🌴بسم الله الرحمن الرحیم 🌴
آیات ۸۷ و ۸۸ سوره یوسف، در جزء سیزدهم،
شامل چند نکته جالب است. از جمله آنها این است که برادران یوسف او را دیدند و نشناختند تا اینکه خداوند اجازه داد خودش را معرفی کند.
از امام صادق علیه السلام نقل شده است که:
در حضرت قائم(عج) سنتی از یوسف است. مردم حضرت را (میبینند اما) نمی شناسند تا اینکه خداوند اذن دهد که خود را معرفی کند.
🌱 روزتان مهدوی باد و دلتان عاشق دیدارش🌱
@zamzamhadi
التماس دعا💐
🌱بسم الله الرحمن الرحیم 🌱
🍁 اتهام فامیل بازی و طرفداری از بستگان به پیامبر اعظم الهی (صلی الله علیه و آله) 😳😱
🤔🤔🤔🤔🤔
به نظرتون چنین چیزی ممکنه؟؟؟؟؟
اگر دوست دارید جوابش رو بدونید، با ما همراه بشین.👇
😌🙃😊
@zamzamhadi
سلامٌ قولاً منْ رّبٍ رّحیمٍ:
🍂اتهام به پیامبر اعظم (ص) در مورد فامیل بازی🍂
"زبـیـر بـن عـوام" کـه از مـهـاجـران بود با یکى از انصار (مسلمانان مدینه ) بر سر آبـیـارى نـخـلسـتانهاى خود که در کنار هم قرار داشتند، اختلافى پیدا کرده بودند، هر دو براى حل اختلاف خدمت پیامبر (صلى الله علیه و آله و سلم ) رسیدند، از آنجا که باغستان زبـیـر در قـسـمـت بـالاى نـهـر و بـاغـستان انصارى در قسمت پائین نهر قرار داشت پیامبر (صـلى الله عـلیـه و آله و سـلم ) بـه زبـیـر دسـتـور داد کـه اول او بـاغهایش را آبیارى کند و بعد مسلمان انصارى (و این مطابق همان سنتى بود که در بـاغـهـاى مـجـاور هـم جـریـان داشـت ) اما این مرد انصاریِ به ظاهر مسلمان از داورى عادلانه پـیـامـبـر (صـلى الله علیه و آله و سلم ) ناراحت شد و گفت: آیا این قضاوت به خاطر آن بـود کـه زبـیـر، پسر عـمـه توست؟! پیامبر (صلى الله علیه و آله و سلم ) از این سخن بـسـیـار ناراحت شد به حدى که رنگ رخسار او دگرگون گردید، در این موقع آیه ۶۵ سوره نساء نازل شد
"فَلا و رَبِّکَ لایؤمنون حتّى یُحَکِّموکَ فیما شجر بینهم ثُمَّ لایجدوا فى انفسهم حرجاً مِمّا قضیت و یسلّموا تسلیما"
@zamzamhadi
🌴چند نکته:
👈 گـرچـه نـاراحـتـى درونـى از قـضاوتهایى که احیانا به زیان انسان است غالبا اختیارى نیست ، ولى با تربیتهاى اخلاقى و پرورش روح تسلیم در برابر حق و عدالت و توجه بـه مـوقـعیت واقعى پیامبر (صلى الله علیه و آله و سلم ) حالتى در انسان پیدا مى شود که هیچگاه از داورى پیامبر (صلى الله علیه و آله و سلم ) و حتى دانشمندانى که جانشینان او هـسـتـنـد هـرگـز ناراحت نخواهد شد، و به هر حال مسلمانان واقعى موظفند روح تسلیم در برابر حق را در خود پرورش دهند.
👈 در آیه فوق نشانه هاى ایمان واقعى و راسخ در سه مرحله بیان شده است : 1 - در تـمـامـى مـوارد اخـتـلاف خـواه بزرگ باشد یا کوچک ، به قضاوت و داورى پیامبر (صـلى الله عـلیه و آله و سلم ) که از حکم الهى سرچشمه مى گیرد مراجعه کنند، نه به طاغوت و داوران باطل . 2 - هیچ گاه در برابر قضاوتها و فرمانهاى پیامبر (صلى الله علیه و آله و سلم ) که همان فرمان خدا است حتى در دل خود احساس ناراحتى نکنند، و به داوریها و احکام او بدبین نباشند. 3 - در مـقـام عـمـل نـیـز آن را دقـیـقـا اجـرا کـنـنـد و بـه طـور کامل تسلیم حق باشند. روشـن اسـت قـبـول یـک مـکـتـب و فـرمـانهاى آن در مواردى که به سود انسان تمام مى شود دلیـل بـر ایـمـان بـه آن مـکـتـب نیست بلکه آنجا که ظاهرا به زیان انسان است اما در واقع مطابق با حق و عدالت است اگر پذیرفته شود، نشانه ایمان است.
👈 آیـه فوق هر گونه اجتهاد در مقام نصّ پیامبر (صلى الله علیه و آله و سلم ) و اظهار عقیده را در مواردى که حکم صریح از طرف خدا و پیامبر (صلى الله علیه و آله و سلم ) در باره آن رسیده باشد نفى میکند، بنا بر این اگر در تواریخ اسلامى مى بینیم که گاهى بـعـضـى از افراد در برابر حکم خدا و پیامبر (صلى الله علیه و آله و سلم ) اجتهاد و یا اظـهـار نـظـر مـى کـردنـد و مـثـلا مـى گـفتند پیامبر چنین گفته و ما چنین مى گوییم ، باید قبول کنیم که عمل آنها بر خلاف صریح آیه فوق است.
@zamzamhadi
🌴بسم الله الرحمن الرحیم 🌴
@zamzamhadi
✴️ از کجا بفهمیم که عبادت ما، «عبادت» است نه «عادت»؟🤔🤔🤔
🔅 اخلاق معنایش این است که انسان اراده خودش را بر عادات و بر طبایع خود غلبه بدهد؛ یعنی اراده را تقویت کند به طوری که اراده بر آنها حاکم باشد.
حتی اراده باید بر عادات خوب هم غالب باشد، چون کار خوب اگر کسی به آن عادت پیدا کرد خوب نیست.
🔅 مثلا ما باید نماز بخوانیم اما نباید نماز خواندن ما شکل عادت داشته باشد. از کجا بفهمیم که نماز خواندن ما عادت است یا نه؟ باید ببینیم آیا همه دستورات خدا را مثل نماز خواندن انجام میدهیم؟ اگر اینطور است، معلوم میشود که کار ما به خاطر امر خداست.
🔅 اما اگر ربا را میخوریم و در عین حال، نماز را هم با نافلههایش میخوانیم، یا اگر خیانت به امانت مردم میکنیم ولی زیارت عاشورایمان هم ترک نمیشود، میفهمیم که اینها عبادت نیست، عادت است.
🔅 استاد مطهری، اسلام و نیازهای زمان، ج۱ ص۲۱۱
🌸🌸🌸در زمزم همنشین ما باشید👇👇👇👇👇
@zamzamhadi
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
سلام.
اگر طرف مشورت دیگران قرار میگیری، و دلت میخواد، یه مقداری حرفه ای تر مشورت بدی، با ما همراه شو
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@rahnamayan_hadi
🌼🌼🌼 دعوتنامه 🌼🌼🌼
سلام
بر اساس اعلام انجام شده، قرار است یک مهمانی برگزار بشه، همه هم دعوتند، خیلی هم میزبان باحالی داره، قراره یک پذیرایی منحصر به فردی هم انجام بشه،
..........................🌱
..........................🌱
..........................🌱
..........................🍃
..........................🍃
..........................🍃
شب قدر، شبی است که همه ما به دعوت خداوند متعال، قرار است در یک مهمانی منحصر به فرد، شرکت کنیم.
خوش به حال اونهایی که بیشترین بهره رو میبرند و برای دیگران هم دعا می کنند.
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
@zamzamhadi
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
اسم حضرت موسی در جاهای متعدد قرآن از جمله سوره قصص در جزء ۲۰، تکرار شده، سوالی که زیاد پرسیده میشه این است که
چرا این همه تکرار برای اسم #حضرت_موسی در قرآن داریم؟؟؟
با ما باشید تا در موردش صحبت کنیم.
@zamzamhadi
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
چرا نام حضرت موسی و داستان بنی اسرائیل، پرتکرارترین داستان در قرآن کریم است؟🤔🤔
شاید بتوان گفت: علت توجه مکرر قرآن به زندگی حضرت موسی (ع) و قوم بنی اسرائیل به دلیل سرنوشت پر فراز و نشیب و عبرت آموز این قوم و شباهت بیش از حدِّ مقاطعِ زندگی آنها با حیات مسلمانان است.
در مورد شباهت بنی اسرائیل و امت اسلام
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
لَتَرْكَبَنَّ أُمَّتِي سُنَّةَ بَنِي إِسْرَائِيلَ حَذْوَ النَّعْلِ بِالنَّعْلِ، الْقُذَّةِ بِالْقُذَّةِ، شِبْراً بِشِبْرٍ وَ ذِرَاعاً بِذِرَاعِ وَ بَاعاً بِبَاعٍ حَتَّى لَوْ دَخَلُوا جُحْراً لَدَخَلُوا فِيهِ مَعَهُمْ وَ جَرَتِ الْأَمْثَالُ وَ السُّنَنُ سَوَاء. (كتاب سليم بن قيس الهلالي، ص:559)
امّت من سنّت بنى اسرائيل را مرتكب خواهند شد. بطورى كه قدم جاى قدم آنان می گذارند و تير به همان جا كه آنان زدند می زنند، وجب به وجب و ذراع به ذراع كارهاى آنان را انجام خواهند داد، تا آنجا كه اگر آنها داخل سوراخ حيوانى شده باشند، اينان نيز همراه آنان داخل می شوند و مثلها و سنّتها (در آنان و اينان) به يك صورت جارى شده است.🌱
@zamzamhadi
ضمن عرض تسلیت شهادت مولای متقیان
امیرالمومنین علی علیه السلام.
به نظر شما بالاترین فضیلت حضرت علی علیه السلام چیه؟؟؟
با ما باشید تا در موردش صحبت کنیم
@zamzamhadi
🥀🥀🥀بالاترین فضیلت حضرت علی علیه السلام از زبان امام رضا علیه السلام 🌴🌴🌴
● مسیحیان نجران، برای مناظره با پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)به مدینه آمدند. هرچند حقانیت پیامبر را فهمیدند اما لجبازی کردند و حقّ را نپذیرفتند و پیامبر را به مباهله (نفرین علیه یکدیگر ) دعوت کردند.
آیه نازل شد و خدای عزّوجلّ فرمود: «... فَقُلْ تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَ أَبْناءَکمْ وَ نِساءَنا وَ نِساءَکمْ وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَکمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ ...»؛ یعنی: فرزندانتان و همسرانتان و جان هایتان را بیاورید ما هم فرزندان و همسران و جان هایمان را می آوریم و یکدیگر را نفرین خواهیم کرد...
در روز موعود، پیامبر اکرم(ص)، امام حسن و امام حسین، حضرت زهرا و حضرت علی را به همراه آورد...
امام رضا علیه السلام در پاسخ به سوالی در مورد بالاترین فضیلت حضرت علی علیه السلام در قرآن، با اشاره به این آیه فرموده اند که این آیه نشان می دهد که علی علیه السلام همچون "جان"
و خود پیامبر است و چون پیامبر از همه بالاتر است، پس معلوم می شود که کسی به عظمت علی (ع) نیست چون او مثل خود رسول الله است.
بارها گفت محمّد که علی جان من است
هم به جان علی و نام محمّد صلوات
@zamzamhadi