🔸توقیف خودرو به دلیل عدم تعویض پلاک توسط خریدار
🔹در مواقعی که پس از فروش خودرو خریدار اقدام به تعویض پلاک خودرو نمیکند و از طرف دیگر پیامکهای جریمه و عوارض خودرو به فروشنده ارسال میشود. با استناد به مبایعهنامهای که در معامله انجام شده است علیه شخص خریدار اقامه دعوی مبنی بر فک پلاک نموده و از دادگاه تقاضای توقیف پلاک خودرو را نمایید در ضمن شما میتوانید از همان مرجع قضایی مطالبه خلافیهای خود را بنمایید.
👉 https://zaafari.ir/category/danestaniha/
🔸عقد بیع
🔹بیع در لغت به معنای خریدوفروش است.
🔹عقد بیع، قرارداد یا عقدی است که بهموجب آن شخصی، مالی را در ازای مال دیگر، به شخص دیگری واگذار کند. بهنحویکه مالک مال (فروشنده) مالکیت کالای خود را در مقابل پول یا مالی که دریافت میکند بهطرف مقابل (خریدار) انتقال دهد و طرف نیز در مقابل دریافت کالا، پول یا مال خود را به فروشنده بدهد.
🔻ادامه مطلب
👉https://zaafari.ir/?p=6972
🔸زدن به ماشینم فرار کردن
🔻 با مشورت گرفتن از وکلای مجرب مؤسسه حقوقی زعفری با خیال آسوده به مراجع قضایی بروید.
🌸روابط عمومی موسسه حقوقی زعفری
💥 https://eitaa.com/zaafari
🔸انواع طلاق
🔹طلاق در لغت به معنای آزادی از عقد نکاح و طلق هست.
🔹 طلاق به دو نوع رجعی (قابل رجوع از طرف مرد در زمان عده) و بائن (اصولاً غیر قابل رجوع و قطعی) تقسیم می شود.
🔹 اگر طلاق به علت کراهت طرفین باشد(خانم و آقا از همدیگر ناراضی باشند) طلاق از نوع مبارات هست و در شاخه طلاق بائن قرار می گیرد.
🔹 اگر طلاق به دلیل نارضایتی یک طرف باشد خانم علاوه بر بذل (گذشت) از مهریه و حقوق مالی خود ،یک مالی هم مازاد بر مهریه از دارایی خودش به زوج (مرد) می دهد و طلاق خلع جاری می شود که باز هم از نوع طلاق بائن است .
🔹لازم به ذکر است اگر زوجه (خانم) به بذل خودش رجوع کند طلاق به نوع رجعی مبدل شده و زوج نیز حق رجوع از طلاق را خواهد داشت.
👉 zaafari.ir
⁉️اِبرا دِین یعنی چه؟
🔹ابرا عبارت از این است که دائن از حق خود به اختیار صرفنظر کند. در ابرا شخص بهصورت رایگان حتی بدون رضایت مدیون از حق خویش میگذرد.
🔹بهعنوانمثال: مردی مدیون مهریه همسرش است و باید آن را پرداخت کند، همسر تمام مهریه خود را به شوهرش ببخشد، این بخشش میتواند بدون حضور همسرش و بدون رضایت او باشد.
👉 https://zaafari.ir/category/danestaniha/
⁉️دستور موقت چیست ؟
🔹اگر از زمان اقامه دعوی تا صدور حکم مدت زمان زیادی طول کشد، احتمال ایجاد مشکلات جدید که مانع اجرا حکم شود افزایش می یابد. در این موارد خواهان می تواند در خواست صدور دستور موقت کند.
🔹این درخواست هم قبل از اقامه دعوی اصلی، هم ضمن دادخواست دعوی اصلی و هم بعد از آن قابل طرح است. دادگاه دستور موقت را فقط در صورت درخواست خواهان صادر می کند، خود دادگاه راسا هیچ دستور موقتی را صادر نمی کند.
🔹طبق قانون، دادگاه باید از شخصی که درخواست دستور موقت را مطرح کرده است، تامین مناسب بگیرد تا اگر حکم به نفع او صادر نشد و به علت صدور دستور موقت به طرف مقابل خسارتی وارد شده باشد، خسارت وارده را از طریق این تامین جبران کنند.
👉 zaafari.ir
🔸مراقب لینک جعلی با عنوان گذرنامۀ فوری اربعین باشید
🔹رئیس پلیس فتا پایتخت: کلاهبرداران با تبلیغات در فضای مجازی مبنی بر دریافت گذرنامه بهصورت سریع با قراردادن لینکهای جعلی برای نصب برنامه سماح، شهروندان را ترغیب کرده و از اطلاعات شخصی و هویتی و بانکی آنها کلاهبرداری میکنند.
👉 zaafari.ir
🔸سند و انواع آن
🔹سند یکی از مهمترین ابزارهای قانونی است که در بسیاری از معاملات و امور حقوقی مورداستفاده قرار میگیرد. در حقوق ایران، سند بهعنوان یک مدرک معتبر و قانونی شناخته میشود که میتواند حقوق و تعهدات افراد را اثبات کند. در این مقاله، به بررسی مفهوم سند، انواع آن، و کاربردهای مختلف آن خواهیم پرداخت.
🔻ادامه مطلب
👉https://zaafari.ir/?p=6985