Z0000057.MP3
6.61M
🎤 #سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین آقای میردامادی
▪️مجلس عزاداری شهادت حضرت امام کاظم علیهالسلام
سهشنبه 1399/12/19
🔺دفتر آیت الله العظمی شبیری زنجانی
@zanjani_net
Z0000058.MP3
2.43M
🎤 #مرثیه_سرایی آقای حاج رضا عاصی
▪️مجلس عزاداری شهادت حضرت امام کاظم علیهالسلام
سهشنبه 1399/12/19
🔺دفتر آیت الله العظمی شبیری زنجانی
@zanjani_net
#گزارش_تصویری:
▪️مجلس عزاداری شهادت جانسوز حضرت امام #موسی_بن_جعفر علیه السلام در دفتر آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی 🔺
▫️سهشنبه 19 اسفند 1399
@zanjani_net
💠 ابوطالب، مؤمن قریش
❖ مرحوم آیتاللهالعظمی حاج سید احمد زنجانی در کتاب «الکلام یجرّ الکلام» درباره حضرت ابوطالب (ع) و مناقب ایشان مینویسد:
📝...... ابن ابىالحديد در فضل اميرالمؤمنين (عليهالسلام) مىگويد:
«چه گويم در حقّ كسى كه پدرش، ابوطالب، بزرگ بطحا و شيخ قريش و رئيس مكّه بود. گفتهاند كه كم است اينكه فقير و نادار، سيّد و بزرگ بوده باشد؛ ولى ابوطالب، بزرگ بود؛ در حالتى كه نادار و بىمال بود، قريش او را شيخ مىگفتند.»
ابن ابیالحدید گرچه اميرالمؤمنين (علیهالسلام) را نشناخته، ولى ابوطالب را خوب شناخته كه اميرالمؤمنين (علیهالسلام) را با او تعريف و براى او به جهت فرزندى او، اثبات فضل مىنمايد. مىگويند: على اللّهىها، على (علیه السلام) را خوب شناختهاند، ولى خدا را نشناختهاند.
بارى! ابوطالب، كفيل پيغمبر (صلّیاللهعلیه و آله) بود، ساعتى در شب و روز مفارقت از او نمىكرد. در رختخواب خود، او را با خود مىخوابانيد و وقتى كه فرزندانش مىخواستند ناهار و شام بخورند، مىفرمود: باشيد تا فرزند من حاضر گردد. پس پيغمبر (صلّیاللهعلیه و آله) مىآمد، با آنها غذا مىخورد.
خلاصه، جناب ابوطالب، آن حضرت را در پوشش و نفقه، مقدّم بر خود و بر جميع اهلبيت خود مىداشت.
پيغمبر (صلّیاللهعلیه و آله) هم در مقابل آن، فرزند او، على (عليهالسلام) را در دامن تربيت خود تربيت نمود. چون در قريش قحطى شد، ابوطالب، عيالمند بود و بىبضاعت. حضرت رسول (صلّیاللهعلیه و آله) به دو عمّ خود، حمزه و عباس اشاره كرد كه بار ابوطالب را سبك كنيد. پس از وى خواهش كردند كه كفالت فرزندان خودش را به ايشان واگذار كند. گفت: عقيل را براى من بگذاريد؛ بقيّه، هر كدام را مىخواهيد برداريد.
پس عبّاس، طالب را گرفت و حمزه، جعفر را و حضرت رسول (صلّیاللهعلیه و آله)، على (عليهالسلام) را و به آنها فرمود: «من برگزيدم از براى خود، آن را كه خداوند برگزيده براى من، كه على (علیهالسلام) باشد.» پس حضرت على (علیهالسلام) از شش سالگى، در آغوش تربيت حضرت رسالت (صلّیاللهعلیه و آله) قرار گرفت.
@zanjani_net
🔸عطر وحی
امیرالمؤمنین علی "علیهالسلام" دربارۀ ماجرای آغاز بعثت پیامبر "صلّیاللهعلیه وآله" در غار حرا، فرمودند:
... پیامبر "ص" در هر سال مدتی را در مجاورت غار حرا به سر میبرد (و به عبادت خدا میپرداخت) من او را میدیدم و كسی دیگر او را نمیدید (و از برنامه عبادت او خبر نداشت) و هنگامی كه آن حضرت به نبوّت مبعوث شد در آن روز خانهای كه اسلام در آن راه یافته باشد، جز خانه پیامبر نبود كه او و خدیجه در آن بودند و من نفر سوم بودم.
من نور وحی و رسالت را میدیدم و بوی نبوّت را استشمام میكردم.
هنگامى كه وحى بر ایشان نازل شد، نالۀ دردناک شیطان را شنیدم. گفتم: اى پیامبر خدا! این نالۀ چیست؟ فرمود: این، ابلیس است كه از این كه عبادتش كنند، ناامید گشته است.
تو آنچه را من مىشنوم، مىشنوى و آنچه را من مىبینم، مىبینى، جز آن كه تو پیامبر نیستى؛ ولى وزیرى و به یقین بر مسیر خیر هستی.
❖ــــــــــــــ❖
[لَقَدْ كَانَ یجَاوِرُ فِی كُلِّ سَنَةٍ بِحِرَاءَ فَأَرَاهُ وَ لَا یرَاهُ غَیرِی وَ لَمْ یجْمَعْ بَیتٌ وَاحِدٌ یوْمَئِذٍ فِی الْإِسْلَامِ غَیرَ رَسُولِ اللَّهِ ص وَ خَدِیجَةَ وَ أَنَا ثَالِثُهُمَا أَرَى نُورَ الْوَحْی وَ الرِّسَالَةِ وَ أَشُمُّ رِیحَ النُّبُوَّةِ وَ لَقَدْ سَمِعْتُ رَنَّةَ الشَّیطَانِ حِینَ نَزَلَ الْوَحْی عَلَیهِ ص فَقُلْتُ یا رَسُولَ اللَّهِ مَا هَذِهِ الرَّنَّةُ فَقَالَ هَذَا الشَّیطَانُ قَدْ أَیسَ مِنْ عِبَادَتِهِ إِنَّكَ تَسْمَعُ مَا أَسْمَعُ وَ تَرَى مَا أَرَى إِلَّا أَنَّكَ لَسْتَ بِنَبِی وَ لَكِنَّكَ لَوَزِیرٌ وَ إِنَّكَ لَعَلَى خَیر]
🔺نهجالبلاغه/خطبۀ قاصعه
@zanjani_net
#ماه_پیامبر (ص)
🔸پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله فرمود:
شعبان، ماه من و رمضان ماه خداوند است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، در روز قيامت شفيع او خواهم بود.
[بحار الأنوار، ج 97، ص 83]
🔹حلول ماه شعبانالمعظم ماه پیامبر مهربان صلي الله عليه و آله و فرا رسیدن اعیاد مبارک شعبانیه، بر همه مؤمنین و موالیان اهلبیت علیهمالسلام تهنیت باد.
#ماه_شعبان #صلوات
@zanjani_net