قول شفاعت ...
حضرت آیت الله خامنه ای در 18 آبان 1385 طی سفری که به استان سمنان داشنند، ضمن دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران سخنانی ایراد نمودند. در بخشی از این سخنرانی یادی کردند از سه شهید:
🌴 آن سه نوجوانى که از مهدى شهر با هم پیمان مى بندند که هر کدام شهید شدند، آن دو نفر دیگر را در روز قیامت پیش خداوند شفاعت کنند؛ سه تا نوجوان و هر سه شهید مى شوند؛ نام این ها را شماها مى دانید؛ داستان این ها را شماها مى دانید. اینها جزو ماجراهاى فراموش نشدنىِ تاریخ است. این ها چیزهایى نیست که از خاطره یک ملت برود
اسامی این 3شهید که از اهالی مهدی شهر(سنگسر) می باشند عبارت است از: علي سراج، مجتبي سعيدي و احمد مختاري
از این سه شهید، دستخطی به جا مانده است که به این قرار است:
متن پیمان نامه:
«اينجانبان علي سراج، مجتبي سعيدي و احمد مختاري پيمان مي بنديم بر اين كه هر كدام از ما 3 تن به درجه رفيع شهادت نائل آمد دو نفر ديگر را در روز قيامت شفاعت نموده و در محضر خداوند ازخدا بخواهد که ازگناهان دو تن ديگر بگذرد و در نزد خداوند دو تن ديگر را شفاعت نمايد
خدايا چنان كن سرانجام كار
تو خشنود باشي و ما رستگار
1364/6/9
#دفاع_مقدس
#شهادت
@yousof_e_moghavemat
⌛️ ۱۸ آبان ۱۳۵۷
امام خمینی:
💢 نه #زن حق دارد خود را به چنین حدی تنزل دهد نه مردان حق دارند که به او چنین بیندیشند.
#استوری
#بیانات
#امام_خمینی
#بصیرت
@yousof_e_moghavemat
تاریکترین شبها ؛
درخشانترین ستارهها را
میسازند ....
#رزمندگان_لشکر_ویژهشهدا
#شهید_علی_اصغر_حسینی_محراب
(نفراولراست)
@yousof_e_moghavemat
🌷امام سجاد علیهالسلام:
💎منْ ثَبَتَ عَلَى وَلاَيَتِنَا فِي غَيْبَةِ قَائِمِنَا أَعْطَاهُ اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ أَجْرَ أَلْفِ شَهِيدٍ مِنْ شُهَدَاءِ بَدْرٍ وَ أُحُدٍ
💎هر كس در روزگار غيبت قائم ما بر ولايت ما استوار ماند، خداوند پاداش هزار شهيد مانند شهيدان بدر و اُحُد را به وى عطا مىفرمايد.
📚بحار الأنوار، ج۵۲، ص۱۲۵
#السلام_علیک_یا_حجت_ابن_الحسن_المهدی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#طرح_مهدوی
#استوری
#حدیث_امام_سجاد
@yousof_e_moghavemat
📌بیپروا در راه جهاد فیسبیلالله
حاج قاسم صد بار در معرض شهادت قرار گرفته بود؛ این بار اوّل نبود، ولی در راه خدا، در راه انجام وظیفه، در راه جهاد فیسبیلالله پروا نداشت؛ از هیچ چیز پروا نداشت؛ نه از دشمن پروا داشت، نه از حرف این و آن پروا داشت، نه از تحمّل زحمت پروا داشت.
بیستوچهار ساعت فرض کنید در فلان کشور گذرانده، نوزده ساعت کار کرده! با این، با آن، بنشین، مجاب کن، استدلال کن، حرف بزن. چرا؟ برای اینکه او را به یک نتیجهی مطلوب برساند؛ برای خودش که کار نمیکرد، برای [تحقّق] آنها کار میکرد؛ حاج قاسم این جوری بود؛ خوب زندگی کرد؛ خدا رحمتش کند؛ خوب زندگی کرد.
🔺بیانات رهبر انقلاب در منزل سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ۱۳۹۸/۱۰/۱۳
#بیانات
#مقام_معظم_رهبری سمت چپ
#شهید_قاسم_سلیمانی سمت راست
@yousof_e_moghavemat
امروز 20 آبان #سالگردشهادت احمد قصیر است
🔹که با عملیات استشهادی 151صهیونیست را به هلاکت کشاندگفته میشوداو در وصیتنامه خود مینویسد:
عملیات شهادت طلبانه را ازنوجوان 13ساله #حسین_فهمیده یادگرفتم.
🔹قصیر در لبنان (دیر قانون النهر ) به دنیا آمد. سپس همراه خانواده در کشورهای عربستان و لیبی زندگی کرد.
