✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
📝 اگر انسان در مواقع شدت و خطر در صحنههای گناه، خدا را یاد کند و آن را بر فعل حرام ترجیح دهد و حلوای به این لذیذی را برای خدا ترک کند، خدا میداند که چه حلوایی نصیبش میشود!
📚در محضر بهجت، ج۳، ص۲۰۷
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔴به مسجد بیاید ولی پیشنماز نباشد!
✍ حسین شریعتمداری
1⃣در میان حقوقدانان و اهل قضاوت سخنی حکیمانه مطرح است که از آن با عنوان یک دستورالعمل و فرمول گرهگشا یاد میکنند. این کلام، صرفنظر از میزان پایبندی به آن، سخنی حکیمانه است و در بررسی راستی و یا ناراستی مسائل پیشروی نقش تعیینکنندهای دارد. سخن این است؛ «نحن ابناء الدّلیل؛ نَمیل حیث یَمیل...
ما فرزندان دلیل و استدلال هستیم و به همان سو میل میکنیم و میرویم که دلیل و استدلال ما را به آن سوی میکشاند».
2⃣قرار بوده و هست که رئیسجمهور محترم پستهای کلیدی و نقشآفرین را به افرادی که با نظام و انقلاب زاویه دارند نسپارند. چرا که افرادی از این دست نه فقط نمیتوانند برای رئیسجمهور و دولت ایشان همراهان همدلی باشند، بلکه زمینهساز آسیبهای جدی و خسارتهای جبرانناپذیر به دولت و نظام و منافع ملی نیز خواهند بود. این واقعیت تلخ نمیتواند و نباید از نگاه جناب پزشکیان پنهان بماند ولی متاسفانه برخلاف آنچه انتظار میرفت، شاهد حضور شماری از افراد ناشایسته و زاویهدار در برخی از مسئولیتهای حساس و کلیدی هستیم. نگاهی به رخدادهای ۴۵ سال اخیر، حکایت از آن دارد که در بسیاری از موارد، افراد زاویهدار از سوی دشمنان بیرونی و یا دنبالههای داخلی آنها شکار میشوند و در حالی که تابلوی خودی دارند، خواستههای دشمن را دنبال میکنند.
3⃣این حرکت خطرناک و پلشت به بهانه - بخوانید
با اسم رمز- «وفاق ملی» صورت میپذیرد! به بیان دیگر، در پوشش وفاق ملی که پدیده قابل تقدیری است، افراد زاویهدار و بدسابقه به کار گرفته میشوند که مفهوم دیگر آن طرد و نفی نیروهای متعهد و انقلابی است. در کجای دنیا و در کدام فرهنگ سیاسی و اجتماعی، سپردن مسئولیتهای حساس و تعیینکننده به افرادی که با نظام حاکم زاویه دارند، «وفاق ملی»! نامیده میشود؟! مفهوم و تعریف شناختهشده وفاق ملی در همه فرهنگها، استفاده از تمامی نیروهای وفادار به نظام صرفنظر از سلیقههای سیاسی متفاوت آنهاست. به بیان دیگر، وفاداری و پایبندی به مبانی و اصول نظام، خمیرمایه و اساس و مبنای وفاق ملی است و بدیهی است که سپردن مسئولیت به افراد زاویهدار با مبانی نظام در هیچ تعریفی نمیتواند «وفاق ملی»
تلقی شود!
4⃣نگاهی - هرچند گذرا- به سابقه و کارنامه برخی از زاویهدارهایي که در پستهای کلیدی به کار گرفته شدهاند و مقایسه دیدگاهها و مواضع آنها با رئیسجمهور محترم به وضوح نشان میدهد که مواضع و عملکرد آنها با مواضع و عملکرد آقای دکتر پزشکیان فاصلهای پُر نشدنی دارد. بنابراین پرسش آن است که چه کسانی این افراد را معرفی کردهاند؟! و آیا فلان وزیر و فلان معاون رئیسجمهور، درباره گزینههای مورد اشاره با جناب پزشکیان مشورت و رایزنی کرده است؟! پاسخ، با توجه به مواضع آقای رئیسجمهور منفی به نظر میرسد. به عنوان مثال، آیا جناب پزشکیان میدانند «سرپرست امور اطلاعرسانی دولت» سابقه بازداشت از سوی دستگاه امنیتی و محکومیت ۵ سال زندان دارد؟ خودش در کلیپی میگوید: «من تو انتخابات (مجلس) از نظر مالی اشباع شدم. با نمایندگان بستم که بعد ورود به مجلس، مجازیشان دست ما باشد. من تیم دارم و باید به آنها پول بدهم. از همه پول گرفتم»! و... آقای رئیسجمهور با یک جستوجوی ساده میتوانید به هویت برخی از منصوبان زاویهدار پی ببرید!...
5⃣این احتمال نیز دور از ذهن نیست که برخی از مسئولان محترم با تساهل در گزینش افراد زاویهدار درپی جذب آنها بودهاند! که در این صورت باید گفت؛ تردیدی نیست برخی از خطاها با رعایت ضوابط قانونی، میتواند قابل گذشت باشد و تمامی مجرمان در حد و اندازهای نیستند که برای همیشه از جامعه طرد شده و در هیچ جایگاهی به کار گرفته نشوند. ولی سپردن پستها و مسئولیتهای کلیدی به آنها، اقدامی خطرناک و در تقابل آشکار با منافع ملی و سلامت نظام است.
6⃣در مَثَل مناقشه نیست، و مَثَل اگرچه عین مُمَثل نیست ولی به درک بهتر موضوع کمک میکند. گفتهاند و حکیمانه نیز هست که «کفش دزد را پیشنماز نمیکنند»! کسی که کفش نمازگزاران را میدزدیده، اگر توبه کند و پشیمان شود، نباید از ورودش به مسجد جلوگیری کنند. میتواند به مسجد بیاید و نماز بخواند ولی، هرگز نباید از او به عنوان پیشنماز استفاده کنند!
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
سومین بار است که یمنیها از فاصله بیش از ٢هزار کیلومتر به تلاویو شلیک و موشک شان به مقصد می رسد و اصابت می کند.
این تکنولوژی نظامی که از گنبد آهنین به راحتی عبور می کند اگر در اختیار همه نحله های مقاومت قرار گیرد، فروپاشی روانی و امنیتی صهیونیستها در پایتخت و همه جا رقم خواهد خورد
🗣 عبدالله گنجی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📝جنگ قدرت در بند زنان اوین
🔻دو سه نفری از عقلای اصلاحطلب خواستهاند نامه افشاگرانه فائزه هاشمی علیه زندانیان امنیتی-سیاسی زن در اوین را مصادره به مطلوب کنند و از شجاعت او نوشتهاند. شاید بیراه هم نباشد؛ فائزه هاشمی اغلب بی پرواست و در نقد حتی مرز گستاخی را هم درمینوردد. اینجا اما بیپرواییاش بیشتر به چشم میآید، چون نه طیف مقابل را، بلکه تیغ را بر خودی کشیده و چنان که از متن نوشتهاش برمیآید، پس از مدتها محافظهکاری -۲۲ ماه- سرانجام عنان از کف داده و گوشهای از منجلاب رفتار زندانیان سیاسی زن را بازگو کرده است.
🔻اهل سیاست اگر تربیت اخلاقی نداشته باشند، وقتی در جنگ قدرت میافتند، جسور میشوند و هم از این رو، فائزه هاشمی که مقهور حلقه مافیایی لیدرهای ضدانقلاب درون اوین، نتوانسته همان آقازادهی بیرون باشد و بالا بنشیند و لیدری کند، ترجیح داده با ابزار افشاگری، هم گوش اهل اوین را بپیچاند و هم بگوید من هنوز هم فائزهی هاشمیام!
🔻نامه فائزه مهم است، چون همه هویتی را که زنان سیاسی اوین برای خود ساختهاند، به آتش میکشد و اپوزیسیون را با چالشی جدی مواجه میکند. او در این نامه به سیاق همیشه، علیه جمهوری اسلامی هم نوشته است که البته تکراری است و از چون اویی هم جدید و قابل تامل نیست؛ هر کس در وصف حکومتی که قبول ندارد، هر ادعایی ممکن است بکند و اثبات صدق کلامش نیاز به راستیآزمایی جدی دارد، اما آنچه نامه فائزه هاشمی را مهم میکند، اقرار او علیه جریان خودیشان است و این همان چیزی است که اهل حقوق آن را قابل اعتنا و مسموع میدانند.
🔻زنان سیاسی زندانی در اوین، خود را حامی حقوق بشر میدانند و شاخص آنها هم نرگس محمدی زندانی نزدیک به مجاهدین خلق است که با همین ژستها و لابیهای پشت پردهی گروهکی توانست اعتماد غرب را جلب کند و جایزه یک میلیون دلاری صلح نوبل را بگیرد.
توصیفات نامه مذکور از بند سیاسی زنان در اوین همین هویت مدافع حقوق بشر بودن را به آتش میکشد و فائزه هاشمی اوصافی از این بند ۶۵ نفره مینویسد که مخاطب با او در جمله آغازین نامهاش که «مشاهداتم در زندان حالم را از هر مبارزهای بهم میزند.» کاملاً همراه میشود.
🔻فائزه به قول خودش سطورش را با «اشک و آه» مینویسد و اینگونه جمع زنان سیاسی اپوزیسیون در اوین را توصیف میکند: «در کلام عالی و در عمل خالی، نظریه پردازانی از درون تهی، دیکتاتورهای کوچک و حقیر که کمتر کسی یارای نقد کردن و یا ایستادن در مقابل آنها را دارد» و البته اگر هم کسی نقدشان کند، با موجی روبرو میشود که یا او را تسلیم خود میکند و یا به زندگی عادی برمیگردد و مبارزه با جمهوری اسلامی را بیخیال میشود: «تنگنظری، تهمت، پروندهسازی، هتاکی، حذف و طرد، تخریب شخصیت، ضربات، تهدید، دور ریختن آرا و ضرب و شتم!»
🔻این سیاههای که فائزه نوشته، دیگر برگی از کتاب قطور ادعاهای حقوق بشری و زنانه این جماعت باقی میگذارد؟
🔻بخشی دیگر از هویت زنان سیاسی برانداز در اوین، مظلومنمایی پیرامون نوع رفتار با آنهاست که فائزه هاشمی همه آن صحبتها در مورد بدرفتاری با زندانیان از سوی مسئولین زندان و نیروهای ذیربط را «خبرسازی و نشر اخبار مبالغهآمیز» میخواند و از حضور ثابت پزشک زنان و سونوگرافی و تغذیه مناسب و ... میگوید.
🔻آزادی بیان هویت دیگری است که براندازان مدعی آن هستند، اما فائزه آن را هم زیر سوال میبرد وقتی میگوید این دیکتاتورها مانع رای دادن زندانیها در انتخابات شدند و یا اگر کسی با آنها همراه نشود، او را «با انگهای نادرستی چون مزدور، دارای مأموریت، آدمفروش، جاسوس، حکومتی، کارمند دولت در اینجا» ساکت میکنند!
🔻این منجلاب چنان آمیخته به قساوت است که فائزه هاشمی صریح و علنی از بیم جان خود میگوید. یعنی موضوع آسیب فیزیکی صرفاً به «ضربات و ضرب و شتم» ختم نمیشود و ممکن است به حذف فیزیکی کامل هم دست بزنند که البته یادآور پروژههای «حذف درون گروهی» منافقین علیه نیروهایی از خود است که تن به دیکتاتوری لیدرها نمیدادند.
🔻فائزه هاشمی از تازه ورودها میگوید که حس «بهت و پشیمانی» و از «چاله به چاه» افتادن دارند، اما به نظر میرسد که خود او هم با ۶۰ سال سن و سالها کار سیاسی و کنشگری حمایتی از همین زنان سیاسی اوین، اکنون تازه دریافته که آنچه از آن حمایت میکرد، سرابی بزک شده از حقوق بشر و حمایت از زنان و آزادی بیان و رواداری و صلح است و تازه دریافته که «در زندان که قدرتی ندارند اینگونهاند، وای اگر قدرتی بگیرند!» و همین فهم جدید از اپوزیسیون و نقض فهم قبلی اوست که باعث میشود نامه فائزه نه فقط آن سیاسیون زندانی که خود او را هم به چالش بکشد و مخاطب را – حتی در اردوگاه براندازان- با این سوال مواجه کند که چطور به امثال فائزه هاشمی اعتماد کردهاند!
ادامه دارد ...
✍ آسوپار
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📝جنگ قدرت در بند زنان اوین
بخش دوم
🔻در باب نامه فائزه هاشمی حرف بسیار است و باید در طول زمان به آن پرداخته شود، اما فی الحال به یک سوال هم اجمالاً میشود اندیشید؛ اپوزیسیون جمهوری اسلامی که در «یک ائتلاف دلخواه» در خارج از کشور با عنوان شورای همبستگی و یا در یک «با هم بودن اجباری» در اوین و حتی با وجود دشمن و تهدیدی چون جمهوری اسلامی نمیتوانند با هم متحد باشند و معرکه جنگ قدرت راه انداختهاند، آیا میتوانند یک کشور ۹۰ میلیون نفری را اداره کنند؟ و آیا حکومتی که قرار است جایگزین جمهوری اسلامی کنند، همچون مدیریتی است که در بند زنان سیاسی اوین دارند؟
✍آسوپار
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀#هر_شب_با_حاج_قاسم
🎥 وقتی شهید حاج قاسم سلیمانی جوراب و کفش یک برادر جانباز را پایش میکند.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🍀#نظام_حقوق_زن_در_اسلام_۲۳۷
🌹ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻬﺮاﻧﮕﻴﺰ ﻣﻨﻮﭼﻬﺮﻳﺎن در ﻣﻘﺪﻣﻪ ﻛﺘﺎب اﻧﺘﻘﺎد ﺑﺮ ﻗﻮاﻧﻴﻦ اﺳﺎﺳﻲ و ﻣﺪﻧﻲ اﻳﺮان ﻣﻲﮔﻮﻳﻨﺪ: از نظر جامعه شناسی زندگی زن و مرد در نقاط مختلف زمین یکی از این چهار مرحله را می پیماید: 1- ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻃﺒﻴﻌﻲ، 2 - ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺗﺴﻠﻂ ﻣﺮد، 3 - ﻣﺮﺣﻠﻪ اﻋﺘﺮاض زن، 4- ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺗﺴﺎوي ﺣﻘﻮق زن و ﻣﺮد . در ﻣﺮﺣﻠﻪ اول زن و ﻣﺮد ﺑﺪون ﻫﻴﭽﮕﻮﻧﻪ ﻗﻴﺪ و ﺷﺮﻃﻲ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺧﻠﻄﻪ و آﻣﻴﺰش دارﻧﺪ.."
ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺷﻨﺎﺳﻲ اﻳﻦ ﮔﻔﺘﻪ را ﻧﻤﻲﭘﺬﻳﺮد، آﻧﭽﻪ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺷﻨﺎﺳﻲ ﻣﻴﭙﺬﻳﺮد ﺣﺪاﻛﺜﺮ اﻳﻨﺴﺖ ﻛﻪ اﺣﻴﺎﻧﺎ در ﻣﻴﺎن ﺑﻌﻀﻲ ﻗﺒﺎﻳﻞ وﺣﺸﻲ ﭼﻨﺪ ﺑﺮادر ﻣﺸﺘﺮﻛﺎ ﺑﺎ ﭼﻨﺪ ﺧﻮاﻫﺮ ازدواج ﻣﻲﻛﺮده اﻧﺪ، ﻫﻤﻪ آن ﺑﺮادرﻫﺎ ﺑﺎ ﻫﻤﻪ اﻳﻦ ﺧﻮاﻫﺮﻫﺎ آﻣﻴﺰش داﺷﺘﻪاﻧﺪ و ﻓﺮزﻧﺪان ﻫﻢ ﺑﻬﻤﻪ ﺗﻌﻠﻖ داﺷﺘﻪ اﺳﺖ، و ﻳﺎ اﻳﻨﺴﺖ ﻛﻪ ﭘﺴﺮان و دﺧﺘﺮان ﻗﺒﻞ از ازدواج ﻫﻴﭻ ﻣﺤﺪودﻳﺘﻲ ﻧﺪاﺷﺘﻪاﻧﺪ و ﺗﻨﻬﺎ ازدواج آﻧﻬﺎ را ﻣﺤﺪود ﻣﻴﻜﺮده اﺳﺖ، و اﮔﺮ اﺣﻴﺎﻧﺎ در ﻣﻴﺎن ﺑﻌﻀﻲ ﻗﺒﺎﺋﻞ وﺣﺸﻲ وﺿﻊ ﺟﻨﺴﻲ از اﻳﻦ ﻫﻢ ﻋﻤﻮﻣﻲﺗﺮ ﺑﻮده و ﺑﺎﺻﻄﻼح، زن " ﻣﻠﻲ " ﺑﻮده اﺳﺖ ﺟﻨﺒﻪ اﺳﺘﺜﻨﺎﺋﻲ داﺷﺘﻪ و اﻧﺤﺮاف از وﺿﻊ ﻃﺒﻴﻌﻲ و ﻋﻤﻮﻣﻲ ﺑﺸﻤﺎر ﻣﻴﺮود .
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🍀#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_۶۹۳
🌹خب "و وجدک ضالا فهدی، و وجدک عائلا فاغنی" تو را مستمند عیال مندی یافت و تو را بی نیاز کرد. منظور از این آیه و طرح این سوره در این نوشته چه بوده؟ این بوده که پیغمبر اکرم، همچنانی که مفاد ظاهر آیه است، گمگشته بود، در میان مردم معمولی حرکت می کرد، در میان جامعه راه می رفت و سیر میکرد، اگرچه از وضع ناراحت بود، اگرچه از اینکه آقازاده های قریش، کنیز فلان آدم تهیدست را بگیرند، به زور تصرف کنند رنج می برد، و حلف الفضول را درست می کرد؛ پیمان جوانمردان.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
💠 شکرگزاری
🔹 امام جواد علیه السلام:
فزونی #نعمت از طرف خدا بریده نمی شود، مگر آنکه شکرگزاری از سوی بندگان بریده شود.
📚 تحف العقول/480
✍🏼 گاه نعمت انسان کم یا حتی قطع می شود تا از این طریق، بنده خود را بیازماید و از مسیر نادرست دست بردارد.
✅ کسی که در مواقع سختی و تنگدستی، از شکرگزاری دست نمی کشد، نعمت به سوی او سرازیر میشود.
🌹اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌹
#حدیث_روز
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
شهید جهاد مغنیه
هیچ زمان، آدم هایی که تورا به خدا نزدیک می کنند رها نکن
بودن آنها یعنی خدا هنوز حواسش بهت هست
#هر_روز_با_شهدا
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔻نگران برای وفاق
جای نگرانیست؛ چرا؟
رئیس جمهور محترم به درستی از وفاق گفت. هرچند اهمیت وفاق برای امروز نیست. همیشه وفاق اصل است. در گذشته هم وفاق ضرورت داشت. اینکه عده ای توجه نکردند و با بداخلاقی و بی انصافی بر دولت مستقر تاختند، بماند؛ چه دل ها از این نامروتی سوخت.
وفاق ضروری است. فرمود: "موفقیت دولت موفقیت همه ماست." هر کس به خودش رجوع کند و ببیند اگر در دل چنین باوری ندارد باید نگران خودش باشد. باید چاره ای کند و تدبیری سازد.
اگر رئیس جمهور محترم از وفاق هم نمی گفت باید برای برقراری وفاق خون دل خورد و عرق ریخت. مگر بدون وفاق پیشرفت میسر است؟
🔻وفاق چیست؟ وفاق تنازل است. یعنی بی آنکه کسی از اعتقاد و گرایش خود عدول کند برای هدف مشترک از موضعش تنازل کند. متن ساده است هرچند عمل بدان به سادگی متن نیست.
🔻حال نگرانی برای چیست؟ اینکه عده ای به نام رئیس جمهور محترم، وفاق را نقاب سازند و اسم رمز عبور از وفاق. افرادی که در جریان فتنه 88 و 98 و اغتشاش 1401 سهم داشتند چطور ممکن است اهل وفاق شوند؟ چطور ممکن است شعار وفاق رئیس جمهور را پیش برند؟ چطور ممکن است دور آرمان رئیس جمهور حلقه شوند؟ یقین داریم دور از چشم آقای رئیس است.
خلاصه نگرانی برای وفاق؛ دلسوزی برای صداقت رئیس جمهور است.
🔻از اینرو چند پیشنهاد به دولت محترم؛
1⃣یکم. برای وفاق خط قرمز قائل باشیم. اینکه وفاق تا کجاست؟ خط قرمز اصل انقلاب است ولاغیر. اما این مرز را مرزبان باشیم.
2⃣دوم. برای وفاق عزیمت قرار دهیم. اینکه قرار است با وفاق چه هدف مشترکی را رقم زنیم. مساله مشترک خودش وحدت ساز است.
3⃣سوم. برای وفاق پیش از دیگران هزینه دهیم. پیشرو باشیم. الگو شویم. دیگران ببینند که پرچم وفاق را اهلش بلند کردند.
4⃣چهارم. برای وفاق متعصب باشیم. از وفاق صیانت کنیم. رعایت وفاق خودش خط قرمز است. اجازه ندهیم اصل وفاق آسیب ببیند.
آنکه وفاق را شکسته است و به این نام شهره است نمی تواند وفاق ساز باشد و از وفاق بگوید. حرمت امام زاده را متولی باید نگه دارد. بر این نام و تحقق آن متعصب باشیم.
5⃣پنجم و دست آخر برای وفاق شاخص قرار دهیم. شاخص اثرگذاری وفاق زمانیست که رافت و همدلی و تعاون بین مردم بیش از گذشته احساس شود. وفاق حقیقی آنجاست؛ کف جامعه نه تصنعی در اتاق احزاب. ثمره وفاق را مردم باید بچشند و میان خود حس کنند. مردم صداقت را در این شعار ببینند، باور می کنند و جلوتر از بقیه خواهند بود.
خلاصه اینکه باید برای وفاق نگران بود و از آن خالصانه صیانت کرد.
✍ محسن مهدیان
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو جوان را پیش چشم پدر و مادر کشت!
پول تیری که بر قلب و مغز آن دو جوان زده بود را از پدرشان گرفت!
متن را بخوانید👇
بی تاریخی
.
بی تاریخی و تحریف تاریخ با جامعه چه میکند؟
.
این کلیپ پربازدید در شبکه اجتماعی جهان عرب را دیدم. دست بر قضا تعداد قابل توجهی کاربر ایرانی زیر همین ویدئو در مدح صدام کامنت گذاشته بودند! در بین بخشی از مردم عراق به ویژه نسل جوان که صدام را ندیده اند او را "بطل" میخوانند: قهرمان!
در عراق با یکی از کسانیکه بستگان او در جنگ با ایران کشته شده بودند صحبت میکردم. خود او و دو پسردایی اش شیعه بودند. هر دو پسردایی جوان از جنگ فرار کرده و حاضر نبودند با ایران بجنگند! پس از مدتی زندگی مخفی یکی از همسایه ها آن دو جوان فراری از جنگ را به استخبارات حزب بعث لو میدهند! نیروهای ارتش با حکم اعدام هر دو جوان را در جلوی چشم پدر و مادر با چند گلوله کشتند تا مجازات اجرا شود! اما نکته ای اشاره کرد که از اعدام آن دو جوان دردناک تر بود. افسری که به دو جوان شلیک کرده بود قبل از ترک منزل از پدر آن دو جوان "پول تیر" را طلب کرده بود! به اندازه چند تیری که به مغز و قلب آن دو جوان فراری از جنگ زده بود باید به بیت المال پول بدهد!
جامعه عراق بدون شک با حزب بعث و شخص صدام تکریتی سیاه ترین دوره را پشت سرگذاشتند! او بر سر مردم خودش هم بمب شیمیایی انداخت. کُردهای عراق را با همکاری سازمان رجوی قتل عام کرد. به کویت تجاوز کرد.
چه میشود که با فاصله اندک زمانی، خونخوارترین مستبد منطقه را تطهیر میکنند!؟ این خاصیت بی تاریخی و تحریف تاریخ در بین نسل جوان هر جامعه است.
مشابه همین روش تطهیر در دو دهه اخیر در ایران نسبت به پهلوی اول و دوم نیز رخ داده است.
#علیرضا_زادبر
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔰 افزایش خشونت در سریالهای جدید نمایش خانگی
🔸یکی از انتقادات وارد به بسیاری از سریالهای شبکه نمایش خانگی، نمایش بیپروای خشونت بوده است. اما طی هفتههای اخیر، نمایش روایتها و صحنههای سرشار از خشونت در این سریالها به اوج رسیده است. بعد از سریال «زخم کاری3» داستان آن حول نقشههای پیدرپی قتل نزدیکان و آشنایان میگشت، سریال «داریوش» نیز در قسمت اخیرش پر از ضرب و شتم و خشونت بیپرده بود. اما سریال جدیدی با عنوان «گردنزنی» در همان قسمت اولش، از شدت خشونت و رگزنی و خونریزی رکوردشکنی کرد!
🔸گرایش شدید به نمایش آشکار و صریح خشونت به عنوان یک نوع جذابیت کاذب و یک روش غیراخلاقی برای جلب توجه، ابزاری برای جبران ضعف در ایجاد جذابیت صادق است. اما میتوان گرایش به ترویج خشونت را یک نوع فعالیت سیاسی و ایدئولوژیک برای تخریب روح و روان و برهم زدن آرامش جامعه هم دانست.
#ادب_و_هنر
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
رکس هاریسون از رقصیدن با گوگوش امتناع کرد
در جریان جشنوارهی فیلم تهران، از بازیگر سرشناس انگلیسی «رکس هریسون» هم دعوت میشه میاد ایران و یک جشن با حضور وزیر فرهنگ و بعضی بازیگران داخلی و خارجی برگزار میشه. #گوگوش در این مراسم ترانه انگلیسی اجرا میکنه و از هریسون دعوت میکنه که بیاد باهاش برقصه. هریسون اعتنایی نمیکنه. گوگوش چند بار تکرار میکنه، و حتی میره بالا سر هریسون، اما جواب منفی میشنوه و هریسون با عصبانیت به عکاسهای مراسم میگه که حتی عکسشو در کنار گوگوش نگیرن!
غربزدههای بیهویت حال بهم زن!
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔰 پزشکیان، گزینه خاتمی نبود و زیر بار تعهد به جبهه اصلاحات نرفت
🔸عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران خبر داد پزشکیان، زیربار تعهدات جبهه اصلاحات نرفت و گزینه خاتمی، جهانگیری بود نه پزشکیان. محمد قوچانی ضمن یادداشتی در مجله آگاهینو نوشت: - به لحاظ اخلاقی، روحانی و رئیسی روابط خوبی داشتند؛ حتی در سال دوم ریاست جمهوری رئیسی، به دعوت او، روحانی به دفتر رئیسجمهور رفت و میهمان رئیسی شد و سعی کرد تجربههای خود را به او منتقل کند.
🔻 در انتخابات مجلس دوازدهم و خبرگان ششم، خاتمی و سیدحسن خمینی حتی از ثبتنام حسن روحانی در انتخابات خشنود نبودند گرچه علی لاریجانی، اسحاق جهانگیری، محمدجواد ظریف و نیز علیاکبر ناطق نوری او را به ثبتنام در انتخابات تشویق کردند.
🔻لاریجانی برای رایزنیهای سیاسی به سید حسن خمینی پیام داد که به خاتمی پیشنهاد دهد که پس از مبارزه انتخاباتی مستقل میان لاریجانی و نامزد اصلاحات نظرسنجی صورت گیرد و بازنده نظرسنجی به سود دیگری کنار رود
🔻خاتمی خواهان نامزدی بود که حاکمیت او را بپذیرد و ملت به او رأی دهد. اما این نامزد چه کسی بود؟ افرادی مانند عبدالله نوری گفتند که مصداق این نامزد کسی جز اسحاق جهانگیری نیست اما خاتمی با اشاره به شرط رأی آوردن تأکید کرد که گزینههای دیگری هم وجود دارد مهمترین گزینههای موردنظر سید محمد خاتمی و نیز سیدحسن خمینی دو نفر بودند مجید انصاری و سید محمد صدر.
🔻مسعود پزشکیان گزینه اول جبهه اصلاحات نبود. چون منشور ۱۵ مادهای خاتمی را نپذیرفت و تعهدنامه جبهه اصلاحات را هم امضا نکرد؛ تعهدنامهای که او را موظف میکرد در صورت تأیید صلاحیت چند نامزد اصلاحطلب به سود نامزد منتخب جبهه اصلاحات کنارهگیری کند.
#خبر_ویژه
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
داماد اگه داماد رقیب باشه بده
داماد رفیق باشه خوبه تازه بیشتر هم بازی بدین...
نفرت انگیزترین آدمها هم کسانی هستن که استاندارد دوگانه دارن
مخصوصا اگه لباس پیامبر تنشون باشه و برچسب دین داشته باشند...
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با وجود بیان صریح، نهی واضح و تاکیدات "ولی فقیه" عده ای کماکان با بهانه ها و اشکال گوناگون دَر را بر همان پاشنهشان میچرخانند.
اینجا بحث من اصلا بر سر وحدت شیعه و سنی نیست! اصلا الان بحثی بر سر برائت و وحدت ندارم. حرف "فهم تاریخ" است.
همیشه بر ما سوال بود که چرا شیعیان در دوره حضور امام معصوم از کلام امام تبعیت نمیکردند! به چه بهانه ای کلام و دستور امام را دور می زدند!؟ سلیمان صرد خزاعی چرا جا ماند!؟ انتقادش به امام حسن(ع) چه بود!؟ مختار چرا عقب ماند!؟
به نظرم این بخش سخنان رهبر گویاست. دیگر نهی نیست. گلایه است. شکایت است. ناراحتی است. چرا گوش نمیدهند!؟ با چه توجیهاتی این فیلم ها و این مجالس برگزار میشود؟
آنقدر کار اساسی و اصلی روی زمین مانده در آخرالزمان داریم
که متاسفانه بجای انجام دادن آنها گرفتار این جماعت شده ایم
#علیرضا_زادبر
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
📢 رهبر انقلاب در دیدار جمعی از علما، امامان جمعه و مدیران مدارس علمیه اهل سنت سراسر کشور:
موضوع «امت اسلامی» به هیچ وجه نباید فراموش شود
✏️ رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش از ظهر امروز در دیدار جمعی از علما، امامان جمعه و مدیران مدارس علمیه اهل سنت سراسر کشور، حفاظت از هویت گرانسنگ «امت اسلامی» را ضروری خواندند و با تأکید بر اهمیت وحدت اسلامی و تلاشهای بدخواهان برای مخدوش کردن آن، گفتند: موضوع «امت اسلامی» به هیچ وجه نباید فراموش شود.
✏️ حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار که به مناسبت آغاز هفته وحدت و ایام سالروز ولادت با سعادت نبی اکرم(ص) برگزار شد، گفتند: مسئله هویت امت اسلامی، مسئلهای اساسی و فراتر از ملیت است و مرزهای جغرافیایی، حقیقت و هویت امت اسلامی را تغییر نمیدهد.
✏️ ایشان با اشاره به تلاشهای خصمانه برای بیتفاوت کردن مسلمانان به هویت اسلامی خود، افزودند: این خلاف تعالیم اسلامی است که یک مسلمان از رنج مسلمانی دیگر در غزه یا دیگر نقاط جهان غافل باشد.
✏️ رهبر انقلاب اسلامی، علمای اهل سنت را به تکیه بر هویت اسلامی و امت اسلامی فراخواندند و با اشاره به طراحیها و فعالیتهای سابقهدار بدخواهان برای دامن زدن به اختلافهای مذهبی در جهان اسلام بویژه در ایران، خاطرنشان کردند: آنها با استفاده از ابزارهای فکری، تبلیغی و اقتصادی به دنبال جداسازی شیعه و سنی در کشور ما و هر منطقه دیگر اسلامی هستند و با اقداماتی همچون وادار کردن افرادی از طرفین به بدگویی به لجاجت و اختلاف دامن میزنند.
✏️ حضرت آیتالله خامنهای، علاج و راه مقابله با این توطئهها را تکیه بر وحدت خواندند و تاکید کردند: موضوع وحدت نه یک تاکتیک بلکه یک اصل قرانی است.
✏️ رهبر انقلاب اسلامی با ابراز تأسف از برخی اقدامات دانسته یا نادانسته برای مخدوش کردن وحدت شیعه و سنّی گفتند: البته با وجود انبوه توطئهها، جامعه اهل سنت ما مجدانه با این انگیزههای خصمانه مقابله کرده است که گواه آن ۱۵ هزار شهید اهل سنت در دفاع مقدس و مقاطع دیگر و شهادت جمع زیادی از علمای اهل سنت در راه حق و انقلاب است.
✏️ حضرت آیتالله خامنهای دستیابی به هدف مهم عزت امت اسلامی را جز از راه اتحاد میسّر ندانستند و گفتند: امروز یکی از واجبات قطعی حمایت از مظلومان غزه و فلسطین است و اگر کسی از این تکلیف سرپیچی کند، قطعاً نزد پروردگار مورد سؤال قرار خواهد گرفت.
🔹در این دیدار، مولوی عبدالرحمن چابهاری از علمای اهل سنت استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه چاربهار، مولوی عبدالرحیم خطیبی از علمای اهل سنت استان هرمزگان و امام جمعه قشم، و ماموستا عبدالسلام امامی از علمای اهل سنت آذربایجان غربی و امام جمعه مهاباد، با تقدیر از رویکردهای وحدتآفرین جمهوری اسلامی و رهبر انقلاب و حمایتهای ایشان از جامعه اهل سنت، بر تقویت زمینه های وحدتزا و استفاده از ظرفیتهای بومی بخصوص در مناطق سنینشین برای پیشرفت کشور تأکید کردند و موضوع مقابله با جریانهای تکفیری و افراطگرا را نیز یک ضرورت دانستند. ۱۴۰۳/۶/۲۶
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
عبرت شهید رجایی
برای آقای پزشکیان -۱
۱) شاید خیلی نتوان بر کسی خرده گرفت که چرا مسعود کشمیری، اجازه یافته بود تا کنار دست رئیس جمهور پیش رفته و بمب را در جلسه شورای عالی امنیت ملی جاسازی کند؟ یا چگونه محمد رضا کلاهی توانست در مقرّ حزب جمهوری اسلامی نفوذ کند و ضمن بمبگذاری، آیت الله بهشتی و یارانش را به شهادت برساند؟ صرف نظر از بی احتیاطی و خوش بینی بیجا، می شود ماجرای نفوذ در آن روزگار را به فقدان سابقه و پرونده درباره افراد نفوذی، و کم تجربگی مدیران نسبت داد، ضمن این که منافقین و دیگر گروه های سرسپرده به بیگانه، هنوز ماهیت خود را آشکار نکرده بودند.
۲) اما امروز بعد از گذشت چهار دهه، هیچ صاحب منصبی حق ندارد در اثر کوتاهی و غفلت، بستری برای تکرار آن حوادث تلخ و عبرت آموز فراهم کند. شهادت شهیدان رجایی و باهنر و بهشتی، هر چند خسارت بسیار بزرگی بود، جامعه ما را تا مدت ها در برابر برخی گونه های نفاق واکسینه کرد. اما خسارت نفوذ، تنها محدود به بمبگذاری و ترور نیست، بلکه می تواند شامل جاسوسی و و جمع آوری اسرار، دادن آدرس های گمراه کننده و انداختن در کمین دشمنان، اثرگذاری بر اِدراک مدیران و سوق دادن آنها به بیراهه های مهندسی شده، خطای محاسباتی درباره دوستان و دشمنان و توانمندی های طرفین، و جا به جایی اولویت ها و مشغول سازی به حواشی هم بشود. دست سازمان منافقین، به سرعت رو شد و نقاب از چهره سران وطن فروش آن افتاد، اما گونه های دیگر نفاق، ماموریت های دیگری بر عهده داشته اند.
۳) شاید اگر فلان وزیر فرهنگی به لندن نمی گریخت و "اتاق فکر جنبش سبز در خارج" را از سر بلاهت تشکیل نمی داد، هیچ وقت باور نمی کردیم که کسی با سابقه وزارت حاضر شود جایگاه و شرافت خود را بفروشد و در حد سران برخی گروهک های فرومایه برای دولت های غربی پادویی کند. اگر معاون وزیر ارشاد دولت اصلاحات، بعد از ارتکاب چند سال خیانت، به لندن نمی رفت، در BBC آفتابی نمی شد و سپس به عنوان سردبیر شبکه صهیونیستی اینترنشنال به استخدام شبکه رسمی موساد در نمی آمد، کمتر کسی باور می کرد که او نه یک مدیر تراز ایرانی، بلکه پایور MI6 و موساد است. اما دو سال پیش که فرمان پروژه ویرانی طلبی ایران در پوشش آشوب "زن، زندگی، آزادی" از لندن و تل آویو صادر شد و مقامات این رژیم ها پای کار آمدند، دیدیم که شبکه تحت سردبیری معاون وزیر سابق، چگونه به نیابت از موساد، دستور آدم کشی و شرارت و آتش افروزی و تجزیه طلبی و خرابکاری در بازار و انسداد در اقتصاد ایران را صادر می کند.
۴) ماجرا این بار فرق می کرد. فرق دولت موسوم به اصلاحات با دولت شهید رجایی و بنی صدر، این بود که این بار، تجربه اول انقلاب را داشتیم و می دانستیم منافقین چگونه نفوذ می کنند، از چه شگردهایی برای تفرقه افکنی و ایجاد التهاب و درگیری و سرکوب نیروهای خدوم بهره می برند. بر اساس رویکرد غالب تندروها در دولت و مجلس مدعی اصلاحات و بر اساس برخی رفتارهای ارتکابی، ته خط برخی مدیران و نمایندگان مجلس معلوم بود و نهایتا با پناهندگی شماری از آنها، انحلال شان در اپوزیسیون و معارضه با اصل اسلام و انقلاب، نقاب از چهره شان افتاد. مقطع سوم، دولت مدعی اعتدال بود که برخی رویکردهای منافقانه و رادیکال به قیمت نابودی فرصت ها در پیش گرفته شد و نهایتا هم دیدیم که کسانی در حد معاون وزیر ارتباطات، معاون سازمان محیط زیست و مشاور وزیر خارجه و..، پس از برخی خیانت ها، به اروپا و آمریکا گریختند. اینها علاوه بر ده ها مدیر رسانه ای و سردبیر و خبرنگاری است که در طول دو دهه گذشته، در خدمت جریان تحریف (تحلیل های فلج کننده) درآمده و پس از آن که مهره سوخته شده اند، از رادیو فردا و BBC و VOA و اینترنشنال و ... سر در آورده اند.
۵) اکنون آن عبرت ۴۰ ساله، پیش روی آقای پزشکیان و دولت اوست. البته روشن است که جمهوری اسلامی امروز، آن نظام نوپای ۴۰ سال قبل نیست. ایران عزیز ما به برکت هدایت امام (ره) و رهبری، و مجاهدت مدیران مسئولیت شناسی مثل شهیدان سلیمانی و رئیسی و امیرعبداللهیان، در جایگاهی از اقتدار ایستاده که سایمون تیسدال سردبیر خارجی روزنامه گاردین به صراحت اذعان می کند: "آمریکا دیگر، بزرگترین قدرت در خاورمیانه نیست، ایران است" و نشریه فارن افرز تاکید می ورزد: "ایران در حال تر سیم نقشه خاورمیانه جدید است".
💢 ادامه دارد
✍ محمد ایمانی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
عبرت شهید رجایی
برای آقای پزشکیان -۲
۶) جفا به جمهوریت و اسلامیت و منافع ملی است که حتی مدیریت های رده پایین به مجرمان امنیتی و محکومان قضایی سپرده شود، چه رسد به اینکه به عنوان معاون و مدیر کل یا در ستاد اصلی دولت و گلوگاه های سیاسی و رسانه ای آن منصوب شوند؛ و در ادامه، برخی عناصر متخلف، مجددا به کار گیری، و نیروهای کارآمد و مومن حذف شوند.
۷) متاسفانه در برخی انتصابات، احکام قضایی و استعلام مراجع اطلاعاتی، دور زده می شود و برخی عناصر بشدت مسئله دار، از در پشتی -بدون این که از گیت ها و فیلترهای ضروری حفاظتی بگذرند، به کار گمارده می شوند.
این، می تواند به همان وضعیتی ختم شود که دفتر نخست وزیری و ریاست جمهوری در ابتدای انقلاب، دارای حفاظت فیزیکی بود، اما امثال کشمیری، استثنا بودند و توانستند آن نفوذ پر خسارت را مرتکب شوند. یا نفوذی های بعدی توانستند به اسرار نظام و اتاق های تصمیم سازی دولت دسترسی پیدا کنند و فجایع بزرگ را رقم بزنند.
۸) این، هشداری جدی (مبتنی بر تجارب ملی) است که اگر روند انتصابات غیر قانونی متوقف نشود، چند وقت دیگر باید شاهد رخ نمایی چندین کشمیری و کلاهی یا رمضانپور و باستانی و کاوه مدنی و...، در مقیاس های مخرّب تر باشیم و در این صورت، بازنده اول، دولت و رئیس جمهور محترمی خواهد بود که به نظام و رهبری باور دارد، و اسرائیل و آمریکا را دشمن می شمارد.
۹) هر فتنه و آشوبی، بهانه ای دارد، اما برنامه دشمن را نباید با آن بهانه اشتباه گرفت. تیر ماه ۱۳۷۸ مقارن با اغتشاشات چند روزه در در تهران، ایهود باراک نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود: «گزارش جزء به جزء بحران در ایران را از موساد دریافت می کنم. آشوب در تهران، کل معادلات صلح خاورمیانه را به نفع اسرائیل تغییر خواهد داد».
در فتنه سال ۱۳۸۸ نیز هر چند دروغ تقلب در انتخابات بهانه بود، اما آشوبگران در میانه راه فاش کردند: "انتخابات بهانه است/ اصل نظام نشانه است".
در هر دو فتنه ۱۳۸۸ و ۱۴۰۱، رد پای سرویس های جاسوسی برای نا امن کشور و سوق دادن آن به سمت ویرانی و تجزیه به وضوح دیده شد. تقلیل این آشوب های نیابتی به اشتباه فلان یا بهمان دستگاه و یا ادعای اینکه نباید گذشته ها را نبش کنیم، خلاف عقل و شرع است.
گذشت زمان موجب نمی شود که فراموش کنیم چه کسانی به پایوری در نقشه های جنایتکارانه دشمنان تن دادند. مگر می توان شهدای مظلومی مانند آرمان علی وردی و سید روح الله عجمیان را فراموش کرد، یا از خیانت برخی سیاسیون و رسانه ها در جانبداری از جنایت اشرار آشوبگر گذشت؟ چه رسد به این که در دستگاه های دولتی به آنها، میز و مقامی به امانت سپرده شود!
۱۰) آش ولنگاری در برخی انتصابات چنان شور شده که فلان عضو ستاد رسانهای آقای پزشکیان و یکی از افراد موثر در نامزدی وی می نویسد: " خشت اول چون نهد معمار کج- تا ثریا میرود دیوار کج" و "همه انتصاب ها که با اطلاع دکتر پزشکیان نیست و حتما آدم های اشتباه وارد شده اند. همچنین است در مورد همه رفتارهای به نام دولت".
یک کانال همسو (عصر اصلاحات) هم در تحلیل ماجرا نوشت: "شنیدهها حاکی است این فعال رسانه ای که سالهاست در کنار آقای پزشکیان، امور رسانه ایشان را بر عهده داشته، توسط حلقه […] از او دور شده. او منتقد برخی انتصاب ها در حوزه دفتر و شورای اطلاعرسانی دولت شده، از جمله انتصاب […] که در اسفند ۹۵ به دلایل امنیتی و باج گیری رسانه ای بازداشت شده بود".
۱۱) غیر از رئیس جمهور و اعضای کابینه، دیگران هم درباره انتصاب افراد مسئله دار/ زاویه دار مسئولیت دارند. از دستگاه قضایی و مجلس شورای اسلامی، تا دستگاه های اطلاعاتی، و نهایتا محافل وفادار به نظام و انقلاب و منافع و امنیت ملی. مطالبه قاطع پایبندی به الزامات قانونی و طرد عناصر زاویه دار، مسئولیتی نیست که با بدفهمی درباره شعار وفاق، بتوان لوث کرد یا معطل گذاشت.
این انتقاد و اعتراض و منع قانونی، عین حمایت دلسوزانه نسبت به دولت و رئیس جمهور محترمی است که موفقت آنها موفقیت نظام و مردم است. و اگر کسی روشنگری و انتقاد نکند، در حق آقای پزشکیان جفا کرده است. به تعبیر شهید بهشتی: "من تلخی برخورد صادقانه را به شیرینی برخورد مجامله آمیز و منافقانه ترجیح می دهم".
۱۲) کشمیری، درست همان زمان که عضو سازمان منافقین بود، به دبیری شورای عالی امنیت ملی ر سیده بود و به قدری مورد اعتماد شهید رجایی بود که اسناد فوق سرّی دولت را نگهداری می کرد.
آقای ناطقنوری در خاطرات خود (مرکز اسناد انقلاب اسلامی، ص ۲۴۷) می گوید: «در جلسه ۸ شهریور، کشمیری دبیر جلسه بود که وی هم از عوامل نفوذی بود و مع الاسف، حتی شهید رجایی هم به ایشان اعتماد پیدا کرده بود". همچنین، محمدحسین رجایی (برادر رئیس جمهور شهید) نقل می کند: "شهید رجایی به قدری به کشمیری اعتماد داشت که پشت سر او نماز می خواند".
✍ محمد ایمانی
🌺 @zanan_enghelaby
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔻آقای پزشکیان! طبق فرمایش رهبری فتنه خط قرمز است نه اختلاف جناحی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔺کاریکاتوریستی را که این کاریکاتور های توهین آمیز و کینه توزانه را کشیده، به عنوان مجری نشست مطبوعاتی آقای پزشکیان با خبرنگاران تعیین کرده اند و ضمنا از وفاق و احترام به یکدیگر و رعایت ادب و اخلاق حرف می زنند!
🔸وی سابقه چند بار محکومیت قضایی را هم در کارنامه خود دارد و قابل تامل است که دست اندرکاران حوزه ارتباطات دولت، جز مجرمیت و محکومیت، چه ویژگی منحصر به فردی در وی دیده اند که او را مجری مراسم کرده اند؟
🔸آیا می خواستند این پیام را بدهند که همه چیز (حتی نشست رسمی رئیس جمهور با رسانه ها) را به شوخی و هجو گرفته اند؟! یا اینکه توهین به ارزش های دفاع مقدس، و بی ادبی نسبت به شخصیت هایی مانند شهید رئیسی و دکتر جلیلی و دیگران را نشانه و نماد شخصیت پایین خود می دانند؟!
#محمد_ایمانی
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غم انگیزتر از بکار گیری افراد مساله دار، نگاه نسبی گرایانه جناب رئیس جمهور است.
میگویند هرکس در فتنه فکر می کرد خودش حق است...
پس کوتاه بیایم.
کاش فقط می گفتند گذشت کنیم.
اگر اینطور است صهیونیست هم فکر می کنند حق دارد کودک بکشند.
ضمنا از ایات سوره انبیا هم چنین برداشتی نمیشود
🗣 محسن مهدیان
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby