23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 روایت حاج قاسم از پیام بسیار مهم رهبر انقلاب به ایشان، پس از اطلاع از شکست کامل حصر آمرلی و فرار داعش
@zaghsiah
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸ادامه تحرکات نظامی آمریکا در عراق/ خودروهای زرهی و تجهیزات سنگین متعلق به نیروهای اشغالگر آمریکا به استان صلاح الدین منتقل می شوند
@zaghsiah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢نیویورک در اینستاگرام و واقعیت ، از دید کاربر ترکیه ای
@zaghsiah
انفجار بمب در پاکستان جان 11 کارگر را گرفت
🔹انفجار بمب در «وزیرستان شمالی» واقع در شمال غرب پاکستان خودروی حامل کارگران را هدف قرار داد که طی آن 11 نفر از آنان کشته شدند./ایرنا
@zaghsiah
21.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨حکم یک بدهکار کلان و دانه درشت بانکی صادر شد!
▪️۷۷ سال حبس برای متهمان پرونده رستمی صفا
🔹حکم قطعی پرونده گروه رستمی صفا، یک بدهکار کلان و دانه درشت بانکی کشور صادر شد.
🔹گروه رستمی صفا با مدیریت محمد رستمی صفا در سالهای ۱۳۸۲ تا ۱۳۹۲ با تشکیل شرکتهای متعدد، تسهیلات ارزی و ریالی کلانی را برای تولید و واردات از بانکهای پارسیان، ملی، سپه، توسعه صادرات و تجارت دریافت و بخش عمده این تسهیلات را به خارج از کشور منتقل کرد.
🔹دادگاه محمد رستمی صفا را به ۱۵ سال حبس تعزیری، محرومیت از هرگونه خدمات دولتی و رد مال در حق شبکه بانکی کشور به میزان ۱۸۱ میلیون و ۷۵۴ هزار و ۴۱۷ یورو، ۹۶ میلیون و ۲۷۶ هزار و ۴۳ دلار، یک میلیارد و ۵۱۴ میلیون و ۶۹۶ هزار و ۴۵ ین ژاپن و ۱۹ هزار و ۴۹۷ میلیارد و ۱۹۲ میلیون و ۶۵۶ هزار و ۱۲۴ ریال محکوم کرد.
🔹مهدی رستمی صفا به ۲۰ سال حبس تعزیری و محرومیت از هرگونه خدمات دولتی و مشارکت در رد مال با محمد رستمی صفا در حق شبکه بانکی محکوم شد.
🔹امیرحسین رستمی صفا به ۱۲ سال حبس تعزیری و محرومیت از هر گونه خدمات دولتی و مشارکت در رد مال با محمد رستمی صفا در حق شبکه بانکی محکوم شد.
🔹مرتضی رمضانی قمی به ۱۰ سال حبس تعزیری، محرومیت از هرگونه خدمات دولتی و مشارکت در رد مال با محمد رستمی صفا در حق شبکه بانکی محکوم شد.
🔹غلام عباس عباسی نیز به ۱۰ سال حبس تعزیری، محرومیت از هر گونه خدمات دولتی و مشارکت در رد مال با محمد رستمی صفا در حق شبکه بانکی محکوم شد.
🔹توفیق مجدپور به ۱۰ سال حبس و محرومیت از هر گونه خدمات دولتی و مشارکت در رد مال با محمد رستمی صفا در حق شبکه بانکی محکوم شد.
📌 #زاغ_سیاه
🎙️ @zaghsiah
🇮🇷زاغ سیاه🇵🇸
🚨حکم یک بدهکار کلان و دانه درشت بانکی صادر شد! ▪️۷۷ سال حبس برای متهمان پرونده رستمی صفا 🔹حکم قط
🚨صدور این احکام دادگاه منجر به بازگشت بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان به شبکه بانکی کشور میشود!
🔹قوه قضائيه در کنار رسیدگی به این پرونده به دنبال بازگشت وجوه به شبکه بانکی نیز بوده است و متهمان پرونده از سال ۹۵ اقدام به پرداخت بخشی از رد مال کردهاند. با پیگیریهای قضایی صورت گرفته تا کنون حدود ۳ هزار میلیارد تومان به شبکه بانکی بازگشته است.
📌 #زاغ_سیاه
🎙️ @zaghsiah
12.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
30.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنان سردار نوعی اقدام درباره خبر محرمانه ای که فاش شد وهیچ رسانه ای پوشش نداد....
🔰 شیخ انگلیسی #حسن_روحانی ؛رئیس دولت قبل در سفر به یزد چه خبری را شنید که از روی عصبانیت هر آن چه خواست بر زبان آورد؟
دلیل عصبانیت روحانی و خبری که به او دادند چه بود...
📌 #زاغ_سیاه
🎙️ @zaghsiah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا