🔰آخرین تلاش هم به سنگ رسید
طبق اذعان پلیس آلمان در تجمعی که با عنوان تجمع ایرانیان مخالف جمهوری اسلامی مقیم اروپا در برلین انجام شد، جمعیت حاضر فقط به اندازه ۱۴ درصد کل ایرانیان مقیم خود آلمان بوده است.
یعنی از کل اروپا حتی یک درصد ایرانی ها نیز حاضر نشدن در این سیرک شرکت کنند
گفتنی است بخش عمده این جمعیت نیز از ملل دیگر با نام ایرانی با وعده پول و البته پخش ساندیس و نهار و پوشاک جمع شده بودند.
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲ @yashilvatan_ir
🔰 آسیب به ۲۶ حافظ نظم و امنیت در ناآرامیهای اخیر شهرستان مرند
↩️ حجت الاسلام والمسلمین نعمت زاده با اعلام این خبر گفت : در شهرستان مرند هم در ناآرامی و آشوب های اخیر ۲۶ نفر از عزیزان بسیجی، سپاه و نیروهای انتظامی آسیب دیدند اما از آشوبگران حتی یک نفر هم آسیب ندید.
امام جمعه مرند در ادامه افزود : ۲۶ شبکه فارس زبان ۱۱۶ شبکه ماهواره جهانی در فضای ایران هدف دارند.
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲ @yashilvatan_ir
اگر گذرتان به داروخانه افتاد شوکه نشوید
🔰 قرص «آموکسی کلاو»، ۱۰۰ هزارتومان!
▫️این روزها بحث کمبود دارو در داروخانههای شهر تبریز نقل هر محفل است؛ از یک طرف مردم از نبود داروهای تجویزشده برایشان گله مندند، از طرفی مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تبریز میگویند کمبود زیادی نداریم و اگر هم یک نوع داروی خاص در داروخانهها نیست، مشکل مربوط به کل کشور است.
▫️یکی از مخاطبین شمس با ارسال پیامی نوشته است: پسرم کلاس دوم دبستان است و از مدرسه درگیر یک ویروس شده است و الان ۱۰ روزی هست که هنوز خوب نشده. دکتر برایش قرص و شربت آنتیبیوتیک نوشته اما شربت را گیر نیاوردم و داروخانههای زیادی هم رفتم که گفتند برو فلان داروخانه شاید پیدا شود، اما هنوز برای پیداکردن یک شربت سرگردان هستم. واقعاً چرا باید برای یک دارو، این همه نگران و منتظر بمانیم؟!
▫️یکی از رانندگان تاکسی هم در گفتوگو با خبرنگار شمس گفت: قرص «آموکسیکلاو» در هیچ داروخانهای نبود، به سختی در یک جا پیدا کردم و با هزار منت و و از روی ناچاری به قیمت ۱۰۰ هزار تومان خریدم!
▫️تکنسین یکی از داروخانههای شبانهروزی شهر تبریز در یک گفتوگوی تلفنی با تایید کمبود برخی از داروها از جمله شربتهای آنتیبیوتیک بیان کرد: برای نمونه شربت «کوآموکسیکلاو» ۶۴۳ کودکان موجود نیست و بیماران دست خالی از داروخانهها بیرون میروند؛ البته همیشه به همین شکل بوده؛ قبل از افزایش قیمت هر دارو این کمبود مقطعی پیش میآید و بعد از اعمال تغییر قیمت، دارو به صورت ناگهانی موجود میشود.
