صفحه ۳۰۰ مصحف شریف
سوره مبارکه کهف
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
4_5962825997525976753.mp3
1.86M
🔸ترتیل صفحه ۳۰۰ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام رست - سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
قرآن ترجمه المیزان
سوره 18
سوره مبارکه الكهف
صفحه 300
وَلَقَدْ صَرَّفْنَا فِي هَٰذَا الْقُرْآنِ لِلنَّاسِ مِنْ كُلِّ مَثَلٍ ۚ وَكَانَ الْإِنْسَانُ أَكْثَرَ شَيْءٍ جَدَلًا (54)
و همانا در اين قرآن براى مردم از هرگونه مَثَلى بيان کرديم و انسان از هر چيزى جدل پيشه تر است. (54)
وَمَا مَنَعَ النَّاسَ أَنْ يُؤْمِنُوا إِذْ جَاءَهُمُ الْهُدَىٰ وَيَسْتَغْفِرُوا رَبَّهُمْ إِلَّا أَنْ تَأْتِيَهُمْ سُنَّةُ الْأَوَّلِينَ أَوْ يَأْتِيَهُمُ الْعَذَابُ قُبُلًا (55)
و هنگامى که هدايت براى اين مردم آمد چيزى مانع ايمان آنان و طلب آمرزش از پروردگارشان نشد، جز اين که [منتظرند] سنت [ما در مورد عذاب ]پيشينيان، درباره ايشان [نيز] به کار رود يا عذاب رويارويشان بيايد. (55)
وَمَا نُرْسِلُ الْمُرْسَلِينَ إِلَّا مُبَشِّرِينَ وَمُنْذِرِينَ ۚ وَيُجَادِلُ الَّذِينَ كَفَرُوا بِالْبَاطِلِ لِيُدْحِضُوا بِهِ الْحَقَّ ۖ وَاتَّخَذُوا آيَاتِي وَمَا أُنْذِرُوا هُزُوًا (56)
و ما رسولانمان را نمى فرستيم مگر مژده دهنده [براى مؤمنان] و اخطار کننده [براى سرکشان] و آنان که کافرند با [حربه] باطل جدال مى کنند تا به وسيله آن حق را تباه سازند و [آنان] آيات مرا و اخطارها را به مسخره گرفتند. (56)
وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنْ ذُكِّرَ بِآيَاتِ رَبِّهِ فَأَعْرَضَ عَنْهَا وَنَسِيَ مَا قَدَّمَتْ يَدَاهُ ۚ إِنَّا جَعَلْنَا عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ أَكِنَّةً أَنْ يَفْقَهُوهُ وَفِي آذَانِهِمْ وَقْرًا ۖ وَإِنْ تَدْعُهُمْ إِلَى الْهُدَىٰ فَلَنْ يَهْتَدُوا إِذًا أَبَدًا (57)
و کيست ستمکارتر از آن کس که به وسيله آيات پروردگارش تذکر داده شود ولى از آنها روى برگرداند و آنچه را پيش تر به دست خود انجام داده است فراموش کند؟! همانا ما بر دل هاى آنان پوشش هايى نهاده ايم تا آن [قرآن] را نفهمند و در گوش هايشان سنگينى انداختيم [تا نشنوند. ازاين رو] اگر آنان را به راه راست دعوت کنى هرگز هدايت نيابند. (57)
وَرَبُّكَ الْغَفُورُ ذُو الرَّحْمَةِ ۖ لَوْ يُؤَاخِذُهُمْ بِمَا كَسَبُوا لَعَجَّلَ لَهُمُ الْعَذَابَ ۚ بَلْ لَهُمْ مَوْعِدٌ لَنْ يَجِدُوا مِنْ دُونِهِ مَوْئِلًا (58)
و پروردگار تو آمرزگار صاحب رحمت است، اگر به سزاى آنچه کسب کرده اند آنان را مجازات مى کرد قطعاً در عذابشان تعجيل مى نمود [ولى چنين نمى کند ]بلکه موعدى براى آنان هست که هرگز غير آن پناهگاهى نخواهند يافت. (58)
وَتِلْكَ الْقُرَىٰ أَهْلَكْنَاهُمْ لَمَّا ظَلَمُوا وَجَعَلْنَا لِمَهْلِكِهِمْ مَوْعِدًا (59)
و اين شهرها [که نابود شدند] چون [اهل آنها]ستم کردند هلاکشان نموديم و براى هلاکت آنان موعدى مقرر داشتيم. (59)
وَإِذْ قَالَ مُوسَىٰ لِفَتَاهُ لَا أَبْرَحُ حَتَّىٰ أَبْلُغَ مَجْمَعَ الْبَحْرَيْنِ أَوْ أَمْضِيَ حُقُبًا (60)
و [ياد کن] وقتى را که موسى به خدمتگذار خود گفت: من دست [از سير خود ]برنمى دارم تا به محل تلاقى آن دو دريا برسم [چه زود برسم] يا مدتى طولانى راه پويم. (60)
