⬛️اخبار فرمانداریهای تابعه
▪️سوگواری و پاسداشت رئیس جمهور فقید خادم الرضا شهید سید ابراهیم رئیسی و همراهانش در شهرستانهای تابعه
┄┄┅┅✿❀✿┅┅┄┄
#اَللهُمَّعَجـِّللِوَلیِّـکَالفَرَج
🇮🇷دفتر امور زنان و خانواده استانداری لرستان
🗓5 خرداد 1403
🆔@zanan_lorestan
🌐www.banovan.ostan-lr.ir
بانوان ساده و بی آلایشی
که با تربیت خود دنیا را تکان دادند.....
به همین "سادگی و صبوری"
💢کسی باور می کند این دو بانو تحول تمدن جهانی را بدست گرفته باشند ؟؟ آیا تاثیر گذاری غیر از تربیت نیکو و نام ماندگار و فرزند خدمتگزاری است که در دلها جای دارد.؟؟
تمام شئون عاقبت بخیری در کیفیت تربیت این مادرها و دانایی،مهارت و طهارت این مادران دستاورد تمدن اسلامی است.
💫شما الگوی زن مسلمانی را در تصویر می بینید که با حضور در عرصه های مختلف جهان امروز به عنوان شاخص در نظر گرفته می شود و با اقتدا به نهضت اسلام و برترین بانوی خلقت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)، علاوه بر توانمندی در امر تربیت و پرورش فرزندان در تراز ایران اسلامی، در عرصه های فکری تمدنی با انتقال ارزشهای اصیل فکری به فرزندان خود نیز توانمند ظاهر می شود.
بانوان ایران اسلامی علاوه بر اینکه در رسالت های همسرداری و فرزند پروری، علمی، اجتماعی و اقتصادی و دیگر جوانب، حضور بسیار موفقی داشته اند در موارد مختلفی نیز در عرصه های تصمیم سازی کشور بصورت مستقبم یا غیر مستقیم با تربیت مردان روشنفکر تاثیر گذار فعال هستند.
پرواضح است که توسعه و پیشرفت کشور در گرو بالندگی بانوان ایران اسلامی به عنوان نیمی از این جامعه می باشد و تدوین برنامه هایی در زمینه شکوفایی استعدادهای این قشر از اهمیتی دوچندان برخوردار است و زن در الگوی سوم امروز می تواند به تاسی از ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(سلام الله علیها) نقش آفرین باشد همچنان که بانوان ایرانی این نقش را در دوران انقلاب و دفاع مقدس ایفا کردند.
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃 #زن از نگاه شهید جمهور
┄┄┅┅✿❀✿┅┅┄┄
#اَللهُمَّعَجـِّللِوَلیِّـکَالفَرَج
🇮🇷دفتر امور زنان و خانواده استانداری لرستان
🗓5 خرداد 1403
🆔@zanan_lorestan
🌐www.banovan.ostan-lr.ir
⭕️ #ثبتنام_وام_دهه شصتیها تمدید شد
معاون امور زنان ریاست جمهوری:
◽️میزان تسهیلات وام ۵۰۰ میلیون تومان است.
◽️سقف ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای ازدواج، ۲۰۰ میلیون تومان برای خرید اقساطی جهیزیه و ۲۰۰ میلیون تومان وام اشتغال در نظر گرفته شده است.
◽️بیش از ۲۳۰۰ زوج در سامانه ثبتنام ثبتنام کردهاند.
◽️تا زمانی که بودجه وجود دارد محدودیتی برای کسانی که شرایط دریافت این وام را داشته باشند، نیست.
┄┄┅┅✿❀✿┅┅┄┄
#اَللهُمَّعَجـِّللِوَلیِّـکَالفَرَج
🇮🇷دفتر امور زنان و خانواده استانداری لرستان
🗓5 خرداد 1403
🆔@zanan_lorestan
🌐www.banovan.ostan-lr.ir