موافقت دولت برای تصویب افزایش تعرفه برق پرمصرفها
💡طرح افزایش تعرفه برق مشترکان پرمصرف در نوبت تصویب در هیات وزیران قرار گرفته و با موافقت قطعی دولت برای مناسب بودن این طرح در مدیریت مصرف مواجه شده و احتمالا افزایش تعرفه برق پرمصرف ها تا چند روز آینده به تصویب نهایی خواهد رسید.
🌦یاشیل وطن/رسانه موثق
⚡️
🆔 @yashilvatan
🔰واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات یک دختر ایرانی در کانادا:
🔹فردی که خواهان تحریم ایران شود نه ایرانی است و نه وجدان دارد/ایسنا
🔹پیشتر شاپرک شجری زاده، دختر معترض حجاب اجباری در ایران، در همایشی در کانادا خواستار تحریم ایران شده بود
🌦یاشیل وطن/رسانه موثق
⚡️
🆔 @yashilvatan
راهیابی نمایش " ماشین زمان" به سی و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر
نویسنده: پژمان شاهوردی
کارگردان: محمد یوسفی زاده
🎭با بازی :
اکبر ذابح ، مصطفی آذری ، محمد حاج احمدلویی ، یوسف پوربشاش ، محمد یوسفی زاده ، آیسان خلیل زاده ، پریوش فتاح زاده ، فاطمه قلی زاده ، امیرعلی کاظم پور
کاری از گروه تئاتر تکم ونیلوفران شهرستان مرند
🌦یاشیل وطن/رسانه موثق
⚡️
🆔 @yashilvatan
🔰شهرستان مرند پس از اسلام
فتح آذربایجان به دست اعراب در سالهای 18 تا 22 هجری قمری به وقوع پیوسته اما مورخین اسلامی از مرند برای نخستین بار در سال 160 هجری نام برده اند بنا به نوشته های بلاذری مرند در هنگام فتح آذربایجان قریه کوچکی بود که ( ابوالبیعت حلبس ) به آبادانی آنجا همت گماشت و پس از او پسرش محمد در سال 200 هجری حاکم مرند شد و برای توسعه شهر کوشش بسیاری کرد . او فردی فرهنگ دوست ، دلیر و شجاع بود و بنا به نوشته طبری او شعرهایی به زبان فارسی آذری داشته که در آذربایجان معروف بوده است .
در روزگار قیام بابک خرم دین به سال ۲۰۱ هجری، شهر مرند سالها یکی از مناطق تحت نفوذ وی بودهاست. چند حاکم در این زمان بر مرند حکومت میراندهاند که از جملهٔ آنها «سالاریان»، «روادیان» و «شدادیان» را میتوان نام برد. در اواخر قرن چهارم هجری، در کتابهای «حدودالعالم» و «صورةالارض»، از مرند به عنوان شهری آباد یاد شدهاست و ابوعبدالله مقدسی نیز مرند را شهری مستحکم نامیده و حمدالله مستوفی در نزهةالقلوب نوشتهاست: «مرند شهر بزرگی است که دور بارویش ۸۰۰ گام است و باغهای پرمیوه دارد. بالاخره شاردن، سیاح فرانسوی مینویسد: «مرند شهر خوبی است و دارای ۲۵۰۰ باب خانه و باغچه میباشد و بوستانهایش بیشتر از عمارت و آبادی است».
در سال ۶۰۲ هجری قمری، مرند در یک یورش سهمگین توسط گرجیان به ویرانی کشیده شد و در سال ۶۲۲، «سلطان جلالالدین خوارزمشاه» در مرند استقرار یافت.
در دوره ایلخانان بر رونق و آبادی مرند افزوده شد. به طوری که بنای کاروانسرا و قلعهٔ هلاکو در شمال مرند نیز از بناهای اواخر دورهٔ ایلخانی، یعنی زمان ابوسعید بهادرخان به سال ۷۳۱ است که کتیبهٔ محراب مسجد جامع مرند نیز شاهد این مدعاست.
🍂🌤 یاشیل وطن | رسانه موثق
↯
🆔 @yashilvatan
🔰 دستور امیرالمومنین(ع) به کارگزار حکومتی که اطرافیانش مرتکب تخلف شدند
▪️او را با شلاق کیفر کن، اموالش را بگیر، خوارش کن، او را به عنوان خیانتکار معرفی کن و طوق بدنامی به گردنش بیاویز
📌 آقایان مسئول! چقدر حاضرید با تخلف اطرافیان و آقازادههایتان اینگونه برخورد کنید؟
🌦یاشیل وطن/رسانه موثق
⚡️
🆔 t.me/yashilvatan_ir
🌐 @yashilvatan
19.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش ویدئویی/ همایش وحدت حوزه و دانشگاه در مرند با حضور و سخنرانی میهمان ویژه حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه معزز تبریز + سخنرانی امام جمعه مرند و تجلیل از فعالین
🌦یاشیل وطن/رسانه موثق
⚡️
🆔@yashilvatan
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
💙
در گرفتاری ها باید
اندیشه را به جنب و جوش درآورد
نه اعصاب را
خوشبخت کسی نیست که
مشکلی ندارد
بلکه خوشبخت
کسی است که با مشکلات
مشکلی ندارد
باید حوصله داشت
تحمل کرد، تا موفق شد!
@yashilvatan
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