او جذب حزبالله لبنان شده و در عملیاتی انتحاری با خودروی سفید رنگ پژو ۵۰۴ پر شده از مواد منفجره به یکی از ساختمانهای ارتش اسراییل حمله کرد. این حمله که در ۲۰ آبان ۱۳۶۱ (یازدهم نوامبر ۱۹۸۲) صورت گرفت منجر به کشته شدن ۱۴۱ افسر و سرباز اسراییل و زخمی شدن ۱۰ نفر از پرسنل ارتش شد.عملیات انتحاری احمد قصیر اولین عملیات انتحاری انجام شده توسط حزبالله لبنان میباشد.
🔹روز عملیات انتحاری و کشته شدن او از سوی حسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان روز شهید نامگذاری شدهاست و به لقب «امیر الاستشهادیون» (امیر شهادتطلبان) داده شدهاست.
دو سال بعد برادر او (حسن قصیر) نیز طی یک عملیات انتحاری باعث کشته شدن تعدادی از پرسنل نظامی اسراییل شد.
یکی از خیابانهای تهران (بخارست) در نزدیکی میدان آرژانتین به نام اوست.
#شهید_احمد_قصیر
#سالروز_شهادت
#بیستم_آبان_1361
#یازدهم_نوامبر_1982
#حزب_الله
#قدس_خرمشهر_دیگر_میشود
@yousof_e_moghavemat
ای دل به سرد مهری دوران صبور باش
کز پی رسد بهار چو پائیز بگذرد ...
(رهی معیری)
#حاج_احمد_متوسلیان
#احمد_متوسلیان
#اللهم_فک_کل_اسیر
@yousof_e_moghavemat
💗 حاج احمد 💗
📜 #تفسیر_سوره_حجرات_جلسه_نهم 9️⃣
وَاعْلَمُوا أَنَّ فِيكُمْ رَسُولَ اللَّهِ ۚ لَوْ يُطِيعُكُمْ فِي كَثِيرٍ مِنَ الْأَمْرِ لَعَنِتُّمْ وَلَٰكِنَّ اللَّهَ حَبَّبَ إِلَيْكُمُ الْإِيمَانَ وَزَيَّنَهُ فِي قُلُوبِكُمْ وَكَرَّهَ إِلَيْكُمُ الْكُفْرَ وَالْفُسُوقَ وَالْعِصْيَانَ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الرَّاشِدُونَ ﴿٧﴾
فَضْلًا مِنَ اللَّهِ وَنِعْمَةً ۚ وَاللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ ﴿٨﴾
و بدانید که پیامبر خدا در میان شماست [و بر شما واجب است در همه امور از او پیروی کنید]، اگر او در بسیاری از کارها از شما پیروی کند، قطعاً دچار گرفتاری و زحمت می شوید، ولی خدا ایمان را محبوب شما قرار داد و آن را در دل هایتان بیاراست، و کفر و بدکاری و نافرمانی را ناخوشایند شما ساخت، اینان [که دارای این ویژگی ها هستند] هدایت یافته اند. (۷)
[این محبت و ناخوشایندی نسبت به حق و باطل] عطیه و نعمتی از سوی خداست؛ و خدا دانا و حکیم است. (۸)
✳ شان نزول آیهی هفتم، این مطلب را متذکر میشود زمانی که ولید آمد و آن خبر را داد، عدهای دست به شمشیر شدند و اینها، آیه نازل شد که وقتی رسولخدا (ص) هست، چرا همچنان بر ایشان تقدّمجویی میکنید!؟
این آیه میخواهد بگوید اگر پیامبر بخواهد مطیع شما باشد یعنی اختیار خود را به شما واگذار کند و اجازه دهد شما به جای او تصمیمگیری کنید و خود به دنبال شما حرکت کند، شما خود دچار مشکل خواهید شد. پس وظیفهٔ شما در حضور پیامبر آن است که صبر کنید و ببینید ایشان چه میفرماید.
اطاعت خداوند و اطاعت رسول خدا (ص) در همه حال بدون هیچ قید و شرطی، بدون هیچ پیشزمینهای و بدون محدودیت زمانی و مکانی باید صورت گیرد.
دین همان دوستی و محبت است و دوستی و محبت، همان دین است. (امام باقر عليهالسلام)
علاقه به ما ایمان و دشمنی با ما کُفر است. (امام باقر عليهالسلام)
❤ واژهپژوهی #محبت
۱- گروه اول: حُبُّ الماء؛ پرشدن آب از آب باران و انباشته کردن زمین. حُبّ وقتی در درون کسی مینشیند، آنچنان با جان او هماهنگ است که وجودش را پُر و لبریز میکند.
۲- گروه دوم: حَبُّ النّبات؛ دانهای که زیر خاک گذاشته میشود و آنگاه رویش مییابد. در جان انسان نیز، محبت بذر تمام محصولاتی است که در مزرعهی وجودی انسان رویش پیدا میکند و دیده میشود.
