#کلام_بزرگان
♦️در هر شبانه روز لااقل یک #سجده_ی_طولانی داشته باشید.
♦️به #تربت_امام_حسین(ع) زیاد سجده کردن #اخلاق را عوض می کند.
#حاج_اسماعیل_دولابی
┈✾•┈┈••✦❀✦••┈┈•✾┈┈
🍒 @yavarannamaz
📚 درس_اخلاق1⃣2⃣
✅چند عمل که عمر را زیاد میکند
1⃣ «نیکی به والدین و صلهرحم»
👈پیامبراکرم (ص)فرمودند: ای فرزند آدم!
به پدر و مادرت نیکی کن و صلهرحم داشته باش تا خداوند، کارت را آسان و عمرت را طولانی بگرداند.
2⃣ «زیارت امام حسین علیه السلام»
👈 امام صادق(ع) فرموده است: زیارت امام حسین(ع) را رها نکن و دوستان خود را هم به آن سفارش کن که در این صورت، خداوند عمرت را طولانی و روزیات را زیاد میکند.
3⃣«صدقه دادن»
👈امام باقر (ع) فرمود: کار خیر و صدقه، فقر را میبرد، بر عمر میافزاید و هفتاد مرگ بد را از صاحب خود دور میکند.
4⃣«وضو گرفتن»
👈پیامبراکرم (ص) میفرماید: وضو
زیاد بگیر تا خداوند، عمرت را زیاد کند.
5⃣«اعمال سهگانه»
👈امام صادق(ع) میفرماید: سه چیز است که اگر مؤمن از آنها مطلع شود، باعث طول عمر و دوام بهرهمندی او از نعمتها میشود: طول دادن رکوع و سجده ، زیاد نشستن بر سر سفرهای که در آن دیگران را اطعام میکند و خوش رفتاریاش با خانواده.
📚الفردوس ج۵ ص ۲۸۲
📚کامل الزیارات ص۲۸۶
📚ثواب اعمال ص۱۴۱
📚امالی مفید ص۶۵ حدیث۵
📚کافی ج۴ ص۴۹
🍒 @yavarannamaz
نشردهید
علی بین نماز انگشتری تقدیم سائل کرد.mp3
2.73M
🎙 علی بین نماز انگشتری تقدیم سائل کرد
🔴 🍒 @yavarannamaz
﷽ 💛 اهميّت حضورقلب در نماز 💛
🌱 به فرموده امام خمینی : كليد گنجينه اعمال و باب الابواب همه سعادت ها، حضور قلب است و بدون آن همه عبادتها از اعتبار ساقط میشود.
🌱 حضورقلب یعنی نمازگزار در تمام حالات نماز با دل و جان به خداوند توجه کند و به هيچ چيز غير خدا نينديشد.
🌱 نقطه مقابل حضورقلب، اين است كه در همه يا بخشی از نماز، گرفتار افكار روز مرّه يا شیطانی شود و در نتيجه، از ياد خدا غافل گردد و تنها با زبانش واژگانی بگويد؛ ولی دلش در غير نماز و با غير خدا باشد.
🌱 معلوم است كه اين حالت با فلسفه نماز سازگاری ندارد؛ زيرا خداوند متعال در قرآن ميفرمايد: "وَ أَقِمِ الصَّلاةَ لِذِكْرِي" (طه: 14)
یعنی و نماز را به پادار برای اينكه مرا ياد كنی؛ یعنی روح نماز و حقيقت آن ياد خداست.
📚 آداب نماز ; ص ۲۵ و ۴۰
💠✨💠✨✨🌺✨✨💠✨💠
کانال تخصصی نماز↙️😊
🍒 @yavarannamaz
*┄┄┄••❅💞❅••┄┄┄*
#تلنگر
⏳آن روز ......👇
انگشت ما🖐
چشم ما👀
گوش ما👂
فکر ما💭
و.....
به چه چیزی شهادت میدهند❗️🔥
زبان مان قفل میشود و اعضای بدنمان شهادت میدهند...
🍃🌹🍃
🍒 @yavarannamaz
نکته 12؛ اول خدا حاجت مرا بدهد، بعد نماز می خوانم.mp3
429.3K
🔸اول خدا حاجت مرا بدهد، بعد نماز می خوانم جواب این شبهه چیست؟
#استاد_قرائتی
🍒 @yavarannamaz
💠💠💠💠✨🌺✨💠💠💠💠
✍ دلیل"تاکید بر نماز صبح" ازلحاظ علمی
با خواب غلظت خون بالا میرود و هرچه به صبح نزدیک میشویم خون غلیظ تر میشود. و درست لحظات نزدیک شدن به اذان به حد اعلا می رسد.بهمین خاطر است که اکثر سکته ها سحر اتفاق میفتد... کسانی که بیدار میشوند با وضو گرفتن قدری خون تنظیم میشود و با خواندن نماز ، بدن کاملا بالانس شده و به حالت نرمال باز میگردد... و این چنین است که هیچ کدام از دستورات خداوند مهربان بدون حکمت نیست...
┄┅┅❅💠💠🌹💠💠❅┅┅┄
کانال یاوران نماز↙️😊
🍒 @yavarannamaz
*┄┄┄••❅💞❅••┄┄┄*
👇👇👇
♨️سوال:
🔰چرا از بین تمام معصومین فقط به امام کاظم علیه السلام باب الحوائج گفته اند؟
✍️پاسخ:
✅برآورنده حاجتها و قاضی الحاجات خداوند متعال است.
پیامبران و ائمه و صلحا و شهدا باب الحوایج اند. چون این بزرگواران به جهت قربی که نزد خدا دارند، اگر ما خدا را به حق اینان بخوانیم و از خدا حاجت بخواهیم و یا از روح بلند این بزرگواران بخواهیم که برای ما دعا کنند و از خدا بخواهند حاجات ما روا شود، ممکن است به نتیجه برسیم و این عمل اشکالی ندارد.
این مطلب اختصاص به برخی از اولیای خدا ندارد. تمامی آن بزرگواران و ائمه دارای این مقام هستند، زیرا از يك نظر همه ائمه اطهار و اولياء الهي و فرزندان صالح آنان، باب الحوائج اند و وسيله تقرّب به خداوند و موجب گشايش گره هاي زندگي هستند و اگر امامان معصوم، هر كدام به اسم خاص شهرت پيدا كرده اند، به لحاظ مناسبت هايي بوده كه آن اسامي مبارك در آن تجلّي نموده و ظهور پيدا كرده است. چنانكه از حكمت دعاي توسل اين چنين استفاده مي شود كه هر مشكل و حاجتي را بايد به يكي از ائمه ـ عليهم السلام ـ متوسل شد.
همانگونه كه درباره خداوند نيز چنين است كه انسان مريض به اسم شافي و انسان بدهكار به اسم غني و انسان گناهكار به اسم غفور خداوند توسل جسته و او را به آن ياد مي كنند؛ به همین جهت در راه توفيق طاعت الهي و تقرّب به خداوند مستحب است به اسم مبارك رسول اكرم(ص) فاطمه زهرا ـ سلام الله عليها ـ و دو فرزند آن، امام حسن و امام حسين(ع) توسل جست (۱) و انسان گرفتار، دردمند و مريض به اسم مبارك امام كاظم (ع) توسل يابد و...
پس آنچه كه امام كاظم(ع) به آن شهرت يافته است، از اين باب بوده است كه بسياري كه به گرفتاري و مشكلات مبتلا بوده اند و دست بشري قادر به گره گشائي آن ها نبوده است، به آن امام متوسل شده و آن حضرت نيز در پيشگاه خداوند از آنان شفاعت كرده و در نزد باري تعالي مقبول واقع شده است و از اين جهت رفع مشكل شده و آن حضرت به باب الحوائج شهرت يافته است وگرنه دليل خاص و يا روايتي به دست نيامده كه لقب باب الحوائج را براي آن حضرت ذكر نموده باشد.
پس ما دليل خاصي بر اينكه لقب اين بزرگوار باب الحوائج باشد بدست نداریم و اين لقبي است كه ارادتمندان به ايشان داده اند.
پس همه امامان معصوم باب رحمت الهي و واسطة فيض ميان خداوند و مخلوقات اند و به همان دليل كه مي توان به امام كاظم (ع) باب الحوائج گفت براي سائر ائمه(ع) نيز مي توان اين لقب را بكار برد.(۲)
📚پي نوشت ها :
۱. ملكي تبريزي، آقاجواد، المراقبات في اعمال السنّة، چاپ تبريز، (قديم)، ص ۳۰.
۲. اشتهاردي، محمد، سوگنامه آل محمد (ص) ، انتشارات كتابخانه مرعشي، ص۴۹۷.
لینک کانال
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
﷽ 🥀 دوری از شیطان با محافظت از نماز 🥀
💧 #پيامبر_اکرم صلی الله علیه وآله فرمودهاند:
لَا يَزَالُ الشَّيْطَانُ ذَعِراً مِنَ الْمُؤْمِنِ مَا حَافَظَ عَلَى الصَّلَوَاتِ الْخَمْسِ فَإِذَا ضَيَّعَهُنَّ تَجَرَّأَ عَلَيْهِ فَأَدْخَلَهُ فِی الْعَظَائِمِ
📚 کافی، ج3، ص269
💧 تا وقتى كه آدمى نمازهاى پنج گانه خويش را به وقت خود بگزارد و از آن محافظت کند، #شيطان از او ترسان و گريزان است و چون نمازها را تباه كند، شيطان بر او دست مییابد و او را در گناهان بزرگ میکشاند.
#حدیث #آثار_نماز
💓 @yavarannamaz
📢 #نماز_حاجت_روز_پنجشنبه
به توصیه آیتالله بهجت قدسسره
🔷آیتالله بهجت قدسسره اطرافیان و شاگردان خود را بسیار به خواندن نماز روز پنجشنبه توصیه میکردند و میفرمودند: «آیتالله سید مرتضی کشمیری هر وقت این نماز را میخواند، هدیهای برای او میرسید».
📃شیوه خواندن نماز از کتاب جمالالاسبوع سیدبنطاووس
چهار رکعت (دو نماز #دورکعتی)
1⃣ در رکعت اول بعد از حمد ۱۱بار سورۀ توحید
2⃣ در رکعت دوم بعد از حمد ۲۱بار سورۀ توحید
3⃣ در رکعت سوم بعد از حمد ۳۱بار سورۀ توحید
4⃣ در رکعت چهارم بعد از حمد ۴۱بار سورۀ توحید
5⃣ بعد از سلام نماز دوم ۵۱بار سورۀ توحید
6⃣و ۵۱بار «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد» را بخواند
7⃣ و سپس به سجده برود و ۱۰۰بار «یاالله» بگوید و هرچه میخواهد از خدا درخواست کند.
✅ پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله فرمود:
اگر از خدا بخواهد که کوهی را نابود کند کوه نابود میشود؛
نزول باران را بخواهد بهیقین باران نازل میشود؛
همانا هیچچیز مانع میان او و خداوند نیست؛
خداوند متعال بر کسی که این نماز را بخواند و حاجتش را از خدا نخواهد غضب میکند.
#وقت_نماز_طلوع_تا_غروب_آفتاب
برگرفته از کتاب #بهجت_الدعا، ص٣٨٠ـ٣٨١
یاوران نماز↙️
@yavarannamaz
هدایت شده از رایحه ی احکام «تخصصی»
mirdamad 98-02-12.mp3
17.21M
🎵 #نوا_حرم_دانلودکنید👆
🔷 قرائت دعای کمیل
🔷 با نوای حاج سید مهدی #میرداماد
🔷 حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#التماس_دعا
@khosravi1253🍃
﷽ 🌹 اذیت کردن همسر ؛ مانع قبولی #نماز 🌹
☘ #پیامبر_خدا صلی الله علیه وآله فرمودند: منْ كَانَتْ لَهُ امْرَأَةٌ تُؤْذِيهِ لَمْ يَقْبَلِ اللَّهُ صَلَاتَهَا وَلَا حَسَنَةً مِنْ عَمَلِهَا ـ حَتَّى تُعِينَهُ و َتُرْضِيَهُ و َإِنْ صَامَتِ الدَّهْرَ ـ وَقَامَتْ وَأَعْتَقَتِ الرِّقَابَ وَأَنْفَقَتِ الْأَمْوَالَ فِی سَبِيلِ اللَّهِ
☘ وَ كَانَتْ أَوَّلَ مَنْ يَرِدُ النَّارَ ثُمَّ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ : وَ عَلَى الرَّجُلِ مِثْلُ ذَلِكَ الْوِزْرِ وَالْعَذَابِ- إِذَا كَانَ لَهَا مُؤْذِياً ظَالِما
📚 بحارالانوار، ج73، ص 363
هرگاه زنی شوهرش را آزار دهد، اگر تمام عمرش را روزه بگیرد و شب ها به عبادت بپردازد و بنده ها آزاد کند و مالها در راه خدا انفاق نماید، خداوند هیچ نماز و کار نیکی را از او نپذیرد تا آنگاه که شوهرش را کمک و از خود راضی کند
و گرنه آن زن نخستین کسی است که به دوزخ می رود. سپس حضرت فرمودند: مرد نیز اگر در حق همسر خود آزار و ستم روا دارد، چنین گناه و عذابی خواهد داشت.
➖➖➖➖➖➖
لینک کانال
@yavarannamaz
﷽ 🥀 ریسمان #نماز 🥀
❤️ افسوس می خورد كه نابینا است.
👈 كاش چشم داشتم. نه برای اینكه زمین و آسمان و گل و سبزه رو ببینم؛ برای اینكه بتوانم هر روز در نماز پیامبر ـ صلی الله علیه و آله ـ شركت كنم.
👈 كاش حداقل، یكی را داشتم كه دستم را می گرفت و به مسجد می برد. خوش به حال كسانی كه چشم دارند و هر وقت دلشان بخواهد، به مسجد می روند!
💚 روزی پیامبر (صلی الله علیه و آله) مرد نابینا را دید. مرد نابینا از آرزوی خود گفت و اینكه دوست دارد هر روز در نماز جماعت شركت كند. گفت: هیچ كس را ندارم كه دستم را بگیرد و برای نماز، به مسجد بیاورد.
💛 پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرمود: از خانه تو تا مسجد، راه درازی نیست. بگو طنابی از خانه ات تا مسجد بكشند. هر وقت خواستی به مسجد بیایی، آن طناب را بگیر و بیا.
پس از آن، نمازی نبود كه از آن مرد روشن دل فوت شود.
📚 رضا بابایی ؛ نماز در حكایت ها و داستان ها ؛ ص ۴۸ به نقل از تهذیب الاحكام، ج ۲ ، ص ۲۶۶
#داستان_نماز
💓 http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
👇👇👇
♨️سوال:
🔰چرا پيامبر (ص) در نماز بر خود صلوات ميفرستاد؟
✍️پاسخ:
✅پيامبر اکرم (ص)داراي ابعاد مختلفي است بعد شخصي وفردي وديگري بعد اجتماعي ومسئوليت الهي که بعهده اوست بنابر اين فرستادن درود بر خود جنبه خود برتر بيني ندارد بلکه انجام تکليفي است که بعهده او گذاشته شده است. وقتي که خدا و ملائکه بر پيامبر درود مي فر ستند و مومنان هم مامور به فرستادن صلوات هستند خود پيامبر هم به اين تکليف مکلف است.
