی مورد تحقیق و تفحص قرار گرفت که مشخص شد دختر مذکور، سه ماه قبل به صورت فرزندخوانده به خانوادهای کاشمری سپرده شده است.
🔹با تحقیقات صورتگرفته درحالحاضر پدرخوانده و مادرخوانده این نوجوان با قرار تأمین کیفری در بازداشت هستند اما هنوز نتیجه قطعی تحقیقات پزشکی قانونی درباره علت فوت دخترخوانده ۱۱ ساله این زوج که اصالت نیشابوری دارد، مشخص نشده است.
╲\╭┓
🌼🍂
┗╯\╲ @yashilvatan_ir
«یاشیل وطن»