✍ هرگاه به هر
امامی سلام دهید
خــــــود آن امام جواب
ســـــــلام تان را میدهـــــد...❤️
ولی اگر کسی بگوید:
💚 “السلام علیک یا فاطمه الزهرا”💚
همهی امامان جواب میدهند …
میگویند: چه شده است که این
فرد نام مادرمان را برده است !؟
السلام علیکِ
یا فاطمهُ الزهراء(س)
تا ابد این نکته را انشا کنید
پای این طومار را امضا کنید
هر کجا ماندید در کل امور
رو به سوی حضرت زهرا کنید...
#یا_زهرا
📿| @yazahra213
نامه ۳۱ نهج البلاغه
به امام حسن مجتبی(ع)
۱۵- حقوق دوستان
چون برادرت از تو جدا گردد، تو پیوند دوستی را بر قرار كن، اگر روی برگرداند تو مهربانی كن، و چون بخل ورزد تو بخشنده باش، هنگامی كه دوری میگزیند تو نزدیك شو، و چون سخت میگیرد تو آسان گیر، و به هنگام گناهش عذر او بپذیر، چنان كه گویا بنده او میباشی، و او صاحب نعمت تو میباشد. مبادا دستورات یاد شده را با غیر دوستانت انجام دهی، یا با انسانهایی كه سزاوار آن نیستند بجا آوری، دشمن دوست خود را دوست مگیر تا با دوست دشمنی نكنی. در پند دادن دوست بكوش، خوب باشد یا بد، و خشم را فرو خور كه من جرعه ای شیرینتر از آن ننوشیدم، و پایانی گواراتر از آن ندیده ام. با آن كس كه با تو درشتی كرده، نرم باش كه امید است به زودی در برابر تو نرم شود، با دشمن خود با بخشش رفتار كن، زیرا سرانجام شیرین دو پیروزی است (انتقام گرفتن یا بخشیدن) اگر خواستی از برادرت جدا شوی، جایی برای دوستی باقی گذار، تا اگر روزی خواست به سوی تو باز گردد بتواند، كسی كه به تو گمان نیك برد او را تصدیق كن، و هرگز حق برادرت را به اعتماد دوستی كه با او داری ضایع نكن، زیرا آن كس كه حقّش را ضایع میكنی با تو برادر نخواهد بود، و افراد خانواده ات بدبخت ترین مردم نسبت به تو نباشند، و به كسی كه به تو علاقه ای ندارد دل مبند، مبادا برادرت برای قطع پیوند دوستی، دلیلی محكمتر از برقراری پیوند با تو داشته باشد، و یا در بدی كردن، بهانه ای قویتر از نیكی كردن تو بیاورد، ستمكاری كسی كه بر تو ستم میكند در دیده ات بزرگ جلوه نكند، چه او به زیان خود، و سود تو كوشش دارد، و سزای آن كس كه تو را شاد میكند بدی كردن نیست.
(بخش پانزدهم)
@yazahra213
خطبه ۱۰۲ نهج البلاغة
در زمینه سختیها
وصف روز قیامت
قیامت روزی است كه خداوند همه انسانهای گذشته و آینده را برای رسیدگی دقیق حساب و رسیدن به پاداش اعمال، گرد آورد، همه فروتنانه به پاخیزند، عرق از سر و رویشان و كنار دهانشان جاری است، و زمین زیر پایشان لرزان است، نیكوحالترین آنان كسی است كه جای گذاشتن دو پایش را پیدا كند یا جایی برای آسوده ماندن بیابد.
(بخش اول)
@yazahra213
#حدیثروز❤️🍃
حضرت فاطمه(سلام الله علیها):
اگربہآنچہتورابہآنفرمانمىدهيم؛
عمل ڪنىوازآنچہبرحذرداريم
دورىڪنى؛ازشيعيانمايىوالاّهرگز👌🏻
بحار الأنوار،ج۶۸، ص۱۵۵
💠| @yazahra213
واسه اینڪہ وجهه زوار و پیاده روی
اربعین رو تخریب ڪنہ
نوشته:"پسرداییم از نجف زنگ زده گفته دبه شرابمو تکون بده خراب نشه"
بیچاره نمیدونہ این ازرأفت امام ماست
ڪہ حتی شرابخور هم میبره ...👌🏻
💠| @yazahra213
حکمت ۲۰۵ نهج البلاغة
وَ قَالَ (عليه السلام): كُلُّ وِعَاءٍ يَضِيقُ بِمَا جُعِلَ فِيهِ إِلَّا وِعَاءَ الْعِلْمِ فَإِنَّهُ يَتَّسِعُ بِهِ.
و درود خدا بر او فرمود: هر ظرفی با ریختن چیزی در آن پر می شود جز ظرف دانش كه هر چه در آن جای دهی، وسعتش بیشتر می شود.
@yazahra213
صلوات خاصه علی ابن موسی الرضا(ع)
اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَحُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ وَمَنْ تَحْتَ الثَّرى، الصِّدّیقِ الشَّهیدِ، صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً، کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَد مِنْ اَوْلِیائِکَ.
@yazahra213
لحظاتی با قرآن
إِذْ هَمَّت طَّائِفَتَانِ مِنكُمْ أَن تَفْشَلَا وَاللَّهُ وَلِيُّهُمَا وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ(۱۲۲)
(و نیز به یاد آور) زمانی را که دو طایفه از شما تصمیم گرفتند سستی نشان دهند (و از وسط راه بازگردند)؛ و خداوند پشتیبان آنها بود (و به آنها کمک کرد که از این فکر بازگردند)؛ و افراد باایمان، باید تنها بر خدا توکّل کنند!(۱۲۲)
«سوره مباره آل عمران/۱۲۲»
{ترجمه:مکارم شیرازی}
@yazahra213
نامه ۳۱ نهج البلاغه
به امام حسن مجتبی(ع)
۱۶- ارزشهای اخلاقی
پسرم بدان كه روزی دو قسم است، یكی آن كه تو آن را میجویی، و دیگر آن كه او تو را میجوید، و اگر تو به سوی آن نروی، خود به سوی تو خواهد آمد، چه زشت است فروتنی به هنگام نیاز، و ستمكاری به هنگام بی نیازی، همانا سهم تو از دنیا آن اندازه خواهد بود كه با آن سرای آخرت را اصلاح كنی، اگر برای چیزی كه از دست دادی ناراحت میشوی، پس برای هر چیزی كه به دست تو نرسیده نیز نگران باش. با آنچه در گذشته دیده یا شنیده ای، برای آنچه كه هنوز نیامده، استدلال كن، زیرا تحوّلات و امور زندگی همانند یكدیگرند، از كسانی مباش كه اندرز سودشان ندهد، مگر با آزردن فراوان، زیرا عاقل با اندرز و آداب پند گیرد، و حیوانات با زدن. غم و اندوه را با نیروی صبر و نیكویی یقین از خود دور ساز. كسی كه میانه روی را ترك كند از راه حق منحرف میگردد، یار و همنشین، چونان خویشاوند است. دوست آن است كه در نهان آیین دوستی را رعایت كند. هوا پرستی همانند كوری است. چه بسا دور كه از نزدیك نزدیكتر، و چه بسا نزدیك كه از دور دورتر است، انسان تنها، كسی است كه دوستی ندارد، كسی كه از حق تجاوز كند، زندگی بر او تنگ میگردد، هر كس قدر و منزلت خویش بداند حرمتش باقی است، استوارترین وسیله ای كه میتوانی به آن چنگ زنی، رشته ای است كه بین تو و خدای تو قرار دارد. كسی كه به كار تو اهتمام نمیورزد دشمن توست. گاهی ناامیدی، خود رسیدن به هدف است، آنجا كه طمع ورزی هلاكت باشد. چنان نیست كه هر عیبی آشكار، و هر فرصتی دست یافتنی باشد، چه بسا كه بینا به خطا میرود و كور به مقصد رسد. بدی ها را به تأخیر انداز، زیرا هر وقت بخواهی میتوانی انجام دهی. بریدن با جاهل، پیوستن به عاقل است، كسی كه از نیرنگ بازی روزگار ایمن باشد به او خیانت خواهد كرد، و كسی كه روزگار فانی را بزرگ بشمارد، او را خوار خواهد كرد. چنین نیست كه هر تیر اندازی به هدف بزند، هر گاه اندیشه سلطان تغییر كند، زمانه دگرگون شود. پیش از حركت، از همسفر بپرس، و پیش از خریدن منزل همسایه را بشناس. از سخنان بی ارزش و خنده آور بپرهیز، گر چه آن را از دیگری نقل كرده باشی.
(بخش شانزدهم)
@yazahra213
خطبه ۱۰۲ نهج البلاغة
در زمینه سختیها
خبر از آینده خونین بصره و رزم مجاهدانی پیروز
فتنه هایی چون تاریكی شب كه هیچ نیرویی نمی تواند برابر آنان بایستد، و هیچ كس نتواند پرچمهای آن را پایین كشد، به سوی شما می آیند چونان شتری كه مهارشده، و جهاز بر پشت آن نهاده، و ساربان آن را كشانده و به سرعت می راند فتنه جویان كسانی هستند كه ضربات آنها شدید و غارتگری آنان اندك است. مردمی با آنان جهاد می كنند كه در چشم متكبران خوار، و در روی زمین گمنام، و در آسمانها معروفند، در این هنگام، وای بر تو ای بصره! از سپاهی كه نشانه خشم و انتقام الهی است، بی گرد و غبار و صدایی به تو حمله خواهند كرد، و چه زود ساكنانت به مرگ سرخ و گرسنگی غبارآلود دچار می گردند.
(بخش دوم/پایانی)
@yazahra213