📚 معرفی کتاب
📕 کتاب: "اینجا فتنه ای رخ داده است"
📙کتاب حاضر، مصاحبهها و مناظرههای تلویزیونی مربوط به وقایع انتخابات ۸۸ میباشد. این کتاب حاصل گفتوگوهای دکتر وحید یامینپور با شخصیتهای سیاسی و مناظرههای سه برنامه تلوزیونی «ایران ۸۸»، «رو به فردا» و «دیروز، امروز فردا» در بازه زمانی ۲۴ خرداد ۸۸ تا شهریور ۸۹ میباشد.
🔸به اعتقاد نویسنده، سه برنامه تلوزیونی «ایران ۸۸»، «رو به فردا» و « دیروز امروز فردا» که توسط وحید یامینپور اجرا میشد، صریحترین برنامهای بود که رسانه ملی درباره وقایع انتخابات ۸۸ در آن زمان پخش میکرد و به دلیل همین صراحتی که در این برنامهها بود علاقه مردم به آنها جلب شد و کم کم مخاطبان زیادی پیدا کرد.
🖋نویسنده: وحید یامین پور و حسن روزی طلب
📑انتشارات: سوره مهر
لینک خرید کتاب:
https://bookroom.ir/book/22553/
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌸
🌺 @zanan_enghelaby
🌹🌿🌹 حکمت 35 نهج البلاغه🌹🌿🌹
وَ قَالَ [عليه السلام] مَنْ أَسْرَعَ إِلَى النَّاسِ بِمَا يَكْرَهُونَ قَالُوا ففِيهِ بِمَا لَا يَعْلَمُونَ .
و درود خدا بر او ، فرمود : كسى در انجام كارى كه مردم خوش ندارند، شتاب كند ، دربارة او چيزى خواهند گفت كه از آن اطلاعى ندارند.
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
وقاحت فرانسوی؛ قبل از آمریکا سپاه پاسداران را ما تحریم کردیم(!)
در حالی که اخیراً آقای روحانی با رئیسجمهور فرانسه تماس تلفنی داشت، وزیر خارجه آن کشور گفت ما قبل از آمریکا، سپاه پاسداران ایران را تحریم کردهایم.
ژان ایو لودریان در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: اتحادیه اروپا پیشتر، افراد و نهادهای وابسته به سپاه پاسداران را به دلیل اعمال تروریستی تحریم کرده است.
وی افزود: این سازمان و همچنین افراد و نهادهای وابسته به آن از سال 2010 به دلیل حمایتهایشان از برنامه موشکهای بالستیک ایران به وسیله اتحادیه اروپا تحریم شدهاند.
لودریان همچنین گفت: تا وقتی که ایران به تعهداتش در قالب برجام عمل میکند به این توافق پایبند هستیم.
متهم کردن سپاه به تروریسم در حالی است که رژيم فرانسه بالغ بر 30 سال است سران گروهک تروریستی منافقین را پناه داده و این گروه جنایتکار هر سال چند نوبت در فرانسه نشست و میتینگ برگزار میکنند.
در همین حال کاخ الیزه فرانسه با انتشار بیانیهای اعلام کرد، امانوئل مکرون در گفتوگو با رئیسجمهور ایران، خواستار آزادی نسرین ستوده ]از عناصر همکار با محافل ضد انقلاب خارجی[ شده است.
طبق بیانیه الیزه، مکرون در این گفتوگوی تلفنی نسبت به وضعیت نسرین ستوده وکیل زندانی در ایران ابراز نگرانی کرده و بار دیگر خواستار آزادی او شد.
شورای شهر پاریس پیش از این رأی به اعطای تابعیت فرانسه به نسرین ستوده داده بود.
فرانسه پیشتر نیز اقداماتی در حمایت از ستوده انجام داده است. ماه گذشته نماینده فرانسه در کمیسیون مقام زن، از وی به عنوان فعال حقوق زنان نام برد و از او حمایت کرد.
نماینده فرانسه در کمیسیون مقام زن اظهار کرد: ما از تمام فعالان شجاع حقوق زنان حمایت میکنیم به خصوص آنها که زندگیشان در معرض خطر قرار گرفته است.
