🔴 خبر کوتاه بود و دردناک!
طرح تشدید مبارزه با #مفاسد_اقتصادی از دستور کار مجلس خارج شد!!
♦️گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس درباره طرح یک فوریتی تشدید مبارزه با مفاسد اقتصادی در دستگاه قضایی و سازمان تعزیرات حکومتی در حال بررسی بود که ناگهان ٫#مصطفی_کواکبیان نماینده تهران در مجلس با استناد به ماده ۷۵ قانون اساسی و طی اخطاری گفت: این طرح بار مالی دارد و باید از دستورکار مجلس خارج شود!
♦️#مسعود_پزشکیان، نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را برعهده داشت اخطار این نماینده را وارد دانست و آن را به رای نمایندگان گذاشت. نمایندگان محترم هم با ۱۰۶ رای موافق و ۶۲ رای مخالف، این اخطار را وارد دانستند و به این ترتیب، نتیجهی شش سال تلاشِ کمیسیون قضائی و حقوقی از دستور کار خارج شد.
♦️در طرح تشدید مبارزه با مفاسد اقتصادی، برای اولین بار موارد ذیل پیشبینی شده بود که متأسفانه از دستور کار مجلس خارج شد:
- اعاده اموال نامشروع
- جرمانگاری رانتخواری
- سرعت رسیدگی به جرائم قضات فاسد
- تشدید مجازات مجرمین اقتصادی
- ساماندهی اطلاعات جرائم اقتصادی
- حمایت از گزارشدهندگان جرائم اقتصادی
🌺 كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي
🌺 @zanan_enghelaby
#بسته_توییت
⏪نمایندگان امروز با رد طرح #شفافیت_آراء_مجلس ، به #شفافیت سیلی نزدند، به مردم سیلی زدند
طرح شفافیت را به زبالهدان نینداختند، شرافتشان را انداختند
💬 لیلی محسنی
⏪ از اون نماینده ای که ممتنع رای میده داغون تر اونیه که تو مجلس هست ولی رای نمیده ،امروز 25 نفر توی مجلس حاضر بودند ولی رای ندادند
یعنی خااااااک
💬 آجی عصمت
⏪ حاجى دليگانى ميگه نماينده ها طرح #شفافیت_آراء_مجلس رو از روى رودربايستى امضا كرده بودن.
+ من ميگم از روى رودربايستى نظام و انقلاب رو قبول دارن.
💬 احمدرضا بیضاۓی
⏪ از فاجعه براتون حرف میزنم: یک طرح یک فوریتی که مطالبه عمومی مردم هست با۱۶۰امضا تقدیم مجلس میشه و در مجموع نزدیک۲۱۰نفر ازش حمایت میکنن اما فوریتش فقط۵۹تا رای موافق میاره! میدونید چرا بااینکه موافق فوریتش نبودن امضاش کردن؟ چون امضا کردن شفافه اما رایگیری نه!
💬 Ahmad Dastaran
⏪ تو ميدوني گردان بره خط گروهان برگرده يعني چی؟ تو ميدوني گروهان بره دسته برگرده يعني چی؟تو ميدوني دسته بره خط نفر برگرده يعني چی؟تو میدونی غیرت یعنی چی؟تو میدونی طرح شفافیت آرا مجلس با 160 امضا بره مجلس و 59 رای موافق بیاره یعنی چی؟تو میدونی بی غیرتی یعنی چی؟
چی بودیم، چی شدیم
💬 ژان والژان
⏪ #شفافیت_آراء_مجلس با ۲۰۷ امضا فقط ۵۷ رای آورد.ضمن تشکر از آن مردهایی که آیت وار پای امضایشان ایستادند، آنجا مجلس نیست #دارالمنافقین است.
که از دیو و دد ملولم و آیت و دیالمه و مدرسم آرزوست
💬 ghobar
🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي
🌺 @zanan_enghelaby
✅رکورد تاریخی مجلس دهم در سه روز
(بدون شرح)
۱.ارسال سوال از رییسجمهور به قوهقضائیه:منتفی
۲.طرح ممنوعیت انتصاب مدیران دو تابعیتی:مخالفت
۳. طرح تشدید مبارزه با مفاسد اقتصادی: از دستور کار خارج
۴. فوریت طرح شفافیت آراء: مخالفت
۵. دوفوریت طرح توزیع کالاهای اساسی: مردود
#روسیاهترین_مجلس_بعدازانقلاب
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامی🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
🔹رئیس جمهور آمریکا در دیدار با امیر کویت گفته است "ایران در آشوب کامل است و نگران بقای خود به عنوان یک کشور است".
اگر ایران در آشوب است، آمریکا که نیمی از خانوارهایش استطاعت پرداخت کرایه منزل و تهیه غذا را ندارند، باید تاکنون نابود شده باشد!
رئیس جمهور کشوری برای ما کری میخواند که فاصلهای تا نابودی ندارد.
وضع امروز ایران، حاصل مدیریت جریان بیکفایتی است که برای بهبود وضع اقتصادی چشم امیدش به توافق با آمریکا بود، آمریکایی که نیمی از مردمش در چنان وضعیتی هستند که سی ان ان توصیف کرده است.
ایران قطعا در این وضع نخواهد ماند، اما وضع آمریکا قطعا وخیمتر خواهد شد. آنچه امروز ایران گرفتار آن شده، یک عارضه قابل رفع است، اما گرفتاری اقتصاد آمریکا ناشی از ذات اقتصاد سرمایهداری و ادامهدار است.
✍ یاسر جبراییلی
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامی🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
📢 انتشار کتاب «ردّپای استعمار» به همت اندیشکده برهان
📖 کتاب «ردّپای استعمار» به همت اندیشکده برهان منتشر و روانهی بازار نشر گردید.
🔹 این کتاب ـ که از مجموعه کتابهای «پژوهه تاریخی» و حاصل تلاش جمعی از پژوهشگران اندیشکده برهان است ـ در ۷۲ صفحه و ۶ فصل، از سوی «انتشارات دیدمان» به زیور طبع آراسته گردیده است.
👓 در بخشی از مقدمه این کتاب میخوانیم:
«آغاز روابط ایران و انگلیس به گذشتههای دور بازمیگردد. اما آن هنگام این مناسبات جنبهی استعماری به خود گرفت که ایرانیان از دایرهی تمدنی دنیا دور ماندند و درگیر جنگهای داخلی شدند. اینگونه بود که در ابتدای دورهی قاجار، روابط ایران و انگلیس تحتالشعاع جنگهای ایران و روسیه و روابط ایران و فرانسه قرار گرفت. از همان زمان، ایران بیخبر از رویکردهای جدید استعماری برخاسته از رقابتهای درون نظام سرمایهداری، به گردابی افتاد که تا پیروزی انقلاب اسلامی (که یکی از مهمترین دستاوردهایش «استقلال کشور» است) در آن فرومانده بود.
از دورهی فتحعلیشاه قاجار تا ملی شدن صنعت نفت، انگلستان حضوری پُررنگ در عرصهی سیاسی ایران داشت و در مسائل مهم سیاسی، یک وزنهی تصمیمگیری محسوب میشد. آنچه در این میان جای توجه دارد اینکه تا پیش از کشف نفت در ایران، بریتانیا ایران را برای استعمار مستقیم کمتر مورد توجه قرار میداد، بلکه برای انگلیسیها ایران به مثابهی سدی بود که در آن روبهروی روسیه تزاری بایستند و از آرزوی دیرینهی آنان، یعنی رسیدن به آبهای گرم خلیج فارس و البته دستیابی به مستعمرهی بزرگ انگلیس، یعنی هندوستان، جلوگیری کنند؛ آنچه طی آن سالها «بازی بزرگ» نام گرفت. در راه رسیدن به این هدف، انگلیسیها از هیچ حربهای کوتاهی نکردند. آنچنانکه هر زمان که لازم شد، روسها را در بخشهایی از ایران آزاد گذاشتند. قرارداد ۱۹۰۷ و ۱۹۱۵ حاصل اینچنین رویکردی بود. بازی بزرگ باعث شد تا ایرانیها نتوانند با آسودگی خاطر با کشورهای دنیا، بدون اجازهی روس و انگلیس، ارتباط برقرار کنند و به رفع عقبماندگی این سرزمین بپردازند؛ بگذریم که در این میان، ناتوانی شاهان و رجال سیاسی وقت نیز بسیار مؤثر بوده است.
کشف نفت در ایران و تغییر در عرصهی سیاسی روسیه و تبدیل آن به یک کشور کمونیستی، باعث شد تا ایران از یکسو بهعنوان محوری برای تأمین نفت خام و از سوی دیگر، بهعنوان سدی در مقابل نفوذ کمونیست، از جایگاهی ویژه برخوردار شود...»
🌐 علاقهمندان جهت تهیهی این کتاب، میتوانند به پیوند زیر مراجعه فرمایند: 👇🏻
goo.gl/fhkpW4
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامی🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
🔹این خط و این نشان!
🔸 سخنرانیها، یادداشتها و موضعگیریهای برخی جریانهای سیاسی نزدیک به دولت نشان میدهد، آنها به هیچ وجه قصد ندارند مسئولیت وضعی که دولت را گرفتار آن کردهاند بر عهده بگیرند، بنابراین تلاش زیادی را آغاز کردهاند که القاء نمایند «همه» مقصرند. اما در پایان مواضع و یادداشتهایشان این «همه» را رفتهرفته از خود دور و به سپاه، بسیج، مداح، مساجد، مردم، هیئتهای مذهبی، شورای نگهبان، نظارت استصوابی و به هر آنچه غیر از خود! نزدیک میکنند.
برخی از این قماش برای فرار از پاسخگویی درست همانند آن اراذل و اوباشی که برای ترساندن حریف به «خودزنی» میپردازند، به خودزنی میپردازند. یکی از اینها اخیرا با آسمان و ریسمان بافتن تقصیرها را گردن همین «همه» انداخت و به خودزنی پرداخت و اعتراف کرد صلاحیت نمایندگی مجلس را ندارد، چون کسانی که صلاحیت داشتند رد صلاحیت شدند! این در حالی است که حضور بیصلاحیتها در چنین مراکزی پیش از اینکه محصول نظارت استصوابی باشد، محصول«تَکرار» است! محصول لیستفروشی است:
«برای اینکه مرا در لیست امید در پنجمین دوره انتخابات شوراها قرار دهند تقاضای ۲ میلیارد تومان کردند و چون این پول را ندادم اسم مرا از لیست خط زدند.» (فاطمه دانشور عضو اصلاحطلب شورای اسلامی شهر تهران/خرداد ۹۶)
«به هر حال افرادی که از امکان مالی و ارتباطات خوبی برخوردارند و چنین امکاناتی برای آنها فراهم است، قطعاً نسبت به بقیه افراد شانس بیشتر و بهتری برای حضور در همه لیستهای انتخاباتی دارند... برخی کاندیداها از طریق رانت وارد لیست امید شدند و من این مسئله را تکذیب نمیکنم.» (الهه کولایی همان ایام)
اگرچه شورای نگهبان هم بیتقصیر نیست و با تایید صلاحیت چنین افرادی، مرتکب خطا شده است!
علاوه بر این جریانهای بیصلاحیت سیاسی، رفتار و عملکرد دولت هم در چنین اوضاعی برای بسیاری قابل هضم نیست چرا که این رفتار و عملکرد شبیه رفتار افراد منفعل، مات و مبهوت است. مثل رفتار کسی که هنوز گیج است و انتظار رکب خوردن از حریف را نداشته است. اظهارات رئیس محترم دولت نشان میدهد احتمالا برنامه جدی و حسابشدهای هم برای اصلاح امور ندارند و صرفا منتظر گذشت زمان و رسیدن «آینده»اند. صحبتهای اخیر ایشان که بهبود شرایط را به آینده حواله دادهاند حاکی از آن است.
این نگاه به آینده میتواند به خاطر امیدواری به وعدههای اروپا باشد. میتواند به خاطر انتخابات کنگره آمریکا هم باشد به این امید که از قدرت و اختیارات رئیسجمهور این کشور کاسته شود. اگر انفعال دولت به خاطر امید به اروپاست دیروز وزیر خارجه فرانسه هم آب پاکی را روی دست دولت ریخت و گفت شرکتهای اروپایی مجبور نیستند با درخواست دولتهایشان به ایران بیایند و... اگر هم نگاهها به تحولات سیاسی آمریکاست، این نگاه هم غلط و خطرناک است...
✍ #جعفر_بلوری
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
🔴 #فتنه_بصره و پروژه جدید!!!
🔹🔸در روزهای گذشته به بهانه آب ناسالم و عدم رسیدگی دولت عراق، اعتراضات گسترده ای در استان شیعه نشین بصره شکل گرفته است تا آنجا که شب گذشته دهها ساختمان دولتی و دفاتر احزاب به آتش کشیده شد. حداقل ۳ کشته و دهها زخمی تا این لحظه گزارش شده است.
♦️عوامل میدانی وابسته سعی دارند پیکان هجوم مردم را به سمت گروه های حشدالشعبی بگیرند و در این راستا از جمله به دفتر عصائب اهل الحق، نجباء و بدر نیز حمله شده است. این در حالی است که نیروهای حشدالشعبی پس از نابودی داعش، از ماه گذشته در حال خدمت رسانی و پاکسازی کانال های آب برای بهبود کیفیت آب این استان می باشند.
♦️در این زمینه اشاره به چند نکته اهمیت دارد:
1⃣ - این اغتشاشات و به تعبیر دقیق تر #فتنه_بصره _ که کوتاهی دولت عراق بسترساز آن است _ پروژه مشترک آمریکایی _ سعودی _ بعثی است. سعودی ها بیشترین نقش حمایتی را از این اغتشاشات دارند.
2⃣ - (مهم) اما اهداف اصلی این پروژه چیست؟
♦️الف. مورد هدف قرار دادن حشد الشعبی به عنوان یکی از قوی ترین حلقه های محور مقاومت که خاستگاه اصلی آن شیعیان بصره هستند.
♦️ب. تلاش برای سوق دادن حشد الشعبی به سمت سرکوب مردم و وارد آوردن ضربه اساسی به پایگاه ممتاز مردمی حشد الشعبی.
♦️ج. تلاش برای انتقال بحران به داخل ایران و مشخصا استان های همجوار.
3⃣ - حشدالشعبی با آگاهی از پروژه دشمن، تاکنون موفق عمل کرده است و با پرهیز از ورود به درگیری، عملا این پروژه را ناکام کرده است. هوشیاری مردم سربلند ایران در استان های همجوار از دیگر گام های ناامیدسازی دشمن است.
🌿🌺كميته زنان #جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby