هدایت شده از 🇮🇷عماران خط شکن🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🔊#پادکست | هدف امام حسین علیه السلام تشکیل حکومت بود یا شهادت؟
▪️◾️▪️
🎙دکتر حامد شیرخدا
#روشنگری | #ثامن | #محرم
🆔 eitaa.com/meyarpb
هدایت شده از 🇮🇷عماران خط شکن🇵🇸
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🔊صدای ماندگار | حسین جان از ما راضی شو...
🍃🌹🍃
🌺 سخنرانی شهید همدانی که برای اولین بار منتشر شد.
#روشنگری | #ثامن | #محرم
🆔 eitaa.com/meyarpb
هدایت شده از 🇮🇷عماران خط شکن🇵🇸
آیا انقلابی و مقاومتی بودن شیعیان کشمیری یکی از دلایل حمله نیروهای هندی به راهپیمایی محرم است؟
به گفته منابع مختلف در داخل جامعه شیعیان کشمیر، دولت هند شرط عدم برافراشتن پرچم های محور مقاومت از جمله پرچم حزبالله و جمهوری اسلامی ایران را برای شیعیان مطرح کرده بود تا به راهپیمایی و دسته عزاداری حمله نکنند و اجازه حضور در خیابانهای مرکز شهر را بدهند.
پرچمهای جمهوری اسلامی ایران و حزبالله لبنان یکی از اساسی ترین پرچمهای موجود در دسته های عزاداری در کشمیر هست که در ویدیو های بالا از مراسمات عاشورا امروز دیده می شون.
هند در سالهای اخیر سیاست خارجی مطرح کرده که در آن روابط راهبردی با رژیم صهیونیستی داشته است، و نمی تواند تحمل کند که شیعیان کشمیر از محور مقاومت حمایت کند، بسیاری از کشمیریها نیز هند را به همکاری با اسرائیل برای سرکوب جنبش استقلال طلبان کشمیری متهم می کنند.
#محرم
#محور_مقاومت
#کشمیر
🔸فانوس🔸
@faanos313
〰〰〰〰🇮🇷〰〰〰〰
https://eitaa.com/joinchat/1843462178C0f358f7318
هدایت شده از 🇮🇷عماران خط شکن🇵🇸
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای مهم ۴۰ سال قبل شهید دکتر عبدالحمید دیالمه درباره انحراف فکری میرحسین موسوی و زهرا رهنورد
شهید دیالمه دو روز پس از این سخنرانی در هفتم تیر در انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی به شهادت رسید!
شهید دیالمه: جُرم من آن است که حرفهایم را زودتر از زمان میزنم...
🔸فانوس🔸
@faanos313
〰〰〰〰🇮🇷〰〰〰〰
https://eitaa.com/joinchat/1843462178C0f358f7318
هدایت شده از 🇮🇷عماران خط شکن🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️شهید حاجحسین همدانی به روایت شهید حاجقاسم سلیمانی.
🇮🇷 @Sepahiy.. اخبار سپاه پاسداران
هدایت شده از خادم الحسین روستای قلعه قدم
📣 تسهیلات ۱۴۰۱ صندوق ذخیره بسیجیان
🔰 تسهیلات معیشتی ویژه اعضاء صندوق ذخیره بسیجیان
🔶 مبلغ تسهیلات ۷،۵ و ۱۰ میلیون تومانی
🔶بازپرداخت ۳۶ ماه و کارمزد ۴درصد سالیانه
❇️نحوه ثبت درخواست
⬅️ پروفایل شخصی در سامانه سحاب ⬅️بخش تسهیلات ⬅️ ثبت درخواست خدمات حمایتی
⭕️ ثبت درخواست به منزله قطعیت دریافت تسهیلات نمی باشد.
⚠️ مهلت ثبت درخواست خدمات حمایتی تا ۳۱ مرداد ماه می باشد.
🔊 لطفا رسانه بوده و به دیگر بسیجیان اطلاع رسانی نمایید.
📲 ارتباط با نماینده صندوق ذخیره بسیجیان استان اصفهان در پیام رسان ایتا به شناسه
@Esfahan_ticket
☎️ تلفن پاسخگویی به سوالات
📞 ۰۲۱-۴۱۰۱۳۰۰۰
🔸 صندوق ذخیره بسیجیان استان اصفهان
@szbasijian_esfahan
10.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥درجهنم راحت ترین عذابی که ادم می بینه اتیشه
🔹 بیشترین عذاب از کدامین اعضای بدن است؟
🎙سخنران:استاد دانشمند
@yhooJavidi
✅ کانال
بسم رب الشهداء و الصدیقین
پیکر مطهر و معظم شهیدان هر جا آرام گیرد، یاد مبارک و آرام بخش و بهجت انگیز خود را در فضا می پراکند و صفا و معنویت می آفریند. "حضرت امام خامنه ای مدظله العالی"
سلام و صلوات بر روح پر فتوح امام خمینی رحمت الله علیه بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران و سلام و درود خدا بر رهبر فرزانه انقلاب حضرت امام خامنه ای "مدظله العالی" و درود بر روح پاک شهداء که با خون خود انقلاب اسلامی را عزت و سربلندی بخشیدند.
خدای عزوجل را شاکریم که شاهد حضور بی مانند و غیر قابل توصیف مردم انقلابی و ولایتمدار شهرستان سمیرم، بخش پادنای سفلی و مخصوصاً روستاهای آب ملخ، چهارراه و سادات آباد در مراسم استقبال و تشییع پیکر مطهر شهید والامقام سید عبدالجبار موسوی بودیم و به داشتن چنین مردمی افتخار می کنیم، بواقع همه شاهد و ناظر بودیم و دیدیم که شهداء زنده اند و یاد و نام آنها در دلها جاودان است.
حضور بی مانند و غیرقابل توصیف شما در مراسم استقبال، تشییع و تدفین پیکر مطهر این شهید عالیقدر نشانه قلب پاک و خدایی این مردم و عشق و ارادت و دلبستگی شان به شهداء، نظام و ولایت است که مسلماً اجر و پاداش آن در نزد خداوند متعال و خود شهداء محفوظ خواهد ماند.
بی شک این حضور و شکوه نعمتی است که باید به خاطر آن به درگاه باری تعالی سجده شکر به جای آورد و به راستی شما مردم با این استقبال بی نظیر خود از شهداء نشان دادید که فرهنگ ایثار و شهادت روزبهروز در وجودتان زنده و پایدارتر گشته و خواهد ماند.
ان شاءالله که بتوانیم ادامه دهنده راه پر فروغ شهدای گرانقدر و عزیزمان باشیم.
در پایان بر خود لازم میدانیم که از همه دست اندرکاران و زحمتکشان برگزاری این مراسم باشکوه، دهیاران و شوراهای اسلامی شهر و روستا، بخشداران و شهرداران عزیز، نیروهای نظامی و انتظامی، نیروهای مخلص بسیج، هیئات عزاداری، امام جمعه محبوب و مردمی، فرماندار محترم، نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندهان نیروی انتظامی و سپاه شهرستان، ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران، اصحاب رسانه و همه مردم ولایتمدار شهرستان سمیرم، بخش مرکزی، بخش وردشت، بخش های پادنای علیا، وسطی و سفلی و شهرهای فتح آباد، ونک، حنا، کمه و مخصوصاً مردم خوب و زحمتکش روستاهای آبملخ، چهارراه و سادات آباد کمال تقدیر و تشکر را بنماییم.
" از طرف خانواده شهید سید عبدالجبار موسوی"
@yhooJavidi