🌐 افول آرام مغز دولت
🇮🇷سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور کشورمان دو روز قبل با صدور حکمی محمدصادق خیاطیان را به ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک ریاستجمهوری برای یک دوره چهارساله منصوب کرد.
🔻 مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری بهلحاظ قانونی مستقیما زیر نظر رئیسجمهور اداره میشود و وظایف مهمی چون انجام مطالعات، پژوهشها، ارائه طرحها و پیشنهادهای جامع مرتبط با استراتژی ملی در زمینههای مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، نظامی و سیاست خارجی با رعایتهای سیاستهای کلی نظام را برعهده دارد.
🔹پیشینه این مرکز به سه دهه قبل و دوران ریاستجمهوری اکبر هاشمیرفسنجانی بازمیگردد.
🔸در دولت نخست سازندگی با ابتکار مرحوم هاشمیرفسنجانی نهادی تحت عنوان «مرکز تحقیقات استراتژیک» ایجاد شد.
🔹بعد از گذشت هشت سال «مرکز تحقیقات استراتژیک» با روی کارآمدن دولت اصلاحات به ریاست سیدمحمد خاتمی، با حفظ ساختار خود و براساس مصوبه شورایعالی اداری از نهاد ریاستجمهوری جدا و به مجمع تشخیص مصلحت نظام منتقل شد. این مرکز اکنون با نام «مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام» شناخته میشود.
🔸 با انتقال «مرکز تحقیقات استراتژیک» به مجمع تشخیص، دوسال پس از آغاز به کار رسمی دولت خاتمی در سال 78 مرکز دیگری با تعریف همان اهداف پیشین «مرکز تحقیقات استراتژیک» تحت عنوان «مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری» تاسیس شد.
🔹 عملکرد این نهاد در دو دهه گذشته با فرازوفرودهای زیادی همراه بوده و در یک جمعبندی کلی میتوان گفت در بیشتر دولتها «مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری» نتوانسته است آنگونه که انتظار میرفت به وظیفه اصلی خود یعنی ارائه راهبرد به دولتها عمل کند.
🔸 بر همین مبنا بهنظر میرسد مهمترین و سختترین کار محمدصادق خیاطیان در چهارسال آینده بازگرداندن مرکز بررسیها به مسیر اصلی خود است؛ مسیری که باید درنهایت منتهی شود به ارائه راهکارهای تحولگرایانه به دولت در مسیر حکمرانی درست و عادلانه.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
📌روحانی و لاریجانی در مسیر اتحاد گفتمانی؟
🔻انتخابات ریاست جمهوری ورای این که چه نتیجهای را پیش روی مردم گذاشت، آبستن اتفاقات جدید سیاسی و جناحی در کشور شد.
🔸جریان اصلاح طلب محزون از تضعیف پایگاه اجتماعی خود، فعلا کنش موثر و چشمگیر سیاسی از خود نشان نمیدهد.
🔸در این میان به نوشته خبرگزاری فارس اما جریان اعتدال، تحرکاتی دارد. اعتدال البته نه به معنای یک حزب بلکه به عنوان جریانی است که در هشت سال گذشته به نحوی همکار دولت بوده و هست. علی لاریجانی و حسن روحانی را شاید بتوان سردمداران این جریان نامید.
🔻 تلاش لاریجانی برای غیریتسازی
🔹لاریجانی در هشت سال گذشته یکی از حامیان اصلی حسن روحانی بود . یکی دو هفته مانده به انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، لاریجانی به طور رسمی خودش به میدان آمد. تیم خوب رسانهای برای خود به خدمت گرفته و معلوم بود که برنامه حسابی برای انتخابات دارد. روز ثبت نام هم با هیبتی خاص در وزارت کشور حاضر شد و ثبت نام کرد ولی نتوانست احراز صلاحیت بگیرد.
🔹ورای این که حضور لاریجانی در میدان انتخابات چه فضایی را میتوانست ایجاد کند، او براساس قانون، دیگر نامزد انتخابات نبود ولی از فرصت ایجاد شده برای فضاسازی تبلیغاتی استفاده کرد.
🔹همان موقع بود که مدام به شورای نگهبان نامه مینوشت که دلیل عدم احراز صلاحیتم را اعلام کنید و با پاسخ شورای نگهبان مواجه میشد. انتخابات برگزار و آیت ا... رئیسی پیروز شد ولی چندین بار لاریجانی بر اعلام دلیل تایید نشدن صلاحیت خود تاکید کرد و هر بار با پاسخ شورای نگهبان مواجه شد که «ما براساس قانون ،حق افشای دلیل عدم احراز صلاحیتها را نداریم».
🔹این که لاریجانی چرا تایید نشد، محل این بحث نیست ولی آن چه بدیهی است تا توانست در عرصه رسانه بر این بوق دمید که «من به ناحق رد شدهام». در آخرین مورد هم در پاسخ به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره اعلام عمومی نشدنِ دلیل عدم احراز صلاحیت اش گفت که «به کسی ظلم نکنید؛ حتی به ایهام».
