لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | شهریار دورانها
🏷روز شعر و ادب فارسي (روز بزرگداشت استاد شهريار)
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_اشکذر
💠 فراخوان دومین جشنواره استانی بانوی هزاره اسلام، بزرگداشت حضرت خدیجه سلام الله علیها
✅ در دو بخش علمی و هنری
🔻قالب آثار علمی:
▫️مقاله کوتاه (1500 کلمه)
▫️یادداشت علمی (500 کلمه)
▫️چکیده نویسی (250 کلمه)
🔹 آثار علمی به سه زبان عربی، انگلیسی و فارسی پذیرفته می شود.
🔻 قالب آثار هنری:
▫️شعر
▫️دلنوشته
▫️نقاشی
▫️خطاطی
📅 مهلت ارسال آثار :
اول آبان 1399
☎️ کسب اطلاعات بیشتر:
09031522500
🏢 نشانی دبیرخانه:
میدان دروازه قرآن، ابتدای بلوار جمهوری، کوچه چهار باغ، چهار راه اول، سمت راست، موسسه آموزش عالی حوزوی امام حسین علیه السلام یزد
⭕️ سوخت موشک جوانی
🔻 10 توصیه مهم رهبر معظم انقلاب که می تواند جوانان را زودتر به مقصد برساند.
نشست مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد با مؤسس مدرسه علمیه ریحانه الرسول (سلام الله علیها) یزد حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا ابویی 👇👇
💠دعای هر روز ماه صفر
✅در مفاتیح الجنان آمده است که اگر کسی خواهد که محفوظ ماند از بلاهای نازله در این ماه در هر روز ده مرتبه این دعا را بخواند
🔹يا شَدِيدَ الْقُوىٰ وَ يَا شَدِيدَ الْمِحالِ، يَا عَزِيزُ يَا عَزِيزُ يَا عَزِيزُ، ذَلَّتْ بِعَظَمَتِكَ جَمِيعُ خَلْقِكَ فَاكْفِنِى شَرَّ خَلْقِكَ، يَا مُحْسِنُ يَا مُجْمِلُ يَا مُنْعِمُ يَا مُفْضِلُ، يَا لَاإِلٰهَ إِلّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَنَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذٰلِكَ نُنْجِى الْمُؤْمِنِينَ، وَصَلَّى اللّٰهُ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ
#مدرسه_علمیه_کوثر_سلام_الله_علیها_خاتم
#کانون_خادمیاران_خانواده_رضوی
#یا_زینب_کبری_سلام_الله
#جلوه_عاشقی۱
به سن ازدواج رسیده بود. عده ای از جمله عبدالله پسر عمویش از او خواستگاری کرد.
زینب اما برای ازدواج با او شرطی داشت:
هر گاه حسین سفری رفت،من نیز همسفر برادر باشم"
♦️
شنید که برادر به قصد عراق می خواهد از مدینه خارج شود. خود را به عبدالله رساند و گفت:" برادرم عازم عراق است و آمده ام رخصت دهی او را در این سفر همراهی کنم"
عبدالله که حال او را دید و از عشق و شیدایی اش به حسین با خبر بود گفت:"ای عقیله بنی هاشم،هر آنچه می خواهی انجام ده."
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_اشکذر
#ماه_صفر
°°°
شہادتیعنے:متفاوتبہپایانبرسیم♥️
وگرنہمرگپایانتکرارۍهمہ
قصہهاستب↓
بےشہادتمرگباخُسرانچہفرقیمۍکند
🌷بمناسبت اول ماه صفر سالگرد شهادت قمری شهید مدافع حرم شهید مصطفی نبی لو
✍میگن نحوه شهادت هر شهیدی حاکی از علایق اون شهیده؛
شهید نبی لو خودشون رو مدافع حریم ولایت معرفی کردند،کسیکه خود را مدافع حریم ولایت معرفی میکند باید نشانه داشته باشد. اولین شهید مدافع حریم ولایت حضرت زهراست(چرا که) ایشون از ناحیه دست و پهلو مورد اصابت قرار گرفتند. در بین روضه ها خیلی به روضه حضرت رقیه علاقه داشتند .اعزام آخرشان شب سوم محرم بود ،شبی که متعلق به سه ساله ابا عبدالله میباشد و پیکرشون پنجم ماه صفر شهادت حضرت رقیه برگشت. موهای سرشون سوخته بود و یکی از گوشهاشون رو از دست داده بودند.
🌷روایتگر:همسر شهید🌷
با ما با خاطرات این شهید عزیز همراه باشید.
#پایگاه_حضرت_زینب_س
#امور_فرهنگی_مدرسه_علمیه_فاطمه_الزهرا_س_اردکان
✨برگزاری نشست سیاسی✨
نشست بصیرت افزایی با موضوع محکومیت اهانت نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) با حضور اساتید و طلاب مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها ) اردکان و سخنرانی سرکار خانم طاهره امیری برگزار شد.
#پایگاه_حضرت_زینب_س
#کانون_خادمیاران_خانواده_رضوی
#امور_فرهنگی_مدرسه_علمیه_فاطمه_الزهرا_س_اردکان
#شبهه
#دفاع_مقدس
📌متن شبهه👇
چرا جنگ بعد از خرمشهر تمام نشد و ایران کوتاه نیامد؟
صدام خودش میخاست ما نزاشتیم
📌پاسخ به شبهه👇
سالها پس از انجام علمیات پیروزمندانه «الیبیتالمقدس» و آزادسازی خرمشهر این پرسمان در حوزه دفاع مقدس پیش آمد که آیا امکان نداشت جنگتحمیلی، در مدت زمان کوتاهتری خاتمه یابد؟ به عبارت دیگر در بعضی از زمانها که موازنه نظامی و سیاسی به نفع ایران بود، چرا دولت ایران اقدام به پایان دادن جنگ نکرد؟ برای پاسخ به این پرسش 9 دلیل وجود دارد.
به گزارش سرویس «فرهنگحماسه» ایسنا، اگر صلح را مجموعهای از آتش بس، عقبنشینی، تعیین متجاوز، تامین خسارتهای وارده و چند عامل دیگر بدانیم، باید بگوییم که در آن زمان (پس از فتح خرمشهر)، هیچ گونه پیشنهاد صلحی ارائه نشد و شورای امنیت و دیگران، تنها «آتش بس» و در واقع حالت «نه جنگ نه صلح» را توصیه میکردند. در آن زمان طرحی که متضمن صلح واقعی باشد و شناسایی متجاوز و پرداخت غرامت را نیز شامل شود و تضمین برای عدم تعرض مجدد داشته باشد، وجود نداشت و پیشنهادهای ارائه شده، تنها در حد آتش بس و مذاکره طرفین بود. این امر با توجه به پشتیبانی یک طرفه و آشکار دولتهای بزرگ و نهادهای بین المللی از عراق، هیچ گاه نمیتوانست شرایط ایران را برای یک صلح واقعی و شرافتمندانه محقق سازد. به این ترتیب ایران، دلایل منطقی و عقلانی برای ادامه جنگ داشت.
در بخشهایی از نشریه پرسمان به شماره 21 در سال 1383، دلالیل ادامه منطقی جنگ به این صورت تشریح شده است که:
1 . شرایط ایران برای صلح (شناسایی و تنبیه متجاوز و پرداخت غرامت از سوی عراق).
2 . مرزهای ایران تامین نداشت و نقاطی در شلمچه، طلائیه، فکه و قصر شیرین در اشغال عراق بود و نیز شهرهای سومار، نفت شهر و مهران عملا در اشغال دشمن بودند و امکان آزادسازی این نقاط از راه مذکور، غیرمعقول به نظر میرسید و راهی جز ادامه جنگ وجود نداشت.
3 . در حالی که نیروهای خودی، پیروزیهای زیادی کسب میکردند، توقف جنگ و چانه زنی در پشت میز مذاکره، برای آزادی نقاط مرزی آزاد شده، صحیح نبود.
4 . شهرهای آزاد شده همچون خرمشهر، به علت حضور دشمن در شلمچه، همچنان مورد تهدید بود.
5 . توانایی کمی ارتش عراق ترمیم شده و با کمکهای همه جانبه دولت های بزرگ افزایش هم یافته بود.
6 . تنها چیزی که ارتش عراق از دست داده بود، روحیه بود که با توجه به روحیه فرماندهی آن (شخص صدام)، این مسئله نیز پس از مدتی قابل ترمیم بود.
7 . در حالی که نیروهای جمهوری اسلامی در نوار پیروزی قرار داشتند، آتشبس و صلح ناپایدار در هنگام قدرت و دادن فرصت مجدد به عراق، زیانهایی به بار میآورد. اگر آن روز جنگ متوقف میشد و تجربهای چون مذاکرات سوریه و اسرائیل، بر سر ارتفاعات جولان، فراروی ما قرار میگرفت و ما ناچار میشدیم بر سر سایر مناطق تحت اشغال، پشت میز مذاکره با عراق چانهزنی بیحاصل کنیم؛ امروز جامعه، مسئولان وقت را شماتت میکرد.
8 .عراق در نظر داشت با برگزاری اجلاس سران جنبش غیر متعهد در بغداد و کسب ریاست دورهای این جنبش، برای تحقق خواستههای نامشروع خود، به ایران فشار آورد؛ ولی ایران با حمله به داخل خاک عراق در عملیات رمضان، این امتیاز مهم و حیاتی را از عراق گرفت.
9 . به همین منظور در 20 خرداد 1361 جلسهای در حضور امام خمینی در جماران تشکیل شد و موضوع به شورا گذاشته شد. از نظر نظامیان شرکتکننده در آن جلسه، امکان پدافند با توقف روی خط مرزی وجود نداشت؛ زیرا در اغلب نقاط مرزی هیچ گونه مانع طبیعی وجود نداشت و ایجاد استحکامات جدید نیز یک سال به طول میانجامید و طی این مدت احتمال حمله مجدد عراق جدی بود. مهمتر این که با تکیه بر اصل متعارف نظامی «تعقیب دشمن» هرگونه توقف پس از فتح خرمشهر یک حرکت غیراصولی بود. به همین دلیل امام خمینی (ره) پس از تردید اولیه در مورد تداوم جنگ در خاک عراق با استماع دلایل نظامیان و نا امیدی از پذیرش شرایط ایران توسط دولت عراق، با ادامه جنگ و ورود نیروهای ایران به خاک عراق موافقت کردند.
#حوزه_علمیه_ام_ابیها_س_تفت