5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صرفاجهت اطلاع.....!!!!؟؟؟؟
🎙 @canalkhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۶ فوتی و ۱۸۲ مصدوم برای چهارشنبۀ آخر سالی که هنوز نیامده!
🔹مدیر آموزش سازمان اورژانس کشور گفته: ۴ نفر از مصدومان بهعلت وخامت حالشان در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند
⚠️فیلم: برخی تصاویر مربوط به سال گذشته است.
🎙 @canalkhabar
🔴 این چی میگه ؟ نه به حجاب اجباری ؟ 😁😂
🔹 فقط بخش دوم ویدئو ، با حجاب کامل نشستن جلوش به حرفاش گوش میدن... !
🔹 کسی تا حالا یه عضو این فرقه رو بدون حجاب دیده؟
🎙 @canalkhabar
عربستان سعودی سالانه57میلیارد دلار نفت به چین می فروشدچین نیز30میلیارد دلار به عربستان سعودی کالا می فروشد قرار است60درصدتجارت نفت به یوان انجام شوددر آیند نزدیک چین ، روسیه ، ایران ، ترکیه ، عربستان و هندستان +کشورهای عضوشانگهای تجارت با دلار بی پشتوانه امریکاپایان خواهندداد.
@canalkhabar
آزاده باش مثل شهیده زینب کمائی که به جرم عقایدش تو سن ۱۴ سالگی منافقین با چادرش خفش کردن...
🗣بانوکاشانی🇮🇷
🎙️ @canalkhabar
پسر قلعه نویی رو میبینین با پورشه زرد و مازراتی من! گفت سعید بده با ماشینات یه عکسی بگیرم!
تو این چهل سال خیلی در حقشون ظلم شده! حقشونو ماها خیلی خوردیم!
حق داره ناراضی باشه! سرمربی تیم ملی بکنینش شاید جبران بشه!
🎙️ @canalkhabar
💠بازگشت به ریل همسایگی
روابط سینوسی با آلسعود مختص دوره جمهوری اسلامی نیست این روند حتی در دوره پهلوی هم وجود داشته است. از اعدام ابوطالب یزدی در دوره پهلویـ که منجر به قطع ارتباط به سعودیها شدـ تا به امروز ما با عربستانیها روابط پرچالشی داشتهایم. اما آنچه در نگاه اصیل نظام و رهبر معظم انقلاب وجود دارد این است که ما ارتباط با همسایگان را نفی نکرده بلکه معتقدیم که روابط منطقهای یک امر ضروری است. به همین دلیل است که رهبری در بیاناتشان بر امنیت دسته جمعی با همسایگان تأکید داشته و میفرمایند: «سالهاست که ما اعلام کردهایم آماده هستیم با کشورهای منطقه دور هم بنشینیم و به کمک همدیگر خلیجفارس را امن کنیم، دست متجاوزان را در این منطقه کوتاه نماییم و نگذاریم کسی به حقوق دیگری تجاوز کند.»
اما آنچه در روابط ایران و عربستان اتفاق افتاد را باید از دو منظر متنی و فرامتنی دید. از حیث متنی توافق اخیر را باید کنار گذاشتن برخی اختلافات و نزدیک شدن دو همسایه پس از هفت سال دانست. از سرگیری ارتباطات و بازگشایی سفارت طرفین میتواند خبر خوبی برای همه کشورهای منطقه باشد.
اما از حیث فرامتنی دو نکته ضروری است نکته اول؛ دشمن ماهها به براندازی جمهوری اسلامی و فروپاشی ایران چشم دوخته بود. اما شرایط حاضر را باید بازشدن چشم دنیا به واقعیات داخلی ایران نام نهاد. امروز همه به این اصل رسیدهاند که ایران و جمهوری اسلامی بیدی نیست که به این بادها بلرزد.
نکته فرامتنی دوم؛ معمولاً تحولات منطقه غرب آسیا در سده اخیر یک بازیگر مهم داشته است و آن هم ایالات متحده بوده است. اما غیبت آمریکاییها در این پدیده و حضور رقیب چشم بادامیشان را باید گونهای دیگر تفسیر کرد و آن هم بیان حکیم انقلاب است که فرمودند: «علائم زیادی وجود دارد که نظم کنونی جهان دارد تغییر پیدا میکند و نظم جدیدی بر جهان حاکم خواهد شد... دست و پای آمریکا از حضور در سراسر جهان جمع خواهد شد.»
نکته پایانی؛ این نکته درست است که روابط ما با عربستان وارد فاز جدیدی شده است؛ ما قطعاً با سعودیها در برخی موارد میتوانیم همکاری کنیم و این موضوع برای تقویت امنیتی منطقه مفید است. این یک گام آغازین در مسیری پر فراز و نشیب است و به معنای پایان اختلافات نیست. برای همگرایی بیشتر و رفع اختلافات موجود باید گامهای بسیار دیگری را هم برداشت. این همافزایی به غیر صهیونیستها و آمریکاییها برای همه خوب خواهد بود.
🎙 @canalkhabar
🔺حمید فرخنژاد نگران آرمانهای امام شد!
مدتی از رونمایی منشور همبستگی نگذشته بود که خبر توافق ایران _عربستان رسید. یکی از بندهای منشور انزوای جهانی جمهوری اسلامی و بستن سفارتخانهها بود که خبر بازگشایی سفارتخانهها و عدم حمایت از ایران اینترنشنال رسید و اینگونه آقای فرخ نژاد با توسل به جمله امام در سالگرد حج خونین و بدون ذکر زمان و علت، یاد آرمانهای امام افتاد و نگران شد!!
🎙️ @canalkhabar
🔴جهانگیری ۱۴دی۹۴-فردای حمله به سفارت عربستان: ایران از قطع رابطه عربستان ضرر نمیکند!
🔹چنین اظهاراتی حداقل انتظار از مسئولان در شرایط آن روزها بود. بهتر است بجای عصبانیت از توفیق دولت در احیای این روابط، از اتفاقات مثبت استقبال کنیم. ناراحتی از شکست پروژه دشمن کمی عجیب نیست؟
💬 علی نادری
🎙️ @canalkhabar
🔴روایات مختلف از دارایی ها و ولخرجی های شاه به روایت نزدیکان دربار
قضاوت با شما!
🔹روزنامهی «نیویورکتایمز» در دهم ژانویهی 1979، با استناد به بانکی جهانی می نویسد: " فقط اوراق بهادار متعلق به شاه، بیش از یک میلیارد دلار قیمت دارد و نیز مبلغی بین دو تا چهار میلیارد دلار تنها در طول این دو سال آخر (1356 و 1357) از سوی خانوادهی سلطنتی ایران به آمریکا منتقل شده است."
🔹حسین فردوست، همراه همیشگی شاه: "پس از رفتن رضاشاه، املاک زیادی به محمدرضا رسید. درآمد وی تنها از مستغلات شمال، سالی 62 میلیون تومان بود"
🔹اردشیر زاهدی دربارهی میزان ثروتی که شاه موفق به انتقال آنها به خارج از کشور شد نوشته:"دادستان تهران در زمان شریف امامی، فهرست دقیقی از افرادی که پولهایی را بهشکل ارز خارج کرده بودند، استخراج کرد. در میان این فهرست، شخص اعلیحضرت تا آن زمان 31میلیارد دلار از کشور خارج کرده بود."
🔹 حسین فردوست، دوست و همراه همیشگی شاه نیز در خاطرات خود اشاره کرده است که پس از رفتن رضاشاه، املاک زیادی به محمدرضا رسید. درآمد وی تنها از مستغلات شمال، سالی 62 میلیون تومان بود
🔹رفیع زاده آخرین رئیس شعبه ساواک در آمریکا، در کتاب خاطرات خود پیرامون جشن به مناسبت نظام 2500 ساله شاهنشاهی در ایران برگزار گردید، مینویسد:" در یکی از سفرهایم به تهران، تیمسار مقدم رئیس ساواک به من گفت: اگر از ارقام نجومی خرجها و دزدیهایی که برای تدارک این جشنها در جریان است مطلع شوی مغزت داغ میشود. مجموع این جشن 300 میلیون دلار برآورد شد، اما مسلماً هزینههای واقعی به مراتب بیش از مبلغ فوق بود، زیرا عمدة مخارج به گردن وزارتخانههای مختلف بود و هیچ یک از وزرا جرأت مطرح نمودن آن را نزد شاه نداشتند وتمامی سازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی موظف بودند مبالغی را به برگزاری این جشن اختصاص دهند. طبق یک برآورد تقریبی، توسط شاه 800 میلیون دلار در این جشن هزینه شد.»
🔹حرص و طمع شاه در تصاحب املاک به حدی زیاد بود که روزنامه اطلاعات در سال 1339، مساحت املاک سلطنتی در آخرین تقسیم برای فروش را بالغ بر سه هزار هکتار زمین مزروعی و 270 هزار هکتار زمین بایر که سیصد هزار نفر سکنه داشت، عنوان کرده است.
📚منابع:كتاب «خاطرات منصور رفيع زاده» (آخرين رئيس شعبه ساواك در آمريكا)
زندگی و خاطرات امیرعباس هویدا
داستان های عصر رضا شاه
25 سال در کنار پادشاه
🎙️ @canalkhabar