جهاد کبیر.pdf
2.97M
🌠🍃
🍃
💢 #معرفی_کتاب
📚«#جهادکبیر برای آزادسازی خرمشهرهای آینده»
💠#ناشر: نهاد فرآیند تحقق اهداف انقلاب اسلامی
🌀درباره کتاب: 👇🌺👇
🔻 تشریح دیدگاه های رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد حرکت از انقلاب تا تمدن اسلامی
#نشستهای_بصیرتی
#مکتب_انقلاب_اسلامی
#روشنگری
آقای روحانی! خانه میزبان کجاست؟! (یادداشت روز)
۱- نقل است که «میرزا علیاصغرخان اتابک» صدر اعظم سه تن از پادشاهان قاجار - ناصرالدین شاه، مظفرالدین شاه و محمدعلی شاه- به یکی از انجمنهای شعر رفته و شعری را که خود سروده بود برای شاعران و ادیبان حاضر در انجمن قرائت میکرد در گرماگرم قرائت به این بیت رسید:
نیستم ریزهخوار خوان کسی
کائنات است جمله مهمانم!
در این میان، یکی از شاعران بدیههگوی برخاست و خطاب به اتابک گفت؛
یکی از جمله کائنات منم
خانه میزبان نمیدانم!
دیروز رئیسجمهور محترم کشورمان در یک نشست خبری که بعد از چندین و چند ماه انتظار تشکیل شده بود به تشریح عملکرد ۷ ساله دولت پرداخته و از دستاوردهایی یاد کردند که متاسفانه با واقعیتها فاصله فراوانی دارند و برخی نیز با آنچه به وضوح قابل دیدن است انطباق چندانی ندارند! گزارش امروز کیهان (تیتر اول روزنامه) به ارزیابی مستند اظهارات دیروز ایشان اختصاص دارد و از این روی در وجیزه پیشروی تنها به بیان نکتهای از آن میان بسنده میکنیم و باقی به مطالعه گزارش امروز کیهان میگذاریم و میگذریم.
۲- آقای روحانی فرمودهاند: «در طول این هفت سال در بسیاری از زمینهها به وعدههای خود به مردم عمل کردیم.
وعده ما به مردم اعتدال، تعامل سازنده با جهان، برداشتن تحریم از دوش مردم و رساندن مردم به حقوق حقه خودشان، تثبیت حق هستهای به عنوان یک حق قانونی برای مردم ایران بود.
البته قبل از آن هم فعالیتهای هستهای ما قانونی بود اما در چارچوب شورای امنیت سازمان ملل آن را غیرقانونی میدانستند»! آقای رئیسجمهور درباره «بسیاری از وعدهها» که فرمودهاند به آنها عمل کردهاند، توضیحی ندادهاند! این روال متاسفانه در موارد دیگری از اظهارات آقای روحانی نیز دیده میشود. به عنوان نمونه -و فقط یک نمونه از بسیارها- میتوان به سخنان فراوان ایشان درباره دستاوردهای برجام اشاره کرد!
آقای رئیسجمهور هر از چندگاه تاکید میکنند که برجام دستاوردهای فراوان و خیرهکننده و حتی بینظیر در تاریخ کشور، داشته است ولی هرگاه از ایشان خواسته میشود که لااقل به چند نمونه از این دستاوردها اشاره کنند، پاسخی جز همان کلیگوییها شنیده نمیشود! و توضیح نمیدهند که اگر دستاوردی بوده است چرا با ذکر مشخصات به آن اشاره نمیفرمائید و چرا هیچیک از دستاندرکاران مذاکرات هستهای حاضر به گفتوگوی دوجانبه و پاسخ به پرسشهای منتقدان نیستند؟!
به قول آن شاعر بدیههگوی در پاسخ به ادعای اتابک که کائنات را میهمان خود دانسته بود، چرا هیچیک از میهمانها، آدرس خانه میزبان را نمیدانند؟! همین روال درباره مسائل دیگر نظیر، گرانی افسارگسیخته کالا و خدمات، کاهش سرسامآور ارزش پول ملی، تعطیلی کارخانجات و کارگاههای تولیدی، گسترش بیکاری و... نیز دیده میشود. میگفتند اگر ما انتخاب نشویم دلار ۵ هزار تومان میشود و حالا که انتخاب شدهاند دلار به مرز ۳۰ هزار تومان رسیده است! میفرمودند اگر ما نباشیم
پراید ۵۰ میلیون تومان میشود و حالا یکصد و چند میلیون تومان شده است! میگفتند هم باید چرخ سانتریفیوژها بچرخد و هم چرخ معیشت مردم و حالا هر دو را از چرخش انداختهاند! میگفتند ۷۰ درصد مشکلات مربوط به سوءمدیریت است و فقط ۲۰تا ۳۰ درصد به تحریمها مربوط است و حالا میفرمایند آبخوردن مردم هم در گرو مذاکرات هستهای و رفع تحریمهاست! و...
۳- البته رئیسجمهور محترم به چند نمونه از وعدههایی که داده بودند و به آنها عمل کردهاند نیز اشاره کردهاند؛
«وعده ما به مردم اعتدال، تعامل سازنده با جهان، برداشتن تحریم از دوش مردم و رساندن مردم به حقوق حقه خودشان، تثبیت حق هستهای به عنوان یک حق قانونی برای مردم ایران بود»! در این خصوص گفتنی است؛
الف- «اعتدال» برفرض که دستاورد دولت محترم باشد و برفرض که وادادگی را اعتدال معنی نکرده باشند، باید پرسید اعتدال در کدام سیستم علمی و با کدام نظام سنجشی قابل اندازهگیری است؟! آقای روحانی میدانند که در گزارش عملکردها روی «کمیت» که قابل اندازهگیری است تکیه میشود و نه «کیفیت» که هرکس به گونهای آنرا تعریف میکند!
ب- «برداشتن تحریم از دوش مردم و رساندن مردم به حقوق حقه خودشان»! یکی دیگر از دستاوردهای مورد ادعای جناب روحانی است. کاش آقای رئیسجمهور به این پرسش پاسخ میدادند که کدامیک از تحریمها برداشته شده است؟!
لااقل به یک نمونه از آن اشاره میفرمودند! آقای روحانی درحالی از برداشته شدن تحریمها به عنوان یک دستاورد یاد میکنند که نه فقط تحریمها لغو نشده بلکه دهها تحریم جدید نیز به آن افزوده شده است! این واقعیت تلخ که قابل انکار نیست! هست؟
ج- ایشان از «تعامل سازنده با جهان» نیز به عنوان یکی از دستاوردهای دولت خود یاد کردهاند و البته توضیح ندادهاند که در کدام فرهنگ سیاسی و عرف دیپلماتیک، وادادگی در برابر آمریکا و اروپا و امتی
از نقد دادن و وعده نسیه گرفتن از آنها را «تعامل سازنده» مینامند؟!...
د- جناب روحانی از یکسو میگویند تحریمها را از دوش مردم برداشتهاند! و از سوی دیگر در همان نشست خبری خطاب به کسانی که معلوم نیست کیستند، میفرمایند «عدهای میخواهند پایان تحریمها به تاخیر بیفتد. دولت نخواهد گذاشت عدهای پایان تحریم را به تاخیر بیندازند. ما یک دقیقه و یک ساعت هم رضایت نمیدهیم و در مقابل آن خواهیم ایستاد»!... و درباره این تناقض توضیح نمیدهند که اگر به قول خودشان «تحریمها را از دوش ملت برداشتهاند»! دیگر تحریمی وجود ندارد که بازهم به قول ایشان؛ عدهای بخواهند پایان تحریم را به تاخیر بیندازند! اگر تحریمها را برداشتهاید و پایان یافته است، دیگر چگونه عدهای نمیخواهند تحریمها پایان بیابد؟! مگر نمیفرمائید که پایان یافته است؟!
