فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زوج جوانی که در مسجد مقدس جمکران زندگیشان را شروع کردند
🌺 @zanan_enghelaby
💢نباید حرف رئیسجمهور در جلسات داخلی و خارجی ١٨٠ درجه تناقض داشته باشد
🔹🔸حسن رحیمپور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن انتقاد از اظهارات اخیر روحانی گفت:
♦الان چند سال است مملکت در اختیار آقای روحانی است و نمیتواند مشکلات را بر گردن دیگران بیاندازد.
♦در تلگرام بدترین چیزها آموزش داده می شود، حتی آموزش رابطه جنسی خواهر و برادر! بعدا میگویند حقوق مردم است و نباید قطع شود!
♦٢ سال پیش آقای روحانی گفت تحریم ها برداشته شد و همه مشکلات اقتصادی حل خواهد شد، پس چه شد؟
♦جمهوری اسلامی وعده دروغ نمیدهد و رئیس جمهور مخصوصا اگر آخوند باشد نباید حرفش در جلسه داخلی و خارجی ١٨٠ درجه تناقض داشته باشد.
🌺 @zanan_enghelaby
👶 👦 👧
📘 📗 📕
رهبر انقلاب: آنچه که همیشه برای انسان میماند، #کتابخوانی در سنین پائین است. جوانانِ شما، کودکانِ شما هرچه میتوانند، #کتاب بخوانند؛ در فنون مختلف، در راههای مختلف، مطلبی یاد بگیرند. البته از هرزهگردی در محیط کتاب هم باید پرهیز کرد، منتها این مسئلهی بعدی است؛ مسئلهی اول این است که یاد بگیرند، عادت کنند به این که اصلاً به کتاب مراجعه کنند، کتاب نگاه کنند.
@zanan_enghelaby
🔴محرمانه نداریم؟!🔴
🔷آقای روحانی در واکنش به مسدود شدن تلگرام، ژست شفافیت گرفتند و مدعی شدند که محرمانه نداریم.
🔷اگر آقای روحانی بر سر ادعایشان هستند؛ نقش خود در ماجرای مک فارلین را شفاف بیان کنند و اجازه دهند اسناد مربوط به این پرونده، در داخل کشور ترجمه و منتشر شود. اگر محرمانه نداریم؛ دادگاه حسین فریدون علنی برگزار شود. اگر محرمانه نداریم؛ توضیح دهند چگونه صاحب خانه #نجومی چند ده میلیارد تومانی در ولنجک شدند؟
🔷آقای روحانی، #زنگ_انشاء و جمله سازی تمام شده است. باید در #زنگ_حساب به مردم جواب بدهید که کلید تدبیرتان پس از پنج سال، کدام قفل را باز کرده است.
🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي
🌺 @zanan_enghelaby
📚 بخش هایی از مقدمه کتاب «از جنگ نرم هوشمند تا نبرد محاسبات»
📜📜📜 آمریکاییها پس از شکست خفت بار در #ویتنام، پروژهای را از طریق مؤسسات آکادمیک و اندیشکده های راهبردی خود مورد بررسی قرار دادند که شکل تازهای از #براندازی و #تغییر_حاکمیت ها بود و با استفاده از فرآیندهای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی و در صورت لزوم اجرای #عملیات_نظامی محدود محقق میشد. این مدل در سرنگونی #آلنده در شیلی، #ساندنیستها در نیکاراگوآ کاربردی گردید.
💢 در گزارش کمیسیون امنیت ملی آمریکا در اسناد 2002 و 2006، #جمهوری_اسلامی ایران مهمترین چالش آمریکا در ابتدای قرن 21 معرفی شده است.
🔶 نظریهپردازان آمریکاییِ معتقد به رویکرد #جنگ_نرم با جمهوری اسلامی، بر این باورند که هرگونه اقدام خشونتآمیز علیه ایران (به ویژه اقدام نظامی)، نفرت ایرانیان از آمریکا و دولت آن را برای سالیان دراز، ریشهدارتر خواهد کرد...
🔴 ...بر همین اساس #اوباما نیز همانند «جورج بوش» بودجه 55 میلیون دلاری پنتاگون برای #جنگ_نرم علیه ایران را امضا کرد.
💥از بودجه 550 میلیون دلاری وزارت دفاع آمریکا، 55 میلیون دلار برای #نفوذ در ایران، مقابله با #فیلترینگ سایتهای ضد ایرانی، تحریک به اصطلاح قربانیان سانسور، آموزش الکترونیکی ایرانیان مخالف نظام برای #براندازی_نرم و شبکه سازی اینترنتی برای #اغتشاشگران پس از #انتخابات_ریاست_جمهوری و عرضه آموزشهای لازم رسانه ای و رایانه ای برای راهاندازی وبگاهها به منظور اطلاعرسانی اختصاص یافته است.
✅ ذکر این نکته ضروری است که هرچند مسئله #جنگ_نرم در ادبیات سیاسی کشور ما تا حد زیادی طرح گردیده است اما بااینحال پرسشهایی در خصوص این موضوع لاینحل باقی مانده است. نوع رویکرد #نخبگان و اِدراک آنان از این جنگ جای تأمل بسیاری دارد.
❓چرا اِدراک و برداشت مسئولان نسبت به #جنگ_نرم، ادراک صحیحی نیست؟
❓چرا نخبگان جنگ نرم را باور ندارند؟ همچنین چرا جنگ نرم برای آحاد جامعه فهم نشده است؟
❓در جنگ سخت اصل بقای یک حاکمیت مورد تهدید قرار میگیرد، درحالیکه همین تهدید در مورد جنگ نرم نیز وجود دارد، پس چرا مورد توجه مخاطبان آن قرار نمیگیرد؟
✅ در این پژوهش تلاش خواهیم کرد پاسخ این پرسشها را مورد مطالعه قرار دهیم.
❇ عرضه این کتاب و سایر کتب اندیشکده برهان، با تخفیف ۲۰ درصد در نمایشگاه :
👈 مصلی امام خمینی(ره)، بخش ناشران عمومی(شبستان اصلی)، راهرو ۱۵، غرفه ۵
🌺 @zanan_enghelaby
♨️ معرفی محصولات ایرانی (۱۶)
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔺گروه تولیدی #پوشاک_باغ_سيب با ۲۰ سال سابقه در تولید #پوشاک_کودکان دقت دارد تا از لحاظ حساس بودن پوست دلبندان شما به هیچ عنوان از مواد پلی استر و نایلون که حساسیت پوستی به وجود میآورد استفاده نکند.
🔺گروه تولیدی پوشاک باغ سيب با سابقه مفید در امر تولید، بهرهگیری از دانش فنی روز، به کارگیری متخصصان مجرب و کارآزموده، با استفاده از بهترین مواد اولیه، و به خدمت گرفتن طراحان معتبر در نظر دارد، همگام با توسعه اقتصادی، تولیدات خود را با بالاترین کیفیت و در کوتاهترین مدت عرضه کند.
🌺 @zanan_enghelaby
🔺ارتقای دائم کیفیت و توجه به تنوع خواست مشتریان.
🔺نگاه مدرن و توسعهگرا به تکنولوژی از طریق محوریت به دانش، بهینه نمودن عوامل تولید و توسعه آموزش از اهداف شرکت باغ سیب است..
🔺حضوری قدرتمند و تحسینبرانگیز در بازار پوشاک کشورهای همسایه از ویژگیهای تولیدات با کیفیت باغ سیب است.
https://apple-kids-wear.com/
#حمایت_از_کالای_ایرانی
#پوشاک_باغ_سیب
#پوشاک_کودکان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
کانال تولیدات ایرانی
🌺🌿کمیته زنان #جبهه_مردمی نيروهای انقلاب اسلامی🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
📝📍 #سرمقاله | سؤال، سؤال برانگیز، سؤالتر
🔺دولت در شرایطی استثنایی قرار گرفته است؛ متولیان آن مرتباً درباره خسته، ناتوان و بیانگیزه بودن مدیرانش سخن میگویند (رییس جمهوری و معاون اول) سیاستهای اعلامی برای کنترل بازار آشفته ارز در هالهای از ابهام قرار دارد و برجام بهعنوان اصلیترین موفقیت پنجساله گذشته دولت، در آستانه توقف کامل قرار دارد.
🔸قصد این نوشته سیاهنمایی وضع موجود نیست، اما هنگامی که رییسجمهوری بهجای رفع و حل این مشکلات عاجل که اداره و کارآمدی دولت را زیر سؤال برده، به سراغ تبلیغات انتخاباتی خود میرود و با به میان کشیدن موضوعاتی نظیر آزادی بیان و نشاط اجتماعی، میخواهد بر ناتوانیها و بیتدبیریها فائق آید، ضروری است مشکلات واقعی به وی گوشزد شود، آنهم در شرایطی که سه سال دیگر سکاندار تصدی این مسوولیت است و اکنون تازه سال اول صدارتش به پایان رسیده. در گذشته بعضی میگفتند نمیگذارند و این دولت مداوم میگوید که مسوول هیچ مشکلی نیست؛ اگر اینگونه است چرا آن همه وعده دادید، شما که تجربه چهار سال قبل را داشتید.
🚨این موضوعی سؤالبرانگیز است و گویا بین آنچه در جلسات داخلی و غیرعلنی میگویید یا متکفل اجرای آن میشوید، با آنچه در شبکههای اجتماعی اعلام میکنید، متفاوت است. بالاخره مردم زندگیشان را با کدام بخش تقسیم کنند و این گفتاردرمانی کی به انتها میرسد؟
صبح نو
🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي
🌺 @zanan_enghelaby
💢 وقتی فضای مجازی جایگزین #خانواده میشود (۱)
⭕ تضعیف شبکه خانوادگی مهمترین پیامد #تک_فرزندی/ تبلت و تلویزیون خواهر و برادر نمیشوند!
🔹یکی از آسیبهای تک فرزندی، تنهایی کودکان در زمانی است که بیشترین احتیاج را به همبازی و هم صحبت و در نهایت مشاوری هم سن و سال خود دارند. در زمانهای که والدین ساعاتی از روز را سرکارند، این تنهایی قطعاً باید با عضوی مجازی به جز اعضای حقیقی خانواده پر شود و در این حالت است که شاهد بروز مشکلاتی از جمله جدایی عاطفی و کلامی فرزندان با والدین و حتی تضعیف شبکه خانواده در تربیت و پرورش کودک میشویم.
🔸رسانه را میتوان، دریچهای به سوی جهان خارج دانست که در دیدگاه و رفتارهای افراد مؤثر است، کم شدن ارتباط کلامی، در خانوادههای کم جمعیت، سبب حاکمیت رسانههای تصویری شده و این مهم تغییر الگوی ارتباطی در خانواده را به وجود آورده است.
🌺 @zanan_enghelaby
🔹امروزه اگر چه هیاهوی اطراف کودکان به مراتب بیشتر از دهههای قبل شده است اما این هیاهو در دنیایی صوری فقط بر تنهایی کودکان افزوده است. از این رو آنها در کنشی قابل پیشبینی به دنبال جایگزینی برای خواهر، برادر و حتی پدر و مادر هستند تا با پُر کردن اوقات فراغت خود از رنج تنهاییهایشان بکاهند.
🔸پر مواضح است که #تلویزیون و صفحههای #تبلت و موبایل یکی از بهترین و در دسترسترین جایگزینها هستند! چرا که هم برنامههای متنوعی دارند و هم جاذبههای گرافیکی و #هیجان_های_کاذب در بازیهای رایانهای وجود دارد.
🔹این گونه جدا شدن کودکان و حتی نوجوانان از والدین، آنها را به نوعی از بدترین و مخربترین #شکاف_های_بین_نسلی میکشاند که به اشتباه از آن تحت عنوان «#استقلال» یاد میشود!
🔸یکی از پیامدهای این شکاف بین نسلی و جدایی عاطفی و کلامی والدین با فرزندانشان، کاهش اقتدار والدین است که نتیجه #تضعیف_شبکه_های_خویشاوندی و روابط درون خانوادگی است.
ادامه دارد ...
#خانواده
#تک_فرزندی
#فضای_مجازی
🌺🌿کمیته زنان #جبهه_مردمی نيروهای انقلاب اسلامی🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
💢 وقتی فضای مجازی جایگزین خانواده میشود (۲)
⭕ تضعیف شبکه خانوادگی مهمترین پیامد تک فرزندی/ تبلت و تلویزیون خواهر و برادر نمیشوند!
🔹در یک سیستم خانوادگی کامل، همگان فرزندان را به پدر و مادرشان ارجاع میدهند. این کار سبب شکلگیری یک #اقتدار_درون_شبکه_ای و نهادینه شدن الگوی هرمی قدرت در خانواده به صورت غیر مستقیم در ذهن کودک میشود.
🔸در اینجا مفهوم اقتدار در معنای طبیعی خود یعنی ورود هر فرد به نقش خود در درون خانواده و انجام تکالیفش آمده است صد البته اگر ایجاد اقتدار به دور از شبکه خویشاوندی صورت بگیرد، شاهد بروز آسیبهای بسیاری چون #خشونت یا دیکتاتوری والدین هستیم.
🔹در خانواده سالم و کامل که روابط بین اعضای #خانواده همچنان به قوت خود باقی است و هیچ عنصر دیگری جانشین روابط خانوادگی نشده است این اقتدار به شکل طبیعی در درون شبکه خویشاوندی شکل میگیرد.
🌺 @zanan_enghelaby
🔸نکته قابل توجه و مهم در شبکه خویشاوندی، نقش قابل توجه و تأثیرگذار آن در پرورش دینی و مذهبی فرزندان است چرا که #الگو_پذیری در کودکان امری طبیعی بوده و آنان پیوسته از رفتار اطرافیان خود اثر میپذیرند.
🔹الگوبرداری مستقیم فرزندان از پدر و مادر یک نوع آموزش مشاهدهای و غیرمستقیم است که نه تنها در تربیت کودک بلکه در ساختن آینده او بسیار مؤثر است.
#خانواده
#تک_فرزندی
#فضای_مجازی
✍#روژان_زندیه
منبع: طنین یاس
🌺🌿کمیته زنان #جبهه_مردمی نيروهای انقلاب اسلامی🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻انتقادات تند و به موقع استاد رحیم پور ازغدی از حسن روحانی🔻
آقای روحانی، رئیس جمهوری اسلامی دروغ نمی گوید
🌺 @zanan_enghelaby
🔻مرکز تحقیقات زن و خانواده برگزار می کند🔻
⭕ سومین دوره آموزشی نیمه حضوری مباحث زن و خانواده #درس_گفتار_۳
🔸این دوره در قالب ۱۰۰ جلسه آموزشی با مشارکت نهادهای مختلف اجرا میشود.
🔸سومین دوره آموزشی نیمه حضوری مباحث زن و خانواده در دو ترم برگزار میشود.
🔸نام نویسی در روزهای ۲۵ فروردین ماه الی ۲۵ اردیبهشت ماه سال ۹۷ انجام میشود.
🌺 @zanan_enghelaby
💢 ارمغان فروید و دوبووار برای زنان چه بود؟
⭕ عروسکهای لولیتایی که دهانشان بسته است!
🔹ششم می سالروز تولد #زیگموند_فروید است. فردی که از او به عنوان پدر علم روانشناسی یاد میکنند. این مناسبت بهانهای است تا بررسی کنیم دستاورد نظریههای شاذ او برای حوزه زنان چه آوردهای داشته است.
🔸از ابتدای تاریخ تاکنون شاید هیچ دیدگاهی تحقیرآمیزتر از نگاه فروید و #سیمون_دوبووار درمورد زنان یافت نمیشود، پدر روانشناسی و مادر فمینیسم که سالیان سال نظریات یکی به عنوان مبانی علم روانشناسی و دیگری به عنوان مبانی فعالیت فمینیستها در دفاع از حقوق زن مسیر حرکت بسیاری از جریانهای اجتماعی را تعیین کرد، شرایط زنان را به کجا کشاند؟
🌺 @zanan_enghelaby
🔹نه فروید زن را دارای اصالت میداند و نه دوبووار زن بودن را زاییده فرهنگ و جامعه میبیند، دوبووار با بیان این جمله که «اجازه ندهید خفت #زن_بودن شما را ببلعد» و فروید با این جمله که «#زنان به طور طبیعی پستتر از مردان هستند» تمام اعتقادشان به هویت جنس زن را به نمایش گذاشتهاند.
🔸دوبووار میگوید زن اگر بخواهد ارزش خود را حفظ کند باید از تمام مراتب زن بودن و فطرتش دست بکشد تا تبدیل به موجودی پست نشود! و فروید هم با این اعتقاد که عقده الکترای زنان هیچگاه برطرف نمیشود و آنها مجبورند همیشه با وابستگی، خودکم بینی و مازوخیسم ادامه حیات دهند، آب پاکی را روی دست زنان ریخته است!
🌺 @zanan_enghelaby
🔹اکنون تصور اینکه طی سالیان متمادی حل معضلات شخصی و خانوادگی با نظریات روانشناسانه فروید و دفاع از حقوق زنان بر مبانی تفکر سیمون دوبووار دنبال شده جای دیدن اوضاع رو به وخامت زنان جهان که در گرداب طمعورزی منفعت طلبان اقتصادی و جنسی گرفتار شدهاند، جای تعجب باقی نمیگذارد.
🔸زنان فرهیخته ایران حتماً میدانند راهی که پرچمدارش فروید یا دوبووار باشد به آمار بالای #تجاوز، #طلاق و #خشونت_علیه_زنان غرب منتهی شده است و این دیدگاه با تبلیغات جذاب فمینیستی نهایتاً زن را یا پشت ویترین میفروشد یا تبدیل به #عروسک_لولیتا میکند.
#زیگموند_فروید
#سیمون_دوبووار
#زن
#عروسک_لولیتا
✍#مهری_طالبی_دارستانی
منبع: فارس
🌺🌿کمیته زنان #جبهه_مردمی نيروهای انقلاب اسلامی🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
🔵چنانچه کانالِ "کمیته زنان جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی" را مفید میدانید، در جهت حمایت از زنان انقلابی در فضای مجازی، آن را به دوستان خود نیز پیشنهاد کنید:
🌿موضوعات مربوط به زن و خانواده
🌿اخبار و تحلیلهای سیاسی
🌿موضوعات فرهنگی و اجتماعی
🔹لینک ایتا👇
eitaa.com/zanan_enghelaby
🔹لینک سروش👇
sapp.ir/zanan_enghelaby
🔹لینک آی گپ👇
igap.net/zanan_enghelaby
♦اشتغال زنان، ضرورت یا انتخاب؟ (۱)
🔹«اشتغال زن» مسئلهای است که به ویژه در دهههای اخیر، با وجههای جهانی و بدون مرز، به عرصه نظریهپردازی فرهنگی و اجتماعی وارد شده است. افزایش روزافزون اشتغال زنان با مفهوم «انجام کارهای #تمام_وقت، #دارای_مزد و #بیرون_از_خانه توسط زنان» در بسیاری از جوامع، آن را به پدیدهای با جوانب متعدد از جهت شرایط و چگونگی اشتغال زنان (ساعات کاری، دستمزدها و مهارتها)، تأثیرگذاری چندوجهی بر #نهاد_خانواده و مؤلفههای اجتماعی مرتبط مانند #بیکاری_مردان و تغییر بنیادین روابط اجتماعی زن و مرد مبدل ساخته است.
🔸بر این اساس، پدیده #اشتغال_زنان از زوایای متفاوتی قابل پژوهش و بررسی است؛ اما اولین سؤالی که در این باره مطرح است این است که «آیا اشتغال زنان در جامعه امروز ما با مؤلفههای خاص آن، به ویژه پذیرش مذهب رسمی تشیع، نوعی #ضرورت است یا صرفاً یک #انتخاب یا اختیار برای زنان به شمار میرود»؟
🌺 @zanan_enghelaby
🔹«ضرورت» به معنای الزام و اجبار است. اجباری که حاصل از نیاز و حاجتی باشد. به همین جهت است که فرد مضطر یا فردی که در حالت اضطرار به سر میبرد، در واقع مجبور به انجام کاری است تا نیازی یا حاجتی ضروری را برآورده سازد. منشأ اضطرار میتواند عوامل درونی یا بیرونی باشد. بنا بر این تعریف، هنگامی که از ضرورت امری صحبت میشود، به علل و خاستگاه بهوجودآورنده آن امر بازمیگردد.
🔸لذا منظور از بررسی ضرورت یا عدم ضرورت اشتغال زنان، برای خانوادهها و جامعه ایرانی، بررسی عللی است که پشتوانههای این پدیده به شمار میروند. اگر اشتغال زنان در چارچوب مورد پذیرش یک جامعه در پی #رفع_نیاز_های_اساسی آن جامعه باشد، ضرورت مییابد.
🔹شاید این سؤال ایجاد شود که چرا در مورد ضرورت اشتغال مردان در یک جامعه سخنی به میان نمیآید و این امر، در هیچ زمانی تاکنون، به چالش کشیده نشده است؟ در پاسخ، میتوان با نگاهی به تاریخ بشر اذعان داشت که در تمامی طول تاریخ، ویژگیهای بیولوژیک و طبیعی زن و مرد عمدهترین عامل در تفکیک جنسیتی نقشها در خانواده و جامعه بوده است؛ یعنی زن و مرد به واسطه تفاوت نقشی که در تولید نسل دارند، به طور طبیعی در جایگاههای متفاوتی از نقشها قرار گرفتهاند و این تفکیک شامل نقش رسیدگی به تمامی امور داخلی منزل برای زن و نقش حمایت مالی و در واقع تأمین معاش خانواده برای مرد بوده است و حتی در آرای بسیاری از نظریهپردازان اجتماعیِ کلاسیک و معاصر، این تفکیک نقش برای بقا و استحکام نهاد خانواده امری ضروری به حساب میآید که نسل به نسل، از طریق الگوپذیری از والدین به فرزندان نیز منتقل میشود.
ادامه دارد ...
#اشتغال_زنان
#ضرورت_اشتغال_زنان
#خانواده
🌺🌿کمیته زنان #جبهه_مردمی نيروهای انقلاب اسلامی🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
♦ اشتغال زنان، ضرورت یا انتخاب؟ (۲)
🔸#پارسونز، یکی از بزرگترین جامعهشناسان آمریکایی قرن بیستم، معتقد است: «#خانواده پارهای از نظام کل جامعه است که بر مبنای تفکیک نقشهای جنسی بنا شده است. تخصص و تفکیک نقشها به حفظ نظام خانوادگی و وحدت آن کمک میکند و مبنای اجتماعی کردن کودک است. مرد #رئیس_خانواده و نقش #نان_آور را بر عهده دارد و زن نقش بانوی خانه را ایفا میکند. نقش اقتصادی مرد و شغل وی تعیینکنندهترین پایگاه حقوق خانواده و نقش اصلی مرد در جامعه است و خانهداری اساسیترین فعالیت و نقش زن است، زن #مدار_زندگی_خانوادگی است».
🔹از دیدگاه وی، تفکیک جنسیتی نقشها در شکل گرفتن شخصیت کودک نقش قاطعی دارد. پسر خود را با پدر همانند میکند و دختر به مادر تأسی میجوید. اشتغال زن، علاوه بر آنکه موقعیت عاطفی زن در خانواده را متزلزل میسازد، به سبب رقابت شغلی زن با شوهر، به ناهماهنگی و نا به سامانی خانواده میانجامد.
🔸بر این اساس، اشتغال زن با تعریف مدرن آن، که با یک ویژگی اساسی یعنی جدا شدن محل زندگی و کار زن همراه است، نوعی سرپیچی از قانون طبیعت و تغییر مسیر تاریخ درباره تفکیک نقشهای زن و مرد در خانواده و جامعه به شمار میرود.
🌺 @zanan_enghelaby
🔹به همین خاطر است که گروههای مختلف اجتماعی، در راستای احقاق حقوق زن، برای اثبات ضرورت اشتغال زن از لحاظ فردی و اجتماعی در طول چندین دهه تلاش نمودهاند؛ اما تاکنون به ویژه در جوامع مذهبی و خانوادهگرا، همچنان با تردید به #اشتغال_مطلق_زنان (به ویژه زنان متأهل) نگریسته میشود و در پی این تردید، ایجاد لوازم و رفع موانع اشتغال زنان نیز در اولویت امور قرار نمیگیرد.
🔸گسترش و #سازمان_دهی_اشتغال_زنان در جامعه نیازمند زیرساختهای معینی است؛ زیرا اشتغال زنان با متغیرهای متفاوتی در ارتباط است و میتوان اذعان داشت بر تمامی ارکان اقتصادی و اجتماعی جامعه میتواند مؤثر باشد. برای نمونه، در جامعه ایرانی، که همچنان مردان گردانندگان اقتصادی خانواده به شمار میروند و وظیفه حمایتهای مالی همهجانبه از زن و فرزندان را بر عهده دارند، میبایست تأثیرات حضور زنان در بازار کار بر اشتغال مردان روشن و مشخص باشد.
🔹پس اگر از مردان انتظاراتی چون پرداخت #نفقه و #مهریه وجود دارد، اولویت آنها در ورود به بازار کار نیز باید در نظر گرفته شود، مگر اینکه زیرساختهای اقتصادی جامعه جوابگوی اشتغال هر دو گروه مردان و زنان جویای کار باشد و اشتغال زنان به #بیکاری_مردان نینجامد.
ادامه دارد ...
#اشتغال_زنان
#ضرورت_اشتغال_زنان
#خانواده
🌺🌿کمیته زنان #جبهه_مردمی نيروهای انقلاب اسلامی🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
▪ #انقلاب_ادبی یعنی اینکه تعداد عنوان کتاب چاپ شده حدفاصل سالهای ۱۳۱۶ تا ۱۳۵۷ در مجموع یازده هزار عنوان کتاب بوده یعنی میانگین سالانه ۲۷۵ عنوان و پس از #انقلاب_ادبی این رقم به ۱،۲۸۲،۰۰۰ عنوان رسیده است یعنی میانگین سالانه ۳۲۰۴۹ عنوان کتاب
یعنی رشدی ۱۱۶/۵ برابری در چاپ عناوین کتاب
💬 زهرا آیت اللهی
🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي
🌺 @zanan_enghelaby
♦ اشتغال زنان، ضرورت یا انتخاب؟ (۳)
🔸مباحث فرهنگی حضور اجتماعی زنان در جامعه اسلامی بسیار مهم است. در چنین جامعهای، استفاده از «جاذبههای زنانه» به عنوان ابزاری برای #بازاریابی و درآمدزایی قابل قبول نیست و جلوگیری از ترویج چنین پدیدهای نیازمند زیرساختهای لازم در جهت نظارت و برخورد با متخلفین است. از سوی دیگر، تربیت و آمادهسازی نسلهای آینده یک جامعه برای دنبال کردن اهداف آن، وابسته به تعیین نقش و جایگاه درست زنان در جامعه است.
🔹بنابراین، نسخه واحدی در مورد اشتغال زنان در جوامع مختلف وجود ندارد. ممکن است جامعهای زنان را یکی از بهترین #ابزار_برای_تولید_ثروت در بسیاری از عرصههای اقتصادی بداند و جامعهای دیگر، بر اساس مبانی مورد قبول خود، رویکرد متفاوتی به این مقوله داشته باشد. لذا بحث از ضرورت یا عدم ضرورت اشتغال زنان، مستقیماً، با اعتقادات، اهداف و زیرساختهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی یک جامعه در ارتباط است.
🌺 @zanan_enghelaby
🔻بررسی ضرورت اشتغال زنان در جامعه امروز ایران منوط به سه چیز است:
🔸اول، نگاهی به #تاریخ_اشتغال_زنان در ایران؛
🔹دوم، نوع #دیدگاه_اسلام به اشتغال زنان به عنوان چارچوب مورد پذیرش در جامعه اسلامی؛
🔸سوم، #بررسی_تحولات فرهنگیـاجتماعی ایران در دهههای اخیر.
🌺 @zanan_enghelaby
🔹به گواه تاریخ، در تمامی جوامع بشری، مسئله مشارکت فعال زنان در کارهای تولیدی و اقتصادی ریشهای آنچنان کهن دارد که در واقع میتوان آن را با زندگی انسانها آمیخته و قرین به شمار آورد.
🔸نقش زن ایرانی در بازار کار سنتی، به خصوص در محیط روستا، بسیار چشمگیر بوده است و این #نقش_اقتصادی که با وجود اهمیت فراوان در ارقام و جدولهای آماری، اندازهگیری و ارائه نشده است باعث میشود تا نتیجه هر نوع تحقیق و پژوهشی در این باره با تردید مورد توجه قرار گیرد.
🔹تعداد قابل توجهی از زنان ایرانی در بسیاری از دورههای زمانی تاریخ ایران، به شیوههای مستقیم و غیرمستقیم، به اقتصاد خانواده و جامعه کمک میرساندند. آنها با انجام رایگان کار خانگی و نگهداری از کودکان و سالمندان خانواده به شیوهای غیرمستقیم و با مشارکت در فعالیتهای اقتصادی متعددی مانند صنایع دستی (قالیبافی، حصیربافی و...)، امور زراعی و کشاورزی (کشت و تهیه توتون، چای، برنج، گندم، جو، کتان و...)، دامداری، تولید پوست حیوانات، چرم، ابریشم و... به شیوه مستقیم از ارکان مهم اقتصادی خانواده و جامعه ایرانی به شمار میرفتند. در عصر حاضر نیز چنین فعالیتهایی، علیرغم آنکه نسبت به گذشته از گستردگی کمتری برخوردارند، اما در بسیاری از مناطق روستایی کشورمان همچنان ادامه دارد.
ادامه دارد ...
#اشتغال_زنان
#ضرورت_اشتغال_زنان
#خانواده
🌺🌿کمیته زنان #جبهه_مردمی نيروهای انقلاب اسلامی🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby