#چادرانہ|💛|
| بانوے من؛
جنگ تفنگها وتانڪها
سالهاست تمام شدہ
ولے
وصیت شهدا بہ حجاب
وچفیہ رهبرے
داد مے زند ڪہ مبارزہ هنوز ادامہ دارد...
بانو اسلحہ ات را زمین نگذار|•♥️•|
🌸 || @yazahraa_1397
🍃وَلاتَبُتَّسَبَبَیمِنڪَ..🍃
رشتهے پیوند من، با خودت را مگســل..
🔅 #صحیفه_سجادیه
دیگـــر نرود به هیچ مطلوب
خاطر ڪه گرفت با تو پیوند...
روزم بنامت الهی به امید تو ❤️
🌸 || @yazahraa_1397
#خدا_باهات_حرف_داره
💠 آیه ۱۱۲ سوره توبه به بررسی ویژگیهای مومنان مجاهد اشاره پرداخته است.
✨(مؤمنانِ مجاهد،) اهل توبه، عبادت، ستایش، سیاحت، رکوع، سجود، امر به معروف و نهى از منکر و حفظِ حدود و مقرّرات الهى اند و چنین مؤمنانى را بشارت ده.✨
♻️ در این آیه، نُه صفت براى مؤمنانِ مجاهد بیان شده است: از گناهان توبه کرده، در مدار عبادت قرار مى گیرند. با زبان، حمد و با پا حرکت و با بدن رکوع و سجود دارند، پس از خودسازى، با امر به معروف به اصلاح جامعه مى پردازند و از مرز قوانین الهى خارج نمى شوند.
♻️ کلمه «التائبون»، نشانه آن است که مؤمنانى که جان و مال خود را به خدا مى فروشند، مى توانند با یک انقلاب و بازسازى درونى و اعراض از کردارهاى نارواى گذشته، وارد این میدان معامله با خدا شوند.
♻️عُبّاد بصرى در راه مکّه امام سجاد (ع) را دید، به حضرت گفت: «ترکتَ الجهادَ و صعوبَته و اَقبلتَ الى الحجِّ و لِینَه؟» جهاد و سختى آن را رها کرده اى، به حج و آسانى آن روى آورده اى؟ آنگاه آیه «ان اللَّه اشترى...» را خواند! حضرت فرمودند: ادامه آن را هم بخوان! عبّاد آیه ى «التائبون...» را خواند. حضرت فرمود: اگر یاران ما این صفات و کمالات را دارا مى بودند، بر ما واجب بود، قیام کنیم و در آن صورت، جهاد از حجّ برتر بود.
♻️در روایتى آمده است که مراد از «السائحون» روزه داران مى باشد.
چنانکه در ماجراى کربلا، افرادى مانند زُهیر و حُر، با آنکه سابقه درخشانى نداشتند، ولى در یک چرخش و معامله با خدا، جان خود را تسلیم کردند و درخشیدند.
📝پیام ها
۱- شرط وفادارى خداوند به پیمان خود، پایدارى مؤمنان بر حفظ حدود الهى است. «و من اوفى بعهده... التائبون...»
۲- جهاد اکبر و خود سازى، لازمه جهاد اصغر در جبهه هاست. «یقاتلون... التائبون...»
۳- اسلام دینى جامع است، اشک را در کنار شمشیر و عبادت را در کنارِ سیاحت قرار داده است. «یقاتلون... التائبون العابدون... السائحون»
۴- آنچه مطلوب است، ملکه شدن کمالات در انسان است. «التائبون العابدون...» (همه صفات به صورتِ اسم فاعل آمده نه فعل، تا دلالت بر استمرار کند)
۵ - تقویت روحیه رزمندگان اسلام، با ذکر و یاد خدا و عبادت است، نه شراب و موسیقى و...که در جبهه دشمن است. «یقاتلون، التّائبون العابدون،...»
۶- شرط قبولى عبادت، توبه از گناه است. «التائبون العابدون»
۷- تحرّک، تلاش، سیاحت، هجرت و خودسازى، در راه کسب کمال و قرب الهى ارزش است. «السائحون» (مردان خدا، راکد و زمینگیر نیستند)
۸ - سرباز و رزمنده اسلام باید اهل نماز و عبادت باشد. «یقاتلون، الراکعون الساجدون»
۹- در مسیر کمال، اوّل خودسازى است، بعد جامعه سازى. «التائبون العابدون ... الامرون بالمعروف ...»