این نماینده فرانسه که نامش اعلام نشد گفت: نمونه این زنان، نسرین ستوده است که اکنون در کشورش زندانی است. امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه هم ستوده را به عنوان مشاور برابری جنسیتی منصوب کرد و این در حالی است که زنان در فرانسه مورد اجحاف گسترده قرار دارند. مکرون هم چندی پیش نامهای مبنی بر عضویت ستوده در کمیته مشورتی برابری جنسیتی «گروه 7» که فرانسه در سال 2019 ریاست آن را به عهده دارد، به همسر وی ارائه کرده بود.
کیهان
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
📚 کتاب «یخ در بهشت» : روایت زنانی که سهم مهمی در جنگ داشتهاند.
📕 کتاب "یخ در بهشت" مجموعه داستان کوتاهی است با تنوعی از زیر موضوعات و موقعیتها و شخصیتهای ناب و خواندنی، که به کوشش «سیده عذرا موسوی» گزینش و ویرایش شده است.
📙 این اثر دستپخت بانوانِ توانمند نویسندهای است که به بهانه داستان، راوی دفاع مقدس و زنان آن شدهاند.
🔸روایت مادرانی است که خودشان از قهرمان قصهها گفتهاند و حال خودشان قهرمانانی شدهاند که از آنها قصهها باید گفت. خواهران، مادران و دخترانی که سالها پیش از جنگ با تربیت رزمندگان سهم سترگی در جبههها داشتند و در حین جنگ با جانفشانی و دلسوزی، و پشت خط جبهه با صبوری و مدارا، از جنگ حماسهای به وسعت روحشان ساختند.
🔹انتشارات کتاب جمکران با گردهم آوردن این مجموعه علاوه بر ادای احترام به زنان قهرمان و قهرمانپرور، نگاهی به گوشهای از تاریخ و تاریخسازان انداخته است.
📘این مجموعه به دبیری «سیدهعذرا موسوی» و به قلم نویسندگانی چون رقیه کریمی، سمیه حسینی، معصومه میرابوطالبی، مونا اسکندری، سیدهفاطمه موسوی، زهره شریعتی، محبوبه حاجیمرتضایی، معصومه عیوضی، مهین سمواتی، فاطمه نفری و مرضیه نفری گرد آمده است.
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
📚کتاب:"ولایت فقیه"
📙کتاب "ولایت فقیه" یا نامهای از امام موسوی کاشفالغطاء یا حکومت اسلامی مجموعهای از ۱۳ درسگفتار روحالله خمینی در حوزه علمیه نجف در مبحث «ولایت فقیه» است که در بهمن ۱۳۴۸ ایراد شدهاند. این کتاب در سال ۱۳۴۹ برای نخستین بار در بیروت چاپ و به ایران فرستاده شد و در سال ۱۳۵۶ با ضمیمه سخنرانی دیگری به نام «جهاد اکبر» بهطور رسمی در ایران چاپ و پس از آن نیز بارها تجدید چاپ شد. ترجمهٔ این کتاب اولین بار در سال ۱۹۷۰ به چاپ رسید و احتمالاً تأثیرگذارترین سند نوشتاریای است که در دوران مدرن در حمایت از حکومت دینی نوشته شده است.
🔅از عناوین بخشهای کتاب میتوان به این موارد اشاره کرد: «ضرورت و بداهت ولایت فقیه، نقش استعمار در معرفی ناقص و نادرست اسلام، خودباختگی افراد جامعه در برابر پیشرفتهای مادی غرب، اعتقاد به ضرورت تشکیل حکومت جزء ولایت است، لزوم موسسات اجرایی، سنت و رویه رسول اکرم (ص)، ضرورت استمرار اجرای احکام، رویه امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب (ع)، ماهیت و کیفیت قوانین اسلام، احکام مالی، احکام دفاع ملی، احکام احقاق حقوق و احکام جزایی، حکومت بر وفق قانون، منصب قضا متعلق به کیست، مقاومت در مبارزهای طولانی، اصلاح حوزههای روحانیت، از بین بردن آثار فکری و اخلاقی استعماری، اصلاح مقدسنماها، آخوندهای درباری را طرد کنید و حکومتهای جائر را براندازیم»
🔸این کتاب تا کنون ۲۸ بار توسط انتشارات موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی به چاپ رسیده است.
