صفحه ۱۷۴ مصحف شریف
سوره مبارکه اعراف
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5877446608936764887.mp3
2.17M
🔸ترتیل صفحه 174 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام ماهور
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
☘️☘️☘️☘️
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 7
سوره مبارکه الاعراف
صفحه 174
وَلَقَدْ ذَرَأْنَا لِجَهَنَّمَ كَثِيرًا مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ ۖ لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ (179)
و همانا بسيارى از جنّ و انس را که آفريده ايم سرانجام [بر اثر عصيان ]به جهنّم مى روند آنان قلب هايى دارند که با آنها نمى فهمند، و چشم هايى دارند که با آنها نمى بينند، و گوش هايى دارند که با آنها نمى شنوند، اينان مانند دامهايند، بلکه گمراه ترند. اينان همان غافلانند. (179)
وَلِلَّهِ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَىٰ فَادْعُوهُ بِهَا ۖ وَذَرُوا الَّذِينَ يُلْحِدُونَ فِي أَسْمَائِهِ ۚ سَيُجْزَوْنَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ (180)
و نيکوترين نام ها مختصّ خداست، پس او را با آن نام ها بخوانيد، و کسانى را که درباره نام هاى او کجروى مى کنند به حال خود واگذاريد، به زودى در برابر آنچه مى کردند سزا داده مى شوند. (180)
وَمِمَّنْ خَلَقْنَا أُمَّةٌ يَهْدُونَ بِالْحَقِّ وَبِهِ يَعْدِلُونَ (181)
و از کسانى که خلق کرده ايم گروهى هستند که [مردم را ]به وسيله حق هدايت مى کنند، و به وسيله آن به عدالت رفتار مى نمايند. (181)
وَالَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيَاتِنَا سَنَسْتَدْرِجُهُمْ مِنْ حَيْثُ لَا يَعْلَمُونَ (182)
و کسانى که آيات ما را تکذيب کرده اند به تدريج آنان را از جايى که نمى دانند [به سوى هلاکت ]خواهيم برد. (182)
وَأُمْلِي لَهُمْ ۚ إِنَّ كَيْدِي مَتِينٌ (183)
و به آنان مهلت مى دهم. همانا تدبير من استوار است. (183)
أَوَلَمْ يَتَفَكَّرُوا ۗ مَا بِصَاحِبِهِمْ مِنْ جِنَّةٍ ۚ إِنْ هُوَ إِلَّا نَذِيرٌ مُبِينٌ (184)
آيا [به خود نيامده و ]نينديشيده اند که صاحبشان (پيامبر) هيچگونه جنونى ندارد؟ او جز اخطار کننده اى آشکار نيست. (184)
أَوَلَمْ يَنْظُرُوا فِي مَلَكُوتِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَا خَلَقَ اللَّهُ مِنْ شَيْءٍ وَأَنْ عَسَىٰ أَنْ يَكُونَ قَدِ اقْتَرَبَ أَجَلُهُمْ ۖ فَبِأَيِّ حَدِيثٍ بَعْدَهُ يُؤْمِنُونَ (185)
آيا [چشم خود را باز نکرده و ]در حاکميّت آسمان ها و زمين و آنچه خدا خلق کرده است نظر ننموده اند؟ و [آيا نينديشيده اند در ]اينکه شايد اجلشان نزديک شده باشد؟ پس به کدام سخن پس از قرآن ايمان مى آورند؟ (185)
مَنْ يُضْلِلِ اللَّهُ فَلَا هَادِيَ لَهُ ۚ وَيَذَرُهُمْ فِي طُغْيَانِهِمْ يَعْمَهُونَ (186)
هر که را خدا گمراه کند هدايت کننده اى نخواهد داشت، و چنين کسانى را در سرکش خود در حال کوردلى رها مى سازد. (186)
يَسْأَلُونَكَ عَنِ السَّاعَةِ أَيَّانَ مُرْسَاهَا ۖ قُلْ إِنَّمَا عِلْمُهَا عِنْدَ رَبِّي ۖ لَا يُجَلِّيهَا لِوَقْتِهَا إِلَّا هُوَ ۚ ثَقُلَتْ فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ لَا تَأْتِيكُمْ إِلَّا بَغْتَةً ۗ يَسْأَلُونَكَ كَأَنَّكَ حَفِيٌّ عَنْهَا ۖ قُلْ إِنَّمَا عِلْمُهَا عِنْدَ اللَّهِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ (187)