فَلَمَّا بَلَغَا مَجْمَعَ بَيْنِهِمَا نَسِيَا حُوتَهُمَا فَاتَّخَذَ سَبِيلَهُ فِي الْبَحْرِ سَرَبًا (61)
پس وقتى که به محل تلاقى دو دريا رسيدند [مراقبت از] ماهى خود را از ياد بردند، پس [آن]راه خود را در دريا سرازير در پيش گرفت. (61)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
نکته تفسیری صفحه ۳۰۰:
قرآن، کتابی کامل:
بدون تردید هر فرد اندیشمند و عاقلی می پذیرد که انسان برای داشتن سلامت، و رسیدن به سعادت، به برنامه ی دقیق و حساب شده ای در زندگی نیاز دارد. البته باید دانست که سعادت انسان فقط مربوط به زندگی دنیای او نیست. امّا اختلاف بزرگ اندیشمندان در طول تاریخ بر سر این بوده که آیا انسان ها می توانند خودشان برای زندگی شان برنامه ی دقیق و بی عیبی تنظیم کنند و بر اساس آن به سعادت برسند یا نه. طبق نظر پیامبران و دانشمندان توحیدی، تنظیم چنین برنامه ای توسّط خود انسان ها محال است؛ زیرا کسی می تواند برای انسان برنامه ی دقیق و بی نقصی بنویسد که از تمام ابعاد وجود او، استعدادها و نقاط ضعف و قوّتِ وی باخبر باشد؛ همچنین به خوبی بداند که انسان در کجا و در چه مرحله ای از این جهان واقع شده و چه مراحلی را پیش رو دارد. آیا انسانی که چند دهه در دنیا زندگی می کند، می تواند برای همنوعان خود نسخه ی سعادت بپیچد؟! واقعیت این است که تاریخ نیز پاسخ منفی به این پرسش می دهد.
از این رو آفریدگار مهربان انسان ها که از تمام نیازهای بندگانِ خود آگاه است، برنامه ی دقیق و
بی نقصی را برایشان فرو فرستاده و به آنان تضمین داده که در صورت به کار بردن این برنامه، در دنیا و آخرت به سعادت می رسند. در آیات 15 و 16 سوره ی مائده می خوانیم: «بی شک از سوی خدا نور و کتاب روشنگری نزدتان آمده است که خداوند با آن، کسانی را که از خشنودی¬اش پیروی کنند، به راههای سلامت راهنمایی می کند و آنان را از تاریکی ها خارج کرده، به نور می رساند و به راه راست هدایت می کند.» آیه ی مورد بحث(54 کهف) نیز می فرماید: «به راستی در این قرآن هر مطلب مهمّی را [که برای هدایت مردم لازم باشد،] بیان کرده ایم.» آری، قرآن با زیباترین روش، آفریدگار هستی را به انسان ها شناسانده و آنان را از آفرینش جهان و نیز خودشان آگاه کرده و به آنان آموخته که چگونه در دنیا زندگی کنند، و راه پیش رویشان را به روشنی به ایشان نشان داده و موانع راه را برایشان برشمرده است، و در یک کلام، آنچه را که انسان برای سعادت به آن نیاز دارد، بیان کرده است. در روایتی از امام ششم می خوانیم: «خدای متعال به وسیله ی قرآن مطالبی را نازل کرده که تمام حقایق را روشن کرده است؛ تا آنجا که به خدا سوگند هیچ چیزی را که بندگان خدا به آن نیاز دارند، فروگذار نکرده است؛ به طوری که هیچکس نمی تواند بگوید: ای کاش این مطلب [نیز] در قرآن بود؛ مگر آن که خدا آن را هم در قرآن نازل کرده است. » البتّه به یاد داشته باشیم که یکی از مهم ترین دستورهای قرآن، مراجعه به پیشوایان معصوم دین و پیروی از آنان است؛ کسانی ¬که به خواست خدا از هر عیب و نقصی، پاک هستند و از تمام نیازهای بشـر کاملاً آگاهند. در حقیقت، قرآن هنگامی هدایت گر کامل انسان هاست که با امام معصوم همراه باشد. از این رو در روایتی از امام صادق می خوانیم: «اخبار گذشتگان و اخبار آیندگان و داوری و قانون گزاری در میان شما، در کتاب خدا آمده است و [البتّه] ما [اهلبیت] از این مطالب خبر داریم [نه دیگران].»