هـ- رئیسجمهور محترم درباره یکی دیگر از دستاوردهای دولت خود به «تثبیت حق هستهای به عنوان یک حق قانونی برای مردم ایران»! اشاره کردهاند و این در حالی است که دولت
جناب ایشان نه فقط در این زمینه دستاوردی نداشته است، بلکه درصد بالایی از تاسیسات هستهای کشور که با زحمات طاقتفرسا و آمیخته به خون شهدای هستهای به دست آمده بود، در دولت آقای روحانی برباد رفته است. هزاران سانتریفیوژ را از مدار خارج کردهاند که با آسیبها و خسارتهای جدی روبهرو شده است، رآکتور آب سنگین اراک را با سیمان مسدود کردهاند، ۱۱ تن از اورانیوم غنیشده را از دست دادهایم، تاسیسات نطنز را به حالتی شبیه پایلوت تبدیل کردهاید، سایت مدرن و پیشرفته فردو تقریباً از دور خارج شده است و... کجای این وضعیت با نظر جنابعالی همخوانی دارد که فرمودهاید؛ حق هستهای را به عنوان یک حق قانونی برای مردم ایران
تثبیت کردهاید؟!
و حالا هم که با ابتکار انقلابی مجلس و در جهت تامین منافع ملی کشورمان «طرح راهبردی برای لغو تحریمها» به قانون تبدیل شده است و تصویب آن جیغ پمپئو و تروئیکای اروپا را به آسمان بلند کرده است، دولت حضرتعالی هم در اقدامی عجیب و غیر قابل توجیه و هماهنگ با آنان به مخالفت با این مصوبه برخاسته و... جالب آنکه جناب روحانی میفرمایند «مخالفان دولت با مخالفان جهانی ایران همسو هستند»! و... این رشته سر دراز دارد.
حسین شریعتمداری
*تاثیرات راهبردی عملیات دریایی یمنی ها در جده*
🔸️ارتش یمن امروز موفق شد یک نفتکش انگلیسی را در ساحل جده هدف قرار داده و منفجر کند.
خبرگزاری رسمی سعودی با تایید این خبر اعلام کرد قایق انتحاری متعلق به نیروهای یمنی عامل انفجار این ناقل نفتی بوده است.
در مورد این عملیات مهم چند نکته لازم به ذکر است .
1️⃣ بندر جده حدود ۷۰۰ کیلومتر از سواحل یمن فاصله دارد و چگونگی رسیدن قایق بدون سرنشین و پر از مواد منفجره به ساحل مهم ترین بندر سعودی در دریای سرخ معمایی پیچیده است که تبلور افزایش قدرت عملیاتی یمنی هاست.
2️⃣ دولت عربستان از ۵ ماه پیش و شروع عملیات آزادسازی مارب ( مهمترین شهر در دستان نیروهای سعودی ) توسط ارتش یمن ، مانع از پهلوگیری نفتکش در بنادر متعلق به دولت نجات ملی شده است تا بلکه بتواند با استفاده از فشارهای اقتصادی و تحریم های شدید روی جبهه داخلی این کشور تاثیر گذاشته و عملیات های رزمی - آفندی آنان را مختل کند.
🔸️ در واکنش نیروهای انصارالله نیز اعلام کرده اند که تاسیسات نفتی سعودی و متحدانش را هدف گرفته و برای آنان ایجاد هزینه خواهند کرد.
🔸️ همانگونه که راقم سطور در یادداشت های گذشته پیش بینی کرده است، این ضربات همچنان تداوم خواهد یافت و عملیات امروز نیز در راستای اقدامات چند هفته اخیر نیروهای دولت نجات ملی برای شکستن حصر اقتصادی یمن است.
3️⃣ انفجار نفتکش در بندر جده نشان داد قدرت عملیات دریایی انصارالله به محدوده سواحل یمن ختم نگردیده و در صورت لزوم نقاط دوردست دریای سرخ در تیررس نیروهای ارتش این کشور خواهند بود.
4️⃣ عمده ارتباطات تجاری رژیم صهیونیستی از طریق دریای سرخ انجام می گیرد و تسلط عملیاتی انصارالله ( با توجه به مواضع علنی اش علیه این رژیم ) بر این آبراه بسیار مهم و استراتژیک رخدادی بسیار دردناک برای اسرائیلی ها بوده که آثارش در آینده روشن خواهد شد.
5️⃣ دولت مصر نیز در این قضیه متضرر می شود زیرا با اشراف عملیاتی نیروهای یمنی بر جنوب دریای سرخ ، امنیت این شاهراه تجاری تحت تاثیر قرار گرفته و اهمیت کانال سوئز و مبادلات از طریق آن ناشی از اراده دولت نجات ملی خواهد شد.
6️⃣ بخش عمده ای از داد و ستد کشورهای مدیترانه و اروپا با شرق آسیا که بالغ بر صدهها میلیارد دلار در سال است از مسیر دریای سرخ و تنگه باب المندب می گذرد و امنیت تجارت بین الملل بدان ها گره خورده است.
🔸️ افزایش گستره عملیات دریایی انصارالله بر مبادلات انرژی و تجاری بین المللی رسوخ عمیقی نهاده و کشورهای تاثیرپذیر از این بحران را بیشتر کرده و اهرمی در دست دولت نجات ملی برای فشار بر جامعه جهانی جهت توقف تجاوز سعودی - اماراتی خواهد بود.
📌 در نهایت باید گفت با وجود گذشت حدود ۶ سال از تجاوز سعودی - اماراتی به یمن ، نه تنها امیال این دو پادشاهی محقق نشده و توان نظامی انصارالله کاهش نیافته بلکه این جنبش علاوه بر تاثیر گذاری جدی در صحنه داخلی و همراه سازی اکثریت شهروندان با خود ، این قابلیت را پیدا کرده که در محیط اطراف نیز اثر راهبردی بگذارد و با توجه به روی کار آمدن دولت بایدن، بعید است آمریکا به سعودی اجازه دهد بیش از این به تجاوزات خود ادامه دهد زیرا تجاسرات و اقدامات تخاصمی این پادشاهی علیه انصارالله را ناکارآمد دانسته که به نفوذ بیشتر ایران در جنوب شبه جزیره عربستان منتهی شده است .
4.mp3
2.41M
🌠🍁
🍁
⚫️#صوتی
🔴موضوع: هم اندیشی چگونگی اصلاح مشکلات مدیریتی، ورود #جوانان و تحقق #بیانیهگامدوم
🔵قسمت چهارم
🎙کارشناس: #دکترابوذریاسری
🔸🌹🔹
🔻فایده بحث درباره سخنرانی #یکمخرداد۹۸ چیست؟
🔸چرا عده ای از اصولگرایان و اصلاح طلبان صرفا #سیاهنمایی می کنند و مشکلات را #غیرقابلحل معرفی می کنند؟
🔹بنابراین راهحل رهبر انقلاب چیست؟
🔺چرا راه حل امام و رهبری با راه حل اصولگراها و اصلاح طلبان #متفاوت است؟
❌ادامه دارد...
#رهبر_معظم_انقلاب
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
11.mp3
1.73M
✅#صوتی
💠قسمت یازدهم
🌀روش تحلیل با الگوی رهبری
✍️#نویسنده: دکتر #عبدالله_گنجی
🔹-🔸🌹🔹-🔸
❇️الزامات تحلیل از نگاه رهبری
✔️توضیح:👇🏻👇🏻
🔻 تکمیل نکردن پازل دشمن
🔹نفی اختلافات قومی و مذهبی
🔸 و حدت، حول انقلاب اسلامی باشد
🔺و...
