فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌لحظه دستگیری اعضای تروریستهای انصار الفرقان توسط سپاه پاسداران
🔊 @zaghnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نفتکش انگلیسی در سواحل حدیده یمن با یک حمله موشکی به آتش کشیده شد
🔊 @zaghnews
🔴شهادت نیروهای ارتش یمن در درگیری با ارتش تروریستی آمریکا
🔹المیادین به نقل از فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد قایقهای ارتش یمن به سمت یک کشتی آتش گشوده و به آن نزدیک شدند.
🔹هلیکوپترهای آمریکایی به تماس فوری پاسخ دادند و قایقهای یمنی به سمت آنها آتش گشودند.
🔹هلیکوپترهای آمریکایی در دفاع از خود به آتش پاسخ دادند و 3 قایق را غرق و خدمه آن را به شهادت رساندند.
🔊 @zaghnews
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلاوتی زیبا و دلنشین آیاتی از سوره جمعه توسط شهید قسامی تیسیر ابو طعیمه
این مجاهد گردانهای قسام که امام مسجد و حافظ کل قرآن است، چند روز پیش در حمله پهبادی ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه مجروح و در حالت سجده به شهادت رسید.
ثانیه 38 این تلاوت که در مورد شهادت در حالت سجده است، وصف حال این شهید فلسطینی است.
#طوفان_الاقصی
🔊 @zaghnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادتونه پانترکها شعار "خلیج عربی" نشخوار میکردن؟
اما چون در عربستان جلوی عکس آتاترک رو گرفتن، همگی شدن ضدعرب !
کاربرای عربستانی هم از خجالتشون در اومدن!
🔊 @zaghnews
🔺نسلکشی یعنی همین
🔹در شمال غزه برخی و یا شاید خیلی از قبرها بینام و نشاناند.
🔸مثلا عکس زیر: «شهید مجهول الهویه. از پیکرهای پاک تجزیه شده. با لباس ورزشی و ژاکت زیتونی».
🔹چه بسیار قبرهایی که دیگر هیچ کس برای فاتحه خواندن هم بر سر آنها نمیآید چون همهی قوم و خویشان شهید شدهاند.
الهم عجل لولیک الفرج
🔊 @zaghnews
🔥وقتی کمر اقتصاد شکست
🔻یکی از مظلومیتهای نظام در فتنه۸۸ اتهام تقلب و دستکاری در نتایج انتخابات بود.
🔻اما رویداد مهمی که نه در فضای ملتهب آن دوران به آن توجه شد و نه بعدها، این بود که وزارت کشور در اقدامی بیسابقه فقط چند روز بعد از انتخابات۸۸، «ریز نتایج تمام صندوقها» را در دسترس عمومی قرار داد.
🔻یعنی همه افراد، خصوصا چند صدهزار نفری که پای صندوق ها و در شمارش آرا حضور داشتند و از جمله نمایندگان کاندیداها، از پایتخت تا کوچکترین روستا می توانستند نتایج اعلامی را با آمار خودشان چک کنند و جالب اینکه اختلافی گزارش نشد.
🔻این در حالی بود که به جز نمایندگان کروبی و رضایی، میرحسین موسوی بیشترین نماینده را در صندوق ها داشت.
🔻اما جریان فتنه بدون هیچ سندی و فقط با گستاخی و نانجیبی ضربهای به ملت زدند که هر چند با لطف خدا، رهبری الهی و حماسه #نهم_دی کشور در پرتگاه نیفتاد ولی عملا کمر اقتصاد روبه بهبود شکست؛ جراحت سنگینی که عفونت آن بستر شکل گیری قارچ #برجام را پدید آورد و دهه نود را #دهه_خسران نمود.
🔸پ.ن:البته محسن رضایی آن روزها می توانست نقش تاریخی خود را در دفاع از حقیقت ایفا کند و به عنوان ذینفع انتخاباتی، از نظام در برابر تهمت تقلب صراحتا دفاع کند که با تاخیر و ناکافی وارد میدان شد. وظیفهای که هنوز بر دوش او باقی مانده است.
🔸پ.ن۲: جریان فتنه در حالی مدعی ۱۳میلیون تقلب در آرا بود که روحانی در انتخابات بعدی فقط با ۲۰۰هزار رای بیشتر توانست بر کرسی ریاست جمهوری بنشیند و این یعنی اوج امانت داری ساختار انتخاباتی جمهوری اسلامی
حمیدرضا ابراهیمی
🔊 @zaghnews
🔴 دیدار رهبرانقلاب با خانوادا شهید سلیمانی
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد ازظهر امروز در دیدار خانواده شهید سردار سلیمانی، گسترش بیش از پیش نام و یاد و خصوصیات این شهید را ناشی از اخلاص شهید سلیمانی دانستند و تاکید کردند: مهمترین نقش و خدمت این شهید بزرگوار، احیای جبهه مقاومت در منطقه بوده است.
رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه مقاومتِ نزدیک به سه ماهه غزه به علت وجود جبهه مقاومت است، گفتند: شهید سلیمانی برای احیای جبهه مقاومت تلاش بسیاری کرد و این کار را با همان اخلاص و با تدبیر و عقل و اخلاق به پیش برد.
🔊 @zaghnews
⭕️قرة العین دیروز و امـــــــــــــــــــــــــروز
🔹قرة العین بابی اولین زنی است که با حضور در جمع بابیان بدشت و آرایش خود در چشم مردان و همخوابی با سران بابیه مروج حیاء زدائی و بی حجابی از زنان در ایران بود.
🔸زر امیرابراهیمی و گلشیفته فراهانی نیز از عناصر فرقه های یهودی انگلیسی بهائیت هستند که پا جای پای قرة العین گذاشته اند.
🔊 @zaghnews
زاغ نیوز
مشخصه از خواب ترسناکی بیدار شدی داری هزیان میگی 🔊 @zaghnews
در آرامش و امنیت کامل همراه با یک استکان چای دارم این کپشنو برات میزنم 😜
از تهران تا تل آویو زیر هفت دقیقه😎
اینو خطی های موشکی میگن🤣
🛰 شاهد۱۳۶
🔊 @zaghnews