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
♦️ لایحه افزایش حداقل #سن_ازدواج عامل از دست رفتن حقوق اولیه دختران ایرانی است.
قسمت اول:
📍ناگفته پیداست که موضوع ازدواج جوانان رابطه مستقیمی با ساختار جمعیتی کشور دارد؛ به این معنی که ازدواج جوانان و تشکیل خانواده از مولفههای تاثیرگذار بر سیاستهای جمعیتی کشور است. بنابراین نخبگانی که دغدغه جمعیت کشور را دارند؛ باید با دقت نظر بیشتری قوانین و سیاستگذاریها در حوزه ازدواج را بررسی کنند.
📍در همین راستا، رسول صادقی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با بیان اینکه سیاستگذاری در حوزه خانواده مثل شمشیر دولبه است، گفت: امروزه در فرهنگها و قومیتهای مختلف، تفاوتهای بسیاری پیرامون الگوهای رفتاری در ازدواج افراد مشاهده میشود. بنابراین سیاستگذاری و تصویب قوانین غیرکارشناسی میتواند تبعات زیادی را دامن زند. مثلاً زمانی که قوانین با عرف و فرهنگ جامعه در تضاد باشد، امکان دارد که نهاد خانواده را تضعیف کند.
📍وی افزود: در بحث ممنوعیت یا غیرقانونی کردن ازدواجهای زیر 13سال برای دختران، نکاتی وجود دارد. باید توجه شود که این ازدواجها در کدام مناطق و در چه طبقاتی از جامعه انجام میشود؟ اینها نکات مهمی است که حامیان افزایش حداقل #سن_ازدواج باید بدان دقت کنند.
📍ازدواج های زیر 13سال، چیزی کمتر از 3% ازدواجهای کشور را شامل میشود. این یعنی این الگوی رفتاری تعداد و درصد خیلی کمی از ازدواجها را در کشور به خود اختصاص داده است. اما قانونگذار نمیتواند این جمعیت 3% را نادیده بگیرد.
📍عضو هیئت مدیره انجمن جمعیتشناسی ایران با اشاره به دیدگاه خانوادههایی که در آنها دختران در سنین زیر 13 سال، ازدواج میکنند، گفت: باید بررسی شود که نگاه آنها به ازدواج فقط تابع قانون است یا بحث عرف و شرع را نیز شامل میشود.
📍صادقی با بیان اینکه هماکنون نیز ازدواج دختران زیر 13سال، تنها از طریق مراجعه به دادگاه و تشخیص مصلحت انجام میشود، گفت: دادگاه مصلحت افراد را در نظر میگیرد و اگر شرایط ازدواج دختران امکانپذیر نباشد، اجازه ازدواج را نمیدهد. ممکن است عرف و قانون در برخی مواقع باهم در تضاد باشند که در این شرایط هم به فرض ممنوع شدن ازدواج دختران زیر ۱۳ سال، آیا این ازدواجها انجام نخواهد شد؟ در اینموقعیتها به نظر میرسد که این دختران بدون ثبت رسمی ازدواج میکنند.
📍عضو کمیته جمعیت برنامه ششم توسعه در ادامه افزود: بهدلیل مشکلات حوزه ازدواج، دولتها باید سیاستهای حمایتیشان را بهسمت مسائلی که نمود بیشتری دارد، سوق دهند. بنابراین ازدواجهای دخترانی که استثنائاً در زیر13سال اتفاق میافتد از آن جایی که به تشخیص دادگاه واگذار شده، بهتر است که شرایط محدودیتها برای ازدواج دختران توسط قاضی انجام شود. در غیر این صورت به نظر میرسد که ممنوعیت قانونی منجر به حذف این ازدواجها نخواهد شد.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
«مصی علینژاد» یک برانداز فرصتطلب است نه فعال حقوق زنان/ ورزشگاه رفتن خواسته ۳ درصد زنان هم نیست
چیزی که در مورد مسائل زنان خیلی آزاردهنده است، این است که اولویتهای واقعی بهواسطه نداشتن رسانه به حاشیه میرود. یعنی خواستههای یک اقلیت بسیار محدودِ مرفهِ شهری به عنوان دغدغه همه زنان مطرح میشود.
