یه خبر شگفتانگیز 🎉🎉🎉
برای متوسطه اولیها
در تابستان ۱۴۰۳
از عید تا عید🎈
در راستای طرح شهید فخریزاده (ایران دیجیتال) همزمان با شروع تعطیلات تابستان و تقارن آن با اعیاد سعید قربان و غدیرخم مسابقهای از سریال دیجیکیو 🤖 برای همه دانشآموزان دوره اول متوسطه در سراسر کشور برگزار میشه. 🤩
سریال-مسابقه دیجیکیو یه برنامه آموزشی خیلی متفاوت و سرگرمکننده است که با اون مفاهیم نوین تکنولوژی رو با زبان ساده و نمایشی یاد میگیرین و میتونین مهارتهای جدید رو توی خودتون پرورش بدین.
تازه بعد از دیدنش میتونین توی مسابقه سراسری بین همه دانشآموزهای ایران شرکت کنید و جایزههای جذاب برنده بشین. 🎁✨
مراحل مسابقه:
1️⃣ مرحله اول: تماشای ویدئوی هر قسمت در شبکه شاد
2️⃣ مرحله دوم: شرکت در مسابقه تستی در my.medu.ir
3️⃣ مرحله سوم: ارسال یه ویدئوی 2 دقیقهای درباره یه سوال از مفاهیم ویدئوها توسط برگزیدگان مرحله دوم
4️⃣ مرحله چهارم: اعطای گواهی معتبر از پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و جوایز ارزنده به برگزیدگان
🌸 زمان مسابقه: تابستان ۱۴۰۳ به میمنت اعیاد سعید قربان و غدیر تا میلاد رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) 🌸
میخوای همیشه یه قدم 👣 جلوتر باشی؟ پس این سریال رو از دست نده. 🤓
با پیشنهاد دبیرخانه جشنواره جوان خوارزمی و با موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشآموزان ورودی پایه دهم سال تحصیلی 1404-1403 به شرطی که امتحانات خردادماه را با موفقیت پشتسر گذاشته باشند، میتوانند تا پایان تیرماه در جشنواره جوان خوارزمی(بخش دانشآموزی) ثبتنام و اثر یا طرح پژوهشی خود را به طور کامل در سامانه به آدرس: kharazmi.sampad.gov.ir بارگذاری کنند. هنرجویان و دانشآموزان دوره دوم متوسطه نیز در این فرصت میتوانند نواقص و مستندات طرح خود را تکمیل و بارگذاری نمایند. این زمان آخرین مهلت ثبت نام بوده و قابل تمدید نخواهد بود.
🟢 کانال شاد جشنواره جوان خوارزمی:
https://shad.ir/jashnvarejavankharazmi
ثبت نام از طریق سامانه خوارزمی به نشانی: https://kharazmi.sampad.gov.ir
✳️دبیرخانه جشنواره جوان خوارزمی(بخش دانشآموزی)
♨️خلاصه موارد مهم محور برنامه نویسی جشنواره نوجوان خوارزمی👇
۱_همه دانش آموزان، همه پایه ها می توانند در محور برنامه نویسی شرکت کنند اما اعضای هر تیم با توجه به ساختار سامانه مای، در سال 1403، باید هم پایه باشند
۲- این محور شامل 5 زیرمحور تولید بازیهای دیجیتال، تولید برنامه های کاربردی، تولید وب سایت، امنیت سایبری و برنامهنویسی بدون کامپیوتر است. همه زبانها و پلتفرمهای برنامه نویسی مجاز هستند.
اما محیطهای بلاکی (اسکرچ و اپ اینونتور) و محیطهای آماده ساخت اپ یا وبسایت (بدون برنامه نویسی) مجاز نیستند.
۳_ گروه دانش آموزان شرکت کننده می تواند انفرادی یا دو نفره باشد و خود دانش آموزان گروه خود را انتخاب می کنند .
4- مراحل انجام پروژه:
*دانش آموزان ابتدا ایده اولیه خود را یادداشت کرده و در مورد آن فکر میکند
* با دوست هم تیمی خود در خصوص آن مشورت کرده،
*در مورد آن به سرچ با کلیدواژه های فارسی و انگلیسی می پردازند و نمونه های داخلی و خارجی ایده خود را بررسی می کنند.
* سپس در مورد ایده با دبیرکاروفناوری یا هر دبیر علاقمند دیگر در مدرسه و دوستان خود در انجمن علمی برنامه نویسی مدرسه یا پژوهشسرا صحبت می کنند.
* پس از نوشتن ایده کار، سناریوی بازی و طراحی اولیه بازی، اپ یا وب یا سناریوی امنیت سایبری یا برنامه نویسی بدون کامپیوتر خود بر روی کاغذ، در مورد زبانهای برنامه نویسی مناسب برای آن سرچ می کنند.
* پس از پیدا کردن زبان و IDE برنامه نویسی مناسب، نمونه کدهای آماده مرتبط با ایده خود را پیدا کرده و همزمان منابع رایگان آموزش آن زبان برنامه نویسی را پیدا کرده و با علاقه یادگیری را ادامه می دهند.
* برای هر زبان برنامه نویسی، تعداد زیادی فیلم آموزشی، اپلیکیشن قابل نصب بر روی گوشی و جزوه و کتاب و تکه کد آماده وجود دارد که برنامه نویسی را به یکی از جذاب ترین و ساده ترین کارها تبدیل کرده و فقط کافی است که یک ایده خلاقانه و پشتکار داشته باشید. برای پیدا کردن ایده هم، برگ برنده شما دیدن نمونه کارهای مختلف موجود در نت است.
۵_مدرسه نباید بدون داوری آثار، تیمهای منتخب برنامه نویسی را در سامانه ثبت کنند.
۶_ برای طراحی و تولید محصولات نرم افزاری محور برنامه نویسی در مرحله مدرسه ای، 5 نمره از مستمر و تقدیرنامه مدرسه ای برای دانش آموزان ارائه دهنده و معلمان راهنما و ناظر مدرسه ای درنظر گرفته می شود.
۷_در هر مرحله، (مدرسه ای، منطقه ای و استانی)، از هر زیر محور-سهمیه، یک اثر به مرحله بعد راه پیدا می کند و داوری در مراحل منطقه ای و استانی شامل مرحله غیرحضوری ( بررسی مستندات اثر)، مرحله دفاع آنلاین و دفاع حضوری است.
۸_با توجه به تغییرات محور برنامه نویسی، دانش آموزانی که سال گذشته در خوارزمی شرکت کردند نیز می توانند در این محور شرکت کنند. فقط برگزیدگان مرحله نهایی کشوری هر زیر محور، باید در زیرمحور جدیدی شرکت کنند.
9_تمام مستندات اثر، شامل سناریو، اسناد طراحی بازی و سایر محصولات نرم افزاری، سورس کد و خروجی قابل اجرا و لینک های مربوطه همگی باید در کلیه مراحل مدرسه ای تا معرفی منتخبین استان، برای هر اثر در یک پوشه با نام دانش آموزان ذخیره شده، فشرده سازی شده و ارسال گردد.
10- همه مدیران و دست اندرکاران مدارس که آثار آنها در محور برنامه نویسی به مرحله استانی راه می یابند، تقدیرنامه شهرستانی، برگزیدگان مرحله دوم استانی، تقدیرنامه استانی و نمایندگان نهایی استان، تقدیرنامه کشوری دریافت خواهند کرد.
11- به کلیه اساتید راهنما و ناظران و دانش آموزانی که در زمینه آموزش پلت فرمها و زبانهای برنامه نویسی، طراحی الگوریتم، مدیریت پروژه های نرم افزاری، هوش مصنوعی، متاورس، بلاک چین و ...، هر نوع محتوا، اعم از فیلم، اسلاید، پادکست، اینفوگراف، نمونه کد، پوستر و ... طراحی کنند، پس از داوری و سطح بندی، گواهی اصالت محتوا، متناسب با کیفیت محتوا ارائه خواهد شد.
12- تمامی برگزیدگان مرحله دوم استانی از همه زیرمحورها، مورد حمایت برنامه های تجاری سازی در شبکه یادگیری قرار خواهند گرفت.
🍂🍂قابل توجه مدیران محترم متوسطه اول 👆جمع بندی مطالب محور برنامه نویسی در جشنواره نوجوان خوارزمی
📚 بشمار 1،2،3
https://aparat.com/v/xas9ye5
🌻انتشارات زبان علم حامی کتاب و کتابخوانی
📙📘📗📕📙📘📙📘📗
جهت ارائه نظرات و تهیه کتاب های منتشر شده با ما در تماس باشید
09015034353
@zabaneelmbojnourd
#زبان_علم
#خراسان_شمالی
#کتاب_بخوانیم
#کتاب_خوب
#ناشر
💢انتشارات زبان علم (حامی کتاب و کتابخوانی)
https://eitaa.com/zabaneelmb
📚 هوش مصنوعی برای همه
کتابی جامع برای همه کاربران هوش مصنوعی
🌻انتشارات زبان علم حامی کتاب و کتابخوانی
📙📘📗📕📙📘📙📘📗
جهت ارائه نظرات و تهیه کتاب های منتشر شده با ما در تماس باشید
09015034353
@zabaneelmbojnourd
#زبان_علم
#خراسان_شمالی
#کتاب_بخوانیم
#کتاب_خوب
#ناشر
💢انتشارات زبان علم (حامی کتاب و کتابخوانی)
https://eitaa.com/zabaneelmb
هدایت شده از کانال همایش هوش مصنوعی در آموزش
ᘜ⋆⃟݊🌺•✿❅⊰━━━•─
🔴 راه های ارتباطی با اولین همایش ملی هوشمصنوعی در آموزش و یادگیری
☎️دبیرخانه: 02148393161 (شنبه تا سهشنبه ساعت ۸ الی ۱۲)
09927588225 ( ساعت پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه ۹ الی ۱۵)
📩 پست الکترونیک همایش:
aiedu@atu.ac.ir
📝 دبیرخانه اولین همایش ملی هوشمصنوعی در آموزش و یادگیری
ᘜ⋆⃟݊🌺•✿❅⊰━━━•─
آیدی پشتیبان:
@mahya_znb
🔎 #نویسندگی
💢کم بنويس ولی هميشه بنويس
🔹نوشتن، ورزش ذهن و روح است. يک روز که ننويسی (ولو چند سطر)، همانمقدار ذهن و روحت را تنبل کردهای. قاعدۀ «کار نيکو کردن از پر کردن است» را هم که شنيدهايد. البته برای نشر نوشتهها و ارائۀ عمومی آنها، بايد دست به انتخاب و حذف و اصلاح زد.
🔹يکی از درخشانترين تعريفها برای ادبيات، اين جملۀ سارتر است که «ادبيات، يعنی حذف». در ويرايش هم هيچچيز به اندازۀ حذف، نوشته را زنده نمیکند؛ از حذف کلمه تا حذف جمله و پاراگراف و گاهی حتی بخشی از مقاله.
#هوش_مصنوعی
#زبان_علم
#بجنورد
#خراسان_شمالی
https://eitaa.com/zabaneelmb
📚ایده چیست و چگونه به وجود می آید؟
برای شروع نوشتن، ابتدا باید ایدهای داشته باشید که با پرورش و گسترش آن بتوانید موضوع مناسب و جالبی برای نوشتن پیدا کنید. بدون داشتن موضوع، نوشتن امکانپذیر نیست. ایده همان جرقهای است که با دیدن، خواندن و شنیدن در ذهن ایجاد میشود. مثلا شما با دیدن یک تصویر، خواندن یک داستان یا شنیدن اخبار، جرقهای در ذهنتان زده میشود. در داستاننویسی، ایده ارزشمندترین بخش یک داستان و هستۀ مرکزی تمام رخدادها در آن است، ایده به شما کمک میکند تا موضوعی جالب برای نوشتن انتخاب کنید.
💢هوش مصنوعی برای همه
#زبان_علم
#خراسان_شمالی
#کتاب_بخوانیم
#کتاب_خوب
#ناشر
#هوش_مصنوعی
https://eitaa.com/zabaneelmb
مدتی است که همه هوش مصنوعی را در مکالمات و صحبت های مردم زیاد می شنوید، اما ممکن است که خیلی جدی به دنبال اینکه دقیقا هوش مصنوعی چیست و چگونه می تواند به شما کمک کند نرفته اید. ما به این مشکل شما در این کتاب پاسخ داده ایم.
📚 هوش مصنوعی برای همه
کتابی جامع برای همه کاربران هوش مصنوعی
🌻انتشارات زبان علم حامی کتاب و کتابخوانی
📙📘📗📕📙📘📙📘📗
جهت ارائه نظرات و تهیه کتاب های منتشر شده با ما در تماس باشید
09015034353
@zabaneelmbojnourd
#زبان_علم
#خراسان_شمالی
#کتاب_بخوانیم
#کتاب_خوب
#ناشر
💢انتشارات زبان علم (حامی کتاب و کتابخوانی)
https://eitaa.com/zabaneelmb
🟢راستچین شدن متن فارسی در ChatGPT به صورت پیشفرض
▪️یکی از بزرگترین مشکلات ChatGPT برای کاربران فارسی زبان به هم ریختگی متن ها هنگام استفاده همزمان از کلمات فارسی و انگلیسی بود و برای حل این مشکل مجبور به نصب افزونههای جانبی مانند ChatGPT RTL Support بودیم.
▪️خوشبختانه، خبر خوبی که به چشم نخورد این بود که ChatGPT اخیراً قابلیت راستچین کردن متن بهصورت خودکار رو به پلتفرم خود اضافه کرد. تا دیگه نیازی به نصب افزونههای اضافی برای نمایش صحیح متن فارسی در ChatGPT نباشه
هوش مصنوعی برای همه
#زبان_علم
#بجنورد
عرض ادب و ارادت به ساحت آرام دلها آقا جانمان علی بن موسی الرضا المرتضی
#زبان_علم
#خراسان_شمالی
#کتاب_بخوانیم
هدایت شده از بنیاد ملی علم ایران
#فراخوان
#کارگاه
🔰 تمدید مهلت فراخوان و شرکت در کارگاه مجازی پرسش و پاسخ فراخوان «حمایت از طرحهای پژوهشی با هدف تولید محصولات آموزش تخصصی کاربرد هوش مصنوعی در رشتههای مختلف علوم»
🔻این بنیاد در نظر دارد در راستای فراخوان «حمایت از طرحهای پژوهشی با هدف تولید محصولات آموزش تخصصی کاربرد هوش مصنوعی در رشتههای مختلف علوم» بهمنظور آشنایی دقیقتر پژوهشگران با اهداف و دستاوردهای مورد انتظار، نحوه ارسال پیشنهادهها و پرسشوپاسخهای مربوطه کارگاهی را برگزار کند.
🔸 بر همین اساس، کارگاه مجازی روز دوشنبه ۱۸ تیرماه ساعت ۹:۳۰ الی ۱۱:۳۰ برگزار میشود و مهلت فراخوان تا ۵ مرداد تمدید شد.
🔹 این کارگاه مجازی روز دوشنبه ۱۸ تیرماه ساعت ۹:۳۰ الی ۱۱:۳۰ از طریق نشانی https://www.skyroom.online/ch/insf/international برگزار میشود.
📎 جزئیات 👇
🌐https://insf.org/fa/news/763
@insf_pr
رئیس فرهنگستان علوم مطرح کرد:
💢شکلگیری ۹۱ درصدی کسبوکارها مبتنی بر هوش مصنوعی
🔹رئیس فرهنگستان علوم با تاکید بر اینکه امروزه نه علم و نه ثروت به تنهایی مهم نیستند، گفت: علم قدرت است و هر چه عالمتر بر مرکب علمی سوار شویم، قدرت بیشتری خواهیم داشت، ولی با جهانبینی غربی، تسلط در پی آن خواهد آمد.
ادامه مطلب را اینجا بخوانید:👇👇
https://www.msrt.ir/fa/news/86587
معرفی هوش مصنوعی GeoSpy.ai
🔹؛ GeoSpy.ai یک ابزار هوش مصنوعی پیشرفته در زمینه اطلاعات مکانی است که از هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل و تفسیر تصاویر ماهوارهای و دادههای فضایی استفاده میکند. این ابزار توسط Graylark Technologies LLC توسعه یافته است.
▪️در اینجا برخی از قابلیتهای کلیدی GeoSpy.ai آورده شده است:
🔖 محلیابی عکس: GeoSpy.ai میتواند با استفاده از الگوریتمهای پیشرفته و یادگیری ماشین، مکان دقیق عکسها را تعیین کند.
🔖 تجزیه و تحلیل کاربری زمین: GeoSpy.ai میتواند الگوهای کاربری زمین را در تصاویر ماهوارهای شناسایی کند و اطلاعاتی در مورد نوع پوشش زمین، تراکم جمعیت و سایر ویژگیها ارائه دهد.
🔖 تشخیص تغییر: GeoSpy.ai میتواند تغییرات در چشمانداز را در طول زمان شناسایی کند و برای نظارت بر جنگلزدایی، توسعه شهری و سایر تغییرات زمین استفاده شود.
🔖 سلامت محصول: GeoSpy.ai میتواند برای نظارت بر سلامت محصولات کشاورزی و شناسایی مناطق دارای تنش استفاده شود.
🔖 برنامهریزی استراتژیک: GeoSpy.ai میتواند برای شناسایی مکانهای مناسب برای ساخت و ساز، زیرساختها و سایر فعالیتها استفاده شود.
▪️؛GeoSpy.ai کاربردهای مختلفی در زمینههای مختلف دارد، از جمله:
🔖 املاک و مستغلات: GeoSpy.ai میتواند برای ارزیابی املاک، شناسایی خطرات بالقوه و یافتن مکانهای مناسب برای توسعه جدید استفاده شود.
🔖 کشاورزی: GeoSpy.ai میتواند برای بهبود عملکرد محصول، کاهش مصرف آب و افزایش پایداری استفاده شود.
#هوش_مصنوعی
#زبان_علم
#بجنورد
#خراسان_شمالی
هدایت شده از کانال همایش هوش مصنوعی در آموزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ᘜ⋆⃟݊🌺•✿❅⊰━━━•─
✅ خلاصه کردن متن فایل های pdf با هوش مصنوعی
📝 خلاصه کردن متون طولانی و بررسی متن فایل های pdf یکی از عواملی است که می تواند زمان زیادی از دانشجویان و اساتید بگیرد.
🎥در این ویدئو به معرفی هوشمصنوعی https://www.perplexity.ai/ می پردازیم و با فرآیند خلاصه نویسی متون با هوش مصنوعی آشنا می شویم.
🔗 ثبت نام در سایت همایش
📝 دبیرخانه اولین همایش ملی هوشمصنوعی در آموزش و یادگیری
🔗کانال همایش در تلگرام
🔗کانال همایش در واتس آپ
🔗کانال همایش در ایتا
ᘜ⋆⃟݊🌺•✿❅⊰━━━•─
آیدی اینستاگرام:
@aiedu2024
آیدی پشتیبان:
@mahya_znb