❇️سه نکته درباره غلط خواندن نماز
1️⃣- ادای صحیح حروف و کلمات در ذکرهای واجب نماز، شرط صحت آن است. بنابراین چنانچه از روی عمد، کلمه ای را غلط بخواند نمازش باطل است.[1]
2️⃣- انسان باید نماز را یاد بگیرد که غلط نخواند. و کسی که به هیچ قسم نمی تواند صحیح آن را یاد بگیرد، باید هر طور که می تواند بخواند، و احتیاط مستحب آن است که نماز را به جماعت بجا آورد.[2]
3️⃣- اگر انسان کلمه ای را صحیح بداند و در نماز همانطور بخواند و بعد بفهمد غلط خوانده لازم نیست دوباره نماز را بخواند و یا اگر وقت گذشته قضا نماید.[3]
#قرائت_نماز
---------------
📚 پی نوشت:
[1] فرهنگ فقه، ج 5، ص 605.
[1] توضيح المسائل مراجع، م 997.
[3] همان، م 1001.
---------------
🌹 @dmnoor
✅ مسابقه احکام ۱۵۰ 🎁🎊
⁉️اگر نمازگزار کلمه ای را صحیح بداند و بعداً بفهمد که غلط بوده نماز او چگونه است❓
1⃣ صحیح است.
2⃣ باطل است و باید بعداً قضا کند.
3⃣ باطل است و باید اعاده کند.
4⃣ گزینه ۲ و ۳
✅گزینه صحیح را به 👇👇👇
بفرستید؛
@Masirnor113
⏱ تا ساعت ۲۰ فرصت دارید😍
📆 قرعه کشی: ۲۴ شهریورماه🎁🎉🎊
🌹 برای شرکت در قرعه کشی حضور در کانال الزامی است 😍
https://eitaa.com/joinchat/1910374405Cad65d1faab
سلام صبح بخیر ❤️
بوی عطر یاس دارد جمعهها
وعده دیدار دارد جمعهها
جمعهها دل یاد دلبر میکند
نغمه یا ابن الحسن سر میکند
✾•🌿🥀🌿•✾
@yavaraneommolbanin
✾•🌿🥀🌿•✾
⚜جلسه هفتگی قرآنی
(ویژه خواهران)
#جمعه_ ۲۴ _ شهریور ماه
🕒ساعت ۱۷(پنج بعد از ظهر)🔸
#مکان : دارالقرآن حضرت معصومه (س)
#منتظر_حضور_سبزتان✅
هدایت شده از خبرگزاری بسیج نایین
⭐️ زنان پیشروی نوغان
🗓 از همان روزی که امام رضا(علیهالسلام) پای به روستای نوغان نهاد، این روستا در تاریخ شیعیان ماندگار شد. اگر چه مامون در تمام دوران ولایتعهدی امام رضا(علیهالسلام) در تلاش بود تا از محبوبیت ایشان بکاهد و همواره این هراس را داشت که حلقهای عظیم از دوستداران گرد آن امام همام شکل گیرد ولی فراموش کرده بود که حق و حقیقت و نور ولایت خاموش شدنی نیست؛ نوغان و زنانش به او نشان دادند که حتی با شهادت آن حضرت، عشق به ضامن آهو عشق به عالم آل محمد (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) دیرینه و جاودان خواهد ماند.
🏴 بیش از هزار سال پیش، در روزی که انسانیت به راستی عزادار شهادت هشتمین خورشید تشیع بود، شیرزنان نوغان طرحی بیبدیل را رقم زدند.
تاریخ گواهی میدهد که بانوان محله نوغان اولین گروهی بودند که با نشان دادن جرأت و شجاعت بر گرد پیکر مطهر امام رضا(علیهالسلام) جمع شده و به عزاداری پرداختند وحتی در صدد برآمدند برای امام رضا(علیهالسلام) مقبرهای احداث کنند. البته به آسانی این اتفاق نیفتاد چرا که در حکومت سراسر ظلم و تزویر مامون عباسی این شیرزنان با بخشیدن مهریه خود به همسرانشان، اجازه عزاداری برای مولایشان را کسب کردند.
▪️زنان نوغان، سیاهپوشانی که از سر ارادت به حضرت دوست بر سروسینهزنان از خانهها بیرون آمده و در حالی که گل و خاک بر سر میریختند، با مولای خود وداعی تاریخی را رقم زدند.
💫 ماجرای نوغان از جاهایی است که شجاعت زنان از مصلحتاندیشی مردان سبقت گرفته است.
🔆 بانیان این حرکت به عزاداری در روزهای شهادت بسنده نکردند، بلکه هر ساله و در سالگرد این ایام باز هم زنان نوغان بودند که در دهه آخر صفر به استقبال از زائرین رضوی در جوار آن مضجع شریف میپرداختند و محوریت نذورات نوغانیها به این ایام اختصاص یافت.
📖 در منابع ذکر شده که زنان نوغانی در دهه آخر ماه صفر، نقش پررنگی در اقامه عزای اهل بیت در مشهد داشتهاند و با پررنگ نگه داشتن مراسم روضهخوانی و راهاندازی اولین دستههای سینهزنی با وجود خفقان حاکم، دِین خود را به شریعت ادا کرده اند.
🚩 در سالهایی که عزاداری در زمان رضاشاه ممنوع بود، مادران و زنان بیتاب روضه گرفتن برای امام هشتم بودند.
برخی از خانمها مشتاقانه مراسم را به جا میآوردند و حاضر بودند که در این راه هر اتفاقی را تحمل کنند.
🔻 از دوره صفوی که اوج قدرت مذهب شیعه در ایران است، در محله نوغان و محلههای منتهی به حرم رضوی(علیهالسلام) مراسم عزاداری تا زمان رضاخان پررونق ادامه یافت اما در دوره پهلوی اول برگزاری مراسم عزاداری به صورت علنی متاسفانه متوقف شد. اما بعد از انقلاب اسلامی دوستداران اهل بیت(ع) با زنده نگه داشتن سنن حسنه عزاداری هم به اجتماع خدمت کردند و هم به نوعی در مسیر عاقبت به خیری و خودسازی با سرعت بیشتر حرکت کردند.
#خبرگزاری_بسیج_نایین
┈┈••••✾•🌿🌺 🇮🇷 🌺🌿•✾•••┈┈•
https://eitaa.com/joinchat/1882456397C1b2785c368