🔴به بازار تخصصی پوشاک اسلامی نیاز داریم / نهادهای فرهنگی در موضوع پوشاک اسلامی عقبنشینی میکنند
🟥«زمانه» هفته پیشرو را با یک موضوع اجتماعی در شب شنبه آغاز کرد. «بازار حجاب یا بیحجابی» عنوان این قسمت از برنامه بود که با حضور حمید رضا امیدی مدیر عامل انجمن فعالان و متخصصین حوزه حجاب و ابوالقاسم شيرازى سخنگوى اتحاديه پوشاک روی آنتن زنده شبکه دو سیما رفت.
🔵شیرازی در پاسخ به این سوال که تحلیل شما از بازار پوشاک کشور چیست، گفت: بازار پوشاک فعلا حال خوبی ندارد. تولیدکنندگان تولیدات باکیفیتی دارند اما به علت پایین بودن تقاضا وضعیت خوبی ندارند. اما امیدوارم این صنعت مسیر رو به رشد را طی کند تا به صادرات پوشاک برسیم. به علت مشکلات اقتصادی خانوادهها، تقاضا کمتر شده است. امیدواریم مردم بتوانند بیشتر از کالاهای ایرانی استفاده کنند.
🔻وی افزود: بخشی از ملزومات تولید پوشاک، وارداتی است و باید آن را در بازار آزاد تهیه کرد. مالیات و اجرت کارگران هم از دیگر هزینههای جاری هستند. امیدوارم بتوانیم به بازارهای جهانی راه پیدا کنیم.
🔻امیدی درخصوص نحوه فعالیت انجمن فعالان و متخصصین حوزه حجاب گفت: این تشکل در وزارت کشور ثبت شده است. درحال حاضر ۴۰۰ عضو داریم. محور فعالیت حمایت از اعضا و اتصال جامعه هدف به تولیدکنندگان خودمان است. با پیگیریهایی که داشتیم توانستیم برخی از این پوشاک را به عنوان کالای فرهنگی ثبت کنیم که باعث معافیت مالیاتی این کالاها میشود.
🔻وی افزود: ما نیازمندیم که در شهر تهران یک بازار حجاب داشته باشیم. خیلی پیگیر بودیم که بتوانیم یک بازار متمرکز برای این موضوع داشته باشیم اما متاسفانه نتیجهای نگرفتیم. الان ما به صورت خودجوش در چند نقطه از تهران فضاهایی اجاره کردیم تا مردم بتوانند به این کالاها دسترسی داشته باشند. برگزاری نمایشگاه قرآن در سال نمیتواند تقاضای مردم برای کالاهای حجاب را تامین کند. ما از سال گذشته نمایشگاه هدی را ایجاد کردیم که با استقبال مردم روبهرو شد.
🔻شیرازی در ادامه به موضوع مد در کشور پرداخت و افزود: مردم ایران ذاتا دارای عفاف و حجاب هستند. آیا مسئله حجاب در کشور محدود به چادر است؟ پوششی که پوشیدگی خانمها را حفظ کند حجاب است. دسترسی به این نمایشگاهها علاوه بر ارائه ملزومات حجاب، بهترین بهانه برای ترویج تولید ایرانی است. باید به صورت مکرر نمایشگاههای تخصصی داشته باشیم. این نمایشگاهها باید به راحتی در دسترس اتحادیهها و انجمنها باشد. تریبونهای فرهنگی و دستگاههای متولی میتوانند در این خصوص ذائقهسازی کنند.
🔻وی در ادامه بیان کرد: چرا تولیدکننده باید مبلغ گزافی برای ارائه کالاهای خود پرداخت کند؟ تولیدکننده باید با میل و رغبت محصولات خود را عرضه کند. ما موفق شدیم که امسال به مدت چهار روز نمایشگاه تخصصی عفاف و حجاب در مصلی تهران داشته باشیم. همه تولیدکنندگان و فروشندگان باید محصولات درخور ایرانی و اسلامی ارائه دهند.
🔻امیدی در ادامه سخنان قبلی خود گفت: خانوادهها برای تهیه یک لباس مناسب و منطبق با عفاف و حجاب اسلامی با محدودیت مواجه هستند. ما اعتقاد داریم که باید یک راسته بازاری برای عرضه لباسهای متناسب با عرف جامعه برپا کنیم. شعارهایی که در حمایت از موضوع حجاب داده میشود در مرحله عمل با محدودیت مواجه است.
🔻وی افزود: شهرداریها میتوانند متولی تبلیغات باشند. نهادهای فرهنگی که بودجههای کلان میگیرند میتوانند ساختمانهای خود را در اختیار تولیدکنندگان قرار دهند. باید به این تولیدکنندگان یارانه بدهیم. متولی این فضا باید ارگانهایی باشند که فضای مناسبی در اختیار تولیدکنندگان ملزومات حجاب قرار دهند. ما این موضوعات را برای نهادها مطرح کردیم و استقبال هم کردند اما وقتی پای عمل رسید عقب کشیدند.
🔻شیرازی در ادامه گفت: ما به کمک اداره اماکن تهران و ناظرین ستاد امر به معروف، فروشندگان لباس را رصد میکنیم. با واحدهای صنفی که لباسهای ناهنجار عرضه میکنند برخورد میشود. اما این فروشگاه فقط یک مدت محدود پلمب میشود اما دوباره به همان روال خود برمیگردد. اینجا باید تقاضای مردم را مدیریت کنیم. تولیدکنندگان و فروشندگان به دلیل تقاضای ادارات اقدام به عرضه مانتو و شلوار مناسب اداری میکنند.
🔻سخنگوی اتحادیه پوشاک در ادامه بیان کرد: تولیدکنندهای که مانتوی بلند و جلو بسته تولید میکند برای محل عرضه محصولات خود با مشکل مواجه است. وقتی برای اجاره یک مغازه چند صد میلیون دریافت میشود تولیدکننده مجبور است که محصول خود را با قیمت بالایی عرضه کند. باید محلی باشد که این تولیدکنندگان بتوانند محصولات خود را تبلیغ کنند. برای ترویج این موضوع باید تبلیغات و حمایت دولتی صورت بگیرد.
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از کجا مانتوی پوشیده پیدا کنیم؟
+ برنامه «زمانه» شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ با موضوع:
🔶 «بازار حجاب یا بیحجابی»
🔷
پیامکهای انتقادی مردم به زمانه:
لباس پوشیده و مانتوی مناسب از کجا پیدا کنیم؟ پیدا نمیشود!
📌 برنامه تلویزیونی "زمانه" شنبه تا دوشنبه
📍 ساعت ۲۳ از شبکه دو سیما
🌐آدرس ما در شبکههای اجتماعی:
https://zil.ink/zamaneh_tv
#زمانه #شبکه_دو
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از تولیدکنندگان ملزومات حجاب، حمایت شود
+ برنامه «زمانه» شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ با موضوع:
🔶 «بازار حجاب یا بیحجابی»
🔷
حمیدرضا امیدی، مدیرعامل انجمن فعالان حجاب:
- با دادن یارانه به تولیدکنندگان محصولات حجاب میتوان قیمت تمامشده را پایین آورد.
📌 برنامه تلویزیونی "زمانه" شنبه تا دوشنبه
📍 ساعت ۲۳ از شبکه دو سیما
🌐آدرس ما در شبکههای اجتماعی:
https://zil.ink/zamaneh_tv
#زمانه #شبکه_دو
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 محجبهها اقلیت نیستند!
+ برنامه «زمانه» شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ با موضوع:
🔶 «بازار حجاب یا بیحجابی»
🔷
امین سلیمی، مجری زمانه:
محجبهها را یک اقلیتی نبینیم که باید برای آنها گوشهای از شهر یک فروشگاه حجاب بزنیم!
📌 برنامه تلویزیونی "زمانه" شنبه تا دوشنبه
📍 ساعت ۲۳ از شبکه دو سیما
🌐آدرس ما در شبکههای اجتماعی:
https://zil.ink/zamaneh_tv
#زمانه #شبکه_دو
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لباسهای نامناسب باید تقبیح شوند
+ برنامه «زمانه» شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ با موضوع:
🔶 «بازار حجاب یا بیحجابی»
🔷
ابوالقاسم شیرازی، سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک:
- رسانهها برای مردم ذائقهسازی کنند.
- این شلوارهای پاره چه معنایی دارد؟ باید تقبیح شوند تا کسی نپوشد.
- همه فروشندهها باید محصولات متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی بفروشند.
📌 برنامه تلویزیونی "زمانه" شنبه تا دوشنبه
📍 ساعت ۲۳ از شبکه دو سیما
🌐آدرس ما در شبکههای اجتماعی:
https://zil.ink/zamaneh_tv
#زمانه #شبکه_دو
🔴 ۴۲ درصد بودجه عمومی کشور توسط مالیات تامین میشود
🟥 دکتر مهدی موحدی سخنگوی سازمان امور مالیاتی در برنامه «زمانه» با موضوع:
«پرس و جو از زیر و بم مالیات»
به سوالات مردم درخصوص مالیات پاسخ داد.
🔵 موحدی در پاسخ به این سوال که مالیات مردم برای چه مواردی خرج میشود، گفت: حدود ۴۲ درصد بودجه عمومی کشور توسط مالیات تامین شده است. سال گذشته حدود ۸۱۰ همت مالیات وصول کردیم. در کنار این ۸۱۰ همت، ۱۶۵ همت هم از دهیاری و شهرداریها وصول کردیم که در آمار مالیات نیامده است. کمتر از چهار وزارتخانه با این ۸۱۰ همت تامین میشود. اگر بخواهیم هزینههای دولت را با مالیات پوشش دهیم میبینیم خیلی نمیتوانیم هزینه وزارتخانهها را تامین کنیم. البته اینگونه نیست که ما فراتر از بودجه دولت مالیات کسب کرده باشیم.
🔷 وی افزود: امسال برای اولین بار با همکاری سازمان امور مالیاتی و سازمان برنامه و بودجه اتفاق فوقالعادهای افتاد و آن نشاندار کردن مالیات مردم بود. ما توانستیم تقریبا ۱۹۱۵ پروژه را با ۱۲ همت در معرض دید مودیان مالیاتی خود قرار دهیم. این مودیان میتوانستند مالیات خود را در پروژه مورد نظر خود انتخاب کنند تا در استانی که مایل هستند خرج شود. این طرح به عدالت مالیاتی کمک کرد و باعث ارتقای فرهنگ مالیاتی شد. بسیاری از اصناف و مشاغل تهران بعد از اینکه پروژههای تهران پوشش داده شده بود، پروژه استانهای محروم را انتخاب کردند که این موضوع باعث همدلی بین هموطنان شده است.
🔹 سخنگوی سازمان امور مالیاتی در ادامه گفت: یکی از منابع مالیاتی ما، مالیات حقوق بگیران بخش خصوصی و عمومی است. مجموع پرداختی این کارمندان ۱۲ و نیم درصد از کل مالیات کشور را در بر میگیرد. سعی ما بر این است که مشاغل کم درآمد از مالیات معاف شوند. اصل اولیه ما این است که به سمت دانه درشتهای مشاغل، حقوقبگیر و شرکتها حرکت کنیم. تمام سعی ما این است که سمت کسانی برویم که با دریافت مالیات از آنها بتوانیم باری از دوش کم درآمدها برداشته باشیم.
🔻 او افزود: اصطلاحی با عنوان ضریب سود فعالیت داریم که از کل درآمدی که شناسایی کردیم، سود مشاغل را حساب میکند. مقرر شده است سود بیشتر از ۴۰۰ میلیون، ۲۵ درصد مالیات پرداخت کند. مالیات حدود ۷۰ درصد اصناف به دلیل نداشتن سود لازم صفر شده است. یک درصد این صاحبان اصناف، حدود ۵۰ درصد مالیات را پرداخت کردند. از آن ۵۰ همتی که دریافت شده ۲۵ همت آن توسط یک درصد پرداخت شده است.
🔻وی درخصوص معافیت مالیاتی مشاغل گفت: پیشنهاد ما این بود که برای کاهش نرخ مالیات سقف قرار دهیم. اما به دلایلی این سقف خیلی بالا رفت. حساسیت ما روی شرکتهای بزرگ بیشتر است. بسیاری از شرکتهای بزرگ در اداره کل حسابرسی ویژه با حضور کارکنان متخصص مورد رسیدگی قرار میگیرند تا اجحافی صورت نگیرد.
🔻وی درخصوص فرار مالیاتی برخی از مشاغل گفت: بطور خاص مشاغلی که فرار مالیاتی دارند طبق سامانه سوتزنی گزارش میشوند. هرکدام از موارد به اداره کل مربوطه ارسال میشود. برخی اوقات بازرسی میدانی داریم. اگر عدد قابل توجه باشد تحت پیگرد قانونی قرار میگیرند. قریب به ۱۰ همت حاصل مرکز مبارزه با فرار مالیاتی بوده است. به واسطه یکپارچه سازی اطلاعاتی سامانههایی داشتیم که اطلاعات پراکندهای از افراد در اختیار ما قرار میداد. اما الان در غالب پروفایل اقتصادی کارپوشه اختصاصی از هر فرد داریم. مثلا بطور خاص یک پزشک که از حساب منشی خود استفاده میکرد مورد پیگرد قرار گرفت.
🔻 موحدی در ادامه گفت: انواع و اقسام پرداختیهای نقدی و غیرنقدی که در حکم کارمندان آمده از مالیات برخوردار هستند. در سال گذشته برای حقوق ۱۲ میلیون تومان معافیت مالیاتی تصویب شده است. مجموع این حقوقها در دامنه مالیاتی قرار میگیرد. یعنی تمام حقوقی که از کارفرما دریافت میکند منهای آن دوازده میلیون در دامنه اول مشمول معافیت مالیاتی میشود.
🔻 وی درخصوص نحوه آشنایی مردم با وظایف مالیاتی و اطلاعرسانی در این حوزه گفت: خیلی از اطلاعات و قوانین مالیاتی در پایگاه سازمان امور مالیاتی قرار دارد. مرکز سازمان ارتباطات مردمی هم پاسخگوی سوالات مردم است. مرکز آموزش و پژوهش سازمان مالیاتی هم برخی از موارد آموزشی و اطلاعاتی را در اختیار مردم قرار میدهد. البته هنوز جای کار زیادی داریم تا با قوت بیشتری اطلاعرسانی صورت بگیرد.
⭕ موحدی در پایان به مالیات بر خانههای خالی اشاره کرد و افزود: مالیات بر خانههای خالی، یک مالیات تنظیمی و بسیار مهم و اثرگذار بر اقتصاد کشور است. اما به علت ضعف حکمرانی در حوزه مسکن سالهای سال است که با مشکل مواجه هستیم. ما باید اطلاعات را از وزارت مسکن و شهرسازی دریافت کنیم اما این اطلاعات موثق نیست.
📌 برنامه تلویزیونی "زمانه" شنبه تا دوشنبه
📍 ساعت ۲۳ از شبکه دو سیما
🌐آدرس ما در شبکههای اجتماعی:
https://zil.ink/zamaneh_tv
18.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مالیاتمان چه میشود؟!
+ برنامه «زمانه» یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ با موضوع:
🔶 «پرس و جو از زیر و بم مالیات»
🔷 مهدی موحدی بکنظر، سخنگوی سازمان مالیاتی کشور:
🔹 حدود ۴۲ درصد بودجه کشور از محل مالیات تامین میشود.
🔹 پول مالیات فقط کفاف بودجه چهار وزارتخانه را میدهد!
📌 برنامه تلویزیونی "زمانه" شنبه تا دوشنبه
📍 ساعت ۲۳ از شبکه دو سیما
🌐آدرس ما در شبکههای اجتماعی:
https://zil.ink/zamaneh_tv
#زمانه #شبکه_دو #مالیات
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دنبال گرفتن مالیات از دانهدرشتهاییم
+ برنامه «زمانه» یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ با موضوع:
🔶 «پرس و جو از زیر و بم مالیات»
🔷 مهدی موحدی بکنظر، سخنگوی سازمان مالیاتی کشور:
🔹 در سال بعد تا حقوق ۲۴ میلیون تومان معاف از مالیات است.
🔹 ما به دنبال معاف کردن اقشار پایین جامعه از مالیات و گرفتن مالیات از دانهدرشتهاییم.
📌 برنامه تلویزیونی "زمانه" شنبه تا دوشنبه
📍 ساعت ۲۳ از شبکه دو سیما
🌐آدرس ما در شبکههای اجتماعی:
https://zil.ink/zamaneh_tv
#زمانه #شبکه_دو #مالیات
23.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معافیتهای مالیاتی به اندازه مالیات دریافتی است!
+ برنامه «زمانه» یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ با موضوع:
🔶 «پرس و جو از زیر و بم مالیات»
🔷 مهدی موحدی بکنظر، سخنگوی سازمان مالیاتی کشور:
🔹 بر اساس پژوهشهایی که انجام دادیم مجموع معافیتهای مالی مختلفی که داده میشود به اندازه مالیاتی است که اخد میکنیم!
🔹 ما با این رویه مخالفیم.
📌 برنامه تلویزیونی "زمانه" شنبه تا دوشنبه
📍 ساعت ۲۳ از شبکه دو سیما
🌐آدرس ما در شبکههای اجتماعی:
https://zil.ink/zamaneh_tv
#زمانه #شبکه_دو #مالیات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آستان قدس مالیات میدهد؟
+ برنامه «زمانه» یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ با موضوع:
🔶 «پرس و جو از زیر و بم مالیات»
🔷 مهدی موحدی بکنظر، سخنگوی سازمان مالیاتی کشور:
🔹 آستان قدس رضوی اگر شرکتداری و بنگاهداری کند باید مالیات بدهد که میدهد.
🔹 موقوفات و نذورات آستان معاف از مالیاتند.
📌 برنامه تلویزیونی "زمانه" شنبه تا دوشنبه
📍 ساعت ۲۳ از شبکه دو سیما
🌐آدرس ما در شبکههای اجتماعی:
https://zil.ink/zamaneh_tv
#زمانه #شبکه_دو #مالیات
14.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کدام اصناف، بیشتر مالیات ندادهاند؟
+ برنامه «زمانه» یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ با موضوع:
🔶 «پرس و جو از زیر و بم مالیات»
🔷 کدام گروههای جامعه کمترین فرار مالیاتی و کدام گروهها بیشترین فرار مالیاتی را داشتند؟
📌 برنامه تلویزیونی "زمانه" شنبه تا دوشنبه
📍 ساعت ۲۳ از شبکه دو سیما
🌐آدرس ما در شبکههای اجتماعی:
https://zil.ink/zamaneh_tv
#زمانه #شبکه_دو #مالیات