۱۴ رمضان سالروز شهادت عبیدالله بن علی بن ابی طالب، فرزند برومند امیرمومنان عليهماالسلام و مختار بن ابی عبید ثقفی و شانزده یار بصیرش رضوان الله عليهم اجمعين گرامی باد.
@yasmhj
امام خمینی رضوان الله علیه
« من به همه ملت، به همه قوای انتظامی اطمینان می دهم که امر دولت اسلامی اگر با نظارت فقیه و ولایت فقیه باشد، آسیبی بر این مملکت نخواهد وارد شد.
گویندگان و نویسندگان نترسند از حکومت اسلامی و نترسند از ولایت فقیه. ولایت فقیه که آنطور که اسلام مقرر فرموده است و ائمه ما نصب فرموده اند به کسی صدمه وارد نمی کند، دیکتاتوری بوجود نمی آورد، کاری که بر خلاف مصالح مملکت است انجام نمی دهد، کارهائی که بخواهد دولت یا رئیس جمهوری یا کس دیگر بر خلاف مسیر ملت و بر خلاف مصالح کشور انجام دهد، فقیه کنترل می کند، جلوگیری می کند.»
@yasmhj
امام خمینی رضوان الله علیه
«بدانند که مخالفین اسلام و کشورهای اسلامی که همان ابرقدرتان چپاولگر بین المللی هستند با تدریج و ظرافت در کشور ما و کشورهای اسلامی دیگر رخنه و با دست افراد خود ملت ها، کشورها را به دام استثمار می کشانند.
باید با هوشیاری مراقب باشید و با احساس اولین قدم نفوذی به مقابله برخیزید و به آنان مهلت ندهید».
@yasmhj
جنایت مشترک وهابیت و رضاخان پهلوی
قرآن کریم ساخت مسجد بر فراز قبور اصحاب کهف توسط یکتاپرستان مسیحی را تأیید کرده است که نشانگر مشروع بودن ساخت عبادتگاه در کنار مزار اولیای الهی از دیدگاه اسلام و ادیان الهی است.
بقیع آرامستان مشهور شهر مدینه است که در ابتدا باغستانی از درختهای گوناگون بوده و لذا «بقیع غرقد» نامیده میشده است. پیامبر اعظم (ص) برای برخی از صحابه مانند عثمان بن مظعون (ره) سنگ یادبود نصب نمود و به زیارت قبور بقیع میرفت. شخصیتهاب بزرگ اسلام چون امام حسن مجتبى، امام زينالعابدين، امام باقر و امام صادق (ع) و صدها نفر از اصحاب پيامبر اكرم (ص) در آن دفن شدهاند.
این اماکن مقدس همواره مورد توجه مسلمانان بوده و هست. به گواه مورخان بزرگی چون مسعودی (346ق) و جهانگردان مسلمانی چون ابنجبیر (614ق) و ابنبطوطه (779ق) مسلمانان همواره به زیارت بارگاه پیامبر (ص)، قبور بقیع و بزرگان مکه و مدینه میرفتهاند.
در قرن هشتم ابنتیمیه حرانی (728ق) سومین نظریهپرداز بزرگ سلفی، این سیره پیامبر (ص) و پیروان ایشان را بدعت و گمراهی دانست. پس از او همفکرانش چون ابنعبدالوهاب (م1206ق) ارزشمندترین میراثهای فرهنگی اسلام و زیارتگاههای مشهور مسلمانان را به ویژه در سالهای 1218،1221،1344و1364 قمری با خاک یکسان ساختند.
در این جنایتها قبور بزرگان اسلام مانند اجداد پیامبر چون هاشم، عبدمناف و عبدالمطلب و نیز عمویشان ابوطالب و همسر عزیزشان خدیجه (ع) و شهدای قیام فخ (بر علیه عباسیان در سال 169ق) در مکه و خانه امیرمؤمنان و امام صادق (ع)، مسجد فضیح (محل رخداد رد شمس برای امیرمؤمنان)، بیتالاحزان فاطمه، مرقد حمزه سیدالشهدا، ابراهیم فرزند پیامبر (ع)، كوچه بنیهاشم، قبور شهدای حره (که در سال 62 یا 63 قمری توسط سپاه یزید به شهادت رسیدند)، قبور صحابه بزرگ پیامبر (ص) و شیعیان بزرگ امیرمؤمنان (ع) چون عثمانبنمظعون، سعدبنمعاذ، جابربنعبدالله انصاری، ابوسعید خدری در مدینه و نیز بارگاه ابوذر ره در ربذه و خانه میزبانان پیامبر (ص) در قبا و مدینه مانند ابوایوب انصاری ره از میان رفتند.
بیتردید تخریب این مساجد و اماکن متبرک از مصادیق منع از مساجد الهی است که به تعبیر قرآن کریم مایه رسوایی و خواری در دنیا و عذاب بزرگ آخرت است. این شیوه آنان با تخریب مسجد بابری ـ نماد قدمت اسلام در شبه قاره هند در آذر 1371ـ توسط هندوها قابل مقایسه است. هدف از این حرکت مذبوحانه به فراموشی سپردن پیشینه تاریخی تشیع و نیز تطهیر و پوشاندن جنایات خلفای اموی و عباسی بوده است. مؤید آن برخورد دوگانه سلفیان در تخریب حرم عسکریین ع و سالم ماندن بارگاه ابوحنیفه (150ق) و عبدالقادر گیلانی (561ق) در بغداد و تخریب آرامگاه حجربنعدی ره و سالم ماندن بارگاه بزرگ خالدبنولید، همسر و پسرش در سوریه است.
8 شوال 1344 (31 فروردین 1305 ـ 21 آوریل 1926) قبور ائمه بقیع ویران شد و با اعتراض گسترده علمای حوزه علیمه قم و نجف مواجه شد و علما و مردم سراسر ایران برای محکومیت این حرکت واپسگرایانه وهابیان تظاهرات گستردهای به راه انداختند.
از عبرتهای تاریخ این است که رضاخان که هنوز تفکرات واپسگرایانه خود را آشکار نساخته بود و در زمان سپهسالاری به عنوان عزادار سینهچاک امام حسین ع شناخته میشد پس از رسیدن به سلطنت پرده از ماهیت پلید خود برداشت و از شور مذهبی مردم کشورش سوءاستفاده و آن را در مجامع جهانی به عنوان حمایت مردمی از شکلگیری سلطنت پهلوی و مخالفت با ادامه سلطنت قاجار وانمود کرد.
او پس از رسیدن به سلطنت و در حالی که عنوان سلطان تنها کشور شیعه را یدک میکشید وهابیت را به رسمیت شناخت. عزاداری برای امام حسین (ع) را ممنوع، موقوفات مربوط به اهلبیت (ع) را مصادره، قبور اصحاب بزرگ ائمه (ع) در قم را ویران ساخت و دست نویسندگان وهابیمسلک مانند شریعت سنگلجی (1310ش) خرقانی (1322ش) و کسروی (1324ش) را برای ترویج افکار وهابیت و حمله به باورهای شیعه باز گذاشت.
این حرکت به بهانه توسعه مسجد الحرام و مسجد النبی (ص) توسط دولت سعودی اجرا شده و همچنان در حال اجراست. همانگونه که مزدوران سعودی نیز در پوشش طالبان و داعش در حال اجرای این نقشه شیطانی هستند.
@yasmhj
#الگوهای_بندگی_و_زندگی
ضرورت الگوپذیری
انسان شیفته و تشنه کمال و نيازمند الگو براى رسيدن به آن است.
اگر انسان الگویی نداشته باشد، سرگردان شده یا به الگوهاى كاذب گرايش پيدا میکند.
قرآن برای نمایاندن راه به بشر از روش سازنده الگوسازی بهره گرفته و حتی نشانههای انسان نمونه را با الگوهایی چون انفاق در ركوع به تصویر میکشد. الگوهایی که تنها راهنما و سرپرست نيستند، بلکه تمام حرکات و سکنات آنان درس است و به گفتهها و تئورىها، عينيّت مىبخشند و طرح ذهنى اسلام را به حقيقت خارجى مبدل مىسازند.
هدف قرآن، در بیان داستانها و احسن قصص نیز الگوسازى است نه داستانسرايى و لذا در بیان ویژگی الگوها به زندگی شخصی آنان چون نام همسر و تعداد فرزند و تاريخ تولد و وفات آنان کمتر پرداخته است.
مناسبتهای ماه میهمانی خدا بهترین فرصت شناخت الگوهایی چون امیرمؤمنان ـ مدار حق ـ، پدرش ابوطالب، مادرخواندهاش خدیجه و فرزندش امام مجتبی علیهمالسلام است.
انشاءالله در فرصتهایی کوتاه به ابعاد نمونه زندگی این نمونههای بیبدیل بندگی و زندگی اشاره خواهیم کرد.
@yasmhj
#الگوهای_بندگی_و_زندگی
بزرگترین پشتیبان اسلام
✳️
📚بنابه گزارشی هفتم ماه مبارک رمضان سالروز شهادت ابوطالب ع است.
به همین بهانه در فرازهایی به شناخت بیشتر ایشان میپردازیم.
🕋برابر منطق و الگوی قرآنی ابوطالب ع بزرگترین پشتیبان اسلام است.
🔰خداوند مبارزان و هزینهکنندگان مال در راه پیشرفت آیین الهی پیش از فتح مکه را برتر از سایر مسلمانان دانسته است. (حدید:۱۰) اما در میان این گروه نیز همه را بایکدیگر برابر نمیشمارد و کسانی که پیشگام یاری بودند را بر دیگران برتری داده و به خود نزدیکتر دانسته است. (واقعه:۱۱ـ۱۰).
ابوطالب ع یکی از دو حامی بزرگ اسلام در سختترین شرایط آن است.
🔰افزون بر آن یاری ابوطالب ع از آن رو اهمیت دارد که این حمایت در دوران ویژهای بروز و ظهور یافته و آن هم در دورانی است که به تعبیر خداوند مسلمانان گروهى كوچك، اندك و زبون در روى زمين بودند تا آنجا که هراس داشتند که مشرکان آنان را بربایند. (انفال: ۲۶)
🔰حمایت ابوطالب ع از پیامبر ص و مسلمانان از این رو اهمیت خود را مینمایاند که پیامبر ص و مسلمانان تنها تا زمانی در مکه حضور داشتند که ابوطالب ع در قید حیات بود و جبرئیل ع بلافاصله پس از شهادت ایشان پیامبر ص را مأمور به هجرت از مکه به مدینه کرد.
@yasmhj