۱۰- درگیرى با دشمن در مرزها، ما را از مفاسد و منکرات داخلى غافل نسازد. «یقاتلون، الآمرون بالمعروف ...»
۱۱- براى حفظ حدود الهى، باید هم با دشمن خارجى جنگید، هم با مفاسد داخلى مبارزه کرد. «یقاتلون، الناهون عن المنکر، الحافظون لحدود اللَّه»
۱۲- رزمندگان براى جلوگیرى از مفاسد اجتماعى، بیش از دیگران مسئولند. «یقاتلون، الناهون عن المنکر»
💠 پیام صفحه ۲۰۵ قرآن
#قرآن📿
🌸 || @yazahraa_1397
خدایا
با آگاهےات از
حال من ، با من مدارا کن ...
" { امام سجاد } "
#مناجات_التائبین
روزم را با بندگی تو آغاز میکنم
الهی به امید تو ❤️
🌸 || @yazahraa_1397
#خدا_باهات_حرف_داره
💠 آیه ۱۱۸ سوره توبه اشاره به داستان جنگ تبوک دارد.
✨و نیز بر سه نفرى که (از شرکت در جبهه تبوک به خاطر سستى) وامانده بودند، تا آنگاه که زمین با همه وسعتش (به سبب قهر و نفرت مردم) بر آنان تنگ شد و از خود به تنگ آمده و فهمیدند که در برابر خدا، هیچ پناهگاهى جز خود او نیست، پس خداوند لطف خویش را شامل آنان ساخت تا به توبه موفّق شوند. همانا خداوند توبه پذیر و مهربان است.✨
🔰سه مسلمانى که در تبوک شرکت نکردند، پشیمان شده و براى عذرخواهى نزد پیامبر آمدند. امّا حضرت با آنان سخن نگفت و دستور داد کسى با آنان حرف نزند و همسرانشان هم به آنان نزدیک نشوند. آنان به کوه هاى اطراف مدینه رفتند و براى استغفار، جدا از یکدیگر به تضرّع و گریه پرداختند تا پس از پنجاه روز، خداوند توبه آنان را پذیرفت.
📝پیام ها
۱- بى اعتنایان به جنگ و فرمان رهبرى، باید تنبیه شده و تا مدّتى پشت سر گذاشته شوند. «خُلّفوا»
۲- قهر، بى اعتنایى و بایکوت، یکى از شیوه هاى تربیتى براى متخلّفان و مجرمان است. «ضاقت علیهم الارض... ظنّوا ان لا ملجأمن اللَّه»
۳- مبارزه منفى با متخلّفان، جامعه را براى آنان زندانى بى نگهبان و مؤثّر مى سازد. «ضاقت علیهم الأرض»
۴- با آنکه پیامبر، مظهر رحمت الهى است، امّا به عنوان مرّبى، از اهرم قهر هم استفاده مى کند. «ضاقت علیهم انفسهم»
۵ - یکى از عذاب ها عذاب وجدان است. «ضاقت علیهم انفسهم»
۶- یأس از مردم، زمینه ساز توبه و توجّه به خداست. «لاملجأ ... ثم تابَ»
۷- توفیقِ توبه نیز در سایه لطف و عنایت الهى است. اوّل خداوند لطف خود را به انسان باز مى گرداند، «تاب علیهم» تا انسان توفیق پشیمانى و عذرخواهى و توبه پیدا کند، «لیتوبوا» و همین که توبه کرد، باز خداوند توبه او را مى پذیرد. «انّ اللّه هو التوّاب»
۸ - پس از یک دوره مبارزه منفى و بى اعتنایى و بایکوت، شرایط مناسب را براى بازسازى خلافکاران به وجود آوریم تا بازگردند و بعد از آن نیز ما با مهربانى آنان را پذیرا باشیم. «تاب علیهم لیتوبوا انّ اللّه هو التوّاب»
💠 پیام صفحه ۲۰۶ قرآن
#قرآن📿
🌸 || @yazahraa_1397