کاربری به نام «پریچهر» در توئیتر و اینستاگرام، تریبونی برپا کرده است برای دفاع از مسائل زنان از نظر و دیدگاه حقوق اسلام. او نه به جایی وابسته است و نه سرمایهای دارد. با این حال، به مدد مطالعه و پژوهشهایش و به کمک یک حساب کاربری در توئیتر، کوشش میکند مسائل زنان در ایران را نقد و بررسی کند. به همین دلیل، او به شدت مورد حمله و توهین و فحاشی کاربران ضدانقلاب و فمینیستها قرار دارد، اما حسن خلق و مدارای او و البته حمایت مستند و محققانه او از دیدگاه اسلام سبب شده، بسیاری از کاربران، او را یک کاربر فعال ممتاز توصیف کنند. او هم اکنون در مناطق سیل زده لرستان حضور دارد.
مشرق نیوز
🌿🌺کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
♦️ لایحه افزایش حداقل #سن_ازدواج عامل از دست رفتن حقوق اولیه دختران ایرانی است. قسمت اول: 📍ناگفته
♦️ لایحه افزایش حداقل #سن_ازدواج عامل از دست رفتن حقوق اولیه دختران ایرانی است.
قسمت دوم:
📍صادقی ضمن اشاره به تبعات قانون محدودیت ازدواج زنان ایرانی با اتباع غیرایرانی،گفت: تجارب گذشته نشان میدهد که دخالت قانونگذار در حوزه ازدواج با محرومیت بیشتر زنان و دختران همراه خواهد بود؛ چرا که بعد از اعمال این قانون شاهد وقوع بیش از 150 هزار ازدواج غیرثبتی و تولد یک میلیون فرزند بیهویت و بیشناسنامه هستیم.
📍در برخی مناطق کشور به دلیل ارزشهای عرفی و فرهنگ حاکم بر آن مناطق، دختران بدون توجه به محدودیت قانونی، ازدواج میکنند در این مواقع قانونگذاری تنها محرومیت بیشتر دختران را دامن میزند. زیرا ازدواج آنها ضمانت قانونی ندارد.
📍عضو انجمن جمعیتشناسی آسیا، ادامه داد: به فرض که دختر 13سالهای بدون توجه به محدودیت قانونی ازدواج کند و بعد از مدتی تصمیم بگیرد که از همسرش جدا شود این امکان را ندارد. زیرا محدودیت قانونی ازدواج این افراد ثبت نشده و هیچ سند قانونی برای ازدواج در دست ندارند.
📍در اینجا قانونگذار با اعمال این محدودیت تنها سبب میشود که این دختران، پشتوانه و حمایت قانونی برای دفاع از حقوق اولیه خود را از دست بدهند. یعنی اتفاقاً قانونگذاری بهجای حمایت از این دختران، آنها را از حقوقشان محروم میکند.
📍صادقی با تاکید بر مشکلات فرزندان مادر ایرانی، گفت: اینکه بعد از ازدواج زن ایرانی با مرد خارجی فرزندی متولد میشود که نمیتواند یک سند هویتی به اسم شناسنامه بگیرد، این برای زن یعنی محرومیت و مصداق واقعی تضییع حقوق کودک به شمار میآید.
📍عضو گروه جمعیتشناسی دانشگاه تهران با بیان اینکه حامیان افزایش حداقل #سن_ازدواج همه مناطق را به مثابه تهران مینگرند، افزود: حامیان افزایش #سن_ازدواج تنوع فرهنگی را درنظر نمیگیرند. بدون در نظر گرفتن فضای فرهنگی حاکم بر مناطق مختلف کشور نمیتوان سیاستهای حمایتی مطلوبی اتخاذ کرد. همچنین اگر هدف از افزایش حداقل #سن_ازدواج، تحصیل دختران است باید تبصره قانونی اضافه شود که این دختران بعد از ازدواج بتوانند که در مدارس دولتی به تحصیل خود ادامه دهند و این یعنی سیاست حمایتی از دخترانی که در سنین پایین ازدواج میکنند.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لواسان مامن اشرافیت افسارگسیخته!
