▪️مجلس سوگواری شهادت مظلومانه حضرت امام محمد باقر علیهالسلام
همراه با سخنرانی و بیان معارف اهل بیت علیهمالسلام
و مرثیهسرایی و توسل به عترت طاهرین علیهمالسلام
● زمان: جمعه (۲۵ خرداد ۱۴۰۳) _ ساعت ۱۰:۴۵
● مکان: بلوار آیتالله حائری، کوچه۶، دفتر آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی
@zanjani_net
🔸عرفه و زیارت امام حسین علیهالسلام
❖ مرحوم آیتاللهالعظمی حاج سید احمد زنجانی در کتاب ارزشمند #أربعینیات، مینویسد: 🔻
یزید بن عبدالمَلِک [میگوید:]
من در حضور حضرت أبی عبدالله [الصادق] علیهالسلام بودم که قومی الاغسوار بر او مرور کرد. حضرت فرمود: «اینها کجا میروند؟» عرض کردم: «قبور شهدا (شهدای اُحد)» فرمود: «چه چیز مانعشان شده از زیارت قبر شهید غریب (حضرت سیّد الشهداء)؟» پس مردی از اهل عراق به حضرت عرض کرد: «زیارتش واجب است؟» فرمود: «بهتر از حجّ و عمره، و حجّ و عمره» تا بیست بار شمرد، و بعد فرمود: «مقبول و متقبّل شده.»
گفت:
به خدا قَسَم، من بلند نشده بودم تا اینکه مردی حضورش مشرّف شد و عَرض کرد: «من نوزده حج به جا آوردهام. پس بر من دعا کُن که خداوند به من تمامیِ بیست را روزی کُند.»
پس فرمود: «آیا قبر حسین علیهالسلام را زیارت کردهای؟» عرض کرد: «نه.» فرمود: «زیارت او بهتر از بیست حج است.»
اَخبار در فضیلت زیارت قبر آن حضرت علیهالسلام زیاد است. ثواب آن در اَخبار، معادل ثواب حجّ و عمره است؛ و بیست حج و عمره، و بیستودو عمره، و هشتاد حجّ، و صد حج، و هزار حج و عمره، به اختلافِ اَخبار هست. و شاید اختلافِ اَخبار، از جهت اختلاف مراتب زائرین باشد. و در ایّامِ زیارت مخصوصه، ثوابش بیشتر است؛ مثلاً در روز عید، صد حجّ و صد جهاد، و در روز عرفه، هزار حج و هزار عمره و هزار جهاد. خلاصه، ثوابش محدود به حدّ خاصّی نیست؛ اقلّش غفران ذنوب است، به شرطی که به درجۀ قبول برسد. اللّهمّ ارزقنا زیارتهم في الدنیا، و شفاعتهم یوم القیامة، بمحمّد و آله.
🔺ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص 94
أربعینیات،ص۱۳۹ (اربعین دوم؛ح۲۲)
@zanjani_net
سخنرانی(1).mp3
21.74M
🎤 #سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین آقای میرشفیعی
◼️ مجلس عزای شهادت حضرت امام باقر علیهالسلام
🔺دفتر آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی
جمعه ۲۵ خرداد ۱۴۰۳
@zanjani_net
مداحی(1).mp3
12.71M
🎤 #مرثیه خوانی آقای حمزه علیپور
◼️ مجلس عزای شهادت حضرت امام باقر علیهالسلام
🔺دفتر آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی
جمعه ۲۵ خرداد ۱۴۰۳
@zanjani_net
📸#گزارش_تصویری
مجلس عزای شهادت حضرت امام محمد باقر علیهالسلام
در دفتر آیت الله العظمی شبیری زنجانی
▪️جمعه ۲۵ خرداد ۱۴۰۳
@zanjani_net
▪️حضور آیت الله العظمی شبیری زنجانی «مد ظله» در مجلس عزای حضرت امام باقر علیهالسلام
شب جمعه/ ۲۴خرداد ۱۴۰۳
@zanjani_net