eitaa logo
یـه‌طلبـه . . !
7.7هزار دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
1.6هزار ویدیو
12 فایل
در راه سرباز خدا شدن. یه گوشه از زندگیمو به نمایش میزارم: . . . . . . . . . . مـن: @gomname_bineshan تبلیغات:‌ داریم گاهی!
مشاهده در ایتا
دانلود
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ثواب کردن خیلی راحته! مثلا اینجوری؛😂
رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : ما عُبِدَ اللّه ُ عزّوجلّ على مِثْلِ طُولِ الحُزْنِ . پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : خداوند عز و جل با چيزى همانند اندوه طولانى عبادت نشده است . مكارم الأخلاق : 2/367/2661 .
🚨🚨💔ظهر پنجشنبه ۱۰ مهر، نمازگزاران در مسجد بقیة‌الله محله باغ فیض تهران برای اقامه نماز آماده می‌شدند که ناگهان مرد جوانی با دو چاقو در دست از میان جمعیت خود را به امام جماعت مسجد رسانده و وی را مجروح کرد. با انتقال شهید حیدری، امام جماعت مسجد به بیمارستان، شهادت وی تأییدشد. این اتفاق در سکوت خبری و بدون قیل و قال رسانه‌ها افتاد! حالا موقع قصاص قاتل، مزدوران پهلوی و رجوی و صهیونیست، هشتگ "نه به اعدام" را ترند می‌کنند این به خاطر کم کاری قشر مذهبی‌ست که در گذر زمان، جای جلاد و شهید عوض می‌شود‼️
‏همیشه میگن مگه طلبه‌ها سربازی میرن؟ شهید ولی زاده سرباز طلبه بود، آنهم در یکی از نقاط مرزی کشور، که بدست تروریست‌های تجزیه طلب و وابسته رژیم صهیونیستی ترور و به شهادت رسید.
اعلام روابط عمومی سپاه کردستان؛ ۲ تن از حافظان امنیت، شهید حجت‌الاسلام علیرضا ولی‌زاده (اهل روستای چالخاماز شهرستان باروق) وشهید ایوب شیری، در پی حملهٔ اعضای یکی از گروهک‌های ضدانقلاب در سروآباد به شهادت رسیدند. طلبه وظیفه شهید علیرضا ولی‌زاده از طلاب بسیجی مدرسه علمیه امام محمدباقر (ع) شاهین‌دژ و اهل روستای چالخاماز بخش مرکزی شهرستان باروق بود که دوران خدمت مقدس نظام وظیفه را در سرو آباد سپری می‌کرد.
سلام. ببخشید ۳ روز نبودم .خیلی اوضاعم روال عادی نبود😅🙏 ولی بیکارم نبودیم...
از جهت ورزشی ۶جلسه تمرین داشتیم این هفته ! یه مسابقاتم شرکت کردیم که مرحله اول رو ۷بر۱ زدیم😈