هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 ویژه ساعت شهادت شهید سلیمانی و یاران در فرودگاه بغداد
✊ از سنگ تا موشک
روایتهای حضرت آیتالله خامنهای درباره شهید حاج قاسم سلیمانی
🔻 رهبر انقلاب: آمریکاییها در مورد فلسطین طرحشان و نقشهشان این بود که قضیّهی فلسطین را به فراموشی بسپرند؛ فلسطینیها را در حالت ضعف نگه دارند که جرئت نکنند دَم از مبارزه بزنند.
☝️این مرد یعنی سردار سلیمانی، دست فلسطینیها را پُر کرد؛ کاری کرد که یک منطقهی کوچکی، یک وجب جا مثل نوار غزّه در مقابل رژیم صهیونیستیِ با آن همه ادّعا میایستد.. اینها را حاج قاسم سلیمانی کرد. دستشان را پُر کرد. کاری کرد که بتوانند بِایستند، بتوانند مقاومت کنند. این چیزی است که برادران فلسطینی ما مکرّر در مکرّر پیش خود بنده گفتهاند. البتّه من میدانستم امّا آنها هم آمدند پیش ما شهادت دادند.
🏷 #baghdad0120
📥 دریافت پوستر
💻 Farsi.khamenei.ir
🌱
جان فدای قرآنیم✨
🖇️برگزاری سی و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج
🗓️زمان :برگزاری :١٨آبان ١۴٠٣
📍 مکان برگزاری:حسینه شهدا
روستای کیاسر
💢 هِیئَتِفَرهَنگِیدُختَرانِحَاجقاسِم - هِزارجَریب
"حوزه حضرت رقیه (س)"
🖇🌱 @Dokhtarane_haj_ghassem
30.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱
جان فدای قرآنیم✨
🖇️برگزاری سی و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت بسیج
🗓️زمان :برگزاری :١٨آبان ١۴٠٣
📍 مکان برگزاری:حسینه شهدا
روستای کیاسر
💢 هِیئَتِفَرهَنگِیدُختَرانِحَاجقاسِم - هِزارجَریب
"حوزه حضرت رقیه (س)"
🖇🌱 @Dokhtarane_haj_ghassem
🌹 27 آبان؛ سالروز شهادت شهید مهدی زینالدین
ـــــــــــــــــــــــ
#صابرین نیوز
#ستاد_یادواره_شهداء_کیاسر •┈┈••✾•🍃💐•✾••┈┈• eitaa.com/yorzaghoon
.
روایت داستانی از شهید زینالدین از زبان خواهر شهید
🔹برای شناسایی با موتور به منطقه دشمن وارد شدم. مسافت زیادی را رفته بودم و برای رفع خستگی وارد چادر یک افسر عراقی شدم. در آنجا برای خودم چای هم ریختم. بعد از دقایقی افسر عراقی وارد چادر شد و چون فکر میکرد سرباز هستم و بدون اجازه وارد چادرش شدهام، سیلی به من زد.
من هم احترام نظامی گذاشتم و بدون اینکه او متوجه شود من ایرانی هستم، از چادر بیرون آمدم.
🔹در جریان همان عملیات آن افسر عراقی را اسیر کردیم و او من را شناخت و باورش نمیشد فرمانده لشکر توانسته باشد به خاکشان نفوذ کند.
🔹در این حین مادرم به آقا مهدی گفت کاش آن سیلی که افسر عراقی به تو زده بود را تلافی میکردی! اما آقا مهدی گفته بود که آن افسر بعثی، اسیر ما بود و ما نباید با اسیر رفتار تندی میکردیم.
🔸۴۰ سال پیش شهید مهدی زینالدین فرمانده لشکر ۱۷ علیابن ابیطالب(ع) به همراه تنها برادرش پس از شناسایی منطقه عملیاتی، عازم سردشت میشدند که در کمین ضدانقلاب افتادند و مظلومانه به شهادت رسیدند.
#ستاد_یادواره_شهداء_کیاسر •┈┈••✾•🍃💐•✾••┈┈•
eitaa.com/yorzaghoon
.
فوری
اطلاعیه ستاد مردمی گرامیداشت هفته بسیج روستای کیاسر
به اطلاع مردم شریف کیاسر می رساند برنامه های ویژه به مناسبت هفته بسیج از پنجشنبه اول آذر ماه لغایت دوشنبه ۵ آذر برگزار خواهد شد.
از عموم امت حزب الله بويژه مردم شریف کیاسر جهت حضور در این برنامه ها دعوت میگردد.
#هفته_بسیج
#بسیج_شجره_طیبه
┄┅═✧●📌#یرزقون👇●✧═┅┄
#ستاد_یادواره_شهداء_کیاسر
🆔 eitaa.com/yorzaghoon