۳- گروه سوم: حَبَّة القلب؛ «سویدای دل»
دورترین و دستنیافتهترین جای جان که محبوب در آنجا خانه میکند.
۴- گروه چهارم: حبّ (بَطِرَ و قَطَعَ)
یعنی آنجا فقط جای محبوب است، فضایی برای غیرمحبوب نیست. یعنی وجود انسان، مختص محبوب میشود و همهی ارتباطها را با دیگران قطع میکند.
⬅️ نتیجهگیری کلّی: محبّت باعث جذب و کشش میشود.
💟 مفهومشناسی واژهی «عشق»:
عشق، در کلام معصومین مذمّت شده است. برخی میگویند «عشق» همان افراط و زیادهروی در محبت است. ولی قرآن این موضوع را با «مودّت و ودّ» مطرح میسازد.
اینجا خداوند در این آیه، ایمان را محبوب دلها معرفی میکند و ایمان را مقولهای وابسته به حبّ میداند. پایهی دین، تعقّل است؛ ولی بنمایهی دین، محبّت است. یعنی تعقل، دینداری میآورد. دینداری، ایمان میآورد. ایمان، محبت میآورد. همانطوری که محبت به خوردن و آشامیدن، عامل ماندن و بقای جسم است، روح نیز وقتی به مقام «حب» میرسد، شکوفا میشود. تازه اینجاست که عبادت مؤمن، عاشقانه میشود. (برترین نوع عبادت)
ما ز دوست، غیر از دوست مقصدی نمیخواهیم
حور و جنّت ای زاهد بر تو باد ارزانی
محبّت خائفانه: ترس از جهنم
محبّت تاجرانه: طمع بهشت
محبّت عاشقانه: فقط به خاطر عشق به خدا
💞 اقسام محبّت:
۱- محبّت التذاذی: میل و رغبت به نوشیدن آب خنک در فضای گرم تابستان، لذت به خوردنیهای عالی و لذیذ. فلان میوه یا غذا را دوست دارم. این حُبّ است و پایهی این محبت هم لذتی است که از خوردن آن حاصل میشود و با پایان آن هم، عمر آن محبت به پایان میرسد.
۲- محبّت انتفاعی (یا احسانی): وقتی کسی به ما خیری میکند، یک خوبیی میکند ما به او محبّت پیدا میکنیم. عمر آن هم با قطع شدنِ خوبیش، پایان خواهد یافت.
۳- محبّت به محبوب: نه التذاذی است و نه انتفاعی (محبّت به امیرالمؤمنین علیهالسلام محبّت حقیقی، رابطهی حقیقی میان خدا و انسان (دو سویه) هردو محبوب میشوند.
💠 دو عامل افزایش محبوبیت ایمان در وجود انسان:
۱- آگاهی و معرفت. ۲- عمل و تبعیت.
افزایش محبّت، باعث افزایش ایمان است.
• کُفر، در مقام اعتقاد پیش میآید و به دو صورت، بروز پیدا میکند: خلق و خدا. مثل ایمان که دو سویه دارد؛ ایمان به خدا و راستکرداری با خلق.
• فسق، انحراف در ارتباط با خداست. یعنی عملاً حدود الهی را زیرپا گذاشتن و خارجشدن از خط و مرزهایی که خداوند تعیین کرده است.
• عصیان: تعدّی و تجاوز به حقوق انسانها و مردم.
• راشدون: آنهایی که بدین منوال حرکت میکنند، رشد میکنند و به هدف میرسند. رشد # غَیّ ، راه در
💗 حاج احمد 💗
📜 #تفسیر_سوره_حجرات_جلسه_نهم 9️⃣ وَاعْلَمُوا أَنَّ فِيكُمْ رَسُولَ اللَّهِ ۚ لَوْ يُطِيعُكُمْ فِي
ست # راه انحرافی.
• محبّت، اشتعالزاست. پیشنیازِ تعقّل و معرفت، محبّت است؛ زیرا اگر محبّت از معرفت تُهی باشد، شوری است که شعوری ندارد.
• فضل: فزونی و زیادی. هر آنچه از سوی خداوند صادر میشود، فضل است.
• نعمت: از طرفی چون فضلهای خداوند تناسب و هماهنگی کامل با نیازهای مخلوقات و بندگان او دارد، نعمت است؛ نعمت یعنی سازگاری.
• آنچه خداوند تعقل میکند، همه با وجود ما سازگار است و عوارض و مشکلاتی ندارد.
علیم: علم کافی دارد و علمش همراه با حکمت است. همراه با خطا نیست.
حکیم: علمی که هیچگاه بطلان آن ثابت نمیشود و آن را حکمت گویند، چون استحکام کافی دارد.
@yousof_e_moghavemat