هوالعلیم
🔻عالیجناب روحانی! چه اتفاق بدتری باید در اقتصاد رخ دهد تا از مردم خجالت بکشید؟
📸 goo.gl/akoYJq
🔹اقتصاد کشور این روزها با شرایط بدی دست و پنجه نرم می کند. کمتر روز و هفته ای است که خبری از افزایش قیمت های سرسام آور در بازار سکه، خودرو، ارز و یا بازار مسکن مردم را شوکه نکند و با همه اینها رئیس جمهور ترجیح داده تا درباره این موضوع سخن نگفته و سکوت کند.
🔹دی ماه سال گذشته و در بحبوحه افزایش لحظه ای قیمت دلار، سخنگوی دولت از "خاطر مکدر" روحانی به خاطر آشفته بازار نرخ ارز سخن گفته بود. اکنون اما و در شرایطی که نوسانات شدید اقتصادی تمامی حوزه های اقتصادی را درنوردیده است، گویا خاطر روحانی مکدر نشده و صلاح ندانسته تا بابت این شرایط از مردم عذرخواهی کند.
🔹در همین راستا نگاهی به شاخص های اقتصادی و افزایش لحظه ای قیمت ها موید این نکته است که بر خلاف وعده های حامیان دولت در ایام انتخابات پارسال، بیش از همیشه در آستانه "ونزوئلایی شدن" قرار گرفته ایم.
🔹میانگین قیمت مسکن شهر تهران در اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ متری ۴ میلیون و ۵۳۰ هزار تومان بود که این رقم در اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ به متری ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار تومان رسیده و در این شرایط قدرت خرید مسکن توسط خانوارها با توجه به نرخ تورم عمومی حدود ۲۵ درصد کاهش یافته است.
🔹از سوی دیگر طی روزهای اخیر شاهد انفجار قیمت خودروهای داخلی بوده ایم به گونه ای که قیمت برخی خودروها فقط در ۱۰ روز افزایش ۴۰ میلیونی را تجربه کرده است.
🔹اوضاع و احوال بازار سکه و ارز از این هم بدتر است. دلار در بازار کمیاب شده و بیش از ۷۰۰۰ هزار تومان در بازارهای غیر رسمی خرید و فروش می شود. قیمت سکه از ۹۰۰ هزار تومان در شهریور پارسال به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان صعود کرده و در برخی روزهای اخیر ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان افزایش داشته است.
🔹افزایش قیمت ها و نوسانات لحظه ای در سایر حوزه های اقتصادی نیز اگر بدتر نباشد به همین منوال گزارش شده است. مروری کوتاه بر این شاخص ها، این پرسش را در میان افکار عمومی پدید آورده که موضع رئیس جمهور در این باره چیست؟ آیا روحانی به خاطر بی عملی ۵ ساله در اقتصاد و گره زدن تمامی امورات کشور به برجام از مردم عذرخواهی می کند یا همچنان می خواهد با سکوت و بی عملی همه بی تدبیری های ۵ سال گذشته را به دولت سابق حواله دهد؟
🔹امروز این سوال جدی افکار عمومی است که چه اتفاق بدتر دیگری باید رخ دهد تا جناب روحانی بابت وعده های متعدد اقتصادی در زمان انتخابات و کوچک شدن سفره های مردم در زمان بعد از انتخابات، از مردم خجالت کشیده و از آنها یک عذرخواهی ساده کند؟ ای کاش رییس جمهور با خروج از منزل ده ها میلیاردی خود در ولنجک تهران، در بازار تهران حضور می یافت و از نزدیک مشاهده می کرد نتیجه 5 سال وعده به مردم و بی تدبیری در عمل، چه بر سر اقتصاد کشور آورده است؟
#رجانیوز
@yazdfatemi
هوالعلیم
🔻پنجمین توافق کرهشمالی و آمریکا، روزنامههای زنجیرهای و باز هم جوگیری و ذوقزدگی
📸 goo.gl/Uz87xR
⚠️وقتی عاشقان هیلاری کلینتون برای ترامپ کف میزنند/ اصلاحطلبانی که روزی با تشبیه ایران به کرهشمالی ارتزاق میکنند و روزی با غبطه خوردن به دیدار اون و ترامپ!
🔹مروری بر روزنامههای اصلاحطلب و طرفدار دولت و نوع واکنش آنها به دیدار رئیس کره شمالی و رئیس جمهور آمریکا درخور توجه و آموزنده است.
🔹این روزنامهها که در زمان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا طرفداران پر و پا قرص هیلاری کلینتون بودند، امروز برای دیپلماسی ترامپ غش و ضعف میکنند، حتی اگر ترامپ بلافاصله پس از این دیدار گفته باشد: «احتمال دارد درباره این نشست اشتباه کرده باشم و شش ماه دیگر آن را قبول نداشته باشم. آنگاه بهانهای برای برهم زدن توافق، پیدا خواهم کرد!»
🔹این اتفاق را باید پایان رویای «آمریکای بد ترامپ» و «آمریکای خوب اوباما» قلمداد کرد و دانست که برای غربزدگان داخلی اصل هضم شدن و برقراری رابطه با آمریکا مهم است چه با ترامپ و چه با اوباما! فحاشی این روزنامهها به ترامپ هم صرفا مصرف داخلی دارد و چیزی بیشتر از یک سرپوش برای شکست برجام و فرار از پاسخگویی به افکار عمومی نیست!
🔹رسانههای زنجیرهای که گاه و بیگاه و با طعنه و تشبیه حکومت ایران به کره شمالی در صدد تخریب رقبای خود برمیآمدند، امروز به جایی رسیدهاند که به رفتار کره شمالی آن هم در برابر «آمریکای ترامپ» غبطه میخورند!
🔹اصلاحطلبان بهگونهای به استقبال پنجمین توافق کره شمالی و آمریکا رفتهاند و آن را دیداری تاریخی خواندهاند که گویی پیش از این چهار توافق وجود نداشته است که با بدعهدی روسای جمهور مختلف آمریکا ناکام مانده است. آمریکا و کره شمالی پیش از این در سالهای ۱۹۹۴، ۲۰۰۳، ۲۰۰۷ و ۲۰۱۲ چهار توافق امضا کرده بودند که همگی با بدعهدی آمریکا به شکست انجامید.
🔹با این وصف دیگر خیلی نمیتوان امیدوار بود که رسانههای اصلاحطلبی که تجربه خسارت محض برجام را پیش رو دارند، از آن درس عبرتی بگیرند و احتمالا باید منتظر نسخهپیچی این روزنامهها برای کوتاه آمدن جمهوری اسلامی در برابر چیزی که آنها «آمریکای ترامپ» میخوانند هم بود...
🔻...کما اینکه مدتی است جاده صاف کنی دشمن برای مذاکرات موشکی و منطقهای را بر عهده گرفتهاند!
#رجانیوز
لینک کانال مهران فاطمی:
@yazdfatemi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙کواکبیان در صحن علنی مجلس: خجالت میکشم بگویم از این دولت با چنین وضعیت اقتصادی حمایت کردم/ شب میخوابیم و صبح بلند میشویم میبینیم قیمتها از این رو به آن رو شده است.
✅ @yazdfatemi
دولت و انقلابیون پیشقدم شوند(بخش اول)
«پرداختن به يكديگر را بگذارند براي یک وقت دیگر، امروز که دشمن در مقابل کشور ایستاده است همه با هم دستبهدست هم بدهند، متحد باشند، در یک جهت کار کنند برای استقلال و عظمت کشور.» این بخشی از خطبه مقام معظم رهبری در نماز عید فطر است اما نباید صرفاً آن را تکرار کرد یا همین جمله را برداشت و بر سر دیگری زد و یا آنکه آن را به صورت انتزاع فهمید. چگونه ممکن است فضای مدنظر رهبری تحقق یابد؟ چه کسانی میتوانند پرچمداران این مطالبه باشند؟ «گذشت کردن» الزاماً به معنی «فراموش کردن» نیست اما میشود ناراحتیها را در تعاملات بروز نداد و برگی بر مشکلات پیشین نیفزود. به گمان نگارنده دو دسته بیشتر از همه باید این مهم را رعایت نمایند. اول دولتیها و خصوصاً شخص رئیسجمهور و دوم حزباللهیها و کسانی که به فرامین رهبری نگاه شرعی دارند. دولت به این دلیل باید میداندار باشد که هم پشت پرده جنگ همهجانبه دشمن را میداند و هم مشکلات کشور را به تنهایی نمیتواند حل کند. بنابراین باید با همه وجود مراقبت نماید تا منتقدین را جری نکند. شرط این مهم آن است که دولت در مقابل پرخاشگریهای احتمالی «متواضع» باشد، در این صورت نقدهای غیرسازنده نیز بیخاصیت خواهد شد. اگرچه روحانی خود نیز بارها از وحدت سخن گفتهاند اما هر موقع احساس کرده به «ضعف منتقدان» نیاز دارد، خلاف آن عمل کرده یا دچار تناقض شده است. شاید بیشترین نقدها به دولت و شخص روحانی قبل از اینکه به عملکرد ایشان مرتبط شود به کلام و بیانشان مربوط میشود. بیمحابا سخن گفتن، متعارض حرف زدن و آدرس اشتباه دادن همیشه مورد نقد و تنش با منتقدین دولت بوده است. شرط دوم آن است که دولتیان «چشمانداز سیاسی» آینده خود را فدای وضع نامبارک امروز اقتصادی کشور نمایند. اگر این مهم را بپذیرند از پرداخت هزینه نگران نمیشوند و روحیه از خودگذشتگی را در خود ایجاد خواهند کرد. ممکن است منتقدین دولت بسیاری از مشکلات کشور را ببینند اما از منشأ آن اطلاع درستی نداشته باشند اما بر اساس تحلیل یا پیشداوری، منشأ همه مشکلات را ناکارآمدی و انفعال و حتی بعضاً خیانت دولت بدانند که چه خوب است دولت با نخبگان منتقد جلسه بگذارد و تبادل اطلاعات نماید.
#گنجی
@yazdfatemi
هوالعلیم
دولت و انقلابیون پیشقدم شوند(بخش دوم)
دسته دوم انقلابیون هستند، انقلابیون باید بدانند که منشا همه مشکلات کشور دولت نیست و ما در یک جنگ همه جانبه و پیچیده قرار داریم لذا درک جامع از صحنه مبارزات و قدرالسهم دولت در آن ضروری است، حزبالله باید متوجه باشد توده مردم مرز بین دولت و نظام را تمیز نمیدهند و لزومی هم ندارد که این کار را بکنند. حزبالله سنگ زیرین آسیاب است. گرانی و ارزانی، بیکاری و شغل، رفاه یا مبارزه، این دولت یا آن دولت، بیکاری یا اشتغال فرزندان، مستأجر یا صاحبخانه، با خودرو و بیخودرو، در ایستادگی حزبالله تأثیری ندارد. حزبالله باید جامعنگری خود را برای پیمودن افقهای انقلاب اسلامی بر اساس اندیشه سیاسی امام ارتقا دهد و آرمانهای بزرگ الهی امام را ورای مسائل روزمره سیاسی دنبال نماید. اگر قرار است پرداختن به همدیگر برای وقتی دیگر باشد، حزبالله هنگام نپرداختن به همدیگر چه وظیفهای دارد؟ کمک به دولت و افشاگری ماهیت مبارزه پیچیده استکبار با ملت مظلوم و مقاوم ایران مهمترین رسالت امروز حزبالله است. اگر بر این باوریم که گرانی ارز به دشمن و طلا و مسکن و خودرو عمدتاً به نقدینگی 1/5 تریلیونی برمیگردد هر کس راهی بلد است که دولت بتواند این نقدینگی را به سمت امور مولد برگرداند، ارائه کند. دولت چه سیاستهای تشویقی باید برای مدیریت نقدینگی وضع کند؟ اگر کارشناسان مربوطه را ندارد از نخبگان کشور استمداد بطلبد و کنار هم قرار گرفتن در همین نقاط اتفاق میافتد. نقاطی که به آن نمادهای عبور از خود و به رسمیت شناختن دیگری میگوییم، میتواند وحدت را تقویت نماید. باسابقه بودن مدیران دولت دو آفت را با هم در خود دارد؛ اول عبور از «ایدهگرایی» و گرفتار شدن در روزمرگی و دوم غرور ناشی از سابقه. این دو باعث سکون از یک سو و احساس بینیازی از سوی دیگر شده است. عدول دولتیها از این دو خصلت به در کنار هم ایستادن و با هم مقابل دشمن صف کشیدن کمک خواهد کرد. حزبالله نمیتواند و نباید نقد خود را معطوف به چرخش در قدرت کند بلکه باید نقد خود را متوجه حل مشکلات مردم کند زیرا انقلابیون رضایت مردم از نظام را بر حضور خود در کرسی قدرت ترجیح میدهند
مسولیت شناسی، مسئولیت پذیری، دشمن شناسی، زمان شناسی، تشخیص اصل و فرع انقلاب و... اگر درست درک شود با هم بودن محقق خواهد شد. گرچه رئيسجمهور امریکا هم مأمور به وحدت رساندن ماست، اگرچه خود نمیفهمد.
#گنجی
@yazdfatemi
هوالعلیم
🔴بسم الله الرحمن الرحیم
مردم فهیم ایران🇮🇷
عملیات امروز رو برای زمین زدن مافیاهای اقتصادی و دلال بازیها که کمر اقتصاد کشور را شکسته اند آغاز میکنیم
ما را در این عملیات بزرگ و ملی همراهی کنید
فاز اول عملیات :
کمپین نخریدن خودروی گران
دلایل :
چهار مولفه در ایجاد موج گرانی و شوک اقتصادی به کشور نقش اساسی دارند
۱-ارز
۲-سکه
۳-خودرو
۴-مسکن
در سال ۹۱ که اولین شوک اقتصادی به کشورمان بخاطر تحریمهای اقتصادی غرب وارد شد ، صنعت خودرو سازی کشور متاسفانه در خط اول ضریب دادن به این شوک اقتصادی برای فشار به ملت و رواج گرانی های افسار گریخته بود
صنعت خودرو سازی علیرغم حمایت های بیسابقه و کم نظیر نظام جمهوری اسلامی از آن ،اما در بزنگاه های مهم همراستا با اهداف دشمنان برای فشار اقتصادی به مردم عمل کرده است
صنعت خودرو سازی علیرغم انحصارات و امتیازات ویژه اما قدمی اساسی برای بهبود کیفیت خودرو هایش و ساخت خودرویی در شان ملت ایران برنداشته است . این در شرایطی است که دانش کامل خودرو سازی در داخل کشور هست و نخبگان زیاد ایرانی میتوانند به جهش کیفیت خودرو در ایران کمک کنند
صنعت خودرو سازی نقش اساسی در بر هم زدن نظم بازار با روشهای غیر متعارف عرضه خودرو به بازار داشته است
کیفیت پایین برخی خودرو های داخل باعث وارد آمدن خسارات سنگین مالی و جانی به مردم کشورمان شده است
ما مخالف خرید خودرو های گران قیمت خارجی هستیم اما اجازه سواستفاده و خیانت خودرو سازهای داخلی را هم نمیدهیم
در یک ماهه اخیر برخی خودرو های بی کیفیت داخلی بدون هیچ توجیه اقتصادی تا ۴۰ میلیون افزایش قیمت داشته اند و نقش خودرو سازها و مافیا و دلالهای متصل به آنها در این خیانت اقتصادی به کشور محرز و جدی است.
حال که نهادها و ارگانهای مسئول توان مقابله با این مافیا را ندارند ، ما مردم ایران با اتحاد و همدلی ملی از هر جریان و گرایش سیاسی با نخریدن خودروی بی کیفیت و گران قیمت داخلی ، مسئولان و خودرو سازها را مجبور به اصلاح اساسی و بنیادین صنعت خودرو سازی خواهیم کرد
با کمپین ما همراهی کنید به امید روزی که بازارهای داخلی و کشورهای منطقه از خودرو های با کیفیت ایرانی پر شود
با انتشار حداکثری این مطلب به دوستان خود و گروه هایی که در آن عضو هستید کمپین ما را یاری کنید.
کمپین بزرگ نخریدن اجناس بی کیفیت و گران
@yazdfatemi
هوالعلیم
#هشتگ
این بیانیه از کجا دیکته شده است؟!
🔸در خبرها آمده است که بیش از صد نفر از مدعیان اصلاحات و عضو حزب کارگزاران و ضدانقلابیون تابلودار فراری و دشمنان قسمخورده امام(ره) و پادوهای شناختهشده مثلث آمریکا و اسرائیل و انگلیس با صدور بیانیهای خواستار مذاکره مستقیم و بدون قید و شرط جمهوری اسلامی ایران با ترامپ شدهاند! افرادی نظیر؛ غلامحسین کرباسچی، احمد منتظری، عیسی سحرخیز، عبدالعلی بازرگان، جمیله کدیور، علی کشتگر و... از جمله امضاءکنندگان این بیانیه هستند.
🔸در اینگونه حرکتها، همخوانی سیاسی و اعتقادی امضاءکنندگان اهمیتی ندارد و یا در درجه چندم اهمیت است. احمد منتظری دشمن امام و کرباسچی کارگزارانی و دارنده پرونده فساد اقتصادی و سحرخیز حامی حزب صهیونیستی بهائیت و علی کشتگر مارکسیست و... چه نسبتی با هم دارند که در این بیانیه دور هم جمع شدهاند؟! تقریبا هیچ! اما، چرا؟! محتوای بیانیه و شرایط زمانی صدور آن در کنار هویت امضاءکنندگان به وضوح حکایت از آن دارد که دیکتهکنندگان بیانیه از بیاهمیت بودن آن در تصمیمسازی نظام باخبر بودهاند...پس انگیزه کسانی که این بیانیه را به امضاءکنندگان آن دیکته کردهاند چه بوده است؟! پاسخ این سؤال دشوار نیست و نمونههای مشابه دیگری از آن نیز میتوان در تاریخ چهلساله انقلاب آدرس داد.
🔸یک روز قبل از حمله ناکام آمریکا به طبس که قرار بود بالگردهای آمریکایی بعد از فراری دادن جاسوسان، در پایگاه منظریه قم فرود بیایند، چه کسانی و با چه انگیزهای توپهای ضدهوایی مستقر در اطراف این پایگاه را جمعآوری کرده بودند؟!... آن شب قرار بود تفنگداران آمریکایی در ورزشگاه امجدیه -شهید شیرودی کنونی- از بالگردها پیاده شوند و افراد نفوذی، چراغهای این ورزشگاه را که مطابق معمول، شبها خاموش بود، آن شب روشن نگاه داشته بودند! قبل از حمله سازماندهی شده صدام به ایران، یک جریان وابسته داخلی، زمزمه انحلال ارتش را آغاز کرده بود! و دهها نمونه دیگر از این دست که فهرست آن نیز به درازا میکشد.
🔸وقتی ترامپ بعد از کسب اطمینان از اروپا برای ادامه برجام، از آن خارج شد، برخی از مشاوران او این سؤال را پیش کشیدند که چرا با خروج از برجام فرصت ادامه مذاکره با ایران و کسب امتیازات بیشتر را از دست داده است و ترامپ با اطمینان گفت: «من واقعاً معتقدم که آنها (ایرانیها) در یک مقطع زمانی دیگر باز میگردند و میگویند که میخواهند برای یک توافق دیگر مذاکره کنند»! اما انتظار ترامپ برای بازگشت ایران به میز مذاکره با آمریکا که عمیقا و با اطمینان به آن دل بسته بود و انتظار میکشید نه فقط برآورده نشد بلکه با مواضع سرسختانه و قاطع جمهوری اسلامی ایران نیز روبهرو شد تا آنجا که آقای روحانی مذاکره با آمریکا را دیوانگی نامید.
🔸ترامپ با خروج از برجام این سند طلایی را که جای جای آن به نفع آمریکا بود، از دست داده بود و بازگشت ایران به میز مذاکره تنها امیدش بود تا آنجا که در سفر اخیر خود به سنگاپور هم بار دیگر در پاسخ به سؤال خبرنگار فاکسنیوز، خواستهای که انتظارش را میکشید تکرار کرد و گفت: هنوز هم اطمینان دارد که ایران برای مذاکره باز میگردد! اما، این خواسته استراتژیک ترامپ که در آرزوی آن از برجام خارج شده بود بر زمین مانده است. اکنون به وضوح میبینید بیانیه یاد شده که پیشنهاد بازگشت ایران به مذاکره با آمریکا اصلیترین و تنها موضوع آن است با هدف تامین این نیاز بر زمین مانده ترامپ به امضاءکنندگان این بیانیه خیانتآمیز دیکته شده است. آیا هیچ علت دیگری برای آن قابل تصور است؟!
#شریعتمداری
🆔 @yazdfatemi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبسم حاج قاسم سلیمانی حین شعرخوانی برادر #مطیعی در روز عید فطر
لبخند بزن سردار، لبخند گل زیباست!
#میثم_صدای_ماست!
@yazdfatemi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾بیعقلی سیاسی یا خیانت به کشور؟/ نویسندگان نامه مذاکره با آمریکا بدنبال چه هستند؟
@yazdfatemi
⛔️سهم بخش خصوصی در تامین هزینه های میلیاردی #هفته_یزد چقدر است!؟
آیدی کانال مهران فاطمی در ایتا:
@yazdfatemi
هوالعلیم
🔴 چون به گَردَش نمیرسی برگرد!
🔸میدانیم رئیسجمهور محترم پیشنهادی را که در این وجیزه آمده است، خوش ندارند و احیانا ابرو درهم کشیده و زبان به ملامت نگارنده میگشایند که این پیشنهاد را چرا پیش کشیده است؟! اما، اگر نیک بنگرند به یقین مصداق این آیه شریفه را در آن خواهند یافت که «عَسی أن تکرَهوا شَیئاً وهو خیرٌ لکم وَعسی أن تُحِبّوا شیئاً وهو شَرٌّ لکم...چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است؛ و یا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است». (سوره بقره/ آیه ۲۱۶) و تصدیق خواهند کرد که خیر و صلاح ایشان، مردم، نظام و انقلاب در این پیشنهاد جای دارد. بخوانید!
🔸آقای دکتر روحانی در سال ۱۳۹۲ و در جریان تبلیغات انتخاباتی خویش، قسم جلاله یاد کرده و خطاب به مردم گفته بود «والله العلیالعظیم اگر مشکلات این کشور که بسیار و بسیار و بسیار پیچیده است راهحل نداشت من کاندیدا نمیشدم»! و تاکید کرده بود که «بدانید برادران، خواهران، عزیزان، همه آنهایی که کلید را تکان دادید، واقعا برای این قفلها کلید وجود دارد»!