از تو درباره قيامت مى پرسند که چه وقت تحقّق مى يابد؟ بگو: علم آن فقط نزد پروردگار من است; جز او هيچ کس آن را در وقتش پديدار نمى کند. آن در آسمان ها و زمين سنگين [و پر عظمت ]خواهد بود. به سراغ شما نمى آيد مگر ناگهان. از تو به گونه اى مى پرسند که گويا از آن خبر دارى. بگو: علم آن فقط نزد خداست ولى بيشتر مردم نمى دانند. (187)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۷۴🌷
زمان قیامت:
جهان هستی، جهانی پر از رمز و راز پیچیده است که برداشته شدن پرده از یک راز و دست یافتن بشـر به پاسخ آن، سؤالات جدیدی را پیش رویش میگذارد. انسانها برای یافتن پاسخ پرسش های خویش، حواس پنجگانه ی خود را به کار می گیرند و سپس با تفکر و تعقّل، به پاسخ مطلوب می رسند. فراتر از این روش معمول، خداوند، اطلاعات و آگاهی هایی به برخی از بندگان خاص خود بخشیده که دیگران از دست یافتن به آن ها ناتوان هستند. آن بندگان خاص، پیامبران و امامان هستند که به خواست خدا، از بسیاری از علوم پوشیده ی هستی آگاهند؛ اما دانش هایی در جهان وجود دارد که حتّی آن افراد خاص نیز از آن بی خبرند. یکی از آن دانش ها، «زمان برپایی قیامت» است. بر اساس آیات قرآن، تنها خدای دانا از هنگام وقوع قیامت آگاه است و او خواسته که هیچ کس از آن مطّلع نشود. ظاهراً در زمان پیامبر، افرادی از آن حضرت در این مورد سؤال می کردند.
این آیه با صراحت بیان می کند که تنها خدا از زمان وقوع قیامت خبر دارد و حتّی پیامبر هم از آن بی اطّلاع است. به فرموده ی این آیه، قیامت، اتّفاقی بسیار هولناک و مهیب است که موجوداتی که در آسمان ها و زمین به سر می برند، از تحمل آن عاجزند. قیامت، ناگهانی فرا می رسد و مانند بسیاری از حوادث جهان، با مقدّمات و حوادث قبلی رخ نمی¬نماید. بر اساس قرآن کریم، یکی از علّت های پنهان بودن زمان قیامت این است که هر کس بنا بر عقل و اختیار خود عمل کند و سرانجام طبق آنچه از روی اختیار انجام داده، پاداش یا کیفر ببیند؛ نه این که چیزی او را به انجام عملی مجبور کند. بی شک اگر زمان قیامت مشخص بود و مردم وقوع آن را نزدیک می یافتند، از روی ترس و ناچاری، راه اطاعت و فرمانبری از خدا را انتخاب می کردند؛ اگر هم روشن می شد که بسیار دور است، غفلت و بی توجّهی به آن، مردم را به گناه و معصیت وا می داشت. برای همین، زمان آن پنهان شده است تا همگان با اختیار کامل خود را برای آن واقعه ی بزرگ و حضور در دادگاه خدا آماده کنند. بر اساس روایات، یکی دیگر از علومی که جز خدا هیچ کس از آن آگاه نیست، «زمان ظهور حضرت مهدی» است. بنا بر فرمایش معصومین، هیچ فردی نمی تواند و حق ندارد زمان مشخّصی را برای ظهور امام زمان مشخّص کند، و هر کس چنین ادعایی داشته باشد، بی شک دروغ گوست.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فــراوانی روزی و وسعـــــتآن
✳️ این دعا را روزی
[۲۰ مرتبه] بگویید روزی تان فراوان
گشته و وسعت می یابد
لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ وَ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ كَثِيراً اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ مِنْ فَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ فَإِنَّهُ لَا يَمْلِكُهُمَا أَحَدٌ غَيْرُكَ
📚جنة الامان( المصباح ) ج ۱ ص ۱۷۰
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✅ «سلام به اولياء خدا در قرآن»
🔉 حجت_الاسلام_قرائتی .
