🕌 مسجد گنبد طلایی؛ جاذبهای توریستی در اندونزی
🔹مسجد «دِیان المهری» معروف به مسجد گنبد طلایی در شهر «دِپوک» در جنوب جاکارتا، پایتخت اندونزی، واقع است. این مسجد علاوه بر محلی برای عبادت، جاذبهای توریستی به شمار میآید. گنبدهای این مسجد از طلا ساخته شده و به علت وسعت فضا و دسترسی آسان برای عموم، این مکان اغلب مقصد گردشگری یا مکانی برای استراحت است.
🔸مسجد گنبد طلایی به وسیله حاجیه دِیان ذریه میمون الرشید، تاجری از استان «بانتن» اندونزی، که در ۲۹ مارس ۲۰۱۹ درگذشت، ساخته شد.
این مسجد در ۳۱ دسامبر ۲۰۰۶ همزمان با عید قربان افتتاح شد. دیان المهری در فضایی بالغ بر ۵۰ هکتار، گنجایش ۲۰ هزار نفر را دارد و از آن به عنوان باشکوه ترین مسجد منطقه آسیای جنوب شرقی یاد میشود.
🔸 این مسجد ۵ گنبد دارد؛ یک گنبد اصلی و ۴ گنبد کوچک. جالب اینجاست که تمام گنبدها با طلای ۲ تا ۳ میلیمتر و موزاییکهای کریستال پوشیده شده است. شکل گنبد اصلی به گنبد تاج محل شباهت دارد.
🔸تزئینات برجسته در بالای محل امام مسجد از طلای ۱۸ عیار است. حصار طبقه دوم و دکوراسیون خوشنویسی در سقف مسجد نیز این گونه است. همچنین تاج ستونهای مسجد، که مجموعاً ۱۶۸ قطعه است، با مواد باقی مانده از طلا ساخته شده است.
🔹به طور کلی، معماری گنبدها، منارهها و حیاط از معماری مساجد خاورمیانه الهام گرفته شده و یکی دیگر از ویژگیهای آن وجود دروازه ورودی به شکل یک پورتال با دکوراسیون هندسی و تزئیناتی با زیورآلات است. همچنین، گنبدها به شکل گنبدهای مساجد ایران و هند است. پنج گنبد نماد ارکان اسلام است که همه آنها با موزاییک ایتالیایی پوشیده شده است.
خبرگزاری ایکنا
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی
🌺 @zanan_enghelaby
♦️ با بصیرت و چشمانی باز به دشمنان خیره شوید.
🌸امـام خـمـیـنـے (ره) :
🔸من باز میگویم همه مسئولان نظام و مردم ایران باید بدانند که غرب و شرق تا شما را از هویت اسلامیتان- به خیال خام خودشان- بیرون نبرند، آرام نخواهند نشست.
🔹 نه از ارتباط با متجاوزان خشنود شوید و نه از قطع ارتباط با آنان رنجور.
✔️همیشه با بصیرت و با چشمانی باز به دشمنان خیره شوید و آنان را آرام نگذارید که اگر آرام گذارید، لحظهای آرامتان نمیگذارند.
📆 ۲ فروردین ۱۳۶۸
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
🔹یک روزنامه نگار معارض با نظام و از محکومین فتنه ۸۸ اخیرا در نشریه خود، در صدد القای خطر جنگ برآمد و از روزنامه انقلابی #فرهیختگان، پاسخ قاطعی دریافت کرد. پاسخ فرهیختگان اما او را برآشفت و سخنانی به زبان آورد که شباهت زیادی به الگوی استعماری انگلیس دارد. او نوشت: "مرد باشید و بدون دست یازیدن به اموال عمومی روزنامه چاپ کنید تا مردم پای دکه جوابتان را بدهند".
آقای قوچانی بهگونهای از مردانگی و دست نیازیدن به اموال عمومی و انتخاب مردم سخن میگوید که اگر کسی خبر نداشته باشد خود وی با ارتزاق از اموال عمومی در روزنامه همشهری و دوره شهرداری غلامحسین کرباسچی(همحزبی کنونیاش!) روزنامهنگار شد و رشد کرد، خیال میکند او اساسا متولد بخش خصوصی است و همه آنچه دارد را مدیون #رقابت_آزاد با سایر نشریات روی دکههاست.
انگلیسیها هم مدلشان همین بوده است. وقتی تولیدکنندگانشان تحت شدیدترین حمایتهای دولتی و با استفاده از منابع عمومی توانمند شدند، پرچم #تجارت_آزاد برافراشتند و خطاب به ملتهای دیگر گفتند "بیایید آزادانه در بازارها رقابت کنیم و انتخاب را به مردم بسپاریم"!
به قول فریدریش لیست، هیچ کار عاقلانهتری جز این نیست که وقتی از یک نردبان بالا رفتی، آن را برای رقیبان خود واژگون کنی!
یاسر جبراییلی
کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب
🌺 @zanan_enghelaby
🌿🌺
Fateminia--SHARHE-DOAYE-12-SAHIFEYE-SAJADIYEH-(MOHARRAME-84)-TOBEH-4.mp3
17.01M
🌙 ویژه #ماه_مبارک_رمضان
🍀 شرح دعای ۱۲ صحیفه سجادیه ۴ (توبه)
سخنران: استاد فاطمینیا
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
🌙 ویژه #ماه_مبارک_رمضان
♦️#رمضان در نیجریه
🔹نیجریه به کشور اقوام و قبایل معروف است و بنابر گفتهها، بیش از ۶۰۰ قبیله در آن زندگی میکنند. اکثریت قریب به اتفاق مسلمانان نیجریه از اقوام شمالی خصوصاً قوم فولانی و عمدتاً هوسا زبان(Hausa) هستند و تقریباً آداب مشترکی برای استقبال از ماه رمضان دارند.
🔸 رؤیت هلال #ماه_رمضان یکی از رسوم رایج در این کشور در غروب آخرین روز ماه شعبان است. مردم یا گروهی از بزرگان و معتمدان محلی به امر استهلال یا همان رؤیت ماه مبادرت میورزند، اما اعلام رسمی آغاز #ماه_رمضان در این کشور از سوی بزرگترین سازمان امور مسلمانان نیجریه موسوم به شورای عالی امور مسلمانان انجام میپذیرد.
🔹مراسم استقبال از ماه رحمت و بندگی با جشن و سرورهمراه است. شب اول ماه رمضان کودکان و نوجوانان و گاه مردان با نواختن طبل و خواندن سرود در خیابانهای شهرها و روستاها ضمن استقبال از این ماه بزرگ، مردم را نیز از این امر آگاه میسازند »( JAJYI BERAI AZIMI) به معنی شب اول ماه بزرگ معروف است و هدف از آن ضمن ابراز خوشحالی و سرور، اعلام آغاز ماه رمضان به دیگران و آماده شدن برای بندگی و بهرهمندی از برکات آن است.
🔸سنت دیگری که بین مسلمانان نیجریه به ویژه در شهر کانو برای استقبال از #ماه_رمضان رایج است مراسمی به نام «سارکین گواگوار» یا امیر مجردهاست. در آستانه ماه رمضان فردی که به امیر مجردها معروف است با تعدادی از یارانش سوار بر اسب به افرادی که همسر خود را طلاق داده و هنوز ازدواج نکردهاند و یا افرادی که از سن ازدواجشان گذشته و مجردند مراجعه میکنند و اخطار میدهند که هرچه سریعتر ازدواج کنند و گرنه آنان را به صورت نمادین بازداشت خواهند کرد. این مراسم زیبا با هدف گوشزد کردن اهمیت سنت حسنه پیامبر یعنی امر ازدواج به ویژه در این ماه پربرکت و تقبیح طلاق و تجرد است.
🔹پس از گذشت ۱۰ روز اول #ماه_رمضان، سنت دیگری در میان مسلمانان شمال نیجریه رایج است که به آن «تاشه یا تشه» گفته میشود. در روز دهم تا پس از افطار کودکان و نوجوانان پسر با به راه انداختن گروههای پایکوبی، آواز و اجرای نمایشهای کمدی به در خانههای مردم میروند و ضمن سرگرم کردن آنان و آرزوی قبولی طاعات و عباداتشان، از آنان مژدگانی دریافت میکنند.
🔸مسلمانان نیجریه افطاری سادهای را در سینیها و طبقهایی در نزدیک مساجد قرار میدهند و پس از نماز مغرب با یکدیگر تناول میکنند. همچنین مردم این كشور علاقه دارند افطاری خود را با همسایگان تناول كنند. سحری نیز شامل غذاهای محلی به همراه شیر و چای است.
🔹از دیگر کارهایی که برای استقبال از ماه رمضان در نیجریه انجام میشود، غبارروبی و آمادهسازی مساجد برای برگزاری جلسات تلاوت قرآن و برپایی نماز جماعت از جمله نماز تراویح (خاص مسلمانان سنی مذهب) است. جلسات تلاوت قرآن با مشارکت و حضور گسترده مردم در تمامی ایام برگزار میشود. فرستادن زیاد صلوات و خواندن مناجاتها و دعاهای مخصوص از عادتهای بسیار زیبا و پسندیده مسلمانان نیجریه است.
🔸یادآور میشود مسلمانان نیجریه نیز مانند بیشتر مسلمانان در اقصی نقاط دنیا، بیشترین مراسم جشن و سرور را در پایان #ماه_رمضان و همزمان با عید سعید فطر، که در این کشور به عید «صلاح» یا «صلا» شهرت دارد، انجام میدهند.
منبع: خبرگزاری ایکنا
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 در دانشگاهها چه خبر است؟!
🔹🔸دقیقاً چه طراحی پشت عصبیسازی و تحریک دانشجوها به تجمع و اعتراض به دلایل و بهانههای کماهمیت وجود دارد؟!
باید باور کنیم که مدیران وزارت علوم، یکهو انقلابی و متدین و پایبند به ارزشها شدهاند و یک روز آییننامه عجیب و غریب پایش رفتار دانشجویان در فضای مجازی منتشر میکنند و روز دیگر در دانشگاهها گشت ارشاد راه میاندازند؟!
♦️بهنظر میرسد اتاق فکر جریان سازش با غرب، به دنبال تغییر فاز مطالبات مردم از حوزه اقتصادی (که نماد ناکارآمدی دولت و حامیان اصلاحطلبش است) به حوزه فرعی آزادیهای اجتماعی با محوریت دانشجویان است؛ چیزی که کموبیش در لابهلای مصاحبهها و گفتههای لیدرهای فکری این جریان مثل جلاییپور و حجاریان و... مورد اشاره قرار گرفته است!
♦️این روزها خیلی باید مراقب طراحیهای این جماعت باشیم. رصد دقیق و نقطهای و جریانی تحولات و فعالیتها و مواضع لیدرهای جریان سازش را باید به دقت در دستور کار قرار دهیم. هیچ بعید نیست #کمیته_ایکس دوباره فعال شده باشد. با دستورکار ناراضیتراشی و تحریک عصبی و روانی اقشار مختلف مردم و ایجاد آشوب و هرج و مرج در کشور
✍️ #سیدپویان_حسین_پور
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
اختیار کافی داشتید، اما...!
شنبه شب هفته جاری -۲۱ اردیبهشت ماه ۹۸ - جناب آقای روحانی، در ضیافت افطاری که با حضور جمعی از فعالان سیاسی برگزار شده بود بیآنکه به مسئولیتهای بر زمین مانده دولت برای مقابله با مشکلات موجود اشاره کنند، علت اصلی مشکلات را در فقدان اختیارات رئیسجمهور دانسته و گفتهاند: «وقتی از دولت سؤال و مطالبهای میشود باید از طرف دیگر بررسی شود که دولت چه مقدار در حوزههای مورد سؤال دارای اختیار بوده است به طور مثال اگر در خصوص سیاست خارجی، فرهنگ و یا فضای مجازی از دولت سؤال و مطالبهای میشود، باید ببینیم که دولت چقدر در این حوزهها اختیار دارد. باید در حد توان و در حوزه اختیارات رئیسجمهور از دولت مطالبه داشت».
در این باره اشاره به چند نکته ضروری به نظر میرسد؛
۱- انتظار این بود- و هنوز هم هست- که آقای رئیس جمهور به جای کلیگویی، دقیقا میفرمودند که کدام اقدام را برای حل کدام مشکل انجام داده و یا در دست اقدام داشتهاند که نبود اختیارات لازم مانع از انجام آن شده است؟! مثلا کدام لایحه را برای حل و فصل فلان مشکل موجود به مجلس ارائه داده و یا کدام تصمیم را اتخاذ کرده بودند که فقدان اختیارات کافی باعث توقف آن شده است؟! یافتن این موارد در کارنامه دولت کار دشواری نیست، بسمالله! حداقل چند نمونه از آن را برای افکار عمومی توضیح بدهید! مثلا برای مقابله با گرانی لجام گسیخته، تورم، بیکاری و ... کدام گام را برداشته بودید؟!
۲- جناب روحانی در تمامی طول چهل سال گذشته یکی از مسئولان بلندپایه نظام بودهاند، بنابراین نمیتوانند ادعا کنند که از ساز و کارهای قانونی جمهوری اسلامی ایران بیخبر بودهاند و سؤال این است که وقتی میدانستید رئیسجمهور- به قول خودتان- برای انجام وظایفی که قانون اساسی بر عهده او گذارده است، اختیارات لازم و کافی ندارد! چرا برای تصدی پست ریاست جمهوری نامزد شدید؟!
۳- باید از آقای رئیسجمهور پرسید که آیا این جملات را به خاطر دارید؟! مگر جنابعالی نبودید که در تبلیغات انتخاباتی خود میفرمودید: «واللهالعلی العظیم (قسم جلاله) اگر مشکلات این کشور که بسیار و بسیار و بسیار پیچیده است، راهحل نداشت کاندیدا نمیشدم. بدانید برادران و خواهران عزیز، همه آنهایی که کلید را تکان دادید، واقعاً برای این قفلها کلید وجود دارد»! آن قسم جلاله با اظهارات شنبه شب شما که ریشه مشکلات را در نبود اختیارات کافی میدانید چگونه قابل جمع است؟!
۴- فرض محال که محال نیست؟ هست؟! حالا فرض میکنیم که جنابعالی با وجود چند دهه مسئولیت مطرح در جمهوری اسلامی و علیرغم قسم جلالهای که یاد کرده بودید، بعد از حضور در جایگاه ریاست جمهوری، تازه متوجه شدید که رئیسجمهور برای حل مشکلات، اختیارات کافی ندارد! خب، چرا برای بار دوم هم نامزد شدید و باز هم برای حل مشکلات موجود همان وعدههای غلیظ و پر رنگ را تکرار کردید؟!
جناب روحانی، رئیسجمهور محترم! همه آنچه به آن اشاره شد و فقط مشتی از خروارها و اندکی از بسیارهاست و به وضوح نشان میدهد که اظهارات حضرتعالی درباره نبود اختیارات کافی قابل قبول نیست و علت بر زمین ماندن وعدههایی که دادهاید هرچه باشد فقدان اختیارات نیست! فقط نیم نگاهی به راهی که طی ۶ سال گذشته پیمودهاید بیندازید. تقریباً تمامی پیشبینیهای منتقدان دلسوز درباره سرانجام خسارتبار راهی که در پیش گرفته بودید به حقیقت پیوسته است ولی جنابعالی بسیاری از آن پیشنهادات را نه فقط نادیده گرفتید، بلکه پیشنهاددهندگان را با انواع تهمتها و اهانتها نواختید! آیا غیراز این است؟!
جناب آقای روحانی سخن جنابعالی که آن را با قسم جلاله همراه کرده و میفرمودید؛ همه مشکلات راهحل دارد، سخن قابل قبولی است و حضرتعالی برای پیمودن این راه «اختیار لازم» را داشتید ولی با عرض پوزش این سؤال در میان است که آیا «توان لازم» را هم داشتید!
✅ حسین شریعتمداری
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
♦️لزوم توجه به #نسل_توحیدی و کفویت در ازدواج
قسمت اول:
️مسؤول مجمع دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه تهران و نگارنده سند #خانواده توجه به پرورش #نسل_توحیدی را مهمترین مأموریت کشور در #گام_دوم_انقلاب دانست.
🔹همایش سبک زندگی حضرت فاطمه (س) با رویکرد #خانواده به همت مجمع مدارس دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه تهران در پردیس علوم دانشگاه تهران برگزار شد.
🔸در این برنامه از سند و نقشه #خانواده در #گام_دوم_انقلاب اسلامی رونمایی شد.
🔹احمدرضا اخوت مسوؤول مجمع دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه تهران و نگارنده سند #خانواده به معرفی این سند پرداخت و گفت: در این سند سعی شده محورهای اصلی #خانواده مشخص شود.
🔸وی با اشاره به اینکه از سال ۷۰ فعالیت خود را در دانشگاه تهران در حوزه #خانواده و پیوند آن با مباحث توحیدی آغاز کرده است، اظهار داشت: پژوهشهای گسترده در خصوص #خانواده و پیوند آن با مباحث توحیدی را با توجه و تاسی به سوره مبارکه نور، احزاب و طلاق انجام دادهایم که ثمره آن سند خانواده است.
🔹اخوت با اشاره به مولفههای تفصیلی #خانواده در این سند، ابراز داشت: باید در حوزه پیوندهای توحیدی کاری کنیم که کفویت در ازدواج مورد توجه بیشتری قرار گیرد. وی افزود: این مسئله زمانی اتفاق میافتد که تعداد گزینههای انتخابی افراد بیشتر باشد.
🔸مسؤول مجمع مدارس دانشجویی با اشاره به اینکه نقش #نسل_توحیدی در این سند مورد تاکید قرار گرفته شده است، گفت: توجه به نسل مقدم بر همه تصمیمات در کشور است چرا که کمترین هزینه برای#نسل_توحیدی بیشترین سود را برای جامعه خواهد داشت.
🔹اخوت زندگی توحیدی، بیت و بیوت توحیدی و امت واحده را از مفاهیم قرآنی تبیین شده در این سند خواند و گفت: در کارگروههای مختلفی که ذیل این سند فعال شدهاند همه مفاهیم و نقشهای #خانواده_توحیدی تعریف میشود.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby🔸