🌿🌺کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
خودکامگی؛ شرم آور و غیر قابل دفاع
✍ آقای روحانی درباره دو عضو منتقد در شورای انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی خودکامگی به خرج داده اما شهامت ندارد مسئولیت این دیکتاتوری و بی تحملی را بپذیرد.
🔹بنا بر اخبار منتشره، آقایان رحیم پور ازغدی و ضرغامی به جلسات این دو شورا که با چند ماه تعطیلی تعمدی از سوی آقای روحانی، امروز و فردا برگزار می شود، دعوت نشده اند. پیش از این آقای رحیم پور فاش کرد پس از انتقاد از رییسجمهور، روحانی اعلام کرده چند نفر از جمله او (رحیم پور) نباید به شورای عالی انقلاب فرهنگی بیایند. این درحالی است که اعضای شورا منصوب رهبر معظم انقلاب هستند و نه آقای روحانی. و ضمنا حضورشان در این شورا های عالی باید کارشناسانه و جدی و موثر و نقادانه باشد و نه نمایشی و تشریفاتی.
♦️در همین حال، خبرگزاری دولتی ایرنا روز گذشته به دروغ مدعی توصیه رهبر انقلاب به رحیمپور ازغدی و ضرغامی مبنی برای شرکت نکردن در جلسات مذکور شده بود، اما امروز اعتراف کرد شایعه ای که منتشر کرده، کذب بوده است.
🔹سوال این است: آقای روحانی چرا مرتکب کار ناپسندی می شود که اطرافیانش به هنگام فاش شدن مجبورند فرافکنی کنند؟
امیر مومنان در نامه 69 نهج البلاغه به حارث همدانی فرمود: " وَاحْذَرْ كُلَّ عَمَل يُعْمَلُ بِهِ فِى السِّرِّ، وَ يُسْتَحى مِنْهُ فِى الْعَلانِيَةِ. وَ احْذَرْ كُلَّ عَمَل اِذا سُئِلَ عَنْهُ صاحِبُهُ اَنْكَرَهُ اَوِ اعْتَذَرَ مِنْهُ. وَ لاتَجْعَلْ عِرْضَكَ غَرَضاً لِنِبالِ الْقَوْلِ، وَ لا تُحَدِّثِ النّاسَ. و پبرهیز از هر عملی که در نهان انجام شود و در آشکار از آن شرم شود؛ و بپرهیز از هر کارى که اگر از کننده اش سؤال شود، انکار کند یا از آن پوزش طلبد؛ و آبرویت را هدف تیرهاى گفته ها قرار مده".
✍ محمد ایمانی
🌿🌺کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
♦️ لایحه افزایش حداقل #سن_ازدواج عامل از دست رفتن حقوق اولیه دختران ایرانی است. قسمت دوم: 📍صادقی ض
♦️لایحه افزایش حداقل #سن_ازدواج عامل از دست رفتن حقوق اولیه دختران ایرانی است.
قسمت سوم:
صادقی افزود: حامیان افزایش حداقل #سن_ازدواج باید محرومیتها را لحاظ کنند و درصدد رفع آنها برآیند. مثلاً اگر دختری که ازدواج میکند با موانعی برای تحصیلش روبهروست، باید موانع قانونی برای تحصیل آن فرد مرتفع شود نه اینکه حق ازدواج را از او بگیرند.
📍صادقی در ادامه با تاکید بر پیچیدگی مسائل اجتماعی، گفت: باید بخش قابل توجهی از جامعه درگیر مسئله ازدواج جوانان شود. از آنجا که مسئله اساسی در امر ازدواج بحث تاخیر در ازدواج است، به نظر میرسد که طراحان افزایش #سن_ازدواج در صورتی که دغدغه جوانان را دارند باید برای تسهیل در امر ازدواج اقدام کنند نه برای ایجاد محدودیت قانونی.
📍این استاد دانشگاه افزود: این معضل اجتماعی است که 40% پسران و 25% دختران تا 30 سالگی ازدواج نکردهاند؛ حتی در برخی از مناطق کشور مثل استان ایلام، کرمانشاه و خوزستان به رقم بالاتر نیز رسیده است؛ مثلاً در استان ایلام این آمار برای پسران به 60% رسیده است. بنابراین مسئولین حوزه خانواده، باید به سراغ جوانان بروند و مهمترین مسئله و مشکلاتشان برای تاخیر در #سن_ازدواج را جویا شوند.
📍وی با اشاره به چالشهای جوانان در موضوع ازدواج، گفت: بهتر است قانونگذاران و نمایندگان مجلس برای کاهش موانع ازدواج در این حوزه اقدام کنند. مثلاً موانع اخذ وام ازدواج را کاهش دهند. همچنین باید با اعمال سیاستهای حمایتی، جوانان به ازدواج در سن مناسب تشویق و ترغیب شوند.
📍صادقی افزود: با توجه به ضرورت افزایش نرخ باروری که مبتنی بر سیاستهای کلی جمعیت است، تاخیر در ازدواج عامل مهمی در کاهش فرصتهای باروری است. بنابراین اگر میخواهیم که باروری در ایران افزایش پیدا کند، باید شرایطی که منجر به تاخیر در ازدواج شده را برطرف کنیم. چراکه جامعه بهسمت تاخیر در ازدواج و فرزندآوری رفته و زنانی که بهطور میانگین در 24سالگی ازدواج میکنند به طور متوسط 3 تا4 سال طول میکشد تا فرزند اول را به دنیا بیاورند.
📍تهرانیزه شدن قوانین حوزه ازدواج آسیبزاست
وی در پایان خصوص آسیبهای لایحه افزایش سن ازدواج گفت: اگر طراحان محدودیت #سنی_ازدواج، استاندارد واحدی برای تهرانیزه شدن قوانین ازدواج در نظر بگیرند این از نظر بافت فرهنگی جامعه آسیبزا خواهد بود. زیرا این خیلی مهم است که سیاستگذاران این تنوع را در نظر بگیرند. برای مثال در سیستان و بلوچستان که باروری بالا است سیاست تشویق مالی برای افزایش جمعیت پاسخگو است. اما در بین طبقه متوسط جامعه سیاست تشویقی جواب نمیدهد و باید برای آنها سیاستهای حمایتی نظیر مهدکودک رایگان و مرخصی زایمان در نظر گرفته شود.
فارس
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
🎁 بسته ویژه
🍀💐🎉 به مناسبت ولادت #امام_زمان (عج)
📚 کتاب "کمی دیرتر"
📙کتاب "کمی دیرتر" که از چهار فصل زمستان، پاییز، تابستان و بهار تشکیل شده، نگاهی است متفاوت و نقادانه به فضای انتظار جامعه امروز.
📘رمان با یک اتفاق شگفت و غریب آغاز میشود، جشن نیمهشعبان و مجلسی پرشور و بسیاری که فریاد «آقا بیا» سردادهاند… در این میان جوانی و فریادی که: «آقا نیا…» این شروع جذاب ما را با شخصیتهایی آشنا میکند که همه مدعی انتظارند اما وقتی هنگام عمل میرسد و هنگامه عمل به شعارها میرسد، آن نمیکنند که میگفتند. رمان در فضایی مکاشفهگونه و بیزمان پیش میرود و مواجه همه آدمها را میبینیم با قصه ظهور… و کشف چرایی «آقا نیا»ی جوان.
🔅نویسنده اثر، مهدی شجاعی در این رمان همه اقشار و همه آدمها را با بهانههایشان برای نخواستن امر ظهور، دقیق و ظریف معرفی میکند. تا آنجا که حتی به راوی هم رحم نمیکند و در فضایی بسیار بدیع، خودش را هم در معرض این امتحان میگذارد.
🔹 نویسنده در«کمی دیرتر» همه آفتهای انتظار را با شخصیتهای قصهاش برای مخاطب روایت نمیکند، بلکه به تصویر میکشد و نشانش میدهد… انسانهای مدعی انتظار و منتظر ظهور غریبه نیستند؛ خودمانیم و شجاعی در رمانش به خوبی به این زبان دست یافته که وقتی از هر قشر و صنف و گروهی یک نمونه آورده با مصادیق کار ندارد و در پی اثبات شمول ادعایش است.
🔅نویسنده در پایان همه موشکافیهایش در نقد منتظران به دنبال آن است که مخاطب منتظر واقعی را بشناسد و ببیند که انتظار به فریادهای بلند «آقا بیا» نیست؛ به دلی است که برای حضرت میتپد و اخلاصی که میان زندگی جاری است و آقایی که خودش به دیدار منتظرانش میآید…
🔹چاپ هشتم کتاب «کمی دیرتر»را انتشارات نیستان در 272 صفحه منتشر کرده است.
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
کتاب کمی دیرتر 1.mp3
4.18M
🎁 بسته ویژه
🍀💐🎉 به مناسبت ولادت #امام_زمان (عج)
🎧 #داستان_صوتی کتاب "کمی دیرتر"
📍 قسمت اول
✍سید مهدی شجاعی
🖨 انتشارات نیستان
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
🌸 یک آیه/ یک هدیه
🍀 و عَسَی اَن تَکرَهُوا شَیئاً وَ هُوَ خَیرُ لَّکُم وَ عَسَی اَن تُحِبُّوا شَیئاً وَ هُوَ شرُّ لَّکُم
شاید چیزی را ناخوشایند بدانید در حالی که آن برای شما نیکوست، و شاید چیزی را دوست بدارید در حالی که برای شما شرّ است.
سوره بقره / آیه ۲۱۶
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
♦️پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی برگزار میکند:
🔹انقلاب و نهاد هنر
🔸با موضوع: بررسی تجربه، نهادهای انقلابی در حوزه هنر
🔹با حضور:
🔅وحید جلیلی
🔅 سینا کلهر
🔅 حجتالسلام علی جعفری
🔅 محمد پورکیانی
زمان: سهشنبه ۲۷ فروردین ۹۸
ساعت ۱۵ الی ۱۷
مکان: انتهای خیابان سمیه. بین خیابان استاد نجاتالهی و حافظ. حوزه هنری. مسجد پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی. طبقه دوم. سرای آوینی
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
♦️ "رشد منفی جمعیت" نگرانی جدی کشور
قسمت اول:
📍آغاز سیر معنادار #کاهش جمعیت، سریعتر از پیشبینی جمعیتشناسان/ ۲۵ سیاست تشویقی افزایش جمعیت راه حل اساسی بحران سالمندی
🔸وضعیت نرخ موالید در کشور نشان میدهد که به طور عمدی ۲۵ سیاست تشویقی افزایش جمعیت در ایران، دچار گم شدگی شده است! و همین امر باعث شده است که با وجود همه تذکرات رهبری و صحبتهای هرازگاهی برخی از مسئولان به ویژه وزیران بهداشت دولتهای مختلف، سال به سال شاهد روند کاهشی نرخ رشد جمعیت در کشور باشیم.
🔹میترا خسروبیک در این خصوص میگوید: نرخ رشد منفی جمعیت و بالتبع سالمند شدن جمعیت ایران یکی از مهمترین نگرانیهای جدی کشور است که مورد توجه مقام معظم رهبری و جمعیتشناسان قرار دارد.
از سالهای گذشته جامعهشناسان و جمعیتشناسان، نگرانیهای جدی در خصوص نیل جمعیت به نرخ رشد منفی و سالمند شدن جمعیت کشور ابراز کرده اند.
🔸 محمدجواد محمودی، استاد دانشگاه و جمعیتشناس در این خصوص گفته است: «از سال ۸۰ با افزایش زاد و ولد در کشور مواجه بودیم، بهطوری که سالی ۲۹هزار تولد اضافه شده است و پیشبینی میکردیم تا سال ۹۷ یا ۹۸ این افزایش به دلیل توانایی جمعیت در فرزندآوری ادامه داشته باشد و از چند سال قبل شروع به هشدار کردیم.»
این هشدارها و اجرای سیاستهای #کاهش_جمعیت باعث شد آغاز سیر معنادار #کاهش_جمعیت چند سالی زودتر از آنچه جمعیتشناسان پیشبینی کرده بودند، کلید بخورد.
🔹با توجه به اینکه سیر کاهشی تولدها زودتر از پیشبینیهای جمعیتشناسان در ایران آغاز شده، کاهش نرخ جمعیت را با شیب تندتری آغاز کردهایم، یعنی سرعت کاهش تعداد تولدها فراتر از تصور کارشناسان و سیاستگزاران جمعیت کشور بود.
ادامه دارد ....
