49.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معرفی_کتاب #هفته_کتاب_و_کتابخوانی_گرامی_باد
🌸 کاری از فرزند طلبه خانم زین الدینی🌸
#مدرسه_علمیه_حضرت_فاطمه_الزهرا_سلام_الله_علیها_اردکان
44.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید
🔶 سخنرانی امام جمعه اردکان
حجت الاسلام و المسلمین سید اسماعیل شاکر
🔶 موضوع: فرهنگ مطالعه و کتابخوانی
✅ راه سعادت و رسیدن به بهشت علم آموزی و مفتاح علم کتاب و مطالعه است
✅ از بهترین کتابها برای مطالعه عموم، یادنامه های علما، شهدا و اولیای الهی است
✅ برای شکوفایی اندیشه باید زیاد کتاب خواند، اما کتاب خواندن جایگزین تفکر و اندیشیدن نمی شود.
🔹🔹 ۲۵ آبان ۱۳۹۹ 🔹🔹
🔶 کانال قلب فرهنگی اردکان
@ghalbefarhangi
🔻 درگاه الکترونیکی ارتباط با دفتر امام جمعه اردکان؛ 👇👇
http://www.sdeja.ir/?app=contact
AUD-20201116-WA0044.mp3
5.92M
سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین اقای مدرسی
به مناسبت هفته کتاب
موضوع: کتابت وطلبگی
📚📚📚📚📚
معرفی کتاب
#معاونت_پژوهش_مدرسه_علمیه_حضرت_سیدالشهدا_ع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚📚📚📚📚📚
معرفی فعالیتهای نهضت کتابخوانی عمار توسط طلاب فارغ التحصیل
#معاونت_پژوهش_مدرسه_علمیه_حضرت_سیدالشهدا_ع
📚📚📚📚📚
معرفی کتاب
#معاونت_پژوهش_مدرسه_علمیه_حضرت_سیدالشهدا_ع
📚📚📚📚📚
معرفی کتاب
#معاونت_پژوهش_مدرسه_علمیه_حضرت_سیدالشهدا_ع
♡بـــــســـم رب الـــــزهـــــرا♡
🦋اسـم ڪـتـاب:مادر💙
🦋نـویـسـنـده:نرجس شڪوریانفرد🍀💙
🦋خلاصھ کـتـاب:
ڪتاب «مادر»، نوشتھ نرجس شڪوریانفرد شامل نڪتههاے ناب تربیتے است از زندگے و زمانھ دردانھ هستے، حضرت فاطمھ زهرا"سلاماللہعلیها".
نویسندھ ڪتاب رنج مقدس، در این ڪتاب با نقل داستانهاے تربیتے از زندگیے حضرت زهرا"سلاماللہعلیها" برداشتهاے اجتماعے و اخلاقے خود را نیز بھ مخاطب ارائه دادھ است.☘💙
🦋قـسـمـتـی از کـتـاب:
مادر ما معدن محبت خداست..
و براے همین هم هست ڪه محبتش در دلها نشستھ و تمام نمےشود.
مادرِ ما محدثھ است
و تو هر وقتی ڪه با او بھ نجوا بنشینے ،انگار با خود خدا مناجات ڪردھاے.
چون ساعتها با خدا بودھ...🌱💙
#معرفی_کتاب📚
#هفتهکتابوکتابخوانیمبارک📚🌙🌱
#تهیهبنرتوسططلبہسیڪݪخانم_فاطمهساداتمیرعبداللهی✨
#مدرسه_علمیه_حضرت_نرجس_سلام_الله_علیها 💛🌱✨
IMG_20201118_144204_840.jpg
43.3K
#معرفی_کتاب
#کتاب_نوجوان
دنیای سوفی
📚 کتاب «دنیای سوفی»، رمان فلسفی اثر یوستین گردر، یک نویسنده نروژی هست که در انتشارات نیلوفر منتشر شده.
📚این کتاب تاریخ فلسفه رو به زبان ساده برای نوجوانان تشریح میکنه، «دنیای سوفی» تا الان به ۵۹ زبان برگردونده شده و علاوه بر نوجوانان، توجه بزرگسالان رو هم به خودش جلب کرده.
