بیتعارف، یکی از بزرگترین خطرات و چالشهای پیش روی دولت رییسی، جوانهای ریشوی عشق قدرت و میز هستن.
اینا میتونن بلایی به سر این دولت بیارن که روزی هزار بار آرزوی پیر و پاتالهای اصولگرا و اصلاحطلب رو کنیم
ما همش میگیم: مردم چی میگن دربارمون!
هیچ وقت نگفتیم: #خــــــــدا چی میگه دربارمون!🍃
🌱 @zamanetafakor
#عین_صاد
امروز، اگر چه مىتوانى در قسمتهاى مختلفى خدمت كنى؛ مثلاً طبيب بشوى و يا مهندسى كنى و يا هزار شغل مفيد ديگر را به گردن بگيرى؛ ولى حساب كن جامعهاى كه صالح نيست،برفرض سالم بشود، چه حاصل خواهد داشت؟ پس صلاح جامعه را بر سلامت آن مقدّم بدار و در كنار هر شغل به اين نقش بپرداز. صالحِ مصلح، دو خصوصيّت و دو مسؤوليت هر مؤمن آگاه است. حتّى اگر بقّال هستى، پيش از آنكه پاكت را پر كنى،بايد به مغز و قلب او هم رزقى داده باشى و درس انسانيت و ايثار و صفا را به او آموخته باشى و سعى كن آموزگار كلاسهايى باشى، كه آموزگار كمتر دارد و مشكلات بيشتر؛ چون كارهاى مانده، اهميّت زيادى دارند و كارهاى بزرگ، در گرو آنها هستند.
اين نقش توست: صالح و مصلح بودن و در صراط عبوديّت بودن.
کتاب نامه های بلوغ، صفحه 41
🌱
@zamanetafakor
💠 خانم ها بدانند
🌾 هنگام ناراحتی و دعوا این سه کار ممنوع
1⃣ قهر
2⃣ لجبازی
3⃣ بزرگنمایی
📎@zamanetafakor
هدایت شده از مسجد جامع تویسرکان
مراسم عزاداری ماه محرم
هر شب بعد از نماز مغرب و عشاء
در مسجد جامع تویسرکان
4_6050833047106881174.mp3
986.4K
💠 اصول حاکم بر حرکت ابا عبدالله الحسین علیه السلام
🔈استاد علی صفائی حائری
@zamanetafakor
جماعتی که هشت سال بر روی هر بیکفایتی و ناکارآمدی جانانه ماله می کشیدن حالا طغیان کرده و بیمهابا هر چیزی را مستمسکی برای تخریب دولت جدید قرار میدهند
Final-Master_Kowsari.mp3
7.6M
بوی بهشت میوزد از کربلایِ تو....
مرحوم کوثری (ره)
@zamanetafakor
ولی مراقب چشامون باشیم
حیفه اشک نداشته باشن تو این محرمیه ..
حیفه اشک بریزن و آبروریزی کنن .. :))))))
✅امام صادق (علیهالسلام) :
✍چهار چیز، بیهوده ازدست می رود:
1⃣ بذل محبت به بی وفا
2⃣ نیکی نزدشخص ناسپاس
3⃣ تعلیم به کسی که گوش شنوا ندارد
4⃣ سپردن راز برکسی که راز نگه نمیدارد
📚 الخصال؛ باب چهارم؛ ح 144
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@zamanetafakor
استفراغ در افغانستان!
بازگشت مهابت طالبان در افغانستان فرجام محتوم «کلیه پیوندی» ناهمگون با کالبد بیمار رو به احتضاری را میماند که لاجرم باید پس میزد، که زد!
نکته مهم در فتوحات اخیر طالبان نجنگیدن نیروهای نظامی و حکومتی است که باعث پیشروی سریع طالبان شده.
وقتی دُز دمکراسی غربی را بدون توجه به ساختار و هویت و فرهنگ بومی و دینسالار افغانستان بالا بگیرید لاجرم و عاجلاً «اُوِردوز» میکند.
دولت غربگرای حاکم بر کابل آنقدر آش لیبرالیسم غربی را در افغانستان شور کرد و در حوزههای فرهنگی و هنری و آنقدر تند رفت که آمریکائیتر از اباحهسالاری آمریکائیان شد و یادشان رفت در کشوری هستند که بدنه ماکزیممی آن مسلمانند آنهم مسلمانانی با کلاسیکترین تعریف ممکن. بدین منوال پس زدن این کلیه پیوندی امری لامحاله و قابل انتظار بود.
وقتی دولتی جوگیر بشه و بدون توجه به متابولیسم فرهنگی یک ملت برای آن مملکت نسخهها و اداها و اطوارهای وارداتی و ناسازگار بپیچه، بیمار دیر یا زود و بصورت طبیعی آن مُسهل را بصورت حُکام استفراغ کرده و از صرافت دمکراسی گذشته و مار غاشیه را بر عقرب جراره مُرجح میدارد!
اشرف غنی هر چند طی مدت زمامداریاش بدون توجه به فرهنگ بومی و از منتهیالیه خودباختگی هویتی کوشید با تشبث به رفتار غلامان خانهزاد برای آمریکا و از طریق اطوارنمائی خاکسارانه بمنظور القای توهم «این همانی» بین افغانی و آمریکائی برای خود و ملتاش «هویت جعل» کند لاکن «بایدن» نشان داد «شوُگر ددی» خوبی برای «غنی» نبود!
خطای محاسباتی اشرف غنی آنجا بود که اتکای دولتاش را قبل از ملت افغانستان و هویت و فرهنگ افغانستان مستظهر به دلبری از واشنگتن در قامت یک «شوُگر ددی» کرد!
قدرمسلم در مناسباتی از این دست «محبوب» نزد «شوُگر ددی» برخوردار از تاریخ انقضاء است و بعد از افتادن از چشم «شوگر ددی» و بیپشتوانه شدن، آنک نوبت برخوردن به دیوار سخت واقعیت و تراخم «طالبان» است!
@zamanetafakor