⁉️ نقش زنان و دختران دانشجو در تسخیر لانهی جاسوسی چه بود؟
🌷 به روایت سرکار خانم فائزه مصلحی، یکی از دانشجویان پیرو خط امام
🔹 در روز تسخیر لانهی جاسوسی یک قیچی خیلی بزرگ آهنبر تهیه شده بود که حمل آن به یکی از خواهران چادری سپرده شده بود که پنهانی این را بیاورند تا جلوی لانه تا آن زنجیر درب اصلی را با آن باز کنند و داخل سفارت بروند.
🔸 ما خبر داشتیم که تعدادی از خانمها در لانهی جاسوسی یا کارمند محلی یا دیپلمات هستند، بنابراین حضور خانمها خیلی ضروری به نظر میرسید.
🔹 یک کار دیگر ترجمه بود که بخشی از آن به عهدهی خانمها بود. در بازیابی اسناد هم که نیاز به حوصلهی خیلی زیادی داشت، خانمها به طور جدی مشارکت کردند.
🔸 حتی پاس دادن و نگهبانی در داخل خود لانهی جاسوسی هم تقسیم شده بود بین خانمها و آقایان و خانمها در این قضیه هم مشارکت داشتند.
🔸 حضور خانمها در جریان انقلاب باعث میشد آقایان جدیتر در صحنهی مبارزه حاضر باشند. ضمن اینکه خانمها وقتی وارد مبارزه میشدند، همسر و برادر و فرزندانشان را نیز وارد عرصه میکردند. حضور دختران دانشجو در تسخیر لانهی جاسوسی هم به همین گونه بود.
📲 متن کامل این مصاحبه
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=43907
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔸 نمایشگاه انفرادی نقاشی حسن روحالامین با عنوان «عصیان» که شامل منتخبی از آثار مجموعه عصیان است، در گالری آرتیبیشن گشایش یافت.
حسن روحالامین دانشآموختۀ رشتۀ نقاشی است که فعالیت حرفهای خود را در زمینه تصویرسازی از سال ۸۲ آغاز و پنج نمایشگاه انفرادی تصویرسازی برگزار کرد. او در فاصله سالهای ۹۵ تاکنون توانسته است نمایشگاههایی از آثارش را در آلمان، فرانسه، بلژیک، کانادا، عراق و ایران برگزار کند.
هماکنون روحالامین با گزینش آثاری از این مجموعه خود نمایشگاهی از آثار اسبهای عصیان را در آرتیبیشن به نمایش گذاشته است.
نمایش آثار نمایشگاه «عصیان» تا ۱۹ آبان ماه ادامه دارد و از ساعت ۱۱ صبح تا هشت شب و در روزهای تعطیل از ساعت ۱۶ تا ۲۰ امکان بازدید عمومی دارد.
کیهان
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
▪️مقام تشریفاتی[!] #ملکه در انگلستان دستور به #انحلال مجلس این کشور و برگزاری انتخابات مجدد داد!
[تصور کنید اگر مثلا رهبر ج.ا. چنین اختیاری داشت انگلوفیل های داخلی چه تعزیه ای در سوگ دموکراسی و ارزش #رای_مردم راه می انداختند؛ حالا فرض کنید از آن اختیار استفاده هم میکرد..]
💬 سید سجاد
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔴 #فتنه_98 چگونه مهار شد؟
1️⃣ از فتنه۹۸ سوال میکنند که آیا اتفاق میافتد؟ آیا کشور همچون سال۸۸ دچار اغتشاش خواهد شد؟ آیا دشمنان بیرونی و دنبالههای درونی آنها میتوانند کشور را دچار چالش کنند؟
2️⃣ سه هدف اصلی دشمن از تحریم ها بصورت پلکانی:
الف) مهار رشد خارجی ایران
ب) تغییر رفتار خارجی نظام
ج) فروپاشی از درون
پیشبینی این بود که تحریم باعث فشار به ملت میشود، ملت به خیابان میریزند و پشت نظام را خالی میکنند، نظام مجبور میشود قدم به قدم عقبنشینی کند.
3️⃣ در کنار تحریمها، عملیات روانی برای این دو هدف طراحی شد:
الف) تغییر محاسبات مردم: مردم تنها راهحل مشکلات را کوتاه آمدن و مذاکره بدانند.
ب) تغییر محاسبات مسئولین: مسئولین برای حل مشکلات به مذاکره اقدام کنند.
پس مذاکره صورت گرفت؛ آمریکایی ها یک هدف میانی از مذاکرات در نظر داشتند: «نفوذ و پیدا کردن #قشر_مستعد_مزدوری برای شبکهسازی و اقدام در وقت نیاز».
4️⃣ مذاکره اگرچه قدرت هستهای ایران را مهار کرد،اما رشد اقتدار خارجی را مهار نکرد و موجب تغییر رفتار خارجی نظام هم نشد. علت اصلی اختلاف بین جمهوریخواهان و دموکراتها همین بود که برجام رفتار خارجی نظام را مهار و تغییر نمی دهد. پس باید فشارها ادامه پیدا کند تا نظام مجبور شود از منطقه عقبنشینی کند. دموکراتها میگفتند: امکان ادامه تحریمها را نداریم. جمهوریخواهان میگفتند: توان ادامه وجود دارد.
5️⃣ برجام اگرچه باعث شکلگیری نفوذ در کشور برای برهم زدن کشور در موقع نیاز شد، اما نتوانست ایران را از عراق و سوریه بیرون کند. عصبانیت ترامپ هم همین بود که رهبر ایران، هوشمندانه، با موافقت با برجام، لیبرالهای ایران و دموکراتهای آمریکا را فریب داد.
6️⃣ ترامپ چهار برنامه مهم برای مهار و تغییر رفتار ایران اجرا کرد:
الف) خروج از برجام
ب) افزایش تحریم نفت و بانکی
ج) منع همکاری ارزی امارات، ترکیه، هند، ژاپن و ... با ایران
د) تصمیمسازی برای مسئولین اجرایی دولت ایران از طریق «شبکه نفوذ»؛ به این معنا که مسئولین اجرایی کشور راه حل مشکلات را در چندبرابر کردن ارز و سکه بجویند!
7️⃣ ترامپ طی دوسال اخیر امیدوار و منتظر بود که مردم ایران مقابل نظام سیاسی بایستند! خاصه بعداز فتنه۹۶ که یک تمرین و مانور برای «شبکه نفوذ» بود. طرح تابستان داغ۹۷، زمستان سرد۹۷ و ... اما بعد از عدم نتیجهگیری در سال۹۷ به طراحی #آشوب_هوشمند - همان فتنه ۹۸ - رسید.
8️⃣ ناکارآمدی دولت تدبیر، تصمیمات خطرناک ارزی دولت، فساد اقتصادی مسئولین، اشرافیت دولتی وزرای مولتی میلیاردر، اختلافات سیاسی احزاب، شکافهای اجتماعی، آزادیهای اجتماعی، زنان، جوانان، حجاب، ورزشگاه و دوقطبی سازی مذهبی بعنوان شتابدهنده این جریان بوده و هستند.
9️⃣ #رهبر_هوشمند ایران اما با دو تدبیر ویژه، فتنه 98 را مهار کرد:
الف) انتصاب آیتالله رئیسی به دستگاه قضا؛ رئیسی با اقدامات فوری مبارزه با فساد و اصلاح دستگاه قضا، روح امید را در جامعه ملتهب و آماده گُرگرفتن دمید.
ب) اقدام ویژه اطلاعات سپاه در دستگیری #روح_الله_زم که موجب مهار «آشوب هوشمند» شد که قرار بود همزمان با عراق و لبنان در ایران هم شکل بگیرد.
🔟 اگرچه این پروژه مهم مهار شد اما جامعه همواره باید هوشیار باشد. متأسفانه حاکمیت جریان غربزده با این عملکرد فجیع در حوزه مدیریت و اقتصاد یک نوع فتنه است. این جریان بارها نشان داده که آرامش مردم و کشور برایش اهمیتی ندارد لذا می بینید که با دامن زدن به هر شایعه و اختلاف و مسئله ای قصد دوقطبی کردن جامعه را دارد.
#داود_مدرسی_یان
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby
🔸 گامهای دولت بهعنوان اقدام متقابل در برابر عهدشکنی آمریکا و اروپا، راهبردی نیست.
روزنامه فرهیختگان با اشاره به اعلام گام چهارم اقدام متقابل از سوی دولت مینویسد:
دولت در شرایطی نظارهگری یکساله خود از اردیبهشت 97 تا اردیبهشت 98 را کنار گذاشت که آمریکا یک سال تمام در مسیر فشار حداکثری حرکت کرد و اروپا هم چراغخاموش متربهمتر آمریکا را در این مسیر همراهی کرد؛ مسیری که دقیقاً عکس برجام بود و اگر بخواهیم بهصورت دقیق آن را توصیف کنیم باید بگوییم ایالات متحده بهاضافه سه کشور اروپایی در اردیبهشت 97 از برجام خارج شدند.
دقیقاً 6 ماه از آن روزی که ایران فاز جدید اقدامات خود را اعلام کرد، میگذرد. در این 6 ماه اروپاییها نهتنها به برجام کمکی نکردهاند که برعکس با شوآفهایی ازجمله آنچه رئیسجمهور فرانسه انجام داد، تنها وقت ایران را تلف کردهاند و مابهازای آن عملی از خود ارائه ندادهاند. البته آنها عقبگرد هم داشتهاند چراکه کشورهای اروپایی اجرای تحریمهای آمریکا را در این مدت شدت بخشیدهاند و خلل و فرج کمربند تحریمی را برای آمریکا پر کردهاند. همچنین فشارهای حقوقی را در حوزههای دیگر گسترش دادهاند.
در این مدت هم متأسفانه دولت همان سیاست کلی یعنی معطل نگهداشتن کشور و منتظر اروپا ماندن را تا حدود زیادی تداوم بخشیده است و اگر ترتیبات مقتضی منتقل شده به بانک مرکزی نبود، وضعیت به مراتب دشوارتر از قبل میبود.
چنانکه از اظهارنظرهای مداوم رئیسجمهور درباره سیاست خارجی چنین برمیآید که «در» دولت دوازدهم بر همان پاشنه تجربهشده قبلی میچرخد. خب همینجا باید چند سؤال مهم مطرح کرد.
آیا مجموعه اقدامات دولت به اندازهای هست که بیش از گذشته اروپا و آمریکا را متوجه هزینههای سیاست نادرستشان کند؟ یا برعکس رفتارها بهگونهای است که آنها مطمئن میشوند ایران تا مدتهای مدیدی در چارچوب برجام باقی خواهد ماند و بهاصطلاح خدشه جدی به آن وارد نمیکند؟
در مسیر مبارزه با تحریمها، دولت از خود اقداماتی نشان داده که آمریکا و اروپا مطمئن شوند تحریمها رو به زوال است؟
با نهایت تأسف باید گفت اگر بخواهیم بهصورت جدی به مدیریت دولت در شرایط امروز نگاه کنیم باید جواب منفی به هر دو سؤال بالا دهیم و بگوییم اقدامات دولت در هیچ کدام متناسب با فشارهای خارجی و اقدامات طرف مقابل نیست.
درخصوص سؤال اول باید گفت امروز دیگر برجامی باقی نمانده که ایران به آن متعهد باشد. تحریمها به شدیدترین حالت ممکن برگشته و اگر روسیه، چین و هند هم با ایران مبادلاتی دارند از همان مسیرهای پیشین و دوران قبلی تحریم است. از این رو بهنظر میرسد که با روند کنونی شاید تا دهها مرحله دیگر هم دولت اقدامی انجام ندهد که بهقول معروف نقض فاحش برجام باشد.
درمورد سؤال دوم هم برداشت قریب به اتفاق کارشناسان این است که مجموعه اقدامات دولت به هیچ عنوان متناسب با شرایط تحریم و فشار نیست و اگر دستاوردهای محور مقاومت در هموار کردن مسیر تجارت با همسایگان نبود، شاید همین حداقل ارتباطات با کشورهایی مثل عراق هم حاصل نمیشد.
✨ 🌺 ✨ بشری
🌺 @zanan_enghelaby۷