فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلسه تیم امنیت ملی آمریکا درباره پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی
هرچقدر در رسانه های ایرانی امشب این موضوع داغ بود.
همینقدر هم دنیا امشب چشمشون به قدرت نمایی ایرانی ها بود.
ترند اول توییتر و تمام کانالهای خبری حجم سنگین حمله ایران بود
بیانیه وزارت خارجه در پی پاسخ به اقدام متجاوزانه رژیم اسرائیل
🔹وزارت امور خارجه در پی پاسخ به اقدام متجاوزانه رژیم اسرائیل در بیانیهای با تأکید بر عزم ایران برای دفاع قاطع از حاکمیت، تمامیت سرزمینی و منافع ملی خود اعلام کرد: در صورت لزوم در اتخاذ اقدامات دفاعی بیشتر در جهت صیانت از منافع مشروع خود در برابر هرگونه اقدامات متجاوزانه نظامی و استفاده غیرقانونی از زور، تردیدی به خود راه نخواهیم داد.
بایدن: من به تازگی با تیم امنیت ملی خود برای اطلاع از حملات ایران علیه اسرائیل ملاقات کردم. تعهد ما نسبت به امنیت اسرائیل در برابر تهدیدات ایران و نیروهای نیابتی آن، مستحکم است.
سرویس اورژانس اسرائیل گفت که هیچ گزارش فوری در مورد تلفات در پی حمله ایران وجود ندارد، اگرچه تعدادی از اسرائیلیها هنگام رفتن به پناهگاههای مستحکم زخمی شدند.
سعد الله زارعی در شبکه خبر:
آن پایگاه هوایی که هواپیمای اسرائیل بلند شد و سفارت را زد، با موشک زدهایم.
🔴خبرگزاری ABC: تاکنون در مرحله اول ٧٠ و در مرحله دوم ٨٠ فروند موشک به سمت اسرائیل پرتاب شده است.
🔴یک مقام آمریکایی به الجزیره گفت: هیچ اطلاعاتی مبنی بر تایید پایان حمله ایران به اسرائیل نداریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شادی مردم عراق در خیابان های بغداد از حملات موشکی و پهپادی ایران به سرزمین های اشغالی
🔴 کابینه جنگی اسرائیل پاسخ نظامی به حمله جمهوری اسلامی را تایید کرد و گفت:
امشب پاسخ خواهیم داد
🔻واکنش بایدن به پاسخ انتقامجویانه ایران به اسرائیل
رئیسجمهور آمریکا:
🔸همین الان با اعضای تیم امنیت ملی خود برای دریافت گزارشهای بهروز در خصوص حمله ایران به اسرائیل دیدار کرده است.
🔹تعهد ما به امنیت اسرائیل در مواجهه با ایران و عاملانش راسخ است.
♦️پهپادهای ایرانی از فراز بندر العقبه در حال شیرجه زدن بر روی بندر امالرشراش (ایلات) در خیلج عقبه هستند.