•﷽•
- دورم ازت 💔🔗
#امام_رضاجانم 💛
•☘⃝⃡❥•↝@yazainab314
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰خاطره خاص و ماندگار مادرشهید از سفر کربلا
🎙گفتگو با مادر#شهید_حسین_هریری
°•🦋⃝⃡❥•°↝@yazainab314
به نام نقش بند صفحه خاک ...
عذار افروز مه رویان افلاک ...
┄┅══✼ *✨﷽✨*✼══┅┄
#سلام_امام_زمانم 😍♥️
دست ادب بر روی سینه می گذاریم
السَّلامُ عَلَى الْقآئِمِ الْمُنتَظَرِ و الْعَدْلِ الْمُشْتَهَرِ
سلام بر قیام کنندهاى که انتظارش کشیده مىشود و (سلام بر) عدل آشکار
سلامی می دهیم از روی اخلاص
سلامی را که دلتنگی در آن باشد نمایان
ز لب های عزیرت گر جوابی بشنویم ما ؛
چه حسی می نشیند در میان سینه هامان
پس :
🌸السَّلامُ عَلَیکَ یا صاحِبَ الزَّمان✋🏻
أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج وَ فَرَجَنا بِهِ❤️
シ︎ ❥︎ @yazainab314 ⇦ 🍃
💠 #هُنر_رفاقت
🖲 عملیات پاکسازی!
یکی از هنرها در رفاقت این است که نقاط مثبت دوست خود را پیدا کنیم و آنها را پرورش دهیم
طبیعی است که هر کسی یک سری از نقاط منفی و نقاط مثبت دارد، #رفتار ما می تواند #نقاط_ضعف و منفی دوستمان را ضعیف و کمرنگ کرده و نقاط قوت او را قوی و مستحکم نماید.
برای مثال ما دوستی داریم که علاوه بر اینکه شخصی بسیار مهربان و دلسوز است اندکی هم مغرور است، این ما هستیم که می توانیم با دیدن و شناسایی کردن نقاط قوت دوستمان و تشویق او به تقویت آن ها، هم باعث #رشد او شویم، هم خودمان از اخلاق خوب او استفاده کنیم، یعنی همیشه با آن چهره مهربان او طرف باشیم.
از آن طرف، نقاط منفی و ضعف او را شناسایی و تضعیف کنیم تا مجبور نباشیم از اخلاق بد او اذیت شویم و دوست مان هم ضربه بخورد.
シ︎ ❥︎ @yazainab314 ⇦ 🍃
#تلنگر
🥀نشانه های ضعف ایمان:
🍃سستی در نماز❗💔
🍃ترک تلاوت قران❗️💔
🍃ترک ذکر الله❗️💔
🍃ترک نماز جماعت❗️💔
🍃غیبت کردن❗️😕
🍃بی احترامی به والدین❗️😡😳
🍃رعایت نکردن حقوق دیگران❗️😏😪
🍃مشغول بودن به کارهای بیهوده❗️🤳
👈کدام یک از این موارد در ما وجود داره کمی فکر کنیم✧
シ︎ ❥︎ @yazainab314 ⇦ 🍃
آقـا تَقصیرِ شُما نیست
ڪِه تَصویرِ شُما نیسـت
مَن آیِنِهیِ پُر شُدِه اَز گَرد وَ غُبارَم...💔
#سهشنبههایمهدوی 💛🌱
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🌻❣
シ︎ ❥︎ @yazainab314 ⇦ 🍃
گفتم اگر در کربلا بودم تا پای جان برای حُسَین «علیه السلام» تلاش می کردم ...
گفت یک حُسَینِ زنده داریم، نامش مهدی «عجل الله تعالی فرجه الشریف» است ...
بسمِ الله ...
シ︎ ❥︎ @yazainab314 ⇦ 🍃
✅شهادت رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر سیب و سوران در درگیری با قاچاقچیان مسلح
♦️سردار احمد طاهری، فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از شهادت رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر سیب و سوران در عملیات درگیری با قاچاقچیان مسلح مواد مخدر خبر داد و گفت: در این درگیری که حدود نیم ساعت ادامه داشت، یک نفر از سوداگران مرگ به هلاکت رسید و دیگر قاچاقچی با تنگ شدن عرصه بر خود و استفاده از تاریکی شب به اطراف متواری شد.
♦️متأسفانه در این درگیری رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان سیب و سوران سرگرد "وحید سالاری"، از ناحیه سر مجروح و سریع به بیمارستان منتقل شد، ولی تلاش تیم پزشکی برای نجات جان وی بی نتیجه ماند و این مامور جان برکف پلیس استان به فیض شهادت نائل آمد.
シ︎ ❥︎ @yazainab314 ⇦ 🍃
سلام علیکم و رحمهالله رفقا ✋🏻🌸
طبق قرار هفتگیمون امروز مبحث #معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷رو داریم😎😍
بریم که داشته باشیم مبحثمون رو درباره زندگینامه امام موسی بن جعفر ﴿ع﴾🌹
زندگینامه✨🌱
موسی بن جعفر در ذیالحجه سال ۱۲۷ قمری یا ۷ صفر سال ۱۲۸ قمری هنگامی که امام صادق(ع) و همسرش حمیده از حج بازمیگشتند، در منطقه ابواء به دنیا آمد.ولادت او را در سال ۱۲۹ قمری و در مدینه نیز گفتهاند. در تقویم جمهوری اسلامی ایران، ولادت امام هفتم در ۲۰ ذیالحجه ثبت شده است.برخی منابع از علاقه فراوان امام صادق(ع) به او خبر دادهاند. بنا بر روایت احمد برقی، امام صادق(ع) پس از ولادت فرزندش موسی، سه روز مردم را اِطعام کرد.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
فهرست کنیهها و لقبهای امام کاظم(ع)✨🌱
نسب موسی بن جعفر بن محمد بن علی بن حسین بن علی بن ابیطالب با چهار واسطه به امام علی(ع) میرسد. پدر او امام صادق(ع)، ششمین امام شیعیان و مادرش حمیده بربریه است. کنیه او را ابوابراهیم، ابوالحسن اول، ابوالحسن ماضی و ابوعلی گفتهاند. وی را به دلیل کنترل خشم خود در برابر بدرفتاری دیگران، کاظم و به سبب عبادتِ بسیار، عبد صالح لقب دادهاند. باب الحوائج نیز از القاب اوست و مردم مدینه او را زَیْنُ المُجتَهدین (زینت تلاشگران) مینامیدند.
موسی بن جعفر(ع) در دوران انتقال قدرت از امویان به عباسیان به دنیا آمد. در چهار سالگی وی، نخستین خلیفه عباسی به حکومت رسید. از زندگی امام کاظم(ع) تا پیش از امامت وی، اطلاعات چندانی در دست نیست، جز چند گفتگوی علمی در زمان کودکی از جمله گفتگو با ابوحنیفه و عالمان ادیان دیگر که در مدینه رخ داده است.
بر پایه روایتی که در مناقب آمده، وی به صورت ناشناس وارد یکی از روستاهای شام شده و در آنجا با راهبی گفتگو کرده که به مسلمان شدن او و همراهانش انجامیده است.همچنین گزارشهایی از سفرهای امام به مکه برای حج یا عمره وجود دارد.[۱۶] چند بار نیز امام از سوی خلفای عباسی به بغداد احضار شده است. جز این موارد، امام بیشتر عمر خود را در مدینه گذرانده است.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
همسر و فرزندان✨🌱
تعداد همسران امام کاظم(ع) روشن نیست. نخستین آنها، نجمه مادر امام رضا است. از تعداد فرزندان او نیز در منابع تاریخی گزارشهای متفاوتی آمده است. به گزارش شیخ مفید، او ۳۷ فرزند (۱۸ پسر و ۱۹ دختر) داشته است. امام رضا(ع)، إبراهیم، شاهچراغ ، حمزه، إسحاق از جمله پسران و فاطمه معصومه و حکیمه از جمله دختران او هستند.نوادگان امام کاظم(ع) به سادات موسوی شهرت دارند.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
امامت✨🌱
موسی بن جعفر، پس از شهادت امام صادق(ع) در سال ۱۴۸ قمری. در ۲۰ سالگی به امامت رسید.دوران امامت او با خلافت چهار تن از خلفای عباسی همزمان بود.حدود ۱۰ سال از امامت او در خلافت منصور (حکومت۱۳۶-۱۵۸ق)، ۱۱ سال در خلافت مهدی عباسی (حکومت۱۵۸-۱۶۹ق)، یک سال در خلافت هادی عباسی (حکومت۱۶۹-۱۷۰ق) و ۱۳ سال در خلافت هارون (حکومت۱۷۰-۱۹۳ق) سپری شد. مدت امامت موسی بن جعفر ۳۵ سال بود و با شهادت او در سال ۱۸۳ق امامت به فرزندش، امام رضا(ع) منتقل شد.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
وصیت امام صادق(ع) و سرگردانی برخی شیعیان✨🌱
در منابع آمده است امام صادق(ع) با توجه به سختگیریهای عباسیان و برای حفظ جان امام کاظم(ع)، پنج نفر ـ از جمله خلیفه عباسی ـ را به عنوان وصی خود معرفی کرد. هر چند امام صادق، بارها امامِ پس از خود را به اصحاب خاصش معرفی کرده بود، اما این اقدام تا حدی وضع را برای شیعیان ابهامآلود کرد. در این دوره، برخی از اصحاب برجسته امام صادق مانند مؤمن طاق و هشام بن سالم نیز دچار تردید شده بودند. آنان ابتدا به سراغ عبدالله افطح، که ادعای امامت کرده بود، رفتند و از او درباره زکات پرسیدند. اما پاسخهای عبدالله آنها را قانع نکرد. آن دو سپس با موسی بن جعفر(ع) ملاقات کردند و با پاسخهای وی قانع شدند و امامت او را پذیرفتند.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
انشعاب در شیعه✨🌱
در دوره امامت موسی بن جعفر(ع)، فرقههای اسماعیلیه، فطحیه و ناووسیه شکل گرفت. هر چند در زمان حیات امام صادق(ع)، زمینه انشعاب در شیعه فراهم شده بود، اما انشعابی در میان آنان رخ نداد. ولی با شهادت امام صادق، و آغاز امامت موسی بن جعفر، شیعیان به فرقههای مختلفی منشعب شدند؛ گروهی از آنان، مرگ اسماعیل پسر امام صادق(ع) را انکار کرده، او را امام میدانستند. شماری از این گروه، که از حیات اسماعیل مأیوس شدند، پسر او محمد را امام دانستند. این گروه به اسماعیلیه شهرت یافتند. برخی دیگر عبدالله اَفْطَح را امام دانسته، به فَطَحیه مشهور شدند ولی پس از مرگ او که حدود ۷۰ روز پس از شهادت امام صادق رخ داد، به امامت موسی بن جعفر معتقد شدند. شماری نیز به پیروی از شخصی به نام ناووس در امامت حضرت صادق(ع) توقف کردند و عدهای به امامت محمد دیباج معتقد شدند.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
زندان✨🌱
امام کاظم(ع)، در طول دوران امامتش چندین بار از سوی خلفای عباسی احضار و زندانی شد. نخستینبار در زمان خلافت مهدی عباسی، امام را به دستور خلیفه از مدینه به بغداد منتقل کردند.هارون نیز دو بار امام را زندانی کرد. زمانِ دستگیری و زندان اول در منابع ذکر نشده ولی دومین بار در ۲۰ شوال سال ۱۷۹ق در مدینه دستگیر و در ۷ ذی حجه در بصره در خانه عیسی بن جعفر زندانی شد.بنا به گزارش شیخ مفید، هارون در سال ۱۸۰ق در نامهای به عیسی بن جعفر، از او خواست امام را به قتل برساند، ولی او نپذیرفت.امام را پس از مدتی به زندان فضل بن ربیع در بغداد منتقل کردند. امام کاظم(ع) سالهای پایانی عمر خود را در زندانهای فضل بن یحیی و سندی بن شاهک گذراند.در زیارتنامه امام کاظم(ع) با عبارتالْمُعَذَّبِ فِي قَعْرِ السُّجُون؛ کسی که در سیاهچالها شکنجه میشد به او سلام داده شده است.
درباره دلیل دستگیر شدن امام هفتم شیعیان توسط خلفای عباسی و انتقال وی به زندان، گزارشهای متفاوتی در منابع آمده است. بنا بر برخی گزارشها دلیل دستگیری موسی بن جعفر به دستور هارون، حسادت یحیی برمکی و بدگویی علی بن اسماعیل بن جعفر از وی نزد هارون بوده است.گفته شده هارون به ارتباط شیعیان با امام کاظم حساس بود و از این بیم داشت که اعتقاد شیعیان به امامت آن حضرت باعث تضعیف حکومتش شود. همچنین بر پایه برخی گزارشها دلیل زندانی شدن امام کاظم(ع) این بود که برخی از شیعیان همچون هشام بن حکم، با وجود اینکه امام دستور به تقیه داده بود، خواست امام را رعایت نمیکردند. این گزارشها مناظرههای هشام بن حکم را از جمله اسباب زندانی شدن امام برشمردهاند.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
شهادت✨🌱
روزهای آخر عمر امام کاظم(ع) در زندان سِنْدی بن شاهِک سپری شد. شیخ مفید گفته است سندی، به دستور هارون الرشید امام را مسموم کرد و امام سه روز پس از آن به شهادت رسید.بنابر قول مشهور،شهادت وی روز جمعه، ۲۵ رجب سال ۱۸۳ قمری در بغداد رخ داده است. بنابه گفته شیخ مفید، شهادت امام در ۲۴ رجب بوده است.درباره زمان و مکان شهادت امام کاظم(ع) نظرات دیگری هم وجود دارد از جمله سال ۱۸۱ و ۱۸۶ق.
پس از آنکه موسی بن جعفر(ع) به شهادت رسید، سندی بن شاهک برای اینکه جلوه دهد که امام به مرگ طبیعی از دنیا رفته است، عدهای از فقها و سرشناسان بغداد را حاضر کرد و پیکر امام را به آنها نشان داد تا ببینند در بدن امام جراحتی وجود ندارد. همچنین به دستور او پیکر امام را روی پل بغداد قرار دادند و اعلام کردند که موسی بن جعفر به مرگ طبیعی از دنیا رفته است. درباره چگونگی شهادت وی گزارشهای متفاوتی وجود دارد؛ بیشتر تاریخنویسان بر این باورند که یحیی بن خالد و سندی بن شاهک او را مسموم کردهاند در گزارشی نیز گفته شده او را با پیچیدن در فرش، به شهادت رساندهاند.
برای قراردادن بدن امام کاظم(ع) در معرض دید عموم دو دلیل گفته شده است: یکی اثبات اینکه او به مرگ طبیعی از دنیا رفته و دیگری باطل کردن باور کسانی که به مهدویت او اعتقاد داشتهاند.
پیکر موسی بن جعفر(ع) را در مقبره خانوادگی منصور دوانیقی که به مقابر قریش شهرت داشت، دفن کردند. مدفن او به حرم کاظمین مشهور است. گفته شده دلیل عباسیان برای دفن بدن امام در این مقبره، ترس از آن بود که مبادا مکان دفن او محل تجمع و حضور شیعیان شود.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
حرم کاظمین✨🌱
آرامگاه امام کاظم(ع) و امام جواد(ع)، در منطقه کاظمین در بغداد به حرم کاظمین مشهور و زیارتگاه مسلمانان بهویژه شیعیان است. بر پایه روایاتی از امام رضا(ع)، ثواب زیارت قبر امام کاظم(ع)، با زیارت قبر پیامبر اکرم(ص)، حضرت علی(ع) و امام حسین(ع) برابری میکند.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
کتاب شناسی✨🌱
آثار زیادی درباره امام کاظم در قالب کتاب، پایاننامه، و مقاله به زبانهای مختلف نوشته شده که تعداد آنها تا ۷۷۰ اثر شمرده شده است.کتابهای کتابنامه امام کاظم علیه السلام، کتابشناسی کاظمین، و مقاله کتابشناسی امام کاظم علیه السلام به معرفی این آثار پرداختهاند. موضوع بیشتر این آثار ابعاد زندگی و شخصیت امام هفتم شیعیان است. همچنین همایشی با عنوان «سیره و زمانه امام کاظم(ع)» در بهمن ۱۳۹۲ش در ایران برگزار شد که مقالات آن با عنوان مجموعه مقالات همایش سیره امام کاظم(ع) منتشر شده است.
مسند الامام الکاظم اثر عزیزالله عطاردی، باب الحوائج الامام موسی الکاظم نوشته حسین حاج حسن، حیاة الامام موسی بن جعفر اثر محمدباقر شریف قرشی، امام الکاظم(ع) عند اهل السنة اثر فارس حسون و سیرة الامام موسی الکاظم(ع) اثر عبدالله احمد یوسف، از جمله آثاری هستند که درباره امام کاظم نوشته شدهاند.
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
☀️ #نکات_معرفتی6
اگر ظهور امام عصر علیه السلام و درک دولت کریمه آن حضرت را جدّی گرفته ایم لازمه اش دو امر است :
۱.شناخت دولت کریمه
۲.آمادگی برای زندگی در دولت کریمه
یکی از شاخصه های دولت کریمه زندگی کردن در کنار امام معصوم میباشد و ما مردم زمان غیبت تا به الان هیچ تجربه ای نداشته ایم و حتی به یک معنی مردم زمان های گذشته نیز تجربه ای نداشتند زیرا ماموریت های امام زمان علیه السلام متفاوت از سایر امامان است ، یکی از آنها این است که امام عصر ماموریت دارند با افرادی که نفاق در دل دارند مستقیما برخورد کنند و اغماضی نکنند .
#معرفیامامانوزندگینامهآنها🌷
🔸أللَّھُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّڪَ ألْفَرَج 🔸