مرگ دلخراش نوجوان ۱۷ ساله بر اثر برق گرفتگی در سلطانیه
فرمانده انتظامی شهرستان سلطانیه : صبح روز گذشته در پی تماس مردمی با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک مورد مرگ مشکوک ، ماموران انتظامی بلافاصله برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.با بررسی صحنه مشخص شد این نوجوان بعد از خارج شدند از منزل در مسیر دچار برق گرفتگی شده است بر اساس بررسی های اولیه و اظهارات برادر متوفی به دلیل بی احتیاطی دچار این حادثه شده و جان خود را از دست داده است .
@zanjanpress
وزارت اطلاعات: بازداشت ۱۹ نفر در جنوب سیستان و بلوچستان
ادارهکل اطلاعات سیستان و بلوچستان اعلام کرد: ۴ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری وابسته به دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی شناسایی و ۱۶ عضو آن بازداشت شدند. شماری از بازداشتشدگان در شهادت نیروهای فراجا در ایرانشهر نقش داشتند.
همچنین ۳ نفر به اتهام جمعآوری و ارسال اطلاعات مربوط به مقرها و اماکن دفاعی و امنیتی جنوب استان بازداشت شدند. از تروریستها ۱۸ قبضه سلاح جنگی به همراه مهمات کشف و ضبط شد.
وزارت اطلاعات از مردم خواست موارد مشکوک را از طریق شماره ۱۱۳ گزارش کنند.
@zanjanpress
✅تابستان به پایان رسید، اما مسئولیت ما در قبال آب باقیست…
با خنک شدن هوا و خاموش شدن کولرهای آبی، فراموش نکنیم که بستن شیرفلکه آب کولر، گامی ساده اما بسیار بزرگ در حفظ سرمایههای حیاتی شهروندان است.
💧 بستن شیر = صرفهجویی در آب
در حفظ آب، با ما همراه باشید.
@zanjanpress
✨ آگهی مزایده
✅ شهرداری زنجان در نظر دارد تعداد ۴ دستگاه کانکس با کاربری تنقلات و میوه و تره بار به آدرس :
انتهای بلوار شهیدان کریمی، کوی زیتون، از طریق درگاه سامانه ستاد ایران به آدرس www.setadiran.ir بصورت مزایده ای واگذار نماید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمائید :
024-32466902
❇️ مهلت دریافت اسناد :
از تاریخ ۱۴۰۵/۰۸/۰۵ تا تاریخ ۱۴۰۵/۰۸/۱۶
❇️ مهلت ارائه پیشنهاد :
تا تاریخ ۱۴۰۵/۰۸/۲۶
@znajanpress
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي خدابنده تغییر کرد
🔹️ دکتر حسن عیوضزاده، سرپرست دانشگاه آزاداسلامي استان زنجان، طی حکمی دکتر سید فرشيد جعفری را بعنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي خدابنده منصوب و از تلاشهای دکتر رسول مقدم طی دوران مسئولیت قدردانی کرد.
@zanjanpress
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢شما در حال دیدن یک معجزه هستید
📌با هم ببینیم و لذت ببریم
@zanjanpress
✅فاز دوم افزایش ۵۰۰هزار تومانی کالابرگ به زودی کلید میخورد
رئیس سازمان برنامه وبودجه:
🔹بعد از تثبیت و راستیآزمایی گروه اول مشمولان افزایش کالابرگ فاز جدید را آغاز خواهیم کرد.
@zanjanpress
✍️ امام سید مجتبی خامنه ای ( حفظه الله):
خیلی بجا است که این خصوصیت خیرخواهی خالصانه برای یکدیگر و مواسات را رویّه خود سازیم.
مسلّماً پیگیری چنین رویّهای، گشاینده دربهای آسمان و فرودآورنده انواع امدادهای الهی و غیبی خواهد بود؛ از نزول باران رحمت گرفته تا غلبه بر دشمن.
🔺کمک به تأمین جهیزیه ۱۰۰۰ عروس و داماد
🇮🇷 سهم شما : ۱۱۰هزار تومان
💳 شماره کارت: 5892107046264688
شماره شبا:
IR150150000003101076758208
✅ پرداخت و ارسال برای نفر بعد
🎁با ۱۱۰هزار تومان؛ ۱۰۰۰ تا عروس و داماد رو بفرستیم خونه بخت ...
❤️ قرار همدلی: ۱ الی ۱۵ آبان ۱۴۰۵
@zanjanpress
✅برگزاری مانور استانی ساعت صفر هلالاحمر استان زنجان به مناسبت هفته پدافند غیرعامل / شهرستان خدابنده
در پی اعلام آمادهباش از سوی مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری جمعیت هلالاحمر استان زنجان (EOC)، نیروهای امدادی، عملیاتی و اداری جمعیت هلالاحمر شهرستان خدابنده بمناسبت هفته پدافند غیرعامل در شامگاه روز گذشته در حالت آمادهباش قرار گرفتند.
این مانور با هدف ارزیابی آمادگی نیروها، سنجش سرعت واکنش و بررسی هماهنگی میان بخشهای مختلف در مواجهه با شرایط اضطراری اجرا شد.
@zannanpress
✅تردد خودروهای منطقه آزاد انزلی در زنجان فعلاً منتفی شد
معاون استاندار زنجان تشریح کرد؛
نرگس مرادخانی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان، گفت: توافقنامه تردد خودروهای منطقه آزاد انزلی در استان زنجان که ۳۱ اردیبهشتماه اما شد، به دلیل طی نشدن مراحل قانونی و بررسیهای حقوقی در سطح ملی، هنوز اجرایی نشده است.
وی افزود: اجرای این توافقنامه به تصویب هیئت وزیران و تأیید هیئت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین مجلس نیاز دارد و به دلیل اعتراض برخی خودروسازان داخلی، بررسی حقوقی آن همچنان ادامه دارد.
مرادخانی با تأکید بر ادامه پیگیریها، ادعای بیمیلی استان زنجان به اجرای این توافقنامه را رد کرد و از مردم خواست تا تعیین تکلیف نهایی، از خرید این خودروها خودداری کنند.
@zanjanpress