7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥؟! حجاب زنان انگلیسی در فیلمی متعلق به حدود صد سال پیش. پروژه صهیونیستی برهنهسازی زنان چگونه در جهان به اجرا درآمد
.
17 دی ماه سالروز پروژه صهیونیستی کشف حجاب توسط رضاخان در ایران!
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
🔹مدیریتی که 18 میلیارد دلار را به باد می دهد، 180 هزار میلیارد تومان رانت را به سه درصد جامعه واگذار می کند و تورم بالای 50 درصد را به 97 درصد بقیه تحمیل می کند؛
♦️مشاور چنین مدیریتی خیلی بی جا می کند درباره بودجه، برنامه ریزی، شفافیت و از این قبیل کلمات نچسب به مدیریت متبوعش نظریه در کند.
✍ محمد ایمانی
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به نام "بینوایان"، به کام اشراف و معاندان
🔻شبکه سعودیِ «ایران اینترنشنال» که رسانه ای معاند و حامی تروریستهای منافقین و گروهک الاحوازیه است، طی یک رپرتاژ خبری، به سراغ تئاتر لاکچریِ «بینوایان» رفته است که مدتی است در یکی از گرانترین هتلهای ایران در شمال تهران اجرا میشود.
نکته جالب این است که کارگردان این تئاترِ اشرافی که از قضا مدیرکل دفتر شبکه نمایش خانگیِ سازمان سینمایی هم هست با این شبکه مصاحبه کرده و از دور زدن ممیزیهای وزارت ارشاد گفته است.
این تئاتر که در هتل فوق لاکچری اسپیناسپلاس برگزار می شود به چه علت تحسین شبکه سعودی را برانگیخته است؟ا
#منافقین
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ویدئو
🎩 سوغات فرنگ!
رهبر انقلاب:
💢 رضا خان قلدر وقتی خواست از غرب برای ما سوغات بیاورد، اولین چیزی که آورد، عبارت از لباس و رفع حجاب بود؛ آن هم با زور سر نیزه و همان قلدریِ قزاقیِ خودش!
🔸 زنها حق نداشتند حجابشان را حفظ کنند؛ نه فقط چادر، اگر روسری هم سرشان میکردند و مقداری جلوی چانهشان را میگرفتند، کتک میخوردند! چرا؟ برای اینکه در غرب، زنها سربرهنه میآیند! اینها را از غرب آوردند.
◀️ چیزی را که برای این ملت لازم بود، نیاوردند. علم که نیامد، تجربه که نیامد، جد و جهد و کوشش که نیامد، خطرپذیری که نیامد- هر ملتی بالاخره خصوصیات خوبی دارد- اینها را که نیاوردند.
☢ آنچه را هم که آوردند، بیدریغ قبول کردند. فکر و اندیشه را آوردند، اما بدون تحلیل قبول کردند؛ گفتند چون غربی است، باید قبول کرد. فرم لباس و غذا و حرف زدن و راه رفتن، چون غربی است، بایستی پذیرفت؛ جای بروبرگرد ندارد! برای یک کشور، این حالت بزرگترین سم مهلک است. ۱۳۸۰/۰۲/۱۲
🗂 پرونده ویژه #کشف_حجاب
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 بازخوانی پرونده قتل ندا آقا سلطان در مجموعه "خارج از دید۱، فتنه"
🔘مشاهده کامل تمامی قسمت ها:👇
yon.ir/pxmiN
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
🔴 پروژه عصبانی کردن مردم !
🔹پژمانفر نماینده مجلس در جلسه علنی پرده از اقدامات حساب شده برای عصبانی کردن مردم از نظام برداشت!
♦️او درست می گوید 👇
🔻به ماجراهای اخیر دلار ، پوشک ، مرغ ، پسته و ... که دقت می کنی متوجه می شوی که همه اینها نشان از شروع پروژه آمریکایی #عصبانی_کردن_مردم با هدف ایجاد فشار اجتماعی بر حاکمیت در جهت تحمیل #تغییر_رفتار و ورود به #برجام های بعدی دارد که البته نامش را پروژه #نرمال_سازی_ایران گذاشته اند!
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
✡ مبارزه محمدعلی فروغی با اسلام
1⃣ #محمدعلی_فروغی یهودیتبار در سال 1305ش در کابینهی مستوفی الممالک وزیر جنگ شد.
2⃣ پس از آن مدتی بهعنوان سفیر کبیر ایران در ترکیه مشغول به کار شد و توانست مناسبات نزدیکی با #کمال_آتاتورک و سایر مقامات ترکیهای ایجاد کند.
3⃣ هنگامیکه در سال 1312ش مجدداً بهعنوان نخستوزیر انتخاب شد تلاش کرد تا #فرهنگ_اسلامی را در کشور از میان ببرد.
4⃣ در همین راستا مقدمات سفر چهل روزه #رضاخان را در 12 خرداد 1313ش فراهم کرد تا رضاخان از نزدیک با ظواهر تمدن اروپایی که بهشدت در ترکیه رواج پیداکرده بود آشنا شود و آنها را بهعنوان سوغات به ایران آورد.
5⃣ مواردی نظیر #کشف_حجاب، تغییر کلاه، تأسیس دانشگاه، جشن هزاره فردوسی، تأسیس فرهنگستان زبان و پیمان سعدآباد از نتایج این سفر بود.
6⃣ بدینترتیب پشتپرده اصلی جریان مبارزه با فرهنگ اسلامی از جمله #حجاب، محمدعلی فروغی بود که با دستان رضاخان این کار را عملی کرد.
👉 goo.gl/6NaMNP
اندیشکده مطالعات یهود
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby