🌿تربيتی
قابل توجه پدر و مادرها 👇
پدرها و مادرهای محترم که میخواهند بچههای خود را تربیت کنند، باید انگیزۀ بچه را در انجام کارهای خوب درنظر بگیرند. مثلاً برای درس خواندنِ بچه، انگیزۀ صحیح به او بدهند. متأسفانه بعضی از پدر و مادرها از همان ابتدا انگیزۀ بد و خراب به بچۀ خود میدهند و مثلاً میگویند: «درس بخوان تا پیش پسرخاله یا فامیل، کم نیاوری!» یا میگویند: «درس بخوان تا یک اعتباری در جامعه پیدا کنی!» یعنی از همان اول بچه را دنبال حب مقام و دنیاطلبی میفرستند، با این انگیزههای غلط، بچۀ خود را متظاهر، حسود و کینهتوز بار میآورند
#استاد پناهیان
🍃🔹🍃🔹
☘
کاری که کرد عشق تو تقدیرمان نکرد؛
گریه برای دوری تو سیرمان نکرد.
ما را ببخش اینکه غمت پیرمان نکرد؛
دست گناه امام زمان گیرمان نکرد.
#ترک_گناه_برای_فرج
#مصطفی_صابرخراسانی
اللهم عجل لولیک الفرج 🍃🍃
@yazeiynab
930806-Panahian-H-Noor-Velayat-03-18k.mp3
5.29M
📣گوش کنید 👌
در آخرالزمان مفهوم ولایت خیلی مهمه!
🌿بنای اسلام بر پنج چیز است. نماز، روزه، حج، زکات و ولایت. ولایت؛ کلید اصول دین است
❌خودت ولایت پذیری ؟
❌برای رفع سوء تفاهم ولایت پذیری
هزینه می کنی ؟
💢اخلاق ات رو خوب کن
زیاد بحث نکن اصرار نکن...
#استاد پناهیان
حدیث 🌸
امامصادق (ع) میفرماید: تنبلی اینقدر در وجود انسانها قوی است که اگر معدۀ انسان در اثر غذانخوردن درد نمیگرفت و او را وادار به خوردن نمیکرد، اینقدر سراغ غذا نمیرفت تا هلاک میشد! (وَ لَوْ کَانَ الْإِنْسَانُ إِنَّمَا یَصِیرُ إِلَى أَکْلِ الطَّعَامِ لِمَعْرِفَتِهِ بِحَاجَةِ بَدَنِهِ إِلَیْهِ وَ لَمْ یَجِدْ مِنْ طِبَاعِهِ شَیْئاً یَضْطَرُّهُ إِلَى ذَلِکَ کَانَ خَلِیقاً أَنْ یَتَوَانَى عَنْهُ أَحْیَاناً بِالثِّقْلِ وَ الْکَسَلِ حَتَّى یَنْحَلَ بَدَنُهُ فَیَهْلِک؛ توحید مفضل/ص ۷۵)
❌انسانها نفع و ضرر خودشان را نمیفهمند یا اینکه با منافع خودشان بازی میکنند و توجه به آن را جدّی تلقی نمیکند!
🌿راه های نیل به مقام بندگی
انسان فقر و نیازهای خودش را بفهمد و غافل نباشد
قدم دوم این است که این نیازها را به خودش نسبت ندهد و این چنین نگوید که خودم امکاناتی تهیه کردم و مشکلاتم را حل می کنم
عَبِّدْنِی لَکَ وَ لَا تُفْسِدْ عِبَادَتِی بِالْعُجْبِ» در دعای مکارم الاخلاق امام سجاد علیه السلام به ما تعلیم کردند که از خدای متعال مقام عبودیت بخواهید و این که آفت عبادت که عجب است را هم از شما دور کند. من هستم که نماز شب می خوانم، انفاق می کنم، جهاد رفتم و... .
ادامه دارد ...
#استاد میرباقری
هدایت شده از مرکز مشاوره مأوا
🔹بندگان کوچک
👈روشهای علاقهمندسازی فرزندان به عبادت
اشاره:
یکی از مسائل مهم در خانوادههای معنوی، آگاهی از روشهای صحیح ایجاد علاقه در فرزندان نسبت به مسائل دینی است. برخی از خانوادهها علیرغم تلاشهای بسیار، موفق به ایجاد انس نمیشوند و گروهی دیگر پرداختن به این مسئله را با رفتارهایی نامناسب همراه میکنند. در این مقاله با قوانین اصلی رسیدن به چنین هدفی آشنا میشوید.
🌐مشاهده کامل مطلب:
http://mava.iki.ac.ir/articles
✅مرکز مشاوره مأوا✅
@moshaveremava
داستان آموزنده 🌿
مرحوم آیت الله اراکی نقل کرده اند که بعد از فوت ، شخصی ایشان را در خواب می بیند و می پرسد آنجا چه خبر است؟ ایشان می گوید که به حسابرسی ما آمدند و گفتند که چه چیزی را برای سرای آخرت آورده اید؟ گفتم که تمام عمر خود را در نجف مشغول آموزش علوم دینی بودم . فرشتگان نپذیرفتند، ازمن اشکال گرفتند، من پاسخ دادم . چند بار این کار را کردند اما درس و بحث ما قبول نشد . گفتند دیگر چه چیزی داری؟ گفتم واجبات زیادی دارم. نماز خواندم، روزه گرفتم ، حج بجا آوردم . باز هم اشکال گرفتند و با اینکه من جواب دادم اما باز هم مردود شد . اگر خدا بخواهد با عدالت با ما برخورد کند همینگونه می شود . پرسیدند دیگر چه چیزی داری؟ گفتم من مستحبات زیادی را بجا آورده ام . زیارت رفتم ، توسل داشته ام ، کربلا رفته ام . از اینها نیز اشکال گرفتند و با اینکه من جواب دادم باز هم رد شد . گفتند دیگر چه چیزی داری؟ گفتم دیگر چیزی ندارم . فرشتگان گفتند : یک دُرِ گرانبهایی داری که فراموش کرده ای. خاطره ای را به این مضمون به یاد من آوردند : یک زمانی من می خواستم برای کاری به کربلا بروم . با اینکه بین نجف تا کربلا راه زیادی نیست، من پول وسیله ی نقلیه برای این سفر را نداشتم . بنابراین مجبور شدم پیاده بروم . در راه پای من مجروح و متورم شد. به همین خاطر در مکانی نشستم و با خدا درد و دل کردم. به خدا گفتم که با اینکه تمام عمر خود را در درس و بحث بوده ام، اما این زندگی فقیرانه را دارم و پول رفتن تا کربلا را ندارم. اما یکباره گفتم: خدایا من به این فقر راضی هستم الحمدالله . فرشتگان به او می گویند که این همان دُرِ گرانبهایی است که فراموش کرده بودی. واقعاً اگر خدا بخواهد تمام اعمال ما را حسابرسی کند ممکن است همه ی آن ها از بین برود . در مورد این عالِم هیچ چیزی به داد او نرسیده بود و فقط یک الحمدالله که در برابر فقر گفته شده بود او را کمک کرده بود
🍃🌸🍃🌸
🏴 سفارش امام #محمد_باقر علیه السلام به جابر بن یزید #جعفی:
⚫ به آنچه درباره تو میگویند فکر کن، اگر آن حرف راست باشد و تو از آن خشمگین شوی، از چشم خدا خواهی افتاد و اگر آن حرف دروغ باشد، بدون رنج، ثواب بدست خواهی آورد.
"تحف العقول جلد۱ صفحه ۲۸۴"
◾️◾️◾️◾️◾️◾️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬#امام_خامنه_ای_مد_ظله_العالی
🔷️ بعضی دلها يك روزی در راه راست قرار داشتند، ولی بعد برگردانده شدند❗
حالا چرا واژگونه میشه؟؟خدا که به کسی ظلم نمیکنه⁉️🤔
✅خودمون هستیم، آلوده #دنیا میشیم، آلوده #محبتهای_بیجا میشیم، آلوده #جاه_طلبی میشیم و آلوده #رفیق_بازی میشیم، آلوده #جناح_بازی و#حزب_بازی میشیم، دلمون واژگونه میشه واز اون راه درست واز اون استقامت اولیه برمیگردیم....
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
💥برای فعالیتِ محافل و هیئات مذهبی باید از #صنعت_ایمنسازی استفاده کرد.
💥 هیئات مذهبی متعهدند که دستورالعملهای بهداشتی را بهجد رعایت کنند.
💥 از ابزار فضای مجازی استفاده کنیم تا هیئات را در فضای واقعی توسعه دهیم.
🔵 آیتالله میرباقری:
⚡️ ما باید هیئات را در فضای حقیقی و واقعی گسترش بدهیم و از ابزار فضای مجازی استفاده کنیم تا هیئات در فضای حقیقی و واقعی توسعه پیدا کند (فضای مجازی در خدمتِ توسعۀ هیئات در فضای حقیقی).
⚡️ بیماری کرونا یک چالش جدی است و واقعاً برای جامعه جهانی خطرساز است. البته بعید نیست یک دستگاهی در پشتصحنه، با سوءاستفاده از این فضا، سلامت جامعه بشری را گروگان گرفته باشند تا بشر را به پذیرش اقتضائات #حکمرانی_مجازی مجبور کنند.
⚡️ امروز واضح شده است و همگان متقاعد شدهاند که راهحل مقابله با کرونا، قرنطینۀ بیهدف و کور و تعطیلی جامعه نیست؛ بلکه راهحل اساسی و پایدار، صنعت ایمنسازی است.
بر این اساس، برای فعالیت مساجد و حرمها و محافل و هیئات مذهبی نیز باید همچون بازار و سایر عرصهها از صنعت ایمنسازی استفاده کرد.
⚡️ جریان #غرب بدش نمیآید که مراسمات مذهبی و هیئات مذهبی و عزاداری عاشورا کلاً تعطیل شود؛ خوشحال هم میشوند؛ چون این محافل را مانع پیشرویِ خودشان در جهان و مانع #الگوهای_توسعه_جهانی میدانند.
⚡️ #هیئتهای_مذهبی حتماً به توصیههای ستاد ملی مقابله با کرونا متعهد خواهند بود اما خواهش ما این است که تصمیمگیریها شفاف باشد و مشخص باشد چه کسانی تصمیمسازی و تصمیمگیری میکنند. من کسانی را میشناسم که در سال هزار بار به مسجد جمکران میروند؛ در روایات هم داریم: مؤمن در مسجد مثل ماهی در آب است (المؤمن فی المسجد کالسمک فی الماء). حال، فردی که احیاناً یک بار هم به مسجد مقدس جمکران نرفته، طبیعتاً نباید درباره بازگشایی و بستهشدن مساجد و حرمهای مقدسه تصمیمگیری کند؛ باید کسانی در این زمینه تصمیمسازی و تصمیمگیری کنند که معنای دعا و عزاداری و هیئت و جایگاه اینها را بفهمند و بشناسند. الحمدلله از این دسته افراد در #جامعه_پزشکی، فراوان داریم که صلاحیت این کار را دارند و هیئات هم متعهدند که دستورالعملهای بهداشتی را بهجد رعایت کنند.
⚡️ #کرونا حاصل دستکاری در طبیعت است و حاصل تفکری است که جهان را مرده میپندارد و ناشی از نگاه های #اومانیستی است که مشکلات زیادی برای جامعه بشری ایجاد کرده است که نمونه آن را در مسئله #بحران_محیط_زیست میتوان دید. راه برونرفت از بحران زیستمحیطی، پایین آمدن از ادعای خدایی و بازگشت به آموزههای انبیاست تا این ابتلائات از جامعه بشری رفع شود.
اگر از این زاویه هم نگاه کنیم، پدیده کرونا هم باید ما را و مردم را به رجوع به اخلاق مذهبی و مراسم مذهبی و اخلاق انبیا ارجاع بدهد، نه اینکه موجب شود مراسم مذهبی را تعطیل کنیم. (۱۳۹۹/۵/۲)