هدایت شده از رسانه رهبر انقلاب اسلامی
📣 دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی به ادامه خدمت منصوبان رهبر شهید بر اساس احکام و تدابیر سابق
🔹 حضرت آیت الله سیّدمجتبیٰ حسینی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در مرقومهای بر ادامهی خدمت مدیران و مسئولانی که منصوب مستقیم قائد شهید هستند تاکید کردند.
🖼 متن مرقومه رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
📝 بسمهتعالی
✏️ در پی استفسار بعضی از مدیران و مسئولان دستگاههایی که مستقیم از طرف قائد شهید (قدّس الله نفسه الزّکیّه) منصوب شدهاند، بدینوسیله اعلام میدارم فعلاً هیچ کدام به تجدید حکم نیازی نداشته و لازم است همچنان بر اساس تدابیر و سیاستهایی که در زمان حیات آن بزرگوار دریافت کردهاند، به کار خود ادامه دهند.
✏️ توفیقات همگان را در انجام مسئولیّتهایشان از خداوند متعال خواستارم.
✍️ سیّدمجتبیٰ حسینی خامنهای
💻 https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=62802
📲 @rahbar_enghelab_ir
وحدت حوزه و خیابان
جنگ با تمام چهره خشنی که دارد عرصه بروز زیبایی هاست.
یک روحانی با بخشی از عمامه اش زخم یک شهروند رهگذر را که در بمباران دشمن مجروح شده می بندد .
@zahrdaroo
1.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پهپاد مقاومت عراق، خاطره شهید دوران را برای هتل الرشید زنده کرد.
@zahrdaroo
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادتونه روز دوم جنگ یه عفریته ای فیلم گرفته بود از بمباران ها می گفت اسرائیل تشکر؟
گرفتنش
ببینید چطور خودشو به موش مردگی زده
نباید رحم کرد به اینا
من نمیگم اعدام؛ ولی اعدام هم نشدند چنان سنگین باید مجازات بشن که آیینه عبرت تاریخ باشند.
@zahrdaroo
این شایعه مرگ نتانیاهو را خود صهیونیست ها راه انداخته اند که بعد از شکست نظامی، زنده بودنش را به عنوان پیروزی روانی به خورد عوام الناس ما بدهند.
نتانیاهو هنوز به درک واصل نشده و اساسا هدف ما ترور فرد نیست. هدف ما از بین بردن هژمونی آمریکا و اخراج او از معادلات منطقه است و با اعمال قدرت در تنگه هرمز در حال نیل به این هدف هستیم. همین الان با توجه به وضعیت تنگه و خلیج فارس ما دست برتر را داریم.
@zahrdaroo
۱۳ کشور غربی صراحتا درخواست آمریکا برای مشارکت در جنگ علیه ایران را رد کرده اند. کشورهایی مثل بریتانیا، استرالیا، فرانسه و آلمان؛ کشورهایی که خبیث و استعماری اند.
حال شما ببینید امثال سعودی و امارات و کویت و بحرین و قطر چه میزان فرومایه و بی شرف اند که در خباثت از آن غربی های خبیث پیشی گرفته اند....
@zahrdaroo
پاکستان هم این وسط یک کمپ ترک اعتیاد در کابل را بمباران کرده و ۲۰۰ نفر افغان بینوا را کشته است.
نه نیاز به تحلیل دارد و نه تامل.
تنها می توان گفت: خاک بر سرت پاکستان!
@zahrdaroo
1.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشحالی عراقی ها از اصابت پهپاد مقاومت به سفارت آمریکا
@zahrdaroo
در تصویر مشاهده می کنید که انتقال پروازها از مسیر ایران به ترکیه و عربستان، حق عوارض روزانه صدها هزار دلاری برای این کشورها ایجاد کرده و این دو دولت خائن مشغول لاشخوری و پول درآوردن از این جنگ هم هستند؛ در حالی که دستشان به آن آلوده است و پایگاه به آمریکا داده اند.
پراندن این مگس ها برای جبهه مقاومت کاری ندارد. بالاخره جنگ منطقه ای ست و هر که پایگاه به آمریکا داده باید پای انفجاراتش هم بنشیند!
@zahrdaroo
هر کسی را هم ترور کرده باشند نترسید.
خبر ترور دکتر لاریجانی چه درست چه غلط، مقصود آمریکا و اسرائیل را برآورده نمی کند. بنایی که با ترور رهبر فرو نریخت با ترور لاریجانی هم فرونخواهد ریخت.
این نظام شجره طیبه است و مستظهر به پشتیبانی های پنهان الهی.
یدالله مع الجماعه. در خیابان ها باشیم.
@zahrdaroo
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله موشکی دقایقی پیش به دبی
لاریجانی شهید شده باشد یا نه #ولشون_نمی_کنیم
@zahrdaroo
مردم انقلابی و روزه دار باید از ساعت ۱۷ در خیابان ها باشند تا اجازه شکل گیری نطفه ی حرام تجمعات پهلوی چی ها را ندهند.
امشب یک چهارشنبه سوری واقعی علیه جریان پهلوی خواهیم داشت. یک مرصاد تاریخی دیگر.
@zahrdaroo