▫️با تمام این حرفها؛ مسئولین مدام از برطرفشدن کمبودها در آینده نزدیک نوید میدهند، وعدههایی تکراری که برای بیماران، دارو و درمان نخواهد شد! آن چیزی که عیان است، فصل سرما، بیماری و زمان مراجعه مردم به پزشکان به دلیل ابتلا به سرماخوردگی، حساسیت فصلی، آنفلوانزا و بهخصوص کرونا فرا رسیده و فرصت چندانی برای دادن وعده به مردم وجود ندارد و باید مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیش از پیش پیگیر مسئله دارو از مقامات کشوری باشند./ شمسنیوز
🆔 @yashilvatan_ir 🍁🍂 یاشیل وطن
🔰امشب اعلام میشود:
بسته حمایتی دولت برای کسب و کارهای مجازی آسیب دیده از فیلترینگ
خاندوزی، وزیر اقتصاد:
🔹در کمیته اشتغال دیجیتال دولت جلسات متعددی تشکیل شده و دولت حامی کسبوکارهای دیجیتال است و پشت آنان را خالی نخواهد کرد.
🔹دولت وظیفه خود میداند که این جمع تقریباً قابلتوجهی از مردم که از این طریق کسب درآمد میکردند را حمایت کند و امشب وزیر ارتباطات جزییات بسته مصوب حمایتی در این زمینه را اعلام میکند.
@yashilvatan_ir
🔰حتی اگر درآمد مردم مناسب باشد، فساد و تبعیض باعث نارضایتی و ناآرامی می شود
روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:
▫️حتی اگر در خوشبینانهترین حالت فرض کنیم مردم به لحاظ درآمدی در وضعیت مناسبی به سر میبرند، وجود فساد و تبعیض از دلایل نارضایتی است.
▫️اگر به ریشههای تحولات گذشته نیز نگاه کنیم، ما در سال۵۵، بالاترین درآمد سرانه تاریخ را داشتهایم؛ عددی که با گذشت بیش از ۴دهه هنوز امکان تکرار آن وجود ندارد؛ ولی دلایلی که به نارضایتی دامن زد، احساس فساد و تبعیض در بین عامه مردم بود؛ احساسی که به روشنی از طریق آمار تاریخی ضریب جینی در آن دوره قابل تایید است.
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲ @yashilvatan_ir
🔰طائب: سازماندهی اغتشاشات اخیر با موساد بود
رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه:
🔹طرح و برنامهریزی اسرائیلیها برای ایجاد اغتشاش در ایران این بود که این برنامه با دو موضوع «حجاب» و «مسائل معیشتی» از مهرماه شروع شود و حتی در این طرح، یگانها را هم مشخص کرده بودند. جریانهای مارکسیستی در دانشگاهها موضوع حجاب و جریانهای فتنهگر مسائل معیشتی را مطرح کنند و موضوع را از دانشگاهها شروع کنند و به میان فرهنگیان و سپس میان سایر اقشار ببرند تا به این ترتیب، موضوع را از «قشری» به «قومی» و از قومی هم به «مذهبی» تبدیل کنند و در انتها هم حمله به مراکز حساس را انجام دهند.
🔹ما در عمل حادثه درگذشت مهسا امینی روی داد. در این ماجرا شاهد غفلتی در روایت ماجرای صحنه حادثه بودیم و دشمن، این روایت را به دست گرفت، روایت را به دروغ انجام داد و با فریبکاری به تحریک احساسات مردم پرداخت و آن طرحی را که قرار بود از دانشگاهها شروع کند به جلو انداخت. سپس آنها مسائل را به حوزه قومی کشاندند و از قوم کرد به لر و از قوم لر به بلوچ و سپس به قوم ترک با موضوعی که در اردبیل درست کردند، کشاندند.
🔹آخرین پرده از این نمایش هم قرار بود در اهواز انجام شود و طی آن در صحنهای یک فرد عرب را هدف قرار بدهند؛ البته خوشبختانه دو سه روز پیش تیمی که مجری این توطئه بود، دستگیر شدند.
🔹زمان بازگشایی دانشگاهها رسید و دشمنان، طرح خود را در دانشگاهها انجام دادند و سپس قرار بود ماجرا را به مدارس برسانند. آنها قرار بود در انتهای ماجرا به سراغ بازداشتگاهها بروند و به عنوان نماد پیروزی بگویند که درب بازداشتگاهها را هم باز کردیم. دشمنان برای چند بازداشتگاه در چند شهر برنامهریزی کردند که یکی از آنها اوین بود؛ اما آنها در نهایت در اجرای این نقشه شکست خوردند.
🔹آمریکاییها گفتند که در این ماجرا برآورد ما نسبت به توانمندی خودمان در داخل کشور ایران و در خصوص فضای حاکم بر ایران اشتباه بود. آنها شکست را میپذیرند، ولی نه پایان ماجرا را و میخواهند آن را تا پایان انتخابات اسرائیل و آمریکا طول بدهند؛ لذا آن را رها نمیکنند و مابقی بستگی به ما دارد که چگونه با آنها برخورد کنیم. ما باید برخورد مناسبی با غرب داشته باشیم تا برای ما بازدارندگی ایجاد کند و آنها مجبور شوند که این ماجرا را رها کنند؛ وگرنه آنها خیال رها کردن آن را ندارند.
🆔 @yashilvatan_ir
🌺🍃 یاشیل وطن
🔰سالانه ۹۰۰۰ فوتی در کشور بر اثر مسمومیت / مواد مخدر و الکل در صدر علل مسمومیتها در ایران
🔹مدیرکل نظارت و پایش فرآوردههای سلامت محور سازمان غذا و دارو: سالانه ۷۰۰۰ تا ۹۰۰۰ نفر از هموطنانمان بر اثر بروز انواع مسمومیتها جان خود را از دست میدهند.
🔹بیشترین مسمومیتی که سالهای اخیر منجر به فوت شده، مسمومیت ناشی از مواد مخدر و محرک و الکل بوده است./ایسنا
@yashilvatan_ir
هدایت شده از یاشیل وطن _ تبریز ، مرند ، ارس و ....
🔰شهرک میلاد و لزوم احداث پل در بلوار عباسی
تا چند سال پیش در قسمت بین سه راهی روستای مالایوسف و هتل جهانگردی در قسمت ورودی شهرک میلاد قسمت وسط بلوار باز و امکان تردد وجود داشت.
در ادامه در یک تصمیم قابل تامل آن قسمت بریده را حذف کردند و اینک خودروهایی که از سمت مرند قصد ورود به شهرک میلاد را دارند باید مسافت نسبتا زیادی را طی کرده و از زیرگذر جنب بیمارستان کوهکمری وارد شهرک شوند!!! یا اهالی روستای مالا یوسف باید یک مسافت را به سمت خروجی شهر بروند، دور بزنند و دوباره در جاده به سمت مرند حرکت نمایند.
حقیقتا این بعد مسافت کلافه کننده است . راهکار پیشنهادی این است که شرکت کوثر آذربایجان و راهداری و شهرداری باهمدیگر هماهنگ شده و زیرگذر یا روگذری در همان محل قبلی سه راه مالا یوسف احداث کنند.
🆔 @yashilvatan_ir
🌺🍃 یاشیل وطن
🔰 ارتباط حوادث اخیر با مشکلات آموزش و پرورش چیست؟ 👇
🔻مرور برخی از اتفاقات 7، 8 سال اخیر آموزش و پرورش
✍ یادداشت یک دبیر
🔹یکی از تفاوت های آشوبهای اخیر، حضور فعالانه برخی نوجوانان دبیرستانی است. یعنی همان متوسطه دوم. البته از متوسطه اول هم دانش آموزانی بودند که در این تجمعات شرکت کردند. سایر اقشار یعنی جوانان و افراد مسن هم در کف خیابان ها بودند ولی حضور نوجوانان دبیرستانی ملموس بوده. بررسی چرایی این مسئله نیاز به تحلیل و تدبر دارد.
🔸من حداقل 10 سالی هست که در مدارس دولتی ذیل آموزش و پرورش تدریس می کنم. واقعاً بدون تعارف عرض می کنم که فضای مدارس ما بعد از سال های 92 و 93 تغییراتی یافته که باید این تغییرات ولو جزئی گفته شود و برای جبران اقداماتی انجام داد.
1️⃣ بعد از روی کار آمدن دولت روحانی، فضای کرختی و بی انگیزگی بر جامعه #معلمان افزایش پیدا کرد. البته بی انگیزگی در بین قشر معلمان خیلی قبل تر شروع شد. اما از این سالها ملموس تر شده بود. دلیل اصلی هم مسئله معیشت جامعه معلمان بود
2️⃣ تقریباً از سالهای 92، 93 به این طرف، موج استخدام های خارج از سیکلِ تربیت معلم و دانشگاه فرهنگیان و تعهد دبیری، به شدت افزایش پیدا کرد و با احترام به عموم همکاران معلمم،👈 این جذب های غیرکارشناسی بدون گزینش، به جنبه آموزش و جنبه پرورش این سازمان ضربه زد.
3️⃣ در این مقطع، معاونت #پرورشی در مدارس به شدت تضعیف شد. در برخی مدارس حذف و در عموم مدارس از یک نقش فعالِ محورگونه، به یک نقش ضعیفِ حاشیه تبدیل شد. معاونت پرورشی که محور تربیت #مدرسه بود و برنامه های فرهنگی و مذهبی و بصیرتی و مسئولیت برگزاری تئاترها، گروه های سرود، مسابقات قرآن، نهج البلاغه و احکام، اردوها، صف صبحگاهی، مراسمات دینی و مذهبی و ... بر عهده این معاونت بود به شدت کمرنگ شد.
🔹در این سالها، معدود مدارسی در کشور پیدا می شدند که معاونت پرورشی فعالی داشته باشند. بودجه این معاونت به حداقل رسید. گاهی همکارانی که اهل کار و تدریس نبودند برای فرار از تدریس این معاونت را می گرفتند و هیچ کاری انجام نمی دادند و معدود معلمان دلسوزی در مدارس پای کار معاونت پرورشی ایستادند و خدمت کردند ولی این جایگاه تضعیف شد. قطعاً این سیاست عامدانه بوده.
4️⃣ حذف مشاور از مدارس یکی دیگر از اتفاقاتی بود که در این سالها رقم خورد. از طرفی جذب مشاور برای مدارس هم به شدت کند شد.
5️⃣ اکثر #اردو های علمی، تفریخی، تاریخی و مذهبی تعطیل شد. چه اردوهای درون شهری؛ چه درون استانی و برون استانی. اینکه می گوئیم تعطیل شد یعنی به حداقل ترین سطح رسید.
6️⃣ رشد مدارس #غیرانتفاعی به شدت هرچه تمام تر، افزایش یافت. بطور مثال در این سالها، 90 درصد مدارس ذیل ناحیه یک اهواز، غیرانتفاعی شد و توسعه و بازسازی مدارس دولتی روند کاهشی پیدا کرد.
🔹جالب است بدانید در اغلب مدارس غیرانتفاعی، خبری از معاونت پرورشی و وظایف پرورشی نیست!
🔸جالب تر است بدانید اغلب مدارس غیرانتفاعی در یک ساختمان کوچک چندکلاسه براه افتاد. ساختمان هایی که محیطی برای ورزش و فوتبال و والیبال و ... نداشتند و ندارند و لذا زنگ ورزش در خیلی از این مدارس به حالت تعطیل و نیمه تعطیل درآمد!
7️⃣ از طرفی کرونا در یکی دوسال اخیر به این فضا هم دامن زد و نوجوانان فضای مجازی را محلی برای تفریح و بازی و سرگرمی خود یافتند. نظام فرهنگی و آموزش و پرورش کشور هم هیچ برنامه ی ایجابی برای تفریح و #سرگرمی این قشر ایجاد نکرد پس به سمت بازی ها و سرگرمی هایی رفتند که آن طرف آبی ها برای نوجوانان ما تدارک دیدند.
🔹هنر دستگاه ها و مسئولین هم فقط برخورد سلبی بود که این نرم افزار را نصب نکنید؛ آن یکی فیلتر شود؛ آن یکی چه شود ...! ولی اقدامی ایجابی جهت پر کردن اوقات فراغت نوجوان مملکت نداشتند از وزارت فرهنگ و ارشاد و آموزش و پرورش گرفته تا سازمان تبلیغات اسلامی، تا صداوسیما و ...!
🔸این ها بخشی از تغییرات مدارس در دولت سابق بود که باید اصلاح شود. هر نظامی برای استمرار و دوام خود به «جامعه پذیری سیاسی» محتاج است. جامعه پذیری سیاسی یعنی انتقال ارزش ها به نسل های بعد. از طریق آموزش و پرورش، رسانه ملی و سایر نهادهای فرهنگی. وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی باید به ریل اصلی خود بازگردد.
@yashilvatan_ir
🔰سخنگوی قوه قضائیه: بازداشتی زیر ۱۸ سال نداریم
ستایشی:
🔹کسانی که برای حضور مردم در اغتشاشات زمینهسازی، تشویق و ترغیب میکنند، مطمئن باشند که مرجع قضائی با قاطعیت با آنها برخورد میکند و باید درصدد جبران خسارات و صدمات و ظلمی که به مردم وارد کردهاند، باشند.
🔹تعدادی از سلبریتیها، ورزشکاران، هنرمندان و روزنامهنگاران به استناد دلایل قانونی احضار شدند و حسب مورد هم تعدادی از آنها بازداشت شدهاند.
🔹علاوه بر دانشجویان که وضعیت آنها از سوی ۲۰۰ گروه در حال بررسی است، افراد زیر ۱۸ سال هم کلاً تعیین تکلیف شدهاند و اگر پروندهای برای آنها تشکیل شده باشد در روند رسیدگی قرار میگیرد اما کسی از آنها الان در بازداشت نیست.
🆔 @yashilvatan_ir 🍁🍂 یاشیل وطن
🔰نماینده پارلمان باکو علیه ایران: مرزها به ایران چه ربطی دارد!
🔹رئیس کمیته امور منطقهای پارلمان باکو به اظهارات وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره غیرقابل قبول بودن تغییر مرزهای تاریخی در منطقه واکنش نشان داد.
🔹«سیاوش نوروزوف» رئیس کمیته امور منطقهای پارلمان حکومت باکو به اظهارات حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره غیرقابل قبول بودن تغییر مرزهای تاریخی در منطقه و همچنین رزمایش اقتدار نیروی زمینی سپاه در منطقه عمومی ارس واکنش نشان داد.
🔹این نماینده پارلمان باکو مدعی شد «اقدامات اخیر ایران علیه باکو را نمیتوان روابط حسن همجواری تلقی کرد».
🔹وی با این ادعا که تغییر مرزهای تاریخی و ژئوپلیتیک منطقه بر ایران به عنوان کشور هممرز با ارمنستان و باکو تاثیری ندارد، اظهار داشت: امروز، ایران اظهارتی درباره این که مرزها را نمیتوان تغییر داد، بیان میکند. ما درباره مرز ارمنستان و باکو حرف میزنیم .ارمنستان و باکو بر اساس نقشه برخی دورانها تصمیمگیری خواهند کرد و مرزهای بین دو کشور منطبق با آن تعیین خواهد شد. این چه ربطی به یک کشور ثالث از جمله ایران دارد که در این مسائل مداخله میکند.
@yashilvatan_ir
🔰اعتراض رسمی ساعی به فدراسیون جهانی تکواندو
🔹رئیس فدراسیون تکواندو کشورمان با ارسال نامهای به فدراسیون جهانی رسماً به صادر نشدن روادید ملیپوشان ایران جهت حضور در رقابتهای گرندپری منچستر اعتراض کرد.
🆔️ @yashilvatan_ir
🔰 یاشیل وطن ¤ مستقل آنلاین