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
🚩 برند چیس تازه مسلمان آمریکایی:
🔹قبل از اسلام، عادت داشتم که در شعرهایم از زندگی حرف بزنم و تنفرم را نسبت به «دین» و کینهام را نسبت به «خدا» ابراز کنم. حالا دیگر چنین نیست! اکنون لذت من نوشتن از زیبایی «الله» است و اینکه به دیگران خوشی و آرامش «اسلام» را نشان بدهم.
ایکنا
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
♦️ "رشد منفی جمعیت" نگرانی جدی کشور قسمت اول: 📍آغاز سیر معنادار #کاهش جمعیت، سریعتر از پیشبین
♦️ "رشد منفی جمعیت" نگرانی جدی کشور
قسمت دوم
🔸هرچند بر اساس شواهد عمداً یا سهواً آمارهای جمعیتی توسط برخی کارشناسان خلاف واقع ارائه میشود و گویا برخی کارشناسان به دنبال عادیسازی وضع جمعیت کشور هستند، اما این مسئله آنقدر در سطح خانوادهها و جامعه قابل درک است که تلاش آنها در پردهپوشی بحران جمعیت در کشور نتیجهای نداده است.
🔹محمدجواد محمودی جمعیتشناس در هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده با موضوع جمعیت که در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، گفته است: «دو سال است که در خصوص کاهش نرخ موالید آماری در کشور ارائه نمیشود در حالی که به تکرار آمار ازدواج و طلاق در سال بدون این که ضرورت داشته باشد، اعلام میشود.
🔸وی معتقد است: «برخی دستاندرکار ارائه تحلیلهای جمعیت هستند و هدف آنها عادی نشان دادن شرایط بحرانی جمعیت در سالهای آینده است و به این منظور شیطنتهایی در ارائه آمار انجام میدهند. برای مثال در سال ۲۰۱۰ نرخ باروری طبق آمار رسمی ۱,۷۷ بود و در سال ۲۰۱۲ به ناگهان ۱.۸۹ اعلام شد و بر اساس این اختلاف آمار، پیشبینی ۳۱ میلیونی جمعیت توسط سازمان ملل متحد به ۵۵ میلیون نفر رسید تا مشکل جمعیتی انکار شود.»
🔹محمودی بیان کرد: «سال ۲۰۱۵ به این تحریف آمار اعتراض کردیم و آمار واقعی را به سازمان ملل ارائه دادیم که دوباره بر اساس آن، آمارهای سازمان ملل اصلاح شد که همچنان بحران جمعیتی در آینده کشور را تأیید میکرد.»
🔸اینکه سقوط جمعیت در ایران مورد توجه پژوهشگران بینالمللی نیز قرار گرفته، نکته بسیار مهمی است و نشان دهنده درجه اهمیت موضوع جمعیت یک کشور در سطح بینالمللی است. جامعهشناسان شاخصی مانند «مایکل کوک» و «نیکولاس ابراشتات» نسبت به این سطوح نرخ باروری اظهار تعجب و نگرانی کردهاند، به طوری که «اوراشتات» این کاهش نرخ باروری را بیسابقه دانسته و «کوک» آینده تاریکی را برای جمعیت ایران متصور شده است.
🔹چیزی که باعث تعجب و نگرانی است، عدم توجه مسئولان کشور به این قضیه مهم است. در حالی که همه باید به اندازه مقام معظم رهبری در این خصوص نگران باشیم، اما گویی سیاستمداران ایران این موضوع را سیاسی میبینند در حالی که مساله جمعیت ملی و نگاه به آن باید علمی باشد.
ادامه دارد ...
🌺🌿 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
🔴 #حجاب زنان اروپا در قرن 19
🔸وقتی اروپاییها به امریکای شمالی آمدند، چیزی که درباره بومیهای امریکا گفتند این بود که اینها چقدر بیفرهنگ هستند، چون برهنه راه میرفتند در حالی که زنهای اروپایی سه لایه لباس میپوشند.
حالا ما برهنه راه میرویم و می گوییم مسلمانان بی فرهنگ هستند چون زیاد لباس می پوشند.
🌸 تصویر آن دانمارک، همسر پادشاه اسکاتلند (1859)
#حجاب
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby