✅جلسه با مسئولین سفرخانه ها و تالارها در محل نیروی انتظامی با حضور امام جمعه محترم
💢به گزارش روابط عمومی دفتر امام جمعه حجت الاسلام سلیمانی ضمن تشکر از مسئولین سفرخانه ها و تالارها که زمینه حضور گردشگران و مهمانان عزیز را فراهم کرده اند گفت باید در اداره کردن آن اعم از پرسنل سعی شود با اخلاق اسلامی، رعایت مسائل فرهنگی آشنا باشد و نسبت به مسئله حجاب ، برگزاری موسیقی و کنسرت در چهار چوب قانون و شرع باشد .
⭕️امام جمعه آران و بیدگل گفت ما باید موقعیت شناس باشیم ، شهرستان ما که بیش از 840 شهید داده با شهرستانی که در این حد نیست فرق می کند ، وقتی پدر سه شهید وارد سفرخانه شود و ببیند مثلا پرسنل آن حجاب ندارند یا میهمانان مختلط باشند و بعضی حرکات را انجام میدهند ناراحت می شود و می گوید پس فرزندان من برای چه شهید شدند ، کاری نکنیم که دل خانواده شهدا را بدرد آوریم .
⚠️رئیس شورای فرهنگ عمومی گفت اگر قوانین جمهوری اسلامی رعایت شود قطعا همه مسئولین پشتیبان شما خواهند بود ولی اگر رعایت نشود طبق قانون برخورد می شود و حتی درآمد حاصل از این مراکز هم حرام خواهد بود
⏪وی افزود یک منشور اخلاقی جهت سفره خانه ها و تالارها آماده کنید و در دید میهمانان قرار دهید تا بدانند این مکان با جاهای دیگر فرق می کند
🍃🌸🍃
https://eitaa.com/yavaran_soleymani/8777
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا| وقتی فرزندآوری فقط برای ایران بد است!
🔺رسانههای غربی مردمِ کشورهای خود را به فرزندآوری تشویق میکنند اما رسانههای فارسیزبانِ غربی تشویق فرزندآوری در ایران را ناقض حقوق زنان میدانند.
🍃🌸🍃
https://eitaa.com/yavaran_soleymani/8777
AUD-20220517-WA0027.mp3
5.6M
🌸🍃
📋موضوع : افتخار ائمه علیهم صلوات الله به حضرت حمزه
👈همچون حمزه باشیم برای امام زمان خود...
🎙#استادمعاونیان
🌷اَلّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَواَقِمنابِخِدمَـتِه🌷
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از خانمها سؤال میشه اگر قرار بشه شما همکار زنی برای شوهرتون انتخاب کنید کدام را میپسندید؟ چرا؟
🍃🌸🍃
https://eitaa.com/yavaran_soleymani/8777
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃امام موسی کاظم( ص):
از مانیست کسی که هر روز حساب خود رانکند، پس اگر کار نیکی کرده است از خدا زیادی آن را بخواهد، واگر بدی کرده، از خدا آمرزش طلب نموده و به سوی او توبه نماید.
📙اصول کافی ج. ۴ ص. ۱۹۱، خانه قبر
🍃🌸🍃
https://eitaa.com/yavaran_soleymani/8777
چطور می شود که ثواب زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی با امام حسین علیه السلام برابر است؟.mp3
1.44M
⭕️ سوال
⁉️ چطور می شود که ثواب زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی با امام حسین علیه السلام برابر است؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
🔗 https://btid.org/fa/news/188571
📎 #حضرت_عبدالعظیم
🍃🌸🍃
https://eitaa.com/yavaran_soleymani/8777
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موشن گرافیک | چرا ارز ۴۲۰۰ باید حذف شود؟ (۱)
#حتما_ببینید
#ارز_ترجیحی
#حذف_ارز_۴۲۰۰
🍃🌸🍃
https://eitaa.com/yavaran_soleymani/8777
🔴 دکتر #سعید_کاظمی_آشتیانی که بود که کمتر از رونالدو شناخته شده است؟
🔻در نشست21 اردیبهشت ماه 1401 رهبر انقلاب از اینکه نام کاظمی آشتیانی برای نوجوانان و دانش آموزان این مرزوبوم کمتر از کریستین رونالدو شناخته شده است اظهار ناراحتی کردند. اما براستی کاظمی آشتیانی که بود و چه کرد؟
🔹بیش از 16 سال پیش، غروب چهاردهم دیماه خبری منتشر شد مبنی بر اینکه یکی از دانشمندان ایران به نام سعید #کاظمی_آشتیانی بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفته است. نام این دانشمند، چندان برای مردم آشنا نبود. همانطور که نام بسیاری از دانشمندان، تازه بعد از مرگشان بر سر زبانها میافتد یا شاید حتی بعد از مرگشان هم هیچوقت شناخته نشوند.
🔸تا زمان درگذشت کاظمی آشتیانی، جز جامعه پزشکی و علمی ایران، واقعا افراد زیادی او را نمیشناختند، اما پیام رهبر انقلاب در ۱۵ دی، اهمیت این چهره علمی را برجسته کرد و نام او بر سر زبانها افتاد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای در پیام خود، ضمن ابراز «تأسف، تلخکامی و افسوس»، سعید کاظمی آشتیانی را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» و «از رویشهای مبارکی که آیندهی درخشان علمی در کشور را نوید میدهند»، توصیف کردند و «فقدان این عنصر خدوم و باارزش» را «ضایعهای دردناک» خواندند.
🔻اما کاظمی آشتیانی چرا دانشمند مهمی به شمار میآمد؟
🔸اگر نام «پژوهشکده رویان»، «سلولهای بنیادین»، «درمان ناباروری»، «بانک بند ناف» و اینجور چیزها را جستوجو کنید، در نتایجی که به دست میآید، قطعا جایی نام سعید کاظمی آشتیانی را خواهید دید.
🔹وی از سال ۶۱ با همکاری دو نفر از همکارانش، جهاد گروه پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی ایران تأسیس کرد. این گروه، هسته اولیه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران بود که ۴ سال بعد شکل و سامان گرفت و سعید کاظمی تا سال ۷۰ مسئول بخش طرحها و تحقیقات آن بود.
🔸از سال ۷۱ با تغییرات ساختار مدیریتی جهاد دانشگاهی، رئیس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی ایران شد و تا آخر عمرش، در این مسئولیت باقی بود. او در همه این سالها مراکز درمانی متعددی تأسیس و گروههای مختلف پژوهشی را راهاندازی کرد، اما مهمترین جایی که راه انداخت، «پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی» در خرداد سال ۷۰ بود؛ جایی که در طول حدود ۳۰ سال گذشته، هزاران زوج نابارور را خوشحال و صاحب فرزند کرده است.
🔹او تا ۱۴ دی سال ۸۴ که در سن ۴۴ سالگی قلب و نفسش از حرکت ایستاد، در دو حوزه مدیریتی توانست گامهای اساسی و مهمی در گسترش روشهای پیشرفته درمان ناباروری، تولید و تکثیر و انجماد سلولهای بنیادی جنینی و همانندسازی (کلونینیگ) حیوانات رقم بزند. همه اینها، منهای تدریس در دانشگاه، برگزاری جشنوارههای بینالمللی، کارهای تئوریک، مقالهنویسی و ... است.
🔸پس از درگذشت او، هر از گاهی مقام معظم رهبری در نشستهای مختلف از او یاد میکردند. مثلا ۲۵ تیر سال ۸۶ در بازدید از پژوهشکدهی رویان از علت علاقه خود به او گفتند: «علت اینکه من به مرحوم سعید کاظمی اینقدر علاقه داشتم و الان هم در دلم و در ذهنم برای آن جوان عزیز، ارزش و جایگاه قائلم، حرکت او، نحوهی کار او، مدیریت او و پیگیری اوست که یک مجموعهی کاملی بود از آن چیزی که آدم دوست میدارد و آرزو دارد.»
🔹یا مثلا ۱۳ مهر ۸۵ در دیدار اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاهها، خود را مقید به نامآوردن از او دانستند و گفتند: «ما شخصیتهایی داریم از قبیل مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی که حالا من مقیدم از این جوان پاکباختهی مؤمنِ فاضلِ کارآمد و مدیر حقیقتاً انقلابی و مؤمن اسم بیاورم.».
🔸اما برخی رسانهها به نقل از بعضی منابع اعلام کردند که در سال ۸۳ یعنی یک سال قبل از درگذشت سعید کاظمی، نام او به عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلولهای بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته است.
🔹این گمانهزنی، فرضیهها درباره ترور بیولوژیک این دانشمند را تقویت کرد و چنین تصوری باز هم رو به فراموشی بود تا اینکه حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانی نوروزی خود در فروردین سال ۹۵ و در جمع زائران و مجاوران حرم رضوی، برای سعید کاظمی از لفظ «شهید» استفاده کردند و با آوردن نام او در کنار نام دانشمندانی مانند شهید طهرانیمقدم گفتند: «کاری که شهدای هستهای ما در زمینههای هستهای که بسیار هم حسّاس است پیشاهنگش بودند، کاری که شهید طهرانیمقدّم پیشاهنگش بود، کاری که شهید کاظمی در زمینهی سلّولهای بنیادی پیشاهنگش بود، کارهای بسیار بزرگی است.»
#ثامن
✳️این قدر مشابهت و مطابقت ؟!
🔹این که رسانه های وابسته به انگلیس، آمریکا، اسرائیل وسعودی، از اقدام دولت برای "باز توزیع عادلانه یارانه ها" و "توقف هدر رفت ذخائر ارزی ایران" عصبانی باشند، کاملا قابل فهم است.
♦️اما مدعیان اعتدال واصلاحات، چرا باید مثل رسانه های نشاندار دشمن، عصبانی باشند و فضاسازی و هوچیگری کنند؟ یا مثل همان رسانه های بیگانه، تحریک به ایجاد اغتشاش و نا امنی کنند و البته شرمنده درایت و متانت ملت ایران شوند؟! این حجم از تطابق و هم آهنگی با بیگانه، اتفاقی است؟
محمد ایمانی
📖......🖋......✅
🍃🌸🍃
https://eitaa.com/yavaran_soleymani/8777
❌ شبهه ۱۰۲۵
قبر خلیفه، شهر خلیفه، قبر خمینی، شهر خمینی
✅ پاسخ
🔹یکی از مغالطات رایج، مغالطه معروف به پهلوان پنبه است. یعنی به جای مقابله با پهلوان واقعی با پهلوان دروغین مبارزه کنی و خود را قهرمان معرفی کنی. معرفی کردن بدترین صحنه کشور در مقابل شیک ترین برج امارات استفاده از همین مغالطه است.
🔻 در امارات هم فقرای زیادی زندگی می کنند که تصویری از آن در عکس فوق موجود است. در مقابل در ایران نیز مناطق و ساختمانهای مدرن زیادی وجود دارد.
🔻زندگی امام خمینی همواره در کمال سادگی بوده ولی مرقد معظم له، بر خلاف تفکر ایشان ساخته شده و شکل و شمایل آن همواره مورد مخالفت صریح و غیرصریح دلسوزان از جمله مقام معظم رهبری قرار گرفته است. اما هنوز زمان زیادی از مرگ خلیفه بن زاید نگذشته تا درباره قبر او قضاوت کنیم و لذا عکسی که از قبر او منتشر شده اگر دروغ نباشد، ملاک قضاوت نیست. ملاک قضاوت، قبر مجلل پدر او و زندگی تجملاتی آنها با وجود دهها هزار فقیر در این کشور ثروتمند است.
🔻اگر امام خمینی هم برجی مانند برج خلیفه داشت، خود این شبهه پردازان اولین کسانی بودند که ملامت و سرزنش را به خاطر عدم رعایت ساده زیستی آغاز می کردند.
🍃🌸🍃
✅کانالبصیرتافزایی👇👇👇
https://eitaa.com/yavaran_soleymani/8777
16.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علیرضا چراغی ۶ ساله معجزه الله
شکرا لله شکرالله شکرالله🙏😍
اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب 🌸
🍃🌸🍃
https://eitaa.com/yavaran_soleymani/8796