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
✅ سوره ماعون
در سوره ماعون، صفات و اعمال منكران قيامت در پنج مرحله بيان شده، كه آنها به خاطر تكذيب اين روز بزرگ چگونه از انفاق در راه خدا، كمك به يتيمان، و مسكينان، سرباز مى زنند و ...
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🔆🔆🔆🔆🔆
👈 سؤال شمارۀ 893:
«روح القدس» کیست و آیا ارتباطی میان او و افراد عادی متصور است؟
✅ پاسخ:
🌼 واژه «رُوحُ القُدُس» چهار بار در قرآن مجید تکرار شده است که این آیات عبارتند از: سوره بقره/87؛ سوره بقره/253؛ مائده/110.
☘️ گروهی معتقدند روح القدس همان نیروى غیبى است که عیسى علیه السّلام را تایید مى کرد، و با همان نیروى مرموز الهى که مردگان را به فرمان خدا زنده مى نمود.
🌸 به هر حال، این روح مقدّس و پاک علاوه بر آنکه منبع الهام بخش بزرگى براى پیامبران بوده است. از روایات فراوانى بر می آید که او حقیقتى بوده که پیشوایان معصوم علیهم السّلام نیز با استفاده از آن، حقایق بسیارى را درک می کردند.
🎄 یکى از یاران امام باقر علیه السّلام از آنحضرت درباره چگونگی دانش پیامبران و امامان پرسید، فرمود: اى جابر! در آنان پنج روح است: روح القدس، روح الایمان و... سپس افزود، اى جابر! آنان با کمک از «روح القدس» از آنچه در زیر عرش تا زیر زمین است، آگاه می شوند. همچنین حضرتشان در تفسیر آیه: «وَ کَذلِکَ اَوْحَیْنَا اِلَیْکَ رُوحاً مِّنْ اَمْرِنَا... »(شوری/52) می فرماید: از آن زمان که خداوند آن روح را بر پیامبرش نازل کرد به آسمان باز نگشت، و آن روح اکنون در اندرون ماست.
🌺 در روایتی نیز آمده که این روح که یکى از منابع اصلى علم و دانش پیامبران و امامان بوده، غیر از جبرئیل است، و حقیقتى است در درون وجود آنها که از پیامبر صلّی اللّه علیه و آله به امام علیه السّلام و از هر امام به امام بعدی منتقل شده است.
💐 این نیروى غیبى به صورت ضعیفتر در همه مؤمنان با تفاوت درجات ایمان وجود دارد و همان امدادهاى الهى است که انسان را در انجام طاعات و کارهاى مشکل مدد می کند و از گناهان باز می دارد، همان است که گویندگان متعهّد و شاعران با ایمان را در گفتن و سرودن نثر و نظمهاى بلیغ تأیید مینموده، و مؤمنان راسخ را در تصمیمگیری هاى مهم تقویت می کرده است: مثلاً امام صادق علیه السّلام به هشام و پیامبر صلّی اللّه علیه و آله به حسّان بن ثابت و امام باقر علیه السّلام به کُمیت شاعر معروف اهلبیت علیهم السّلام و امام جواد علیه السّلام به دعبل خُزاعی فرمودند؛ تا زمانی که این افراد در راه اهل بیت علیهم السّلام گام بردارند و به دفاع از ایشان بپردازند به وسیله «روح القدس» تقویت میشوند.
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امتحان شیعیان!
♨️ شیعیان در وقت نماز آزمایش میشوند!
🎙حجت الاسلام راجی
#نماز
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
3.pdf
5.18M
تفسیر نمونه
جلد سوم
جلسات تفسیر قرآن
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🟢 اگه مرگ طبیعی باشه چی؟🤔
ـ ـ ـ ـــــــــــــــــــــــ𑁍ـــــــــــــــــــــــ ـ ـ ـ
🔻تحلیل آیۀ قصاص 🧐
ـ ـ ـ ـــــــــــــــــــــــ𑁍ـــــــــــــــــــــــ ـ ـ ـ
↫ #زن_شناسی_در_قرآن
↫ #قصاص
↫ #شبهه
↫ #پارت9
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
#ادبستان_نماز
- نماز، پناه بي پناهان، سنگر دردمندان، گلستان روح افزاي عاشقان، چراغ پر فروغ نيمه شب مشتاقان، صفاي دل مستان، و سير و سلوک آگاهان است.
#نمازاول_وقت
صفحه ۳۰۱ مصحف شریف
سوره مبارکه کهف
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
4_5967329597153347391.mp3
2.04M
🔸ترتیل صفحه 301 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
قرآن ترجمه المیزان
سوره 18
سوره مبارکه الكهف
صفحه 301
فَلَمَّا جَاوَزَا قَالَ لِفَتَاهُ آتِنَا غَدَاءَنَا لَقَدْ لَقِينَا مِنْ سَفَرِنَا هَٰذَا نَصَبًا (62)
و هنگامى که [از آن جا] گذشتند [موسى] به خدمتگذار خود گفت: غذاى چاشتمان را نزدمان بياور که از اين سفرمان خستگى بسيار ديديم. (62)
قَالَ أَرَأَيْتَ إِذْ أَوَيْنَا إِلَى الصَّخْرَةِ فَإِنِّي نَسِيتُ الْحُوتَ وَمَا أَنْسَانِيهُ إِلَّا الشَّيْطَانُ أَنْ أَذْكُرَهُ ۚ وَاتَّخَذَ سَبِيلَهُ فِي الْبَحْرِ عَجَبًا (63)
گفت: ديدى [چه شد]؟ آن وقت که به آن صخره پناه برديم من [مراقبت از ]ماهى را از ياد بردم و [آن] با وضع عجيبى راه خود را در دريا گرفت و رفت و فقط شيطان بود که از ياد من برد که آن را [براى تو] ياد کنم. (63)
قَالَ ذَٰلِكَ مَا كُنَّا نَبْغِ ۚ فَارْتَدَّا عَلَىٰ آثَارِهِمَا قَصَصًا (64)
[موسى] گفت: اين همان است که ما در طلبش بوديم پس با پى گرفتن ردّ پاى خود [از همان راهى که آمده بودند] برگشتند. (64)
فَوَجَدَا عَبْدًا مِنْ عِبَادِنَا آتَيْنَاهُ رَحْمَةً مِنْ عِنْدِنَا وَعَلَّمْنَاهُ مِنْ لَدُنَّا عِلْمًا (65)
پس بنده اى از بندگان ما (خضر) را يافتند که از نزد خويش رحمتى به او داده و علمى از پيش خود به وى آموخته بوديم. (65)
قَالَ لَهُ مُوسَىٰ هَلْ أَتَّبِعُكَ عَلَىٰ أَنْ تُعَلِّمَنِ مِمَّا عُلِّمْتَ رُشْدًا (66)
موسى به وى گفت: آيا [اجازه مى دهى] من دنبال تو بيايم بر اين قرار که از آنچه به تو آموخته شده است مايه رشدى به من بياموزى؟ (66)
قَالَ إِنَّكَ لَنْ تَسْتَطِيعَ مَعِيَ صَبْرًا (67)
گفت: تو هرگز بر همراهى من صبر نتوانى کرد. (67)
وَكَيْفَ تَصْبِرُ عَلَىٰ مَا لَمْ تُحِطْ بِهِ خُبْرًا (68)
و چگونه مى توانى بر چيزى صبر کنى که به آن احاطه علمى ندارى؟ (68)
قَالَ سَتَجِدُنِي إِنْ شَاءَ اللَّهُ صَابِرًا وَلَا أَعْصِي لَكَ أَمْرًا (69)
گفت: إن شاءاللّه مرا شکيبا خواهى يافت و با هيچ فرمانى از تو مخالفت نخواهم کرد. (69)
قَالَ فَإِنِ اتَّبَعْتَنِي فَلَا تَسْأَلْنِي عَنْ شَيْءٍ حَتَّىٰ أُحْدِثَ لَكَ مِنْهُ ذِكْرًا (70)
گفت: پس اگر دنبال من آمدى هيچ چيز از من نپرس تا خود درباره آن مطلبى براى تو بگويم. (70)
فَانْطَلَقَا حَتَّىٰ إِذَا رَكِبَا فِي السَّفِينَةِ خَرَقَهَا ۖ قَالَ أَخَرَقْتَهَا لِتُغْرِقَ أَهْلَهَا لَقَدْ جِئْتَ شَيْئًا إِمْرًا (71)
پس به راه افتادند تا وقتى که در کشتى سوار شدند، او شکافى در آن پديد آورد [موسى] گفت: آيا آن را شکافتى که اهلش را غرق کنى؟! راستى که کارى زشت انجام دادى! (71)
قَالَ أَلَمْ أَقُلْ إِنَّكَ لَنْ تَسْتَطِيعَ مَعِيَ صَبْرًا (72)
گفت : آيا نگفتم که تو هرگز بر همراهى من صبر نتوانى کرد؟ (72)
قَالَ لَا تُؤَاخِذْنِي بِمَا نَسِيتُ وَلَا تُرْهِقْنِي مِنْ أَمْرِي عُسْرًا (73)
گفت: مرا به خاطر فراموش کردن (قرارمان) مؤاخذه نکن و در کارم به من سخت مگير. (73)
فَانْطَلَقَا حَتَّىٰ إِذَا لَقِيَا غُلَامًا فَقَتَلَهُ قَالَ أَقَتَلْتَ نَفْسًا زَكِيَّةً بِغَيْرِ نَفْسٍ لَقَدْ جِئْتَ شَيْئًا نُكْرًا (74)
پس به راه افتادند تا وقتى که به پسرى برخوردند [خضر] او را کشت [موسى ]گفت: آيا فرد بى گناهى را بى آن که کسى را کشته باشد کشتى؟! راستى که کارى ناپسند مرتکب شدى! (74)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
🌷نکته تفسیری صفحه ۳۰۱🌷
موسی و خضرـ قسمت اول:
روزی حضرت موسی در میان بنی اسرائیل سخنرانی می کرد. کسی از او پرسید: چه کسی در زمین از همه داناتر است؟ موسی گفت: داناتر از خودم سراغ ندارم. در این هنگام، به موسی وحی شد که ما بنده ای داریم که در مجمع البحرین(محل اتصال دو خلیج عقبه و سوئز) زندگی می کند و (در برخی موارد) از تو دانشمندتر است. موسی عرض کرد: آیا ممکن است او را ببینم؟ خدا فرمود: یک ماهی در زنبیل بگذار و حرکت کن. موسی همراه جوان باایمان بنی اسرائیل و جانشین خود یعنی «یوشع بن نون» به راه افتاد تا به صخره ای رسید. در آنجا قدری خوابیدند. در آن هنگام، ماهی در زنبیل جان گرفت و تکانی خورد و به طور شگفت انگیزی به دریا افتاد. یوشع این صحنه را دید؛ ولی فراموش کرد که به موسی بگوید. سپس دوباره به راه افتادند و بقیه ی آن روز و شب را تا بامداد راه رفتند. در آن هنگام، موسی به یوشع گفت: صبحانه مان را بیاور که از این سفر خسته شدیم. یوشع، ماجرای دیروز را برای موسی بازگو کرد و موسی نیز مانند هم سفرش شگفت زده شد. در این هنگام، موسی گفت: این همان نشانه ای بود که دنبالش بودیم، و از همان راهی که آمده بودند، بازگشتند تا به کنار صخره رسیدند. در آنجا، مردی را دیدند که با یک تکّه پارچه خود را پوشانده بود. او «خضر» بود. موسی به او سلام کرد و خود را شناساند و هدفش را از آمدن به آنجا بازگفت. خضر گفت: تو تحمّل با من بودن را نداری. خدا به من دانشی بخشیده که به تو نداده، و به تو علمی بخشیده که به من نداده است. موسی گفت: به خواست خدا خواهی دید که من فرد صبوری هستم و تو را نافرمانی نمی کنم. خضر گفت: اگر می خواهی دنبال من بیایی، حق نداری از کارهایی که من انجام می دهم، سؤال کنی تا اینکه خودم راز کارهایم را برایت روشن کنم. سپس از کنار دریا به راه افتادند. یک کشتی آمادهی حرکت بود. از سرنشینان کشتی خواستند که آن ها را نیز سوار کنند. آن ها خضر را شناختند و هر دو را رایگان سوار کردند. امّا همین که آن دو سوار کشتی شدند، خضـر، یکی از تخته های کشتی را با تیشه کَند. موسی گفت: این ها ما را بدون کرایه سوار کردند؛ چرا کشتی شان را سوراخ کردی؟ ممکن است همهی آنها غرق شوند. واقعاً کار زشتی کردی! خضر گفت: نگفتم نمی توانی صبر کنی؟ موسی گفت: مرا به سبب فراموش کاری ام بازخواست مکن و بر من سخت نگیر. سپس از کشتی پیاده شدند و در ساحل دریا به راه افتادند. در همین حال، به پسربچه ای رسیدند که با بچّه ها مشغـول بازی بود. خـضر، سر پـسر را گرفت و از بدنش جدا کرد و او را کشت. موسی با حیرت تمام پرسید: چرا خون بی گناهی را ریختی؟ چه کار ناپسندی کردی! ... .
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
16.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌻 در گیر نشو با خدا
👈 داستان علامه امینی "ره" و حاجت گرفتن
حجت الاسلام والمسلمین استاد #عالی
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🌸🍃﷽🌸🍃
📖 #درمحضرقرآن
بعضیها میگن: بابا انقدر مردم رو از #خدا نترسونید، خدا مهربونه.
#قرآن جواب میده:👇
🕋 اِعْلَمُوا أَنَّ اللهَ شَدِیدُ الْعِقَابِ، وَ أَنَّ اللهَ غَفُورٌ رَّحِیمٌ (مائده/۹۸)
💢 بدانید خدا دارای مجازات شدید است، و در عین حال آمرزنده و مهربان است.
درسته که خدا بخشنده است:
👈 غَفُورٌ رَحِیم.
امّا به وقتش، سخت هم مجازات میکنه:
👈 شَدِیدُ اَلْعِقٰابِ
☝️ لذا مومن همیشه باید بین #خوف و #رجا باشه:
بین بیم😰 و امید😌
باید مِهر و قَهر الهی رو کنار هم ببینه:
اینطوری نه یأس و #ناامیدی براش پیش میاد،😔
و نه #غرور 🤓
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
🧡فلسفه آسانی احکام در قرآن🧡
🌹🌴🌹🌴🌹🌴🌹🌴🌹🌴
1️⃣ تعقل 🌕
لَّيْسَ عَلَى الْأَعْمَىٰ حَرَجٌ وَلَا عَلَى الْأَعْرَجِ حَرَجٌ وَلَا عَلَى الْمَرِيضِ حَرَجٌ .... كَذَٰلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمُ الْآيَاتِ لَعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ
بر نابینا و لنگ و بیمار سختی نیست .... ﺧﺪﺍ ﺍﻳﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﺁﻳﺎﺕ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﺷﻤﺎ ﺑﻴﺎﻥ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﻴﻨﺪﻳﺸﻴﺪ.
(سوره نورآیه٦١)
2️⃣ جلوگیری از فساد 🌕
يُرِيدُ اللَّهُ لِيُبَيِّنَ لَكُمْ وَيَهْدِيَكُمْ سُنَنَ الَّذِينَ مِن قَبْلِكُمْ.....وَيُرِيدُالَّذِينَ يَتَّبِعُونَ الشَّهَوَاتِ أَن تَمِيلُوا مَيْلًا عَظِيمًا
ﺧﺪﺍ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﺪ [ﻣﻘﺮّﺭﺍﺗﺶ ﺭﺍ] ﺑﺮﺍﻱ ﺷﻤﺎ ﺑﻴﺎﻥ ﻛﻨﺪ ﻭ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﻭﺵ ﻫﺎﻱ [ ﭘﺎﻙ ﻭ ﺻﺤﻴﺢ ] ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﭘﻴﺶ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﻮﺩﻧﺪ ، ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻧﻤﺎﻳﺪ....ﻭ ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺷﻬﻮﺍﺕ ﭘﻴﺮﻭﻱ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ
ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﻤﺎ [ ﺩﺭ ﺭﻭﺍﺑﻂ ﺟﻨﺴﻲ ﺍﺯ ﺣﺪﻭﺩ ﻭ ﻣﻘﺮّﺭﺍﺕ ﺣﻖ ] ﺑﻪ ﺍﻧﺤﺮﺍﻑ ﺑﺰﺭﮔﻲ ﺩﭼﺎﺭ ﺷﻮﻳﺪ.
(سوره نساء آیات۲۶و۲۷)
3️⃣ پاکی و شکرگزاری 🌕
مَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيَجْعَلَ عَلَيْكُم مِّنْ حَرَجٍ وَلَٰكِن يُرِيدُ لِيُطَهِّرَكُمْ وَلِيُتِمَّ نِعْمَتَهُ عَلَيْكُمْ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ
ﺧﺪﺍ ﻧﻤﻰ ﺧﻮﺍﻫﺪ [ ﺑﺎ ﺍﺣﻜﺎﻣﺶ ] ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﺗﻨﮕﻲ ﻭ ﻣﺸﻘﺖ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﺪ ، ﺑﻠﻜﻪ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ [ ﺍﺯ ﺁﻟﻮﺩﮔﻲ ﻫﺎ ] ﭘﺎﻙ ﻛﻨﺪ ﻭ ﻧﻌﻤﺘﺶ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﺗﻤﺎم ﻧﻤﺎﻳﺪ ،
ﺗﺎ ﺳﭙﺎﺱ ﮔﺰﺍﺭﻳﺪ.
(سوره مائده آیه٦)
4️⃣ مراعات ضعف انسانها 🌕
يُرِيدُ اللَّهُ أَن يُخَفِّفَ عَنكُمْ وَخُلِقَ الْإِنسَانُ ضَعِيفًا
ﺧﺪﺍ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﺪ [ ﺑﺎ ﺗﺸﺮﻳﻊ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺑﺎ ﺯﻧﺎﻥ ﻣﺆﻣﻦ ، ﻭ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺑﺎ ﻛﻨﻴﺰﺍﻥ ﻣﺆﻣﻦ ، ﻭ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻣﻮﻗﺖ ، ﺑﺎﺭﻣﺸﻜﻠﺎﺕ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻭ ﻣﺸﻘﺖهای ﺭﻭﺍﺑﻂ ﻧﺎﻣﺸﺮﻭﻉ ﺟﻨﺴﻲ ﺭﺍ ] ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﺳﺒﻚ ﻛﻨﺪ ; ﻭ ﺍﻧﺴﺎﻥ [ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﺸﻜﻠﺎﺕ ﻭ ﺷﻬﻮﺍﺕ ﺟﻨﺴﻲ ] ﻧﺎﺗﻮﺍﻥ ﺁﻓﺮﻳﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.
(سوره نساء آیه٢٨)
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
💠#حدیث_روز💠
✍️پيامبر خدا صلىاللهعليهوآله:
☘️الصَّلاةُ عِمادُ الدِّينِ، فَمَن تَرَكَ صلاتَهُ مُتَعَمِّداً فَقَد هَدَمَ دِينَهُ، و مَن تَرَكَ أوقاتَها يَدخُلُ الوَيلَ، و الوَيلُ وادٍ في جَهَنَّمَ كما قالَ اللّهُ تعالى: «فَوَيلٌ لِلمُصَلِّينَ * الذينَ هُمْ عَن صَلاتِهِم ساهُونَ
🌱نماز ستون دين است؛ پس هر كه نماز خود را عمدا نخواند، دين خود را تباه كرده است و هر كه آن را در وقتش نخواند، به ويل درآيد و ويل، درّهاى است در دوزخ، چنان كه خداوند متعال فرموده است: «ويل براى نمازگزاران است؛ آنان كه از نماز خود غافلند.
📚 جامع الأخبار، ص١٨۵، ح۴۵۵
🆔 لینک کانال 👇
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
4.pdf
4.44M
تفسیر نمونه
جلد چهارم
جلسات تفسیر قرآن
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برای ابطال سحر و جادو چیکار کنیم؟
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/505479184C4108af7ddd