eitaa logo
آذرخش
56 دنبال‌کننده
399 عکس
418 ویدیو
102 فایل
سعید لطیفی _طلبه حوزه علمیه خراسان: 1️⃣فلسفه 2️⃣کلام و عقاید 3️⃣روان شناسی 4️⃣سیاسی و اجتماعی 5️⃣زبان و ادبیات فارسی
مشاهده در ایتا
دانلود
بسمه تعالی یکی از ترس هایم همیشه این بوده است که سال آینده همین جایی باشم که هستم!!! ترس از تکرار، ترسناک تر از ترس از شکست است! @zarakhsh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسمه تعالی تربیت حذفی استاد صفایی حائری ای بسا مجمل کند تفسیر ما آیات را.... @zarakhsh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسمه تعالی یکی بود یکی نبود! شرح کلامی این شعر کودکانه از زبان آیت الله جوادی آملی. @zarakhsh
بسمه تعالی نقدی بر دینامیت! تاکنون فیلم های سینمایی و سریالی متعددی با محوریت حوزه و روحانیت ساخته و پرداخته شده است. شاید شما هم به تماشای آن ها نشسته باشید. خوشبختانه یا شوربختانه این فیلم ها زایده ذهن نویسنده بوده و بیننده را بر سر سفره ای می نشاند با سلیقه خود آن را پخته و آراسته است، بی آنکه شناختی کامل و کافی از حوزه و حجره و طلبه و طلبگی داشته باشد! حتی گاهی احساس می کنم هدف نوسینده صرفا طنز پردازی بوده و چه سوژه ای بهتر از حوزه و روحانیت! بنده هرگز از شوخی با حوزه و روحانیت نارحت نبوده بلکه حسرت به دلم مانده است که نویسنده ای پیدا شود و حوزه و طلبه را همان گونه که هست نشان دهد بسیاری از ادا اطوار هایی که برای خنداندن مخاطب در فیلم های نامبرده پخش می شود هماهنگی تام و تمامی با طلبه و طلبگی ندارد! متأسفانه اندک اند کسانی که نگاه معتدلی به حوزه و روحانیت داشته باشند یا آنقدر نگاه شان بلند و مقدس است که در وصف نمی گنجد یا آنقدر زشت و بدبینانه که قلم از بیان آن شرم دارد! فیلم های سینمایی پیرامون روحانیت نیز گاه بسیار آرمانی است همانده :رسوایی 1و 2 و گاه نگاهی پست و بی ادبانه است! گرچه هستند فیلم های محدودی که بر صراط اعتدال گام برداشته اند یا اگر کسی تمام فیلم هایی که حول محور روحانیت ساخته شده است را تماشا کند به شناختی نسبتا کامل می رسد اما چه کنیم که مردم مخاطب همه فیلم های سینمایی نیستند بلکه نگاهشان را به آن می سپارند که یا جنبه سیاسی دارد یا درون مایه طنز! در نتیجه بازهم واقعیت ، قربانی می‌شوند! دینامیت هم از نقد بنده بی بهره نمانده است : در این فیلم، کمدین ها تلاش کرده اند دوگانگی های کاذب جامعه را که به راحتی در سایه منطق و گفت و گو قابل حل است به تصویر بکشاند. و به مخاطب بفهمانند که افراط و تفریط در هر مکتب و اندیشه ای، جولان می دهد اما نباید همه را به یک چوب راند! می توان گفت :نويسنده دینامیت، سعی در واقع نمایی دارد و سعی ایشان مشکور باد! اما بازهم نتوانسته است حوزه و روحانیت را آن طور که هست معرفی کند! خب چه باید کرد؟ نقدی که در دل خود راه حل ندارد ، فقط نیمی از مسیر سازندگی را پیموده است . اگر نويسنده ای، برای حقیقت ارزش قائل بوده و به دنبال آن است که از مجرای حوزه و روحانیت لبخند بر لب مخاطب بنشاند، لازم است با چندین و چند طلبه ی خوش ذوق، فاضل، باسواد و با هویت گِرد هم بنشینند و فیلم نامه بنویسند! تاکنون که چنین نشده است! چه کنیم!! ، آنکه دغدغه دارد قدرت ندارند و آنکه قدرت دارد دغدغه ندارند! به عنوانی جوانی که خدا را سرچشمه همه هنر ها دانسته و زندگی را بدون هنر زندانی غیر قابل تحمل می داند برای خانواده بزرگ هنر، فرهنگ و ادب فارسی آرزوی موفقیت و سلامتی دارم. به امید روزی که هنر، پنجره دیدن زیبایی ها، دریچه تماشای واقیعت ها، کانال نمایش تلخی ها و ابزار انتقال حال خوش باشد. برادر کوچک شما سعید لطیفی. التماس دعا مشهد مقدس _مدرسه علمیه حضرت مهدی( عج) @zarakhsh
بسمه تعالی سپر فولادین! هرچه بیشتر از آشنایی من با استاد علامه جوادی آملی می‌گذرد بیشتر در اخلاق بلند ایشان غوطه ور میشوم. به حق ایشان خودش را فدای اسلام کرده و از پیکر خود سپری در برابر آفت های دینی ساخته است. هرگاه کسی خواسته و ناخواسته در لابه لای مسائل سیاسی به ساحت مراجع دهن کجی کرده است ایشان در اولین فرصت به زیارت آن عالم رفته اند تا گرمی دل های سرد شده باشند. بی آنکه اندک توجهی به مسائل اختلافی فلسفه و تفکیک کرده باشند. وجود ایشان شمعی است که تاریکی سخنان برخی را به نور تبديل می‌کند در حافظه تاریخ مانده است آن دیداری که ایشان با مرجع عالی قدر آیت الله شبیری زنجانی داشتند که آن هم بعد از گفت و گوی تند فردی محترم با آقای شبیری بود. من عددی نیستم که حتی خود را شاگرد او بنامم ولی درون سینه، رفاقتی یک طرفه با استاد جوادی آملی دارم که این قالی کرمان هرچه بیشتر می ماند و کهنه تر میشود ارزشمند تر خواهد شد. ای کاش همه ما ایشان را الگوی اخلاقی خود قرار می دادیم. که اگر اخلاق ایشان را در میان حوزویان تقسیم کنند بازهم سرریز می شود! @zarakhsh
شیرین‌لب‌وشیرین‌خط‌وشیرین‌گفتار آن ڪیست‌ڪه‌بااین‌همه،فرهادتونیست @zarakhsh
بسمه تعالی هنر کودک داری... همیشه هم لازم نیست مسائلی که قرار است به کودک آموزش دهید را به صورت مستقیم به او بگویید. میتوانید از راه قصه و بازی وارد شوید. مثلا قصه‌ی کودکی را بگویید که از تاریکی میترسید، اما به همراه مادر وارد اتاق تاریک شد و آنجا را وارسی کرد و دید چیزی برای ترس وجود ندارد، یا قصه بچه‌ای را بگویید که نمیتوانست دوست پیدا کند و تنها بود و در متن داستان راه و روش دوست یابی را به او آموزش دهید. یا معلم بازی کنید و از کودک خجالتی خود بخواهید درخواست‌هایش را مستقیما به شما که در نقش معلم ظاهر شده‌اید بگویید، و هر رفتار جراتمندانه او را تشویق کنید. آموزش از طریق بازی و قصه بسیار اثرگذار است.(به نقل از مشاورین کودک) @zarakhsh
بسمه تعالی غریزه جنسی! نیاز جنسی، قطره ای از دریای بیکران نعمت های خداوندی است که دمیدن حیات در رگ های جوامع بشری را برعهده داشته، استمرار زندگی را فریاد می زند. غریزه جنسی، لفظی، مبهم است که رفتار درست و نادرست انسان ها، قرینه ای برای فهم معنای مبهم آن است . غریزه جنسی آستانه تحمل جوان را در برابر دردسر ها و تلخ کامی های تشکیل خانواده بالا برده و برای تشکیل خانواده کشش ایجاد می کند. والدین از همان کودکی باید به فکر تربیت جنسی کودکان خود باشند. شايد خانواده ها این مسله را نادیده می انگارند اما هرگز این مسئله از دید جوان محو نمی شود. اگر این نعمت اللهی، درست، به موقع و به جا پاسخ داده نشود در بهترین حالت، جوان را گرفتار افسردگی، پرخاشگری و خشم پنهان خواهد کرد.... و این ها یعنی بخش قابل توجهی از آمادگی ها، عمر و استعداد جوان درگیر خنثی سازی فشار های جنسی خواهد شد. از وقتی که لباس روحانیت پوشیدم، دردل جوانان فراوانی را شنوا بوده ام و با دلی سرشار از اندوه باید اعتراف کنم :یکی از جدی ترین مشکلات شان ازدواج بود! وظیفه خود دانستم در راستای تربیت جنسی جوان قدمی بردارم. درراه مانده‌ی روسیاهی چون من، توفیق گفت و گو با همه جوان را ندارد لذا آنچه که خود به جوانان می گفتم نزد شما به یادگار می گذارم تا سفیر آرامش جوانان باشید. خدا سلامتی بدهد به استاد محمد شجاعی که دغدغه جوانان را داشته اند. @zarakhsh
202030_307284753.mp3
14.12M
عوامل موثر درافزایش و یا کاهش تمایلات جنسی چیست؟ آیا بيماري هایی مثل خودارضایی، منحصر به محدوده سنی خاصی است؟ آیا این بیماریها قابل درمانند؟
مدیریت غریزه جنسی_2.mp3
8.55M
چشم... مهمترین و موثرترین ورودی نفس، برای تحریکات و افزایش تمایلات جنسی است. ارتباط میان چشم، و تمایلات جنسی رو بشناسیم، و مدیریت کنیم.
202030_899794500.mp3
10.8M
هیجانات و التهابات جنسی... در اثر یک تمنا و خواسته درونی، اوج می گیرد. این تمناها.. منشا و ریشه های مختلفی دارند! باید ریشه ها را پیدا کنیم.
4.mp3
8.2M
نفس انسان، بی نهایت طلبه! وهرگز،داشته هاش،سیرش نمی کنه! به همین دلیل؛ دائما،نداشته هاش رو طلب میکنه. چه کنیم؛ طلب های شهوانی نفس مون، کاهش پیدا کنند؟
مدیریت غریزه جنسی_5.mp3
12.06M
افکار هرز و زايد؛ که محصول نگاههاي آزادند؛ میتوانند سالها، روح انسان را در تلاطم هیجانات جنسی،اسیر و فشرده کنند! چه کنیم؛ نگاه زاید را کنار بگذاریم؟
مدیریت غریزه جنسی_6.mp3
10.02M
🔻 قدرت قوه لامسه، درالتهابات جنسی بقدری است که؛ عدم مراقبت صحیح ازآن، دردوران نوزادی نیز منشاء بزرگی برای بیماری خودارضایی است!
4_310226054725763581.mp3
14.49M
گوش، بزرگترین ورودی روح ماست! بطوریکه شنیدنیها،میتوانند؛ نقشی عظیمی،در همه هیجانات روح، خصوصاً التهابات جنسی ایفا کنند! راه کنترل این ورودی را،بياموزيم.
8.mp3
10.08M
غذاهایی که زمینه التهابات جنسی، را در انسان افزایش می دهند؛ بشناسیم... سبک تغذیه روزانه خود را، برای جلوگیری ازهیجانات جنسی، چگونه میتوان تنظیم کرد؟
9.mp3
11.56M
بوییدنی ها؛ یکی از ورودی های موثر در نفس انسانند! بطوریکه استشمام بعضی از بوها... هیجانات جنسی را افزایش می دهند! این ورودی را کنترل کنیم.
10.mp3
15.81M
فکر و خیال آلوده ... یکی از بزرگترین دلایل هیجانات جنسی است. کنترل التهابات جنسی، در گروی کنترل فکر، خصوصا در خلوتهاست! چگونه فکرمان را کنترل کنیم؟
4_310226054725763609.mp3
6.28M
بیماری خودارضایی رو بشناسیم. تفاوت این بیماری در خانم ها و آقايان را بدانیم. نظر قرآن در مورد این بیماری چیست؟
4_310226054725763617.mp3
11.21M
مهمترین علت خودارضایی در کودکان و نوجوانان چیست؟ چه کنیم، فرزندان مان، در آینده از این بیماری مصون بمانند؟
13 .mp3
4.68M
خودارضایی، چه ضررهایی به بدن انسان وارد می کند؟ آیا این آسیب ها، قابل جبران هستند؟ آیا می توان، از شر این بیماری و آسیب هايش رها شد؟
4_310226054725763624.mp3
5.37M
🔻کسانی که درتاخیر ازدواج جوانان، موثرند نیز... در گناه بزرگ خودارضایی آنان،مقصر و مسئول هستند! 🔻اما،چه کنیم؛ ازآثار مخرب تاخیر ازدواج ،در امان بمانیم؟
4_310226054725763639.mp3
6.44M
انواع روشهای درمان خودارضایی، را بشناسیم. مهم ترین عامل را در تعادل غرایز انسانی بدانیم.
4_310226054725763648.mp3
2.82M
🔻لزوم قطع ارتباط با عوامل تحریک کننده جنسی 🔻ورزش درمانی
4_310226054725763650.mp3
4.1M
شهوت 🔻کنترل فکر.... ارزشمندترین و موثرترین قدم؛ در کنترل التهابات جنسی و مبارزه با بیماری خودارضایی است... 🔻برای کنترل فکر... چه باید کرد؟؟
4_310226054725763665.mp3
5.43M
همه کشش ها...و تمایلات نفسانی... از جمله التهابات جنسی ، با ریسمان ایمان، قابل مهارند! وقتی هدف....بزرگ باشد؛ قدرت انسان نیز، عظیم می شود.
4_310226054725763662.mp3
3.04M
خلوت ها، و تنهایی ها، مهمترین عامل در تحریکات جنسی، و ابتلا به بیماری خودارضایی هستند... برای خلوت هايمان برنامه ریزی کنیم.
4_310226054725763668.mp3
3.35M
آروم آروم؛ نمازتو شروع کن... این بیماری؛ نباید،تو رو از خدا بگیره. تو...به کمک خدا؛ ميتوني بربیماری ات،غلبه کنی! خودت رو آلوده نبین؛...پاااشو!
4_310226054725763673.mp3
3.16M
شناخت جنس پیوندهای دوستی ؛ به پاکی محیطهای ارتباطی انسان، کمک فوق العاده ای می کند. باید جنس محیط هايي را که در آن رفت و آمد می کنیم؛ بشناسیم.