✍ اگر در زيارت عاشورا به امام حسين (عليه السلام) سلام مى گوييم، از قرآن آموخته ايم كه به پيام آوران آسمانى و رهروان الهى سلام مى گويد: «سَلَامٌ عَلَى? نُوحٍ فِي الْعَالَمِينَ»(صافّات/79)
«سَلَامٌ عَلَى? إِبْرَاهِيمَ»(صافّات/109)
«سَلَامٌ عَلَى? مُوسَى? وَهَارُونَ»(صافّات/120)
«سَلَامٌ عَلَى? إِلْ يَاسِينَ»(صافّات/130)
┄┄┅┅┅❅🌷❅┅┅┅┄┄
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
❣#عطر_نماز 🕋📿
🌸 سعادت واقعی را کسی تجربه می کند که به خواندن نماز در اول وقت مشغول شود. این کار موجب این می شود که او در بهترین زمان به خداوند فکر کند. 🌼
#نماز_اول_وقت 📿
#التماس_دعای_فرج 🤲
♥❧ #التماس_دعای_فرج
♥❧ #اللهمعجللولیکالفرج
┉┉┉•••◂ 𖦹🌸🌤️🌸𖦹▸•••┉┉┉
🌾اسباب فزونی رزق و روزی درقرآن🌾
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
1⃣ شکر گذاری 💟
وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِن شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ
ﻭ [ ﻧﻴﺰ ﻳﺎﺩ ﻛﻨﻴﺪ ] ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﺭﺍ ﻛﻪ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺗﺎﻥ ﺍﻋﻠﺎم ﻛﺮﺩ ﻛﻪ ﺍﮔﺮ ﺳﭙﺎﺱ ﮔﺰﺍﺭﻱ ﻛﻨﻴﺪ ، ﻗﻄﻌﺎً [ ﻧﻌﻤﺖِ ] ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﻣﻰ ﺍﻓﺰﺍﻳﻢ .(ابراهیم٧)
2⃣ تلاش 💟
هُوَ الَّذِي جَعَلَ لَكُمُ الْأَرْضَ ذَلُولًا فَامْشُوا فِي مَنَاكِبِهَا وَكُلُوا مِن رِّزْقِهِ
ﺍﻭﺳﺖ ﻛﻪ ﺯﻣﻴﻦ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﺷﻤﺎ ﺭﺍم ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩ ، ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﺑﺮ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﻭ ﺟﻮﺍﻧﺐ ﺁﻥ ﺭﺍﻩ ﺭﻭﻳﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻱ ﺧﺪﺍ ﺑﺨﻮﺭﻳﺪ. (ملک١٥)
3⃣ تقوی 💟
وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَىٰ آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِم بَرَكَاتٍ مِّنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ
ﻭ ﺍﮔﺮ ﺍﻫﻞ ﺷﻬﺮﻫﺎ ﻭ ﺁﺑﺎﺩﻱ ﻫﺎ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﻣﻰ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ ﻭ ﭘﺮﻫﻴﺰﻛﺎﺭﻱ ﭘﻴﺸﻪ ﻣﻰ ﻛﺮﺩﻧﺪ ، ﻳﻘﻴﻨﺎً [ ﺩﺭﻫﺎﻱِ ] ﺑﺮﻛﺎﺗﻲ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﻭ ﺯﻣﻴﻦ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﻣﻰ ﮔﺸﻮﺩﻳﻢ.(اعراف٩٦)
4⃣ استقامت 💟
وَأَن لَّوِ اسْتَقَامُوا عَلَى الطَّرِيقَةِ لَأَسْقَيْنَاهُم مَّاءً غَدَقًا
ﻭ ﺍﮔﺮ [ ﺍﻧﺲ ﻭ ﺟﻦ ] ﺑﺮ ﻃﺮﻳﻘﻪ ﺣﻖ ﭘﺎﻳﺪﺍﺭﻱ ﻛﻨﻨﺪ ﺣﺘﻤﺎً ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﺏ ﻓﺮﺍﻭﺍﻧﻲ ﺳﻴﺮﺍﺏ ﺧﻮﺍﻫﻴﻢ ﻛﺮﺩ.(جن١٦)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فایدهگفتن ☘بسماللهالرحمنالرحیم☘
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
هدایت شده از یاوران نماز
خانم ها و مامان های عزیز سلام
خیلی از شما توی اینستاگرام با پیج تیچررفاطمه🧕 آشنایی داشتید.
🍬پیشنهادی که بارها از طرف پیج معروف بانوصادقی به مامان ها داده شد تا بتونن خیلی راحت هم خودشون و هم کودکشون انگلیسی یاد بگیرن👌
⭕️حالا خبر خوب اینه که ما از اینستا اومدیم ایتا😁
🎁بیاید تو کانالمون و با یه تخفیف عالی، کل خانواده تون به روش تیچر فاطمه مکالمه انگلیسی رو یاد بگیرید🎁
برای عضویت در کانال کلیک کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/1447690527C9a9acc2a71
لینک گروه چله نماز اول وقت و ححاب و عفاف 👇👇
فقط مخصوص خانماس 🧕🧕
https://eitaa.com/joinchat/3158245525Ccb2c29a88f
❌ ورود آقایان ممنوع ❌
عرض سلام و ادب
بزرگواران جهت آشنایی و دسترسی آسان به مطالب کانال لطفا از #پیام_سنجاق شده استفاده کنید👆👆
صفحه ۱۷۵ مصحف شریف
سوره مبارکه اعراف
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5881950208564135137.mp3
2.02M
🔸ترتیل صفحه 175 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام ماهور
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 7
سوره مبارکه الاعراف
صفحه 175
قُلْ لَا أَمْلِكُ لِنَفْسِي نَفْعًا وَلَا ضَرًّا إِلَّا مَا شَاءَ اللَّهُ ۚ وَلَوْ كُنْتُ أَعْلَمُ الْغَيْبَ لَاسْتَكْثَرْتُ مِنَ الْخَيْرِ وَمَا مَسَّنِيَ السُّوءُ ۚ إِنْ أَنَا إِلَّا نَذِيرٌ وَبَشِيرٌ لِقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ (188)
بگو: من اختيار هيچ سود و زيانى را براى خود ندارم مگر آنچه را خدا بخواهد، و اگر غيب مى دانستم خير بيشترى به دست مى آوردم و به من گزندى نمى رسيد. من جز اخطار کننده اى [براى خطاکاران ]و بشارت دهنده اى براى مؤمنان نيستم. (188)
۞ هُوَ الَّذِي خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْسٍ وَاحِدَةٍ وَجَعَلَ مِنْهَا زَوْجَهَا لِيَسْكُنَ إِلَيْهَا ۖ فَلَمَّا تَغَشَّاهَا حَمَلَتْ حَمْلًا خَفِيفًا فَمَرَّتْ بِهِ ۖ فَلَمَّا أَثْقَلَتْ دَعَوَا اللَّهَ رَبَّهُمَا لَئِنْ آتَيْتَنَا صَالِحًا لَنَكُونَنَّ مِنَ الشَّاكِرِينَ (189)
او است آن که شما را از يک تن آفريد، و جفتش را از جنس او قرار داد تا در کنارش آرامش بيايد. پس چون با او آميزش کرد، بارى سبک بر گرفت، و [مدّتى ]آن را با خود داشت. پس وقتى گرانبار شد، پدر و مادر، خدا، پروردگار خود را خواندند که اگر فرزندى شايسته به ما بدهى قطعاً از شکرگزاران خواهيم بود. (189)
فَلَمَّا آتَاهُمَا صَالِحًا جَعَلَا لَهُ شُرَكَاءَ فِيمَا آتَاهُمَا ۚ فَتَعَالَى اللَّهُ عَمَّا يُشْرِكُونَ (190)
امّا هنگامى که خدا فرزندى شايسته به آنها داد، براى او در مورد آنچه به ايشان داده بود شريکانى قرار دادند; خدا بلند مرتبه تر است از اين که به او شرک ورزند. (190)
أَيُشْرِكُونَ مَا لَا يَخْلُقُ شَيْئًا وَهُمْ يُخْلَقُونَ (191)
آيا چيزهايى را شريک [خدا ]قرار مى دهند که هيچ چيزى را خلق نمى کنند، و آنها خود مخلوقند. (191)
وَلَا يَسْتَطِيعُونَ لَهُمْ نَصْرًا وَلَا أَنْفُسَهُمْ يَنْصُرُونَ (192)
و نه مى توانند آنان را يارى کنند و نه خود را يارى مى کنند؟ (192)
وَإِنْ تَدْعُوهُمْ إِلَى الْهُدَىٰ لَا يَتَّبِعُوكُمْ ۚ سَوَاءٌ عَلَيْكُمْ أَدَعَوْتُمُوهُمْ أَمْ أَنْتُمْ صَامِتُونَ (193)
و اگر آنها را به سوى هدايت بخوانيد از شما پيروى نمى کنند. بر شما يکسان است چه آنها را بخوانيد يا ساکت باشيد. (193)
إِنَّ الَّذِينَ تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ عِبَادٌ أَمْثَالُكُمْ ۖ فَادْعُوهُمْ فَلْيَسْتَجِيبُوا لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ (194)
همانا آنهايى را که جز خدا مى خوانيد مملوکانى هستند مانند شما; پس اگر راست مى گوييد آنها را بخوانيد، بايد شما را اجابت کنند. (194)
أَلَهُمْ أَرْجُلٌ يَمْشُونَ بِهَا ۖ أَمْ لَهُمْ أَيْدٍ يَبْطِشُونَ بِهَا ۖ أَمْ لَهُمْ أَعْيُنٌ يُبْصِرُونَ بِهَا ۖ أَمْ لَهُمْ آذَانٌ يَسْمَعُونَ بِهَا ۗ قُلِ ادْعُوا شُرَكَاءَكُمْ ثُمَّ كِيدُونِ فَلَا تُنْظِرُونِ (195)
آيا آنها پاهايى دارند که با آنها راه بروند يا دست هايى دارند که با آنها [چيزى ]بگيرند يا چشم هايى دارند که با آنها ببينند با گوش هايى دارند که با آنها بشنوند؟ بگو: شريانتان را بخوانيد، سپس با من حيله کنيد و مهلتم ندهيد. (195)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۷۵🌷
رسم ادب:
در تمام اقوام و ملل، مردم بر اساس آداب معاشرت و رسوم خاص خود، از دیگران تشکّر می کنند، و کسی که در برابر لطف دیگران بی تفاوت باشد، فرد بی ادبی محسوب میشود. حتّی بسیاری از حیوانات هم در برابر لطف و محبّت به خود، عکس العمل نشان می دهند. البته روشن است که شیوه و مقدار هر تشکّری، وابسته به نوع و اندازه ی محبت ابرازشده است و هر چه لطف افراد بزرگ تر باشد، سپاس از آنان بیشتر خواهد بود. به راستی اما بزرگ ترین لطف از جانب چه کسی به ما شده و ما از چه کسی محبّت بیشتری دیده ایم؟ پاسخ این سؤال روشن است و تنها به کمی توجّه نیاز دارد.
به خود و اطرافمان نگاه کنیم؛ آیا می توانیم نعمت های خدا را فقط در وجود خود، تا به آخر بشماریم؟ چشم، گوش، زبان، دندان ها، ضربان قلب و گردش خون، دستگاه تنفّس، کلیه ها و تصفیه ی خون، دستگاه گوارش و فرایند جذب و دفع، دست و اعضای آن، پا و قسمت های آن، مغز و جهان پر راز و رمزش، و هزاران نعمتی که فقط در بدن ما وجود دارد تا ما به راحت زندگی کنیم و با جهان اطراف خود ارتباط برقرار کنیم، فقط گوشه ای از نعمت های خدا به ماست که در وجود خود ما قرار دارد. بی شک نعمت های پایان ناپذیری در جهان اطرافمان وجود دارد که ما از شمارش آن ها هم عاجز هستیم. نعمت باد و باران، جاذبه و جوّ زمین، گیاهان و فرایند تصفیه ی هوا توسط آن ها، نعمت خاک و خاصیت پرورش یافتن گیاه در آن، چهارپایان و شیر و گوشت شان، خانه و خانواده، و از همه مهم تر، نعمت پیامبران و امامان که راه سعادت را به ما نشان می دهند و...، جهان اطراف ما را احاطه کرده است. قرآن چنین فرموده که
«اگر نعمت های خدا را بشمارید، نمی توانید شمارش آن را به پایان برسانید» .
در این حال که شمارش نعمت های خدا نیز ناممکن است، انسان به فکر فرو می رود که چگونه می تواند شکر آن ها را به جای آورد. در روایتی از امام صادق می خوانیم:
«خداوند به موسی وحی فرستاد که ای موسی، مرا چنان شکر کن که سزاوار من است. حضرت موسی عرض کرد: پروردگارا، چگونه تو را شکر کنم که سزاوارت باشد؛ در حالی که هر شکری که می کنم، باز هم به وسیله ی نعمت هایی ست که تو به من داده ای [و آن نعمت ها، شکر دیگری می خواهد، و این هرگز پایان نمی پذیرد]؟ خدا فرمود: ای موسی، حالا که متوجّه شدی همه ی این ها از من است، مرا شکر کرده ای.»
«بنده همان به که ز تقصیر خویش
عـذر بـه درگـاه خـدای آورد
ورنــه سـزاوار خـداونــدی اش
کـس نتـوانـد که به جای آورد».
پیشوایان ما بر شکرگزاری از خدا تأکید فراوانی کرده اند. شکر البتّه مراحل متعددی دارد که از مرحله ی قلبی شروع شده، به مرحله ی زبان، و پس از آن به مرحله ی عمل می رسد. انسان با دیدن نعمت های الهی، آن ها را از خدا می شمرد و او را با زبان خود سپاس می گوید. بر اساس روایات، بهترین نوع سپاسگزاریِ زبانی، گفتن ذکر «اَلحَمدُ لِله رَبِّ العالَمین» است. پس از این مرحله، انسان در عمل و با فرمان برداری از خدا و ترک نافرمانی او، از خدا تشکّر می کند. امام صادق فرموده است:
«شکر نعمت، دوری از گناهان است، و کامل ترین نوع شکر، گفتن «اَلحَمدُ لِله رَبِّ العالَمین» است.»
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
19.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوره_آموزش
#تجوید_سطح_یک_کتاب_تحسین_التلاوه
💢صفات حروف، قلقله 💢
⏳زمان ۱۰:۲۵دقیقه
#مولف_و_مدرس_استاد_علی_قاسمی
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
♨️اعجاب و اهمیت خواندن سوره توحید هنگام خواب!
1⃣مرحوم آیتالله_علی_سعادتپرور فرموده بودند: «مردنم را به من نشان دادند، واضح دیدم که انبیا و اولیای الهی در تشییع جنازه ام شرکت کرده اند واین به خاطر آن است که بنده چهل سال در وقت سحر ،صد مرتبه سوره «قل هو الله احد» را با توجه می خواندم و به روح یکصد و بیست و چهار هزار پیامبر هدیه کرده ام»
2⃣از رسول خدا صلی الله علیه و آله نقل شده است که فرمودند: «هر کس که قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ را هنگام خواب سه مرتبه بخواند، خداوند پنجاه هزار ملک را بر او موکّل مینماید تا در آن شب #حراستش کنند».
3⃣امیرالمؤمنین علیه السّلام نقل مینماید که رسول خدا صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم فرمودند: «کسی که به هنگام خواب صد بار سوره #توحید را بخواند، خداوند گناهان پنجاه سال او را میبخشد.»
4⃣امام صادق علیه السلام فرموده اند:
«هر که دچار مرض و یا گرفتاری شود و قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ نخواند و در آن بیماری و شدّت بمیرد از اهل آتش است.»
5⃣و«هر که به #بستر رود و (توحید) را یازده بار بخواند خانه او و همسایگانش مصون است.»
📚وسائل الشیعه، ج۶، ص۲۲۴
ثواب الأعمال و عقاب الاعمال، ص۱۲۸
الکافی، ج۲، ص۶۲۰ و...
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰حسادت شیطان به بندهی در حال نماز...!
نماز اول وقت
#سحر_جادو
🔖#پرسش
چرا خدا ابزار جادو را خلق ڪرده❓ چرا اجازه ميده اون جادو يا سحر روي مردم اثر کند؟
#پاسخ✅
✍ مطابق #ادله #توحید #افعالی، هر #فعلی از جانب خدای متعال است یعنی هر کسی عملی را انجام می دهد، آن عمل را با نیرویی که از ذات پروردگار کسب کرده انجام می دهد.
📌به تعبیر دیگر در عالم تکوین (وجود) هیچ نیرو و قدرتی جز نیروی الهی وجود ندارد.
💠با این حال هر عملی که در عالم تکوین وجود دارد، مطابق خواست و رضایت پروردگار نیست. یعنی بین عالم تکوین و عالم تشریع تلازمی برقرار نیست که با وجود یک مساله به رضایت خدای متعال از آن استدلال کنیم.
💠یا از عدم یک مساله به عدم رضایت خدای متعال از آن پی ببریم. به عنوان نمونه کفر و شرک در عالم وجود دارد. اما کوچکترین شکی در مبغوض بودن این اعمال در نزد خدای متعال نیست. همان گونه که خدای متعال حاکمیت ائمه و سلطنت آنها را خواسته، اما این امر محقق نشده است.
📌چون خدای متعال انجام امور را به عواملی منوط کرده که بدون آن عوامل، محقق نخواهند شد، و از جهتی نیز به موجوداتی اختیار بخشیده که بین راه و بیراهه به انتخاب بپردازند. و انتخابشان به عینیت برسد.
💠پس اگر کسی قصد تجاوزگری داشته باشد و نیروی لازم را کسب کرده باشد، در تحقق بخشیدن به تجاوزکاری خود موفق خواهد شد، علیرغم اینکه خدا او را از این عمل منع کرده و عمل او را مبغوض می شمارد.
📌جادو و امور مربوط به آن نیز با استفاده از چنین عواملی محقق می شود که شیاطین آن را به پیروان خود تعلیم داده اند.
💠البته سحر انواع و اقسام مختلفي دار در معناي دقيق و خاص، سحر و جادو نوعي به كار گرفتن علل و اسباب ناشناخته عالم براي رسيدن به معلول ها و نتايج خاص هستند كه در دين به شدت مذموم بوده و از نگاه شرع گناه كبيره بسيار خطرناكي به حساب مي آيد؛
📌 در اسلام از يادگيرى سحر و انجام دادن اعمال سحر و جادوگرى به شدت منع شده و اين عمل حرام است.
👌به عنوان مثال امام على (ع) در اين خصوص مىفرمايد: «كسى كه سحر بياموزد، كم يا زياد، كافر شده است و رابطه او با خداوند به كلّى قطع مىشود».
💠قرآن، در سوره بقره وقتي داستان هاروت و ماروت را بيان مىكند مىفرمايد:
اصل سحر ابتدا توسط شياطين در بين مردم رواج يافت و بعد خداوند راهكارهايي را براي ابطال آن و البته آزمايش افراد به ايشان آموخت اما گروهي در اين مساله از راه صواب خارج شدند و مسير سوء استفاده را در پيش گرفتند و از اين علل و اسباب ناشناخته در مسيري نادرست بهره بردند.
✅ کانال یاوران قران
http://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شاه کلیدی برای برکت و وسعت رزق
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd