9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کولاک دکتر علم صالح، استاد دانشگاه ملی استرالیا در برنامه زنده تلویزیون وزارت خارجه آمریکا برای دفاع از ایران؛ مجری صدای آمریکا آچمز شد!
🔹ایران در تمام منطقه نفوذ دارد و در پروژههای مختلف، تحریمهای دنیا را به چالش کشانده است؛ ایران به یک قدرت پایدار نظامی منطقهای رسیده و نتایج سیاستهای آمریکا در منطقه فقط شکست بوده است.
┄┅═✧●📌#زاغ_سیاه👇●✧═┅┄
🎙@zaghsiah
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️مژدگانی که گربه زاهد شد
🔸علی اصغر شریفیان مدیر مسوول زردنامه انصاف نیوز هم خیلی "دلسوزانه با جریان انقلابی" فرمودند که حمله شما به شخص رئیس جمهور فصل مشترکی با اینترنشنال پیدا نکند.
🔹این شارلاتان های رسانه ای اصلاحات سه سال تمام که هیچ، از هشتاد و چهار تا امروز، به جز سالهایی که خودشان در قدرت بودند، یک تنه مانند براندازان داخلی و صدای ناتو در تهران علیه نه فقط رهبری و رئیس جمهور که علیه ایران فعالیت خصمانه کردند و حالا نگران فصل مشترک با دشمن هستند.
🔸حقیقتا که زیبا فرمود عبید که مژدگانی که گربه تائب شد، زاهد و عابد و مسلمانا
┄┅═✧●📌#زاغ_سیاه👇●✧═┅┄
🎙@zaghsiah
⚽️ انور الغازی، فوتبالیست هلندی- مراکشی، 500000 یورو، یک سوم مبلغ پرداختی خود را به کودکان غزه اهدا خواهد کرد.
⛔️باشگاه ماینتس، قرارداد او را به دلیل یک پست در شبکه های اجتماعی در حمایت از فلسطین فسخ کرده بود، اما دادگاه آلمان فسخ را غیرقانونی اعلام کرد.
🪧#شرافت_ورزشی
┄┅═✧●📌#زاغ_سیاه👇●✧═┅┄
🎙@zaghsiah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من انسان هستم ✅
جای ظالم و مظلوم را عوض نکنیم .
اسرائیل 75 سال است جنایت می کند .
#نشر_حداکثری
@zaghsiah