📖 به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
#معاونت_پژوهش
#مرکز_تخصصی_حضرت_زهرا
#شهرستان_میبد_سطح_چهار
عکس نوشته توسط طلاب از #نشست_علمی_پژوهشی با عنوان :کتاب برتر از فضای مجازی
#معاونت_پژوهش
#مدرسه_علمیه_الزهرا_سلام_الله_علیها_یزد
عکس نوشته توسط طلاب از #نشست_علمی_پژوهشی با عنوان :کتاب برتر از فضای مجازی
#معاونت_پژوهش
#مدرسه_علمیه_الزهرا_سلام_الله_علیها_یزد
عکس نوشته توسط طلاب از #نشست_علمی_پژوهشی با عنوان :کتاب برتر از فضای مجازی
#معاونت_پژوهش
#مدرسه_علمیه_الزهرا_سلام_الله_علیها_یزد
#شهدای اهل کتاب
🔹 از وقتی یادم میآید یک لحظه از وقتش تلف نمیشد. برای تمام ساعاتش #برنامه داشت: #مطالعه، ورزش، تدریس و...
کملباس و کمخوراک اما #ولخرج_در_خرید_کتاب. توی تمام کتابها هم دیوانه #نهجالبلاغه بود و هرچه آن را مینوشید، عطشش بیشتر میشد. اول کتاب «الدلیل علی موضوعات (=راهنمای موضوعی) نهج البلاغه» نوشته بود: این کتاب متعلق به اینجانب سید حسین علمالهدی میباشد و به هیچ وجه رضایت ندارم که این کتاب را از من جدا کنید.
📕 منبع: #کتاب سید حسین
🌷شادی روح امام و شهدا، صلوات!
#معرفی_شهدای_اهل_کتاب
#معاونت_پژوهش_مدرسه_علمیه_معصومیه
#شهدای_اهل_کتاب
*تنها دلبستگی پسرم کتابهایش بود*
#شهید_علیرضا_خانبابایی خیلی اهل کتاب بود. نهفقط عضو #کتابخانه #مسجد محل یا دانشگاه بلکه عضو #کتابخانه_ملی هم بود. علیرضا از دانشجویان شهید دانشگاه امام صادق علیهالسلام در دوران #دفاع_مقدس بود.
جمعه شب (۴ مهر ۱۳۹۹) توفیق شد جمعی از دانشجویان فعلی دانشگاه به منزل شهید خانبابایی رفتند؛ همان خانهای که آقا هم به آنجا رفته. به اصرار دانشجویان، مادر شهید چند جملهای درباره فرزندش صحبت کرد.
مادر شهید گفت: پسرم در دنیا هیچ تعلق و وابستگیای به هیچ چیز نداشت، تنها علاقه و دلبستگی پسرم کتابهایش بود. بعد از شهادتش هر موقع دلم براش تنگ میشود و میخواهم وجودش را حس کنم، به کتابخانه پسرم سر میزنم و آنجا خلوت میکنم. خیلی وقتها عطر حضورش را لابلای کتابها و نزدیک کتابخانهش هم من هم پدرش حس میکردیم.
#معرفی_شهدای_اهل_کتاب
#معاونت_پژوهش_مدرسه_علمیه_معصومیه
#نمایشگاه مجازی کتاب
مدرسه علمیه معصومیه یزد،همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی اقدام به برگزاری"نمایشگاه مجازی کتاب" کرد.
این نمایشگاه که شامل: کتاب،مقاله و نرم افزار جهت استفاده اساتید،طلاب وعلاقه مندان کتاب دائرشده است.
معاون پژوهش مدرسه معصومیه گفت: این نمایشگاه که با شروع هفته کتاب کار خود را شروع کرده است، دوستداران کتاب می توانند با مراجعه به کانال نمایشگاه مدرسه به آدرس@masoomieketab
، از این نمایشگاه به صورت رایگان بهره ببرند.
بیانات رهبر انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای در باره صدقه دادن کتاب
اگر کتابخوانی فرهنگ رایج شد و در بین مردم ما جا بیفتد، آن وقت کسانی پیدا میشوند که «صدقه کتاب» درست میکنند. شما ببینید چقدر روضهخوانی میشود! چقدر احسان میشود! چقدر به ایتام کمک میشود! چقدر پول و جنس و پارچه و اینها داده میشود! آیا به همین نسبت، کتاب هم داده میشود؟ به همین نسبت پول برای چاپ کتاب داده میشود؟! خیلی کم. حالا یک وقتی در گذشته، زمانی، کسانی از تجار و بازاریهای مومن پیدا میشدند؛ فرضا کتابی چاپ میکردند و مجانی به طلاب میدادند. قبلا در حد معدودی، این کارها معمول بود؛ اما الان این کارها نمیشود، این کارها کم است. خوب شماها روشنفکرید و به اهمیت این کار آگاهید، این را ترویج کنید.»
#هفته_کتاب_کتابخوانی_کتابدار
#مؤسسه_آموزش_عالی_حوزوی_امام_حسین_علیه_السلام_یزد
متن تقریظ مقام معظم رهبری:
بخش ناگفته و بااهمّیّتی از حوادث دوران دفاع را به مناسبت شرح حال این بانوی شجاع و فداکار، در این کتاب میتوان دید. بانو فرنگیس دلاور با همان روحیّهی استوار و پُرقدرت، و با زبان صادق و صمیمی یک روستایی، و با عواطف و احساسات رقیق و لطیف یک زن، با ما سخن گفته و منطقهی ناشناخته و مهمّی از جغرافیای جنگ تحمیلی را با جزئیّاتش به ما نشان داده است. ما از روستاهای مرزی در دوران جنگ و مصائب فراوان آنان و آوارگیها و گرسنگیها و خسارتهای مادّی و ویرانیها و داغ عزیزان آنها، هرگز به این وضوح و تفصیلی که در این روایت صادقانه آمده است، خبر نداشتیم؛ و نیز از فداکاری جوانان آنان که در شمار اوّلین شتابندگان به مقابله با دشمن مهاجم بودند. ماجرای قتل و اسارت دشمن به دست این بانوی دلاور هم که خود یک داستان مستقل و استثنائی است که نظیر آن فقط در سوسنگرد، در همان اوان، اتّفاق افتاده بود. بانو فرنگیس را باید بزرگ داشت و از نویسندهی کتاب -خانم فتّاحی- بهخاطر قلم روان و شیوا و هنر مصاحبهگیری و خاطرهنویسی، باید بسیار تشکّر کرد.
#واحد_پژوهش_حضرت_زهرا_میبد
49.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معرفی_کتاب #هفته_کتاب_و_کتابخوانی_گرامی_باد
🌸 کاری از فرزند طلبه خانم زین الدینی🌸
#مدرسه_علمیه_حضرت_فاطمه_الزهرا_سلام_الله_علیها_اردکان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
#هفته_کتاب_و_کتابخوانی_گرامی_باد
💠کاری از طلبه
خانم زینب محمودی 💠
#مدرسه_علمیه_فاطمه_الزهرا_سلام_الله_علیها_اردکان
﴿بسماللهالرحمٰݩالرَحیم﴾🌸🌱
《نام ڪتاب:شب صوࢪتێ🐇💞》
±معرفے↯∞✨░
مدیریت عشق مسئله کتاب شب صورتی است. داستان کتاب به مدیریت عشق یک نوجوان می پردازد. نوجوانی که در شهر یزد عاشق می شود و پیرمردی به کمک او می آید.🌙🌵
فضای کتاب در جغرافیای شهر یزد می گذرد و نویسنده در این رمان نیز مانند کتاب کتاب رویای نیمه شب نگاه مهدوی خود را حفظ کرده و در اختتامیه کتاب به نیمه شعبان و شخص امام زمان (عج) توجه دارد.☺️💛
🍃بࢪگے از ڪتاب:🌳⇩
با احتیاط به پنجره نزدیک شد. صدای خنده شنید. از گوشۀ پرده به حیاط نگاه کرد. باورش نمی شد! پس از دو هفتۀ سخت، بالأخره داشت او را می دید. نگین و خواهرش هر کدام، خوشه ای انگور را زیر شیر حوض شستند و رفتند روی تاب نشستند. می گفتند و می خندیدند و آرام تاب می خوردند. نگین شبیه رامین می خندید. یک دستش را دور شانۀ ریحانه انداخت و با دست دیگر، خوشۀ انگور را بالای سر او گرفت تا قطره های آب، روی سر و صورتش بریزد. یک چشم نگین به پنجره های بالای ایوان بود تا کسی او را در آن حال نبیند•♥️☀️•
نو؏جلد:جݪدنرم🍓
قطع:رقعے😊
#تعدادصفحاټ:
۳۸۸صفحہ دلربا📚
#ناشر:📊#دفتࢪنشࢪمعارف🖇📖
بہقلم:✍#آقاےمظفرسالاری🦋
•••••••••••••••••••••••
#معرفی_کتاب📕
#هفتهکتابوکتابخوانیمبارک📚🌙🌱
#تهیهبنرتوسططلبہسیڪݪخانم_فاطمهساداتمیرعبداللهی✨
#مدرسه_علمیه_حضرت_نرجس_سلام_الله_علیها 💛🌱✨
#درباره_کتابخانه_دیجیتال_نور
درآمد
امروزه كمتر كسي است كه از اينترنت استفاده نکند و يا با نام و کاربردهای آن آشنا نباشد؛ پديده اي شگرف كه مرزهاي جغرافيايي را برداشته و مناظره آرا و تفکرات مختلف را در گستره جهان اطلاعات در سرتاسر گيتي فراهم آورده است. در اين ميان سهم بانكهاي اطلاعاتي از بستر پديد آمده، سهم به سزايي است كه توجه عموم پژوهشگران و محققان را به خود جلب نموده و بسياري از پديدآورندگان و ناشران را بر آن داشته است تا با به کارگيري ابزار جديد روزآمد و به شکلي نو و کارآمد، منشورات خود را در اختيار دانشجویان و پژوهشگران قرار دهند.
در این میان مركز تحقيقات كامپيوتري علوم اسلامي به عنوان اولين و مهمترين مجموعه فعال در عرصه بهره گيري از تكنولوژي پيشرفته رايانه در توليد نرم افزارهاي علوم اسلامي از اين مهم غافل نبوده و با به كارگيري نيروهاي متخصص در زمينه وب اقدام به راه اندازي پايگاه هاي گوناگون نموده است كه از آن جمله پايگاه كتابخانه ديجيتال نور مي باشد.
پيشينه
تا کنون بخش عظيمي از منابع و متون اصلي علوم اسلامي در این مرکز با موضوعات گوناگون و متنوع در قالب نرم افزارهاي مختلف عرضه شده است. در همين راستا مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي نور در شهر مقدس قم و با توجه به پیشینه نرم افزارهای مختلف ارایه شده و پایگاه های کتابخانه ای مانند پایگاه مجلات تخصصی، در سال ۱۳۸۶ به منظور دسترسي سريع و آسان محققان و پژوهشگران به منابع علمی و پژوهشي با هدف عرضه کتاب هاي تخصصي حوزه علوم اسلامي و انساني بر روي شبکه جهاني اینترنت، اقدام به راه اندازي پايگاه کتابخانه ديجيتال با امكانات پژوهشي و قابلیت های متنوع تحقیقاتی در سال ۱۳۸۷ بصورت اولین نسخه آزمایشی پایگاه را راه اندازی کرد و در سال ۱۳۸۸ به صورت رسمی پایگاه کتابخانه دیجیتال افتتاح شد.
این پایگاه تاكنون، ۳۰,۰۰۰ عنوان کتاب تخصصي بیش از ۵۰.۰۰۰ جلد در زمینه علوم اسلامی، و در موضوعاتي همچون: « علوم قرآن و تفسير، علوم حديث، ادعيه و زيارات، نهج البلاغه، كلام و فلسفه، جغرافيا، تاريخ و سيره، فقه، اصول، اخلاق و عرفان، ادبيات و منطق، فرق و مذاهب اسلامي و... را ارایه نموده است.
معرفی پایگاه
در طراحی این پایگاه، قابلیتهای مفید پژوهشی و منحصر به فرد موجود در نرمافزارهای مرکز، و نیز قابلیتهای فراوان مخصوص به شبكه كه حتي در نرمافزارها قابل دستیابی نبوده است، مانند پروژه های پژوهشی محققان، قفسه های کتابخانه شخصي کاربر، نمایه های موضوعات و... در نظر گرفته شده است.
کلیه کتاب های موجود به صورت متن تایپ شده و با درج فرمت های تخصصی در پایگاه قابل مشاهده است؛ و در کنار متن تایپی این کتاب ها نیز تمامی صفحات کتاب اسکن شده و محققان می توانند تصویر نسخه اصلی صفحه مورد نظر خود را مشاهده نمایند.
وب سرويس بودن پايگاه كتابخانه دیجیتال این قابلیت را فراهم نموده است تا این پایگاه خدمات متقابلی را به سایر کتابخانه ها و یا نرم افزارهای دیگر بدهد که از این منظر پايگاه كتابخانه دیجیتال نور را در بین پایگاه های کتابخانه ای اسلامی را منحصر به فرد می کند.
چشم انداز
اين پايگاه بر آن است تا كليه متون و منابع معتبر علوم اسلامي را همراه با قابليت هاي پژوهشي فراوان و ابزارهاي تخصصي پيشرفته، در اختيار جامعه علمي و تحقيقاتي جهان قرار دهد، البته در مراحل بعدي حجم عظيمي از ساير منابع و متون در ديگر رشته هاي علوم انساني نيز در مراحل بعدی به اين مجموعه به تدریج افزوده خواهد شد.
#هفته_کتاب_کتابخوانی_کتابدار
#مؤسسه_آموزش_عالی_حوزوی_امام_حسین_علیه_السلام_یزد
💻📚💻📚💻📚💻📚💻📚
#معرفی_پایگاه_های_اطلاعات_و_کتابشناسی
💻 کتابخانه دیجیتال نور (جستجو در متن کامل کتابها، امکان دانلود کامل کتاب با عضو شدن در این سایت و پرداخت هزینه)
🔸به آدرس اینترنتی: www.noorlib.ir
👇👇👇👇👇