🔹 لاریجانی اما در ایجاد این فاصله بین نظام و خود، تنها جایگاه سیاسی خود یعنی مسئولیت قرارداد 25ساله ایران و چین را هم کنار گذاشت. جایگاهی که نه وجهه جناحی دارد و نه مختص دولت فعلی بوده بلکه قراردادی است که کلیت نظام با آن درگیر است و لاریجانی نیز به عنوان شخصی که سابقه مذاکرات بینالمللی دارد، گزینه مناسبی برای پیشبرد اهداف این قرارداد بود ولی به یک باره خبر آمد که از این موقعیت هم کنارهگیری کرده است.
🔻 خروج روحانی از پستو
🔸بعد از تحویل پاستور به آیت ا... رئیسی، تقریبا دیگر خبری از روحانی نبود تا این که دو روز پیش اولین تصویر عمومی او دردیدار شرکت کنندگان کنفرانس وحدت منتشر شد.
🔸خیلی ها این حضور را بازگشت دوباره وی به عرصه کنشگری سیاسی قلمداد کرده اند.
🔸یک شباهت بزرگ در کنار همه مواضع نزدیک سیاسی بین لاریجانی و روحانی هست و آن این که هر دوی این ها اکنون مسئولیت قابل توجهی در نظام جمهوری اسلامی ندارند و این بیش از پیش میتواند انگیزه را برای ائتلاف گفتمانی این دو شخصیت سیاسی فراهم کند.
🔸 در همین زمینه علی مطهری که در طیف سیاسی اعتدالیون تعریف می شود، به تازگی گفته است که «اگر روحانی صراحت و شجاعت بیشتری داشته باشد، میتواند در عالم سیاست همان نقشی را ایفا کند که اکبر هاشمیرفسنجانی بازی میکرد».
🔸 فعلا اتحاد سیاسی این دو شخصیت (روحانی و لاریجانی) نمود عینی و بیرونی به خود نگرفته ولی همه قرائن سیاسی حاکی از این است که این دو شخصیت به زودی برای تعیین تکلیف وضعیت سیاسی جریان خود به طوررسمی دور یک میز جمع می شوند و اکنون در پی آن هستند که با تقویت یک دوقطبی ، برای خود ماهیتی جدید تعریف کنند، از این رو مترصد آن هستند که دولت سیزدهم ماههای ابتدایی خود را سپری کند تا بتوانند با غیریتسازی با وضع موجود، خود را یک آلترناتیو معرفی و پایگاه اجتماعی خود و حتی اصلاح طلبان را به سمت خود جلب کنند. اتفاقاتی که در آینده بیشتر میتوان درباره آن صحبت کرد.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
🔰 راهبردهای مقابله با عملیات روانی دشمن در زمینه اخلال در جایگاه های سوخت
۱) اطلاع رسانی به موقع اخبار و تصمیمات مسئولین کشور« با استفاده از منابع رسمی، جهت جلوگیری از مراجعه مردم برای دریافت خبر به کانالهای معاند.»
۲) اطمینان دادن به مردم درخصوص کافی بودن ذخایر بنزین و از برقراری مجدد سامانه سهمیه به محض رفع مشکلات پیش آمده در وزارت نفت با نمایش روال عادی سوخت رسانی در سطح کشور.
۳) هشداردهی و شفافسازی در مقابله با شایعات و اطمینان بخشی به مردم درخصوص عدم افزایش قیمت بنزین.
۴) تلاش در راستای حفظ آرامش و مقابله با جریانات معاند یا ناآگاه همراستا با بروز ناامنی و اغتشاش.
۵) اهتمام در انتشار اخبار امیدبخش در راستای ایجاد آرامش و امنیت در سطح جامعه و خودداری از انتشار اخبار مأیوس کننده.
۶) افزایش تاب آوری اجتماعی با رویکرد طنز و نشر انتقادات کنترل شده.
۷) انتشار به موقع و انبوه اخبار همسو با مطالبات مردم به صورت جدی یا طنز برای اعتماد سازی نسبت به رسانههای خودی.
۸) پاسخدهی به اخبار و شایعات منتشر شده جهت تنویر افکار عمومی با ارایه مستندات تصویری.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
🔻 خزانه، نه سال 92 و نه اکنون هرگز خالی نبود
🔹خزانه کشور برخلاف آنچه آقای روحانی ادعا کرده، نه در ابتدای دولت وی و نه در انتهای دولتش خالی نبوده است.
🔹دیروز خبرگزاری تسنیم تصویر سندی را منتشر کرد که حسن روحانی مردادماه امسال در روزهای پایانی دولت دوازدهم، خطاب به نوبخت رئیسسازمان برنامه و بودجه نوشته «همه موجودی خزانه تخلیه شده است».
🔸محمود واعظی رئیسدفتر رئیسجمهور در تاریخ 9 مرداد 1400 طی نامهای به نوبخت رئیسسازمان برنامه و بودجه مینویسد: نامه شماره 194653 مورخ 1400/4/28 جنابعالی با موضوع درخواست «پرداخت مبلغ مورد اشاره نزد خزانه بهمنظور تکمیل و بهرهبرداری از پروژه آبرسانی به آبیک» که تصویر آن بهپیوست ارسال میشود، به استحضار ریاست محترم جمهوری رسید، پینوشت فرمودند: «همه موجودی خزانه بر اساس درخواستهای جنابعالی تخلیه شده است، موجودی وجود ندارد».
🔹در واکنش به انتشار این سند، آقای نوبخت به اقتصادنیوز گفت: خزانه در پایان دولت دوازدهم خالی نبوده، خزانه ورودی مستمر دارد و هر روز در آن مبالغی تجمیع میشود.
🔸این بدان معناست که خزانه هیچوقت خالی نمیشود. حتی اگر چنین ادعای محالی صحت داشت؛ پس چطور طی سه ماه گذشته حقوقها از سوی دولت جدید پرداخت شده است؟؟
🔹به این ترتیب هم ادعای خالی بودن خزانه تکذیب میشود و هم اینکه عیان میشود دولت دوازدهم تا آخرین روزهای عمر خود متعهد به انجام طرحهای عمرانی بوده است.
🔸این واکنش نوبخت مبنی بر اینکه «خزانه هیچ وقت خالی نمیشود» در حالی است که به گزارش مشرق، وی در ابتدای دولت یازدهم (سال 92) هنگامی که روحانی مدعی شد دولت، را با خزانه خالی از احمدینژاد تحویل گرفته، نوبخت هم در مصاحبه با خبرنگاران این ادعا را تایید کرده و گفته بود دولت به علت آنکه خزانه خالی از احمدینژاد تحویل گرفته، مجبور به گران کردن حاملهای انرژی هم خواهد بود(!)
🔹آقای نوبخت که متاسفانه خودش یک پای ثابت برخی سیاهنماییها بوده، سوم شهریور 99 هم در ادبیاتی رعبافکنانه که با استقبال رسانههای بیگانه مواجه شد، ادعا کرد: «در اثر تحریمها حتی نمیتوانیم یک قطره نفت بفروشیم»! و این در حالی بود که گزارشها، از فروش یک تا یک و نیم میلیون بشکهای نفت در همان ماهها حکایت میکرد.
🔸یادآور میشود اظهارات غیرواقعی روحانی در مهرماه 92 و در آستانه مذاکرات هستهای، به مفهوم خالی کردن زیر پای تیم مذاکرهکننده بود و حال آنکه اصل ادعا خلاف واقع بود و در همان سال فروش حدود یک میلیون بشکهای نفت در جریان بود.
🔹امروز هم خزانه خالی به مفهوم صفر شدن موجودی آن، واقعیت ندارد اما با این تفاوت که مضیقههای تحریمی و درآمدی ایجاد شده در روند پسابرجام (کلاهبرداری آمریکا برای دو برابر شدن تحریمها و شناسایی و انسداد مسیرهای تجاری ایران در اثر همکاری با FATF و...) به مراتب بسی بیشتر از پیشابرجام است.
🔸همچنین عدم اصلاح ساختار بودجه و بودجهریزی غلط سازمان برنامه و بودجه ظرف چند سال اخیر، عملا به چند برابر شدن هزینههای جاری (غیرتولیدی)، افزایش کسری بودجه، تقاضای برداشت چند باره از صندوق توسعه ملی، استقراض چند باره دولت از بانک مرکزی و... انجامیده است.
🔹در واقع به نظر میرسد ادعای خزانه خالی است، یا درز تحلیل مسموم سازمان برنامه و بودجه دولت سابق مبنی بر اینکه دلار در صورت عدم لغو تحریمها تا سال 1406 به 285 هزار تومان میرسد، و... نوعی عملیات روانی برای ناچارنمایی کشور در پای میز مذاکرات محسوب میشود؛ و حال آنکه به عنوان مثال، دولت در دوره دو ماهه جدید تلاش کرده روند استقراض چند ده هزار میلیارد تومانی در هر ماه از بانک مرکزی را متوقف یا محدود کند.
🔸گفته میشود روند کاهش فروش نفت هم که دو سال قبل، تا زیر پنجاه هزار بشکه در روز رسید، در هشت، نه ماه اخیر روند صعودی چشمگیر داشته است.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
🍃🌹
🌱خبر
قطعی چند ساعته جایگاه های سوخت در روز گذشته
🌱تحلیل
🔹با روی کارآمدن دولت انقلابی و افزایش سیطره نفوذ ایران در منطقه و دنیا، قطعا دشمنان بیکار ننشسته و در راستای بحران آفرینی دست به اقداماتی در خارج از مرزها، همانند موضوعات آذربایجان و ترکیه و در داخل با هدف آشوب آفرینی خواهند زد.