#رهبر_معظم_انقلاب
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
💢بسته بصیرتی روز💢
🔸🌹🔹
🔻ادعای موافقت رهبر انقلاب با تصویب لوایح FATF صحت ندارد
https://basirat.ir/fa/news/326953
🔹نشریه اخبار و تحلیلهای 25 آذرماه
https://basirat.ir/fa/news/326911
🔸اخبار ویژه 25 آذر ماه
https://basirat.ir/fa/news/326949
🔺یادداشت روزنامهها 25 آذرماه
https://basirat.ir/fa/news/326948
🔸🌹🔹
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🇮🇷🍁
🍁
💢صرفا جهت اطلاع
🔹🌹🔹
✅شماری از از فرماندهانی در وزارت دفاع که مفتخر به دریافت نشان درجه یک نصر شدند:
🔻امیر سرلشکر شهید سید موسی نامجو، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
🔹امیر سرلشکر محمد سلیمی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
🔸سرتیپ محمدحسین جلالی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
🔹سردار شهید سید محسن صفوی، فرمانده قرارگاه مهندسی-رزمی صراط
🔸سردار شهید سید عباس جولایی فرماندهی قرارگاه مهندسی کوثر صراط
🔸دانشمند شهید محسن فخری زاده، رئیس مرکز پژوهش و نوآوری های دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
❇️ #نشان_نصر یکی از نشانهای افتخار در جمهوری اسلامی ایران است که در سه درجهی متفاوت از سوی فرماندهی معظم کل قوا به پاس خدمات و پشتیبانی به نیروهای مؤثر در خدمات رزمی و فعالیتهای پشتیبانی تعلق میگیرد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥این فیلم که قرائت قرآن با صوت زیبا توسط یک کودک فقیر در آفریقا هست، اول اینکه معجزه قرآن را نشان میدهد که پیام دین خدا را در سراسر گیتی، نورافشان کرده است. دوم اینکه مسئولیت ما را در قرآن آموزی به فرزندانمان، سنگینتر میکند که در امالقرای جهان اسلام، خدایی نکرده قرآن را مهجور کنیم.
👈خطابم به خانوادههای متدین و حزبالهی است. آیا به همان اندازه که به کلاس زبان برای کودکانمان و کلاس کنکور برای نوجوانانمان اهمیت میدهیم، به قرآن آموزی فرزندانمان (اعم از قرائت روان، صوت زیبا، عمل به محتوا) نیز اهمیت میدهیم؟
#سبک_زندگی_قرآنی
#سبک_زندگی_غربی
📚کانال پند عارفانه (شعر، نصایح، ادعیه)
@pand_arefaneh 🌹
🔴 استراتژی نفتی ایران در مسیر بازگشت
🔻 #زمانـــه| زمانیکه خبر رهسپارشدن اولین ناوگان نفتکشهای صادراتی بنزین ایران به ونزوئلا در رسانههای جهان منتشر شد و نهایتا مقامات دو طرف نیز این مبادله تجاری را تایید کردند، شاید مقامات کاخسفید تصور نمیکردند که ایران و ونزوئلا به دنبال چنین همکاری فعالانهای در حوزه نفت و گاز باشند. تصور اینکه بتوان از دریای کارائیب و زیر گوش ایالاتمتحده به جنگ تحریمهای اقتصادی که بر این دو کشور تحمیل شده است رفت، برای بسیاری دشوار بود.
🔹 اما حالا گزارش خبرگزاری بلومبرگ نشان میدهد که ایران برای دومینبار طی ماههای اخیر با نفتکشی که توسط شرکت ملی نفت ایران رزرو شده است، اقدام به همکاری در صادرات نفت ونزوئلای بحرانزده میکند. همکاری که بیش از هر عامل دیگری تحریمهای ایالاتمتحده در دوران دونالد ترامپ به گسترش آنها کمک کرد.
✅ رویکرد نفتی جدید ایران اثبات کرد که ایران برای بازگشت به بازار قصد ندارد منتظر کسی بماند.