🔸نگارنده با یک حساب سرانگشتی و با مراجعه به اظهارات خود حضرتعالی و نه دیگران نزدیک به ۱۶۰ نمونه از وعدههایی را که طی ۵ سال گذشته به ملت دادهاید و تحقق نیافته است، فهرست کردهام که شرح یکایک آنها به درازا میکشد و از این روی در نوشته پیشروی تنها شماری از آن وعدهها را که همگان به خاطر میآورند بر میشماریم و بازهم قضاوت را بر عهده خودتان میگذاریم!
🔸«دولت تدبیر و امید نخواهد گذاشت این همه جوان بیکار در مقابل خانواده و فرزندان شرمنده باشند» / حالا نیستند؟!
🔸«دولت تدبیر نخواهد گذاشت که ارزش پول ملی ظرف ۶ ماه به یک سوم کاهش یابد»! / آقای روحانی! مگر قیمت دلار را به ۸هزار تومان نزدیک نفرمودهاید؟ و مگر سخن از افزایش بیشتر آن در میان نیست؟!
🔸درباره مذاکرات هستهای و آنهمه وعده که داده بودید و اکنون نتیجهای معکوس داشته است، گفتنیها بیرون از اندازه و شمار است. فتحالفتوح! بزرگترین دستاورد تاریخ ایران! تسلیم قدرتهای بزرگ در مقابل ایران! معجزه قرن! و... / حالا چی؟! تحریمها که برداشته نشد و اضافه نیز شد و حالآنکه گفته بودید در اولین روز اجرایی شدن برجام همه تحریمها لغو میشوند و... بگذریم!!
🔸فرموده بودید؛«آنچنان رونق اقتصادی ایجاد بشود و مردم درآمد سرشار داشته باشند که اصلا این ٤٥ هزار تومان یارانه را نیاز نداشته باشند»! و گفته بودید؛« باید کار را به جایی برسانیم که به جای اینکه مردم دستشان را به سوی دولت دراز کنند، دولت دستش را به سوی مردم دراز کند» خودتان بفرمائید آیا اینگونه است؟!...
🔸اکنون سؤال از رئیسجمهور محترم آن است که کدامیک از آنچه به اختصار در این وجیزه آمده است غیر واقعی و قابل انکار است؟
🔸نمیگوییم « چون به گَردَش نمیرسی، برگرد»!! چرا که جنابعالی با رای مردم بر کرسی ریاست جمهوری نشستهاید و اگرچه همخوانی وعدهها با رای مردم نیز بخشی از حقالناس است که اگر رعایت نشود حق رایدهندگان یعنی همان حقالناس ضایع شده است، ولی به صلاح خود شما، مردم، نظام و انقلاب است که دست به یک خانهتکانی اساسی و گسترده در دولت بزنید و ضمن سپردن کارها و مسئولیتها به افراد شایسته و کاردان، در انجام امور نیز از افراد دلسوز و کارآمد و آزمون داده مشورت جدی بگیرید تا لااقل بخشی از خسارتهایی که تاکنون به ملت تحمیل شده است جبران گردد.
🔸در میان وزرا و مدیران کابینه شما، افراد کاردان و دلسوخته کم نیستند ولی سخن درباره آن عده از اعضای دولت جنابعالی است که به زندگیهای اشرافی و ...آلودهاند. این عده، افراد ناشایسته و همسو با آلودگی خویش را در بدنه دولت شما نفوذ دادهاند و در نهایت برای جنابعالی نه «یار شاطر» که «بار خاطر»ند.
@yazdfatemi
🔰حاشیه ای بر پست اینستاگرامی آقای #رییس_جمهور!
🔰لینک کانال مهران فاطمی در ایتا:
@yazdfatemi
هوالعلیم
🔻معجزه فوتبال
از دیشب تا حالا این چندمین باری است که می نویسم و پاک می کنم؛ نمی توانم آنطور که باید حرف دلم را بنویسم و دائم دقیقه 94 بازی جلوی چشمم رژه می رود، موقعیتی که طارمی از دست داد اگر گل می شد، خاطرات ایران- استرالیا و ایران- امریکا بعد از 20 سال زنده شده بود...
روی کاغذ حذف شدیم و بازهم نتوانستیم از گروه مان صعود کنیم اما مگر می شود این 3 بازی نفس گیر را فراموش کرد؟ اصلا این دوره جام جهانی یک طرف؛ تمام کارهای فرهنگی، تبلیغاتی و رسانه ای که در 40 سال گذشته انجام دادیم تا به مردم خودمان بگوییم «ما می توانیم» طرف دیگر! مگر قشنگ تر از این می شد در برابر ستارگان جهان ایستاد و رجزخوانی کرد؟ اما هم تحریم بودیم و هم اشک پرتغال را در آوردیم؛ قهرمان اروپا نیمه دوم مقابل ایران وقت تلف می کرد تا گل نخورد! بماند که اگر کمی شانس بیشتری داشتیم بازی با اسپانیا را هم مساوی کرده بودیم و امروز به جای حرف از پایان کار تیم ملی در جام جهانی، آماده بازی با اروگوئه می شدیم...
اما معجزه فوتبال دقیقا همینجاست که فقط یک ورزش جذاب نیست. هم سیاسی است، هم فرهنگی است، هم اجتماعی است و در آخر هم کمی ورزشی! این دوره جام جهانی فقط از این جهت برای ما تاریخی نبود که به پرتغالی ها پنالتی زدن و پنالتی گرفتن را یاد دادیم، از این جهت تاریخی تر بود که غرور یک ملت را سرجای خود بازگرداند. «غرور» و «اعتماد به نفس ملی» همان کالایی است که 40 سال قبل برای به دست آوردنش انقلاب کردیم و در این 40 سال نیز همه کار کرده اند تا آن را از ما بدزدند.
اصلا تا حالا فکر کردید چرا صادق زیباکلام به عنوان سخنگوی بخش زیادی از روشنفکران ایرانی گفت: «هر وقت تیم ملی در بازی های بین المللی شکست می خورد کیف می کنم»؟ پاسخش همینجاست: این جماعت با هرآنچه اعتماد به نفس ملی و «ما می توانیم» یک جامعه را زنده کند مخالف اند. می خواهد هسته ای باشد، می خواهد موشکی باشد یا فوتبال! فرقی ندارد. این جامعه را «توسری خور» می خواهند تا دو دستی تقدیم آمریکا کنند. اما این دوره فوتبال ما معجزه اش همین بود، معجزه بیرانوند در برابر رونالدو، معجزه امیری در برابر پیکه و معجزه یک تیم در تحریم در برابر قهرمانان جهان، اروپا و افریقا همین بود که فریاد زد «ما می توانیم» یک شعار نیست. امتداد آن در فوتبال ما هم دیده می شود.
تاریخ نشان داده کشوری که اعتماد به نفس ملی اش را پیدا کند زیر بار تحمیل و زور نمی رود، چه ترکمنچای چه برجام. اما اینها وقتی بر یک ملت تحمیل می شود که اول از همه اعتماد به نفسش را بزنند، اول از همه تحقیرش کنند، توی سرش بزنند. بگویند ایرانی لولهنگ هم نمی تواند بسازد، حد توان ایرانی ساخت آبگوشت بزباش است و قس علی هذا.
فوتبال ما این بار این هدیه بزرگ را برای ما به ارمغان آورد و اعتماد به نفس ملی ما را زنده کرد. هر چند فردوسی پور چندماه قبل، وقتی مشخص شد با اسپانیا و پرتغال همگروه شدیم با لحن تحقیر آمیز بگوید خب بهتر است همین الان برنامه را تمام کنیم، یا در بازی با مراکش دائم بگوید ای کاش زودتر بازی تمام شود، اما این ملت به تدریج دارد خود را پیدا می کند، از فوتبال تا هر عرصه دیگری آینده روشن تر از امروز است به شرطی که خود را باور کنیم.
ای کاش طارمی آن توپ را گل کرده بود...
#ثابتی
لینک کانال مهران فاطمی در ایتا:
@yazdfatemi