گفتني است که براي صلوات فرستادن بر پيامبر اکرم(ص) و اهل بيت ايشان روايات زيادي -در تفسير آيهي شريفهي «إِنَّ اللَّهَ وَ مَلائِکَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْليماً» [1] - وجود دارد. اين احاديث از طريق شيعه و سني نقل شده و در همهي آنها تأکيد شده است که بايد «آل محمد» به هنگام فرستادن صلوات ذکر شود. حتي در بعضي از اين روايات تصريح شده که اگر در صلوات، «آل محمد» ذکر نشود، آن صلوات ناقص و نا تمام است
.
2. نماز خواندن پيامبر اسلام(ص) همانگونه است که در منابع حديثي بيان شده و همهي مسلمانان موظف به آن هستند. و بايد به گونهاي خوانده شود که آنحضرت بجا ميآوردند. اين مسئله نه تنها در نماز، بلکه در ديگر احکام دين نيز چنين است و بايد مسلمانان از پيامبر اکرم(ص) پيروي کنند.
در نماز، يکي از جاهايي که بر پيامبر و اهل بيت او صلوات فرستاده ميشود، تشهد است؛ چنانکه در روايات آمده است که؛ خداوند متعال پيامبرش حضرت محمد(ص) را به معراج برد.
جبرئيل اذان گفت و نماز را به پيامبر آموخت، به همين کيفيت و شکلي که ميخوانيم. سپس در تشهد به او فرمود: بر خودت و بر اهل بيتت درود بفرست. پيامبر گفت: صَلَّى اللَّهُ عَلَيَّ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِي. (4) از اين جمله معلوم ميشود که پيامبر اسلام(ص) در تشهد بر خود و بر اهل بيت عصمت و طهارت(ع) درود ميفرستاد.
3. در روايات پيشوايان معصوم(ع)، نيز تشهد با عبارتهاي مختلفي نقل شده است که در تمامي آنها گواهى بر عبوديت و رسالت حضرت محمد مصطفي(ص) و نيز فرستادن صلوات بر آن حضرت و آل طاهرينش وجود دارد؛
مانند اينکه امام صادق(ع) کيفيت تشهد را اينگونه فرمود: «الْحَمْدُ لِلَّهِ، أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَحْدَهُ لَا شَرِيکَ لَهُ وَ أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَقَبَّلْ شَفَاعَتَهُ فِي أُمَّتِهِ وَ ارْفَعْ دَرَجَتَهُ». [6] به همين دليل؛ فقهاي شيعه، فتوا بر لزوم صلوات در تشهد دادهاند. [7]
بنابراين، پيامبر(ص) نماز و اجزاي آن (مانند تشهد) را از پيش خود ابداع نکرده و تمامي آنها (حتي چگونگي و محتواي صلوات) به دستور و راهنمايي خداي متعال بوده است.
[1]. احزاب، 56: «خدا و فرشتگانش بر پيامبر درود ميفرستد اى کسانى که ايمان آوردهايد، بر او درود فرستيد و سلام گوييد و کاملاً تسليم (فرمان او) باشيد».
[2]. کلينى، محمد بن يعقوب، الکافي، محقق و مصحح: غفارى، على اکبر، ج 3، ص 486، دار الکتب الإسلامية، تهران، چاپ چهارم، 1407ق.
[3]. شيخ طوسى، محمد بن حسن، تهذيب الأحکام، ج 2، ص 92، دار الکتب الإسلامية، تهران، چاپ چهارم، 1407ق.
[4]. ر.ک: بحرانى، يوسف بن احمد، الحدائق الناضرة في أحکام العترة الطاهرة، محقق و مصحح: ايروانى، محمد تقى، مقرم، سيد عبد الرزاق، ج 8، 456 – 459، دفتر انتشارات اسلامي، قم، چاپ اول، 1405ق.
➖🌸🌸➖🌸➖
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab