خبر حمله به باکو فعلا قابل تایید نیست.
به نظر می رسد ایران در گام اول حملات خود، فعلا متوجه کشورهای عربی ست و هدف ها بیشتر سامانه های راداری و پدافندی ست تا مسیر حملات راهبردی با موشک های سنگین تر به رژیم صهیونیستی و ناوگان امریکا باز شود.
البته در رذالت دولت فاسد و حلقه به گوش باکو و خیانت های آن در همین جنگ فعلی نیز تردیدی وجود ندارد و بعید نیست در روزهای آینده ان شاء الله توسط ایران تنبیه شود. هم باکو و هم دولت رذل و سوروسی پاشینیان در ارمنستان و هم بعضی کشورهای دیگر در قفقاز و اطراف دریای کاسپین که در حال خیانت به ایران هستند.
@zAHrDArOO
حملات جنون آمیز و سنگین دشمن آمریکایی صهیونی به تبریز مقاوم و قهرمان
@zahrdaroo
در برابر روایت سقوط یک جنگنده اف ۱۵ آمریکایی در شمال لواسان، ادعای دیگری نیز وجود دارد که جنگنده سقوط کرده ممکن است ایرانی و از نوع یاک ۱۳۰ باشد. البته اسرائیل چنین ادعایی کرده است و برای صحت سنجی دو روایت باید منتظر ماند.
چیزی که قطعی ست خلبان ها ایجکت کرده اند و دو خلبان در حال فرود با چتر ثبت شده اند. جنگنده در دامنه های دماوند به زمین خورده است.
@zahrdaroo
@zahrdaroo
580K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناوچه دنا یک تنه با زیر دریایی هایی اتمی آمریکا در اقیانوس هند درگیر شد و اینچنین مورد اصابت اژدر قرار گرفت.
@zahrdaroo
برای پیروزی رزمندگان اسلام دعا کنید.
برای شادی روح شهدا
ان شاء الله با لطف خداوند تبارک و در سایه توجهات امام عصر عج، مملکت آن امام موعود پیروز خواهد بود.
@zahrdaroo
آشنایی با اصول کاربرد کلمه جاوید در دربار #پهلوي :
کشته پهلوی چی: جاویدنام
پهلوی چی: جاویدمغز، جاویدخل
رضاپهلوی: جاویدحسرت
یاسمین پهلوی: جاویدلق
و عالیجناب تام مورلی، مسئول رتق و فتق امورات ملکه در دربار همایونی:
جاویدکش!
@zahrdaroo
زهردارو | شیبانی
ایران یک اف ۱۵ آمریکایی دیگر را ساقط کرده است.
یک فروند جنگنده F15 E (استرایک ایگل) آمریکایی بامداد دیروز بر فراز خوزستان در حالی که ماموریت خود را ناتمام گذاشته و به سمت کویت می گریخت توسط شلیک جنگنده نیروی هوایی کشورمان سرنگون شده است.
منابع دشمن به این خبر اعتراف کرده و اذعان داشته اند که واحدهای نجات آمریکایی صهیونی خلبانان این جنگنده را یافته و به عربستان منتقل کرده اند.
@zahrdaroo
مراکز کنترل پهپادی رژیم صهیونیستی در فرودگاه نخجوان با پهپاد هدف قرار گرفته.
یک ساختمان در داخل فرودگاه هم با موشک بالستیک منهدم شده.
@zahrdaroo