🔹ضمن اینکه صادرات بنزین از ایران به لبنان، وافزایش محبوبیت ایران در آن کشور بر خلاف تلاشهای قبلی صورت گرفته، توسط برخی عوامل وابسته آن دولت، قطعا بدون واکنش نبوده و این صادرات با به سخره گرفتن تحریمها و ادعاهای تمام قدرتهای دنیا صورت پذیرفته و غرب و رژیم صهیونیستی برای کاستن اثر این اتفاق بزرگ تلاشهایی انجام خواهد داد.
🔹 با توجه به نزدیک شدن به سالروز اعتراضات آبانماه بنزینی، دشمنان تلاش کردند تا با تحریک روانی مردم و ترویج شایعات مبنی بر گرانی بنزین و با استفاده از ترفندهای سابق، تجمعاتی را در کنار تجمعات اعتراضی واکسن ایجاد و جو روانی کشور را بهم بزنند.
🔹طبق نتایج نظرسنجی گالوپ ۷۲ درصد از عملکرد رئیس جمهور (دکتر رئیسی) رضایت دارند و آرامش نسبی برقرار شده در جامعه و کوتاه شدن دست غالب عوامل غربگرا، بر دامن زدن به حواشی، باعث شده تا دشمنان بدنبال راههای نفوذ غیر مستقیم و البته با کمک معدود عوامل داخلی باقیمانده، با پشتیبانی رسانه های همراه خود باشند تا این آرامش را بهم زده و دولت را از خدمت رسانی باز داشته و مشغول به حواشی داخلی کند.
🔹موج بحران کمبود سوخت در کشورهایی چون آلمان و فرانسه و ترکیه.... و در همان حال برنامه ریزی صادرات ایران به دیگر کشورها در اوج تحریمهای ظالمانه، باعث سرشکستی اروپا و دیگر کشورها شده و مطرح شدن ایران بعنوان قدرت برتر در حوزه مدیریت سوخت، در جایگاه کشوری مستقل و اسلامی، توجه ها را برای عملیاتهای خرابکارانه در حوزه سوخت برانگیخت.
✨دستاوردهای این اتفاق
🇮🇷به حمدالله با درایت هماهنگِ مجموعه های خدوم و با خبر رسانی وسیع صدا و سیمای داخلی، در خنثی سازی شایعات و تشریح شرایط و اطمینان خاطر مجموعه های درگیر به حفظ خونسردی و اطمینان از صیانت حق سوخت دولتی و اعلام عدم گران کردن بنزین توسط وزیر مربوطه، از طرفی مدیریت سریع جایگاه ها و برگرداندن به شرایط طبیعی خود دستاورد مهمی بود که به خیلی شایعات گفته شده و احتمالی پایان داد و از موج سواری دشمن بر این مسایل جلوگیری نمود.
🔅از طرفی ایجاد تسهیلاتی چون رایگان نمودن مترو و حمل نقل عمومی در شرایط اخیر،خود حرکت درخوری برای همدردی و درک شرایط بود.
💯راهکار پیش رو
💢با توجه به اینکه مدل جنگها به سمت سایبر و نرم افزارهای رسانه ای رفته، شرایط ایجاب میکند اقداماتی اساسی در راستای امنیت این بخش و البته تبعات احتمالی ناشی از آن صورت بگیرد از جمله
✅تسریع در ایجاد و گسترش شبکه ملی اطلاعات و خارج کردن سیستم مکانهای مهم از دسترس حملات سایبری
✅ارتقا مکرر سامانه ها و تقویت مداوم تدابیر امنیتی با توجه به پیشرفت
✅اطلاع رسانی سریع و گسترده داخلی در مورد حوادث و اتفاقات برای جلوگیری از دامن زدن رسانه های معاند و بهره برداری سوء
✅هماهنگی کلیه دستگاهها برای رفع مشکلات احتمالی در اسرع وقت و خدمت رسانی سریع به مردم
✅شناسایی عوامل احتمالی نفوذ و پالایش دقیق مسیولین و زیر مجموعه ها و برخورد قاطع قضایی با متخلفین
♨️نتیجه گیری
دشمنان ما هیچ گاه بیکار ننشسته و همیشه درصدد ضربه زدن به کشور عزیزمان بوده و هستند لذا پیشگیری از تمام توطئه ها امری ناممکن است، هر چند میتـوان با تدابیر متفاوت به تقلیل آن کمک شایانی نمود؛
اما؛
وقتی مردم، مسیولین را در رفع مشکل در کنار خود دیده و در چنین شرایطی اطلاع رسانی به موقع صورت پذیرد و خدمات جایگزینی نیز در کم کردن مشکلات پیش بینی شود، قطعا فضای روانی جامعه نیز ملتهب نشده و با آرامش مشکلات حل خواهد شد.
البته لازم به ذکر است، هر تصمیم جدی برای جامعه با اطلاع رسانی اقناعی و منطقی قبلی باید صورت پذیرد که مردم نیز خود به اجرای طرح کمک نمایند.
🍃🌹
#سادات_عسگری
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
🔴 لاف در غربت پشتپرده تهدیدهای آمریکا و اسرائیل
🔻در هفتههای اخیر مقامات و رسانههای رژیم اسرائیل با لافزنی درباره حمله به ایران، ادعاهای مضحکی را بیان کردهاند.
🔹در همین رابطه در روزهای گذشته یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی بدون ذکر نام در مصاحبه با رسانه سعودی اینترنشنال مدعی شده است که «بهخاطر وجود برجام، حمله به ایران اولویت اول نیروی هوایی اسرائیل نبود. اما اکنون این موضوع به اولویت اول نیروی هوایی اسرائیل مبدل شده است».
🔸وی در ادامه مدعی شد: «برنامه اصلی نیروی هوایی اسرائیل برای سال ۲۰۲۲ آمادگی برای حمله احتمالی به ایران است».
🔹تایمز اسرائیل نوشت: «پس از امضای برجام در شش سال پیش، اسرائیل موضوع حمله نظامی به تاسیسات هستهای ایران را به تعویق انداخت و به ارتش اسرائیل اجازه داد تا منابع خود را در مناطق دیگر سرمایهگذاری کند. 🔸اما پس از خروج آمریکا از این توافق و نقض این توافق از سوی ایران، این موضوع اهمیت تازهای یافته است.»
🔹همچنین در روزهای گذشته آویگدور لیبرمن، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی با لافزنی مدعی شد که درباره موضوع درگیری مستقیم بین اسرائیل و ایران پرسش «آیا» مطرح نیست، بلکه پرسش «چه زمان» مطرح است و زمان آن هم دور نیست. لیبرمن در مصاحبهای تصویری که در وبسایت صهیونیستی والا نیوز منتشر شد، ادعا کرد کهتردیدی نیست که تقابل مستقیم با ایران در آیندهای نه چندان دور اتفاق خواهد افتاد.
🔹سایت ضدایرانی ایندیپندنت فارسی نیز چندی پیش در مطلبی مدعی شده بود: راهبرد «مرگ با هزار ضربه چاقو» که ظاهرا طرح پیشنهادی نفتالی بنت، نخستوزیر اسرائیل، علیه ایران است نشان میدهد که اسرائیل طرحی برای ضربهزنیهای متعدد در زمینههای گوناگون از جمله در تواناییهای اتمی به ایران دارد که در نهایت جمهوری اسلامی را از پا بیندازد.
💡 نکته و نظر:
🔸تجربه ثابت کرده است که مقامات رژیم صهیونیستی به «گندهگویی در عین استیصال» و به عبارتی به «لاف در غربت» اعتیاد دارند. مقامات این رژیم با این قبیل ادعاهای مضحک و خندهدار درباره مواجهه با ایران، در پی آن هستند تا شغال درمانده را شیر غران نمایش دهند.
🔹در سالهای گذشته مقامات رژیم صهیونیستی با لافزنی حتی تاریخ دقیق حمله به ایران را نیز اعلام کرده بودند اما این گندهگویی صرفا در حد اعلام تاریخ باقی ماند و هیچگاه به اجرا در نیامد.
ارتش پوشالی رژیم اسرائیل در حال حاضر حتی در مقابله با «بادبادکهای آتشزای» جوانان فلسطینی نیز عاجز و ناتوان است.
🔸بر اساس ارزیابی متخصصان صهیونیست ۲۸ درصد از برق اراضی اشغالی که به حدود ۱۸ هزار مگاوات میرسد تنها در دو کارخانه تولید میشود که اگر هر یک از موشکهای دقیق حزبالله به این کارخانهها برخورد کند و یا تأسیسات آبی و گازی اسرائیل را مورد هدف قرار دهد به معنای یک فاجعه وحشتناک اقتصادی و خدماتی برای اسرائیل خواهد بود؛ بهویژه اگر تأسیسات پتروشیمی و مواضع حیاتی در مناطقی مانند «بندر حیفا» و «اسدود» و «عسقلان» و «فرودگاه بنگوریون» نیز مورد هدف قرار بگیرند.
🗞 تحلیل:
🔹شواهد و قرائن حاکی از آن است که لافزنی مقامهای رژیم صهیونیستی با هدف ایجاد اختلال محاسباتی در نهادهای تصمیمگیر و تصمیمساز ایران طراحی شده است.
🔸مقامهای آمریکایی نیز اظهارات مشابهی را درباره «گزینههای روی میز» بیان کردهاند. همچنین وزیر خارجه انگلیس در روزهای گذشته در همنوایی با مقامهای آمریکایی، مدعی شد اگر ایران بطور معنادار در مذاکرات برجامی وین شرکت نکند، همه گزینهها روی میز خواهد بود.
🔹درحالیکه دولت بایدن نمیخواهد به گزینههای دیگری غیراز مذاکره بیندیشد و هم در عین حال تلاش دارد هیچ امتیازی به ایران ندهد و تلاش کند تهران هیچ توقعی برای برداشته شدن تحریمها یا هر نوع امتیازدهی ایالات متحده به ایران نداشته باشد.
🔹طرف غربی محتاج و نیازمند به مذاکره با ایران است و هیچ گزینهای غیراز این روی میز ندارد، اما در پی آن است تا با لاف زنی، بر این نیاز و استیصال سرپوش گذاشته و با اختلال محاسباتی، ایران را به امتیازدهی یکطرفه ترغیب کند.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
16.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 📺🎞 همه گزینه ها روی میز است
این جمله را بار ها شنیده اید"همه گزینه ها روی میز است" اشتباه گفتم این یک جمله نیست،حتی یک صفحه ،یک مقاله و یک کتاب نیست... بلکه این جمله؛ همه ابرقدرتی آمریکاست...
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
⚠️ حملات سایبری به زیر ساخت های سایبری کشور، از نفوذ تا نیتروزئوس
⭕شاید به جرات بتوان گفت دوران دولت حسن روحانی خسارت بار ترین دوران برای کشور در حوزه های مختلف بوده است، از نفوذ تا حملات سایبری و سرقت اطلاعات حساس کشور.
⭕اما نکته ای که کشور را در برابر این حملات آسیب پذیر کرده عقب افتادگی شدید در حوزه بومی سازی زیر ساخت های شبکه ای و تجهیزات حساس و ول بودن فضای سایبر و علی الخصوص رسانه ها ارتباطی و اجتماعی روایت ساز در داخل کشور است.
⭕در حالیکه بیش از ۳۰ کشور دنیا علی الخصوص آمریکا و اتحادیه اروپا سالهاست بر مدار حاکمیت سایبری خود بومی سازی و راه اندازی و تقویت شبکه های زیرساختی مجزا از اینترنت را برای خود برگزیده اند اما متاسفانه ایران به دلیل وجود جریان نفوذ همچنان از تجهیزات و شبکه اینترنت نا امن خارجی در حوزه زیرساخت خود استفاده میکند.
⭕حمله سایبری روز گذشته به سامانه هوشمند سوخت هم یک حمله ترکیبی بود، از نفوذ تا ادامه پروژه نیتروزئوس که سال ۸۸ با استاکس نت مطرح شد و تا امروز هم ادامه دارد.
⭕از عوامل اصلی دیگر که ما را آسیب پذیر کرده به حاشیه راندن سازمان پدافند غیر عامل در دوران حسن روحانی و جایگزینی یک مرکز غیر قانونی در حوزه امنیت سایبری کشور به نام افتا و یک مرکز نیمه تعطیل به عنوان ماهر بوده است که شدیدترین حملات سایبری را در این دوران تجربه کرده ایم.
⭕خوب است دولت اقای رئیسی هر چه سریعتر افراد وابسته به جریان روحانی را از گلوگاه های امنیتی کشور بخصوص در حوزه سایبر تغییر دهد، همچنین مرکز ماهر منحل شده و با یک لایحه به مجلس سازمان پدافند غیر عامل را به عنوان سازمان اصلی و متولی در حوزه های زیرساخت سایبری کشور با اختیارات لازم معرفی کند.
⭕حمله به زیرساخت های حیاتی کشور ها باید پاسخ درخور به کشور حمله کننده هم داشته باشد مانند آمریکا که در سال ۲۰۰۹ مصوب کردند اگر حمله سایبری گسترده به زیرساخت های این کشور شود آنها با حمله اتمی پاسخ می دهند و این یعنی ایران اسلامی هم باید اینگونه بازدارندگی را برای خود تعریف کند.
#سیدعلیرضاآل_داود
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
⭕️افکارسنجی ماجرای «هکشدن سامانه سوخترسانی کشور» در شبکههای اجتماعی
🔹طبق دادهکاوی دیتاک اظهار نظرهای مردمی در بسترهای اینستاگرام و توئیتر را میتوان در قالب ۴ گونه «کار خودشونه»، «قدرت پوشالی»، «انتقام آبان ۹۸» و «خوشبینی به تغییر ملموس» دستهبندی نمود.
🔹اغلب کاربران، این اختلال را اقدام عامدانه نظام با هدف افزایش قیمت بنزین عنوان کردهاند که عموماً در بستر اینستاگرام تولید محتوا نمودهاند.
🔹طیف دیگری از کاربران به انتقاد از سیستم امنیتی کشور پرداخته و این رویداد را مانند هکشدن سیستم زندان اوین، نشانه ضعف قدرت سایبری کشور قلمداد نمودهاند.
🔹طیف سوم کاربران، به حوادث آبان ۹۸ استناد کرده و اختلال مذکور را به منزله انتقامگیری کشتههای آن زمان و تداوم اعتراضهای آبان تعریف کردهاند.
🔹آخرین طیف از کاربران حامیان نظام هستند که با هشتگهایی نظیر قدرت_ملی در سه محور مقایسه مدیریت سریع بحران سوخت در ایران و انگلیس، مقایسه مدیریت بحران در دوران روحانی (آبان ۹۸) و رئیسی و حمله به اقدام احتمالی اسرائیل در هک سامانه سوخت کشور، به تحسین و حمایت از نظام پرداختهاند.
🔺افزایش محتوا برای ایجاد خشم،تنفر و تمسخر در مورد اختلال در جایگاه های عرضه سوخت نشان می دهد که جریان اغتشاش گر در حمله به زیر ساخت های وزارت نفت به دنبال ایجاد جنگ شناختی و به میدان آوردن مردم هم بوده است.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
قــــــرار عاشــــقانه❣
🍃🌹امام حسن عسکری(ع)
سوگند به خدا ـ فرزندم ـ دارای غیبتی خواهد بود که هیچ کس در آن دوران از هلاکت و نابودی رهایی نمی یابد، مگر کسی که خداوند او را بر اعتقاد به امامت وی استوار ساخته و بر دعا برای تعجیل ظهور آن حضرت توفیقش ببخشد🌹🍃
(کمال الدّین، ج 2، ص 368)
🍃🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸🍃
✨قرار ما جمعه ها ختم صلوات جهت تعجیل در فرج امام عصر عجل الله ✨
🍃🌹............................
🍃🌹لطفا روی لینک زیر زده 👇و با ذکر تعداد صلوات کلمه #ثبت را بزنید.
https://EitaaBot.ir/counter/d7czt
با ارسال این پست به کانالها و گروهها موثر در فرج باشید.🙏🌹
🌱کپی آزاد ☺️
✅ ماجرای پر افت و خیز انتصاب شهرداری تهران
🔸علیرضا زاکانی شهردار تهران اول آبان ماه داماد خود را به عنوان «مشاور و دستیار ویژه شهردار در حوزه هوشمندسازی، فناوریهای نوین و نوآوری شهری» منصوب کرد. از ابتدای این انتصاب دغدغهها و نقدها و حتی برخی تخریبها شروع شد.
🔹اوج کار را گزارش بخش خبری ۲۰ و ۳۰ صداوسیما انجام داد.صداوسیما در این گزارش زاکانی را به دلیل انتصابی غیر قانونی، خلاف بخشنامه و خلاف ادعای خود در مناظرات مورد سوال قرار میدهد.زاکانی اما معتقد است هیچ کدام از این موارد صحت ندارد.
🔻شبهه غیر قانونی بودن انتصاب
🔹استناد گزارش صداوسیما به قانون منع به کارگیری بستگان بود که همان زمان تصویب در شورای شهر هم به دلیل مغایرت با قانون اساسی بارها بین شورا و فرمانداری موجب اختلاف شده بود. فرمانداری معتقد بود این بند مصوبه شورای شهر تهران خلاف قانون اساسی است که میگوید: "هر کس حق دارد شغلی را که بدان مایل است و مخالف اسلام و مصالح عمومی و حقوق دیگران نیست برگزیند." در هر حال این مصوبه با ورود هیات حل اختلاف به تایید رسید.
🔹اما زاکانی میگوید فرد منصوب شده هیچ رابطه استخدامی با شهرداری ندارد و نه حقوق بگیر شهرداری است و نه نیروی بیمهای، لذا از شمول این مصوبه شورای شهر خارج است.
🔻آیا انتصاب خلاف بخشنامه خود زاکانی بود؟
🔸مسئله دیگری که صداوسیما روی آن دست گذاشت همین بخشنامهای بود که چندوقت قبل خود زاکانی آن را ابلاغ کرد.
🔸آنچه از دید صداوسیما پنهان ماند این بود که در متن این بخشنامه آمده است " جذب و بکارگیری نیروی انسانی جدید تحت هر عنوان و با هر نوع وضعیت استخدامی اعم از ( تمام وقت، نیمه وقت و پاره وقت، پیمانکاری، شرکتی، مشاورهای، حق الزحمه ای، ساعتی و پروژه ای و ... حتی انجام خدمت به طور رایگان یا افتخاری ) ممنوع بوده و بر حسب ضرورت هر نوع درخواست می بایست با هماهنگی و اخذ مجوز از سوی حوزه معاونت برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا اقدام شود."
🔸عملا صداوسیما با نادیده گرفتن بخش دوم این بخشنامه زاکانی را به تصمیم خلاف بخشنامه خود محکوم کرد.
🔻جریان انقلابی منتقدترین گروه بود
🔹فعالان فضای مجازی جریان انقلابی اما خود منتقدترین افراد بودند. مرور توییتها و پستهای شبکههای اجتماعی نشان میدهد این جریان به هیچ وجه راضی نیست مسوولان انقلابی حتی به خطوط قرمز تعارض منافع نزدیک شوند.
🔹پیشتر انتصابات انجام شده توسط برخی سیاستمداران فضای جامعه را نسبت به چنین انتصابات خانوادگی حساس کرده است.
🔹در نهایت زاکانی با انتشار متنی اعلام کرد حکم انتصاب را لغو کرده است.
🔹در ابتدای این متن زاکانی میگوید: " هوشمندسازی کامل مدیریت شهری آنچنان اهمیت داشت که این حوزه را از ابتدا شخصا به عهده گرفتم. یکپارچهسازی و دسترسی به دادهها و اطلاعات حساس محرمانه نیازمند ایجاد تمرکز مسئولیت در فردی متخصص و کاملا مورد اعتماد و دارای فهم مشترک در کنار اینجانب بود. آنچنان که این مسئله حتی از برخی مناصب حساس و نظارتی سپرده شده به نزدیکترین بستگان مسئولان طراز اول که در ادوار گذشته توصیه و تایید شده بود هم برایم مهمتر و حیاتیتر بود."
🔻زاکانی به کدام توصیه اشاره میکند؟
🔹آنچه زاکانی از توصیه و تایید میگوید اشاره به سخنان رهبرمعظم انقلاب در تاریخ 5 شهریور 1380 دارد. رهبرانقلاب در دیدار با رئیسجمهور و اعضای هیات دولت میفرمایند: " دستگاه بازرسی شما باید همیشه مراقب باشد. دستگاه بازرسی را از نزدیکترینها انتخاب کنید. من، هم زمان ریاست جمهوری آقای هاشمی این نکته را به ایشان گفتم، هم به آقای خاتمی عرض کردم. به ایشان گفتم آقای علی خاتمی - برادرتان - را برای بازرسی بگذارید، که ایشان هم گذاشتند و چقدر هم خوب بود. باید نزدیکترین آدمها - خاطر جمع و صمیمی - را برای کار بازرسی گذاشت تا انسان ببیند چه میگذرد؛ یعنی غیر از گزارشی که از طریق معمول میآید، اطّلاع دیگری هم وجود داشته باشد."
🔻مراقب افکار عمومی و حساسیت جریان انقلاب باشیم
گاهی فردی منصوب میشود و در یک مجموعه حاکمیتی امکان ایجاد فساد را دارد که حتما چنین انتصابی مغموم است ولی گاهی به مصداق آنچه رهبرانقلاب فرمودند منصوب میشود برای چشم و گوش بودن مدیر اجرایی تا آن مدیر بتواند دقیقتر عمل کند.
اما هرچه که باشد مسئله افکار عمومی مهم است. انتظار جریان انقلابی از مدیرانی که پیشانیشان به نام انقلاب گره خورده است بسیار حساس است. این جریان تیغ نقد را بر نیروهای خود بیش از دیگران تیز کرده است.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
⚠️صداوسیما در حق علیاکبری و نماز جمعه جفا کرد؟
🔹دومین گزارش داغ صداوسیما بعد از انتصاب دکتر جبلی، مربوط به حجت الاسلام علی اکبری، رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه بود.
🔹در گزارشی که در بخش خبری 20:30 درباره شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و ریاست آن پخش شد، اینگونه القا می شود که علت جابجایی امام جمعه لواسان در هفته های گذشته که با انتقاد برخی گروه های مدعی عدالتخواهی همراه شد مربوط به ورود حجت الاسلام لواسانی به بیان مصادیق فساد در محدوده لواسان است که نباید این کار انجام می شد و برای تاکید بر این موضوع قطعه ای از اظهارات حجت الاسلام علی اکبری که موید این موضوع است پخش می شود.
🔸اما واقعیت ماجرا این نیست. در ادامه صحبت های رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه که این روزها نوک پیکان انتقادات برخی گروه های مدعی عدالتخواهی او را نشان گرفته است، علی اکبری نکته ای را بیان می کند که متاسفانه در گزارش صداوسیما اشاره ای به آن نشده است؛ در صورتی که همین یکی دو دقیقه اضافه شاید از اساس تولید همچنین گزارشی را منتفی می کرد.
🔸علی اکبری در ادامه فیلم مورد اشاره رسانه ملی می گوید: «اگر امام جمعه روی مسائل و مفاسدی که در منطقه او اتفاق می افتد چشم ببندد و بی تفاوت باشد، او عزل نمی خواهد بلکه منعزل است. او به آن منطقه رفته است که روی همین مسائل تمرکز کند.»
🔸نیاز به تحول در نهاد نماز جمعه به معنای تغییر در محتوای خطبه های دوم و یا موارد دیگری که مجال طرح آن در این گزارش نیست، کاملا محسوس است اما جنس حواشی بعد از جابجایی حجت الاسلام لواسانی، نامه های ردوبدل شده و همچنین گزارش اخیر 20:30 به عنوان پرمخاطب ترین بخش خبری تلویزیون را می توان نوعی جفای ناخواسته در حق شورای سیاست گذاری ائمه جمعه و نهاد پربرکت نماز جمعه دانست.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا