در مسیر بیرجند – زاهدان و به طور اتفاقی، در مراسم تدفین یکی از هموطنان اهل سنت در روستای میلک شرکت کردیم. فاتحهای خواندیم و چند آیه قرآن تلاوت کردیم و به بازماندگان آنان تسلیت گفتیم. مراسم آنان خیلی ساده است. به ویژه پذیرایی از میهمانان.
در مراسم ختم ۳ شهید در مسجد پیرانشهر هم همینطور بود. صرفاً با آب خنک پذیرایی میکردند.
مخالف خیرات و احسان ساده و پذیرایی حداقلی از همراهان و مردمی که برای تدفین و ترحیم آمدهاند، نیستم، ولی متأسفانه رویههای غلط باعث شده تا مخارج خانواده متوفی بعضاً به چند ده میلیون تومان برسد.
بخشی از پست قبلی "پنت هوس" را به دلیل ارتباط با موضوع در پی نوشت می آورم.
.
پی نوشت:
- از رفتار بد اکثر ماها این است که به محض فوت یکی از نزدیکان، به بهانه تسلیت و سرسلامتی چتر خود را باز می کنیم! و توقع داریم خانواده متوفی، تمام و کمال از ما پذیرایی کند!
بعضی هم از شهرستان می آیند و خانه کوچک مرحوم را با هتل اشتباه می گیرند!
- مصیبت متوفی فراموش شده و رفع و رجوع و خرج و برج تحمیلی، نگرانی درجه اول می شود!
بر اساس آموزه های دینی، تنور خانواده مرحوم باید تا چهل روز خاموش باشد و همسایه ها سرویس بدهند!
ناهار روز تدفین، پذیرایی تا هفت روز و میوه های آبرومندانه(!) در تمام مراسم، هزینه قبر و مسجد و قاری و مداح و سخنران و کرایه اتوبوس و گل و سنگ قبر و ... کمر شکن است.
دست آخر هم هزار حرف و حدیث!
- وجود چند آدم فهمیده، کافی است تا با مدیریت صحیح، بستگان درجه اول متوفی را از نگرانی نجات دهد.
بحث، به کسانی که تمکن مالی دارند و در حد عرف خیرات می کنند، مربوط نمی شود.
امروز در سخنرانی پیش از خطبه های قم گفتم، عصر ما عصر پرسشگری است.
پرسش های نو،پاسخ های نو می خواهد.
حوزه علمیه باید پاسخگوی شبهات جدید و دولتمردان پاسخگوی ناپایداری وضعیت اقتصادی و افزایش دائمی قیمت ها باشند.
محور های سخنرانی ام در نماز جمعه قم :
انقلاب با حضور مردم قم در ١٩ دی ۵۶ کلید خورد و آنان تا امروز در مواجهه با همه فتنهها و آسیبها برای انقلاب، همیشه پیشگام و پرچمدار بوده اند.
ولایت فقیه و اقتدار ایشان و به ویژه نفوذ معنوی او بزرگترین فرصت برای دولتهاست. امروز در دنیایی هستیم که زور و قلدری حرف اول را میزند اما وقتی رهبری معظم هست و مسؤولیت به عهده می گیرد و نگران تهدیدات استکبار نیست، دولت زیر سایه او میتواند وظیفه اش را به درستی انجام دهد.
در مورد توییت اخیرا یکی از نمایندگان محترم مجلس پیرامون وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش باید گفت، رهبر انقلاب در وهله اول در انتصاب هیچ مسؤولی دخالت نمیکنند؛ من سالها در صدا و سیما کار کردم و هرگز رهبری به من نگفتند فلانی را در فلان جا نصب کنید. البته بعضی انتصابات حساسیت بالایی دارد و رئیس جمهور باید هماهنگی کند تا کارش جلو رود.
در دوره اصلاحات برای توجیه برخی ناکارآمدی ها سعی کردند جایگاه رهبری را زیرسوال ببرند و گفتند کشور رئیس جمهور نمیخواهد. تدارکات چی میخواهد.
اتفاقا درست می گفتند، رئیس جمهور موفق کسی است که بتواند کارها را سر و سامان داده و نیاز های ضرودی مردم را تدارک کند.
امروز دولت باید متوجه برخی از اقتضائات باشد. آنان نباید نسبت به پرسشگری مردم نگران باشند و میبایست پاسخ مشکلات مردم از جمله کاهش ارزش پول ملی، هزینههای بالای اجازه مسکن و سایر مسائل اقتصادی را به مردم بدهند.
نباید شرایط به گونهای باشد که وقتی رهبر معظم انقلاب در جریانی ورود کرده و نظر خود را بر اساس انتظارات مردم بیان میکنند، عدهای موضع بگیرند.
من با افرادی که برای هر کاری به دنبال اجازه گرفتن هستند مخالفم و فکر می کنم رهبر انقلاب نیز همین عقیده را دارند و وقتی موضوع آتش به اختیار را به جوانان توصیه میکنند تکلیف روشن است.
رئیس جمهور اخیراً از برخی دستگیریها، از جمله دستگیری رئیس سازمان خصوصی سازی و مدیرعامل ایران خودرو گله کردند.
رهبر انقلاب نیز از همین بابت فرمودند که جلسات سران قوا را باید مرتبا برگزار کنید تا هماهنگیها بین خودتان صورت گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صلی الله علیک یا اباعبدالله (ع)
این ویدئو کوتاه را مناسب ترین پست برای ورود به ماه محرم دانستنم.
شوق عجیب بچه های غواص کربلای ۴ ،در زمان به خط زدن دیدنی است.
شور حسین است چه ها میکند!
🔸هدیه ۳۵ هزار تومانی
🔸هفته گذشته، ناهار میهمان آقای فتاح بودم و چند ساعتی در مورد بنیاد با هم صحبت کردیم. در مسیر، برای او هدیه خریدم. یک چراغ آویز روشنایی که چراغ قوه هم هست و قابل شارژ!
پستهای قبلیام در مورد هدیه را به او یادآوری کردم که چگونه مسئولین کتابهای نفیس چند میلیونی را به هم هدیه میدهند و هیچ کاربردی هم ندارد.
هدیه ۳۵ هزار تومانی برای رئیس یکی از بزرگترین بنگاههای اقتصادی، که خیلی هم مورد استقبال قرار گرفت میتواند یک الگو باشد. .
.
. ***پی نوشت***
.
🔸بنیاد مستضعفان باید هم خلق ثروت کند و هم در جهت محرومیت زدایی، بر اساس چارچوبهای ابلاغی رهبری اقدام کند.
آقای فتاح گفت که سیاست بنیاد برخلاف کمیته امداد که رفع فقر از افراد است، مبتنی بر محرومیت زدایی و توانمندسازی مستضعفان است.
رهبری معظم از او انتظار تحول دارد و قرار است مردم از طریق بورس، در فعالیتهای اقتصادی بنیاد مشارکت سازنده کنند. ظاهراً استقبال مردم از واگذاری ۱۰% سهام جنرال مکانیک بسیار بالا و موفق بوده است.
🔸از رؤسای قبلی بنیاد به نیکی یاد میکند و معتقد است که آجرهای این دیوار را دیگران چیدهاند و او هم باید آن را بالاتر ببرد. این خیلی خوب است. تقریباً بین مدیران ما کیمیاست!
https://www.instagram.com/p/B2HPIr6J7X9/?utm_source=ig_web_copy_link
🔸آش دوغ با رؤسای پیشین بانک مرکزی (۹۸/۶/۲۶)
🔸آقای دکتر شیبانی، رئیس بانک مرکزی در دوره آقایان خاتمی و احمدی نژاد و آقای دکتر بهمنی رئیس بانک مرکزی در دوره آقای احمدی نژاد، میهمانم بودند.
🔸چون پذیرایی من با آش دوغ، امتحان خوبی در جلسه قبلی «گفتگوی ملی» پس داده بود و هر دو طیف اصلاح طلب و اصول گرا در جلسه به شدت از آن راضی بودند! در این جلسه هم، آن را محور وحدت قرار دادم. خداروشکر که بالاخره میشود روی یه چیزهایی توافق کرد!
🔸آش دوغ، اصالتاً مال ترکهاست ولی امروزه عمومیت پیدا کرده. ارزان، خوشمزه و باخاصیت است.
معمولاً بدون گوشت تهیه میشود ولی در منزل ما، قدری گوشت چرخ کرده قاطی دارد.
🔸در کنار محور اصلی آش دوغ، موضوعات کم اهمیت! دیگری مثل نقدینگی، سیاستهای پولی، درآمدهای ارزی، فروش نفت، اینستکس و قصه 15 میلیارد دلار، بانکهای خصوصی، استقلال بانک مرکزی و پرونده اخیر آن هم مورد بحث قرار گرفت!
.
. *پی نوشت*
.
🔸آقای دکتر شیبانی تحصیلکرده آمریکاست و نگاهش آکادمیک و دانشگاهی و البته مبتنی بر واقعیات و تجربیات اجرایی است و آقای دکتر بهمنی که دانش آموخته داخل است به دلیل سابقه ۴۰ ساله در بانک مرکزی و اینکه از «تحویلداری» و اداره «باجه» آغاز کرده معطوف به تجربه اجرایی بسیار ارزشمندی است. این دو بزرگوار همدیگر را تکمیل میکردند. جمع بندی و خروجی این جلسه ۳ ساعته را به برخی دستاندرکاران منتقل کرده و میکنم.
🔸اجمالاً جهش بیسابقه قیمت ارز و نگرانی از عدم پایداری آن، از جمله مشکلات اساسی امروز کشور است. یارانه نقدی ۴۵ هزار تومانی مردم، در آن موقع معادل ۴۰ دلار و امروز معادل ۴ دلار است. باید فکری به حال آن کرد.
🔸توزیع ۱۸ میلیارد دلار هم که در سخت ترین شرایط ذخیره ارزی و به بدترین وضعیت انجام گرفت، هنوز مسأله لاینحل صاحب نظران و دلسوزان است.
🔸نقدینگی افسارگسیختهای که بالغ بر ۲ هزار هزار میلیارد تومان است، مانند بختک بر مناسبات اقتصاد کشوری حاکم شده است.
اگر بانک مرکزی به استقلال خودش وفادار میماند و در مقابل اقتصاد دستوری مقاومت میکرد وضعیت امروز ما خیلی بهتر بود.
https://www.instagram.com/p/B2jbpKUpvAZ/?igshid=fe6pjo175ziq
🔸اینجا بلوار کشاورز است!
🔸در یک روز تعطیل که مردم برای پیاده روی از کنار نهر قدیمی وسط بلوار کشاورز می گذرند در سراسر مسیر با چنین مناظری مواجه هستند.
🔸این نهر کوچک در گذشته محل جریان زلال آب بود و امروز محل جولان موشهای کوچک و بزرگ و زباله های متعفن!
🔸به راستی وسط یک پارک معروف و قدیمی تهران، رودخانه ای پر از لجن و آشغال برای اعضای محترم شورای شهر قابل قبول است؟
🔸واقعاً اگر نمیتوانید این مشکل ساده را حل کنید، لااقل این نهر را سرپوشیده کنید که این قدر موجب آلودگی بصری، بوی تعفن و شیوع انواع بیماری ها نشود.
این عکس را با شرمندگی از مردم حاضر در محل گرفتم. / ضرغامی
https://www.instagram.com/p/B26V7p2JATC/?igshid=yu7g5rdf5oca
🔴قزوین - کارخانه کنتورسازی ایران
🔸در محل کارخانه بحرانزده کنتورسازی ایران در قزوین، با کارگران و کارکنان زحمتکش و نجیب آنجا گفت و گو کردم.
این خصوصی بازی لعنتی، حسابی وبال گردن تولید در کشور شده است.
🔸در حالی که مردم مدت ها در نوبت دریافت کنتور هستند، این کارخانه، که محور اصلی تولید و تامین کنتور برق مورد نیاز کشور است، در عین برخورداری از چند صد هزار قطعه آماده و عوامل فنی ماهر، مدتهاست که تعطیل شده و حقوق پرسنل آن پرداخت نشده است.
صفت "نجیب" واقعا برازنده این بچه هاست. علی رغم مشکلات فراوان معیشتی و کم توجهی مسئولان در حل مشکل مدیریتی این کارخانه، آنان همچنان با نزاکت و اخلاق و تعهد و انگیزه برای راه اندازی مجدد کارخانه تلاش می کنند.
🔸از زمان واگذاری، بخش زیادی از سرمایه کارخانه توسط مدیر جدید به فروش رفته و بسیاری از نیروهای فنی و ماهر که سرمایه تولید هستند تعدیل شده اند!
کارخانه کنتور سازی که از سال ۱۳۴۷ ،در شهر صنعتی البرز قزوین تاسیس شده یکی از قطب های تولید در حوزه کالاهای الکترونیکی به شمار میرود و ظرفیت توسعه بسیار بیشتر از آنچه که بود، داشته است که متاسفانه فعلا کل کارخانه تعطیل است!
🔸با نمایندگان کارگران به دادگستری رفتیم و با رئیس جوان و با انگیزه آن صحبت کردیم. با ما همراه بود.
هر کاری لازم باشد انجام میدهیم تا چراغ تولید این کارخانه در سال "رونق تولید" مجددا روشن شود.
در اینستاگرام ببینید.
👇👇
https://www.instagram.com/p/B3J5pZKJi1S/
🔸خاطره!
🔸از وقتی چشم باز کردم، با این عکس در منزل پدری محشور بودم. تمثال منسوب به مولا علی(ع). این انتسابات سندیت ندارد و قاعدتاً نباید آن را ترویج کرد، اما برای ما قدیمیها، حس نوستالژیک عجیبی دارد. هر وقت نام مبارک حضرت آورده میشود، ناخودآگاه این عکس در خاطره من زنده میشود. هیچ چیز هم جای آن را نمیگیرد.
🔸در ذهن مردم، مالک اشتر و مختار و حمزه(ع) و حتی شمر و عمرسعد، همان تصاویری است که در سریالها و فیلمهای سینمایی دیدهاند.
به زور هم نمیشود آن را از اذهان پاک کرد و شاید هم ضرورتی نداشته باشد.
آنچه مهم است «تصویرسازی» اولیه از واقعیاتی است که در ذهنها شکل میگیرد.
🔸وظیفه اصحاب رسانه و هنرمندان در این مأموریت، حساس و بی بدیل است. به ویژه نسبت به کودکان و نوجوانانی که دل و ذهن پاک و بکر خود را در اختیار خالق تصاویر قرار میدهند تا هر آنچه که او اراده میکند، بر روی آن نقش ببندد و شاید تا آخر عمر همراه او باشد.
پیامبر گرامی(ص) فرمود:
«مَثَل الّذی یَتَعَلَّم فی صِغره کالنَّقْشِ فِی الْحَجَرِ.»
«مَثَل آن کس که در کودکی به فراگیری مطالب پردازد، همانند حکاکی بر سنگ است.»
https://www.instagram.com/p/B3SDCHTJ3dL/?igshid=q1fe7u72tgry
صلح امام حسن (ع)
سالروز رحلت پیامبر اعظم(ص) ، امام حسن مجتبی (ع) و امام علی بن موسی الرضا(ع)، بر همه شیفتگان حق و عدالت تسلیت باد!
این روزها، صلح امام حسن(ع) مورد بحث بخشی از جامعه است. با این فرق که در گذشته باید شبهه ی عدم رفتار مشابه امام مجتبی(ع) با امام حسین (ع) پاسخ داده می شد و امروز برعکس، شبهه ی این که چرا مسئولان کشور شجاعت امام حسن (ع) در پذیرش صلح و رفع تخاصم با استکبار را ندارند!
اولاً آنچه که امام می گوید برای جامعه مسلمین حجت است، فرقی نمی کند که صلح حسنی باشد یا جهاد و نهضت حسینی، هر دو برای جامعه الزام آور است.
امروز هم، آنچه که رهبر جامعه تشخیص میدهد، ملاک شرعی و قانونی برای مردم است.
ثانیاً امروز چهره استکبار و امریکای ترامپ بسیار شبیه تر به یزید است تا به معاویه!
مقاومت و ایستادگی در مقابل عربده کشی های ترامپ، کارآمد ترین سلاح ایران امروز است.
هرگونه ندای صلح و عقبنشینی به جز تجری دشمن و انگیزه پیشروی و تحمیل هزاران خرده فرمایش به ملت ایران نتیجه دیگری ندارد.
رفتاری که در پایان آن جز جنگ و ناامنی، آورده ی دیگری برای ملت ایران ندارد.
ثالثاً اردوگاه امام حسن (ع) از مردان شجاع و وفادار و همچنین مردم با ایمان و آماده دفاع از اردوگاه حق، خالی بود.
بر عکس اردوگاه حسینی که به فرموده امام بهترین اصحاب تاریخ بودند.
امروز هم هزاران فرمانده لایق و شجاع و میلیون ها انسان با ایمان و پرانگیزه شرایط کاملا متفاوتی با دوران امام مجتبی علیه السلام رقم زده اند.
رهبر انقلاب، امروز پرچمدار صلح و امنیت واقعی است.
اگر مسئولیت جنگ و صلح در اختیار دیگران بود، امروز ایران عزیز ما در آتش جنگ و ناامنی می سوخت.
.
#جنگ #صلح #امام_حسن #امام_حسین #پیامبر_اعظم #امام_رضا #صلح_حسن #نهضت_حسینی #فرمانده #ایران #انقلاب #ضرغامی #سید_عزت_الله_ضرغامی
ناگفته های سینمایی با فریدون جیرانی
دعوت آقای جیرانی را پذیرفتم و یک گفتگوی مشروح سینمایی با برنامه او انجام دادم.
نقش سینمای پس از دوم خرداد در ناهنجاریهای اجتماعی و فرهنگی جامعه، از بین رفتن سنتهای عرفی سازنده با هجوم مدرنیته، آسیبهای درجه بندی فیلمها، جشنواره فیلم فجر، تغییر جایزه ویژه داوران از «گبه»ی مخملباف به «بازمانده»ی سیف الله داد، نوسازی تجهیزات، وام تبصره 3، کاهش تعرفه برق سینماها، استقلال بودجه سینما از وزارت ارشاد، جشنواره های استانی و برنامه های خاص جمعی برای سینماگران، تجربه تلخ سیاسی در انتخابات 76، شبهه خلأ نمایش وضعیت عمومی جامعه در صفحه تلویزیون، رگرسیون و همگرایی مخاطب، فاصله قرائت رسمی و عرفی، پرونده فیلم «آدم برفی» و مسأله «موسیقی» از جمله موضوعات این گفتگوست.
#سینما #سینمای_ایران #فریدون_جیرانی #دوم_خرداد #گبه #بازمانده #مخملباف #سیف_الله_داد #مخاطب #جشنواره_فجر #جشنواره_فیلم_فجر #عرف #مدرنیته #تبصره3 #بودجه #جشنواره_استانی #درجه_بندی_فیلم #وزارت_ارشاد #معاونت_سینمایی_ارشاد #آدم_برفی #موسیقی
اینجا ببینید.
👇👇
https://www.aparat.com/v/QtNAK
میرجاوه!
شهادت یازدهمین کوکب سپهر ولایت، امام حسن عسکری(ع) را به آقا حجت بن الحسن امام زمان(عج) و دوستداران خاندان عصمت و طهارت تسلیت میگویم.
دیروز به میرجاوه رفتم. 85 کیلومتری زاهدان. از شهر و مرز بازدید کرده و با مردم و مسئولان آنجا گفتگو کردم.
زائران اربعین پاکستانی از این مرز وارد ایران میشوند و مانند بقیه زائران خارجی از مرز شلمچه به زیارت کربلا میروند. امسال 105 هزار نفر از این مرز وارد شده اند.
این زائران عزیز با تحمل مشقت و سختیهای فراوان به زیارت اربعین میروند. روزهای متمادی حتی تا یک هفته در داخل پاکستان طی طریق میکنند تا به مرز میرجاوه برسند. متأسفانه به دلیل تنگ نظری وهابیون پاکستانی و به ویژه مأموران حکومتی، انواع ضرب و شتم، تعدی و سختگیریهای بلاوجه به آنان صورت میگیرد. به طوری که وقتی وارد ایران میشوند به سجده میافتند و خدا را شکر می¬کنند که از آن سختیها خلاص شدهاند.
امکانات مختصری برای آنان در پایانه مرزی فراهم شده که به هیچ وجه کفایت آنان را نمیکنند. با این حال به شدت دعاگوی جمهوری اسلامی و مسئولان ایرانی هستند. بخش اصلی این خدمات از طریق چند موکب سپاه و دیگر دستگاهها صورت میگیرد.
با آنان در زمان برگشت مواجه شدم. پاکستانیها با بدرفتاری مرز را بسته بودند و میگفتند فعلاً تا فردا صبر کنید!
خیلی خسته بودند. زنان و مردان مؤمن و عاشق اباعبدالله که حداقل یک ماه در راه هستند.
بسیار فقیرند. یکی میگفت چند سال از فروش تخم مرغهایش پول مختصر سفر را فراهم کرده.
در صف چای و کیک موکب بچههای بم بودند. با آنان دست میدادم و دستشان را با اشتیاق خاصی که به من دست داده بودند میبوسیدم! زائران واقعی! اینها هستند. نورانیت صورتهایشان را فراموش نمیکنم.
با گروهی از خانمهای آنان به گفتگو نشستم. آنان از خوبیهای ایرانیان میگفتند و من از غبطهای که به حال معنوی آنان میخوردم به آنان گفتم ای کاش ارادتهای ما هم مثل شما باشد.
چند خانم جوان زاهدانی مشغول پوست کندن پیاز و تهیه غذای گرم برای آنان بودند. مسئولیت آنان با خانم بزرگواری بود که در کنار همسر پاسدارش با عشق و علاقه خاص به زائران خدمت میکردند. ظاهراً هفتههاست که آنجا هستند.
خستگی سرشان نمیشود. حرفهایشان را که میشنوی بی اختیار اشکهایتان روان میشود. عشق و ارادت حسینی همین است و بس!
#سیستان_و_بلوچستان #زاهدان #میرجاوه #اربعین #پاکستان #زائران_پاکستانی #موکب #سپاه #مرز_شلمچه #عشق_حسینی #کربلا #امام_حسین #بم
https://www.instagram.com/p/B4fNt4yJOQu/?utm_source=ig_web_copy_link
میرجاوه 2
شهر میرجاوه در 85 کیلومتری زاهدان، شهری مرزی و بن بست است. در بازگشت از مرز، گشتی در آنجا زدم و از نزدیک با جوانانش صحبت کردم.
سر چهارراهها، پیتهای 20 لیتری بنزین میفروختند. قیمت را پرسیدم. گفتند 50هزار تومان میخرند و 60هزار تومان میفروشند. به زحمت در طول روز 5 تا میشود.
آنها، خوش قیافه، خوش زبان، قدبلند با بدنی پرقدرت و پرانرژی بودند که فعلاً کنار پیتهای بنزین معرکه گرفتهاند!
درد دلشان باز شد. شرمندهشان بودم و پاسخی برای مشروع ترین مطالبهشان که «اشتغال» بود نداشتنم.
تسهیل در فرآیند کسب و کار از ضروری ترین وظایف حاکمیت است که رهبر انقلاب بارها نسبت به آن تأکید کردهاند.
با مسئولان و مدیران محلی و روحانیون استان که صحبت میکردم، پیشنهادهای خوبی برای مدل مناسب این منطقه داشتند که به مسئولان بالاتر منتقل خواهم کرد.
#سیستان_و_بلوچستان #میرجاوه #زاهدان #بنزین #جوان #اشتغال #سوخت #مرز #مرز_شرقی
https://www.instagram.com/p/B4kQLo_ptl5/?utm_source=ig_web_copy_link
امنیت پرواز!
برای فرماندهان، مسئولان و پرسنل «حفاظت هوایی سپاه» سخنرانی داشتم. (17/08/98)
قدیمیترها خاطرشان هست که هواپیما ربایی و نا امنی پرواز در اوایل انقلاب، از مسائل مهم امنیتی کشور بود. با فرمان امام، سپاه این مأموریت را برعهده گرفت و تا امروز به خوبی از عهده آن برآمده است.
امنیت، مهمترین نیاز جامعه مدنی و از آن دسته نعمتهایی است که اگر خدای ناکرده از دست برود، اهمیت و جایگاه آن روشن میشود.
به آنان گفتم: قدر این توفیق الهی را بدانید و با روی خوش و حسن خلق با مردم برخورد کنید. شاید خیلیها اهمیت و حساسیت مأموریت شما را ندانند.
حفظ امنیت، کار جمعی است. از مأموران اولیهای که بازدید بدنی میکنند تا کارشناسان فنی، اطلاعاتی و امنیتی تا فرماندهان و مدیران خدمتگزار همگی در این زنجیره حساس ایفای نقش میکنند. هیچ کس بر دیگری برتری ندارد.
همانگونه که فتح قلههای بزرگی مثل «اورست» نتیجه یک کار جمعی است و اعضای گروه حاضرند هرگونه فداکاری برای یکی دو نفری که به قله میرسند انجام دهند، بچههای امنیت پرواز هم، به دور از هرگونه تبرج و خودنمایی و با اخلاص هر چه تمام، مأموریت سازمانی خود را انجام میدهند. به همین دلیل، مأموریتهای این چنینی ستاره پرور نیست، بلکه این نتیجه کار جمعی و همکاری گروهی است که رای مردم اثربخش و نافع است.
#سپاه #امنیت #امنیت_پرواز #هواپیما #سفر_هوایی #اورست #کوهنوردی #کار_جمعی #فرمانده #ایمنی #اطلاعات
پس از واقعه!
۱. خسارات جانی، مالی، اجتماعی و بین المللی ناآرامیهای پس از «بنزین»، بسیار تأسفبار است. این اغتشاشات نه برای اولین بار است و نه برای آخرین بار، آنچه که مهم است، جمع بندی و تحلیل دقیق حوادث، روشن شدن بیتدبیریها و کسب تجربه جدید برای آینده است.
۲. رهبر معظم انقلاب با فداکاری از مصوبات رؤسای 3 قوه حمایت کردند، در حالی که مسئولیت کارشناسی این تصمیم بر عهده خود آنان است و رهبری بر عدم سر رشته داشتن از این موضوع تأکید چندباره کردند.
رؤسای قوه باید قدر این حمایت تاریخی را بدانند و از این پس، با درک صحیح از مشکلات عمیق معیشتی مردم و اطلاع از وضعیت روحی آنان، پروژههای خود را جلو ببرند.
۳. تجربه دوره های قبل نشان داده بود که اگر رئیس دولت، با مردم سخن گفته بود و یارانه مردم نیز از قبل به حساب آنان واریز شده بود، پذیرش تعدیل قیمت برای آحاد جامعه آسانتر صورت میگرفت. سخنرانیهای یزد و کرمان، کاملاً مغایر با سیاستهای نظام برای انجام یک چنین پروژه مهمی بود.
۴. مراجع بزرگوار تقلید و نمایندگان ملت، از هر دو جناح، که با احساس تکلیف نسبت به مشکلات مردم و پس از اعتراضات آنان، موضع گیری دلسوزانه کردند، با رهنمودهای تاریخی رهبر معظم، همراهی کرده و عملاً بر جایگاه رفیع «ولی فقیه» صحه گذاشتهاند. باید از همه آنان سپاسگزار بود.
۵. ضمن تکریم و بزرگداشت شهدای والامقام این حوادث که حق بزرگی بر گردن ملت دارند، باید به سرعت به وضعیت جان باختگان رسیدگی شده و خانواده های برخی از آنان که در این درگیریها بیتقصیر بودند، مشمول کمکهای مالی و انسانی دولت شوند.
۶. ارتباطات عمومی مردم و کسب و کار آنان به دلیل ناتوانی دولت در برقراری سرویسهای پرسرعت مستقل داخلی، به شدت دچار چالش و موجب نارضایتی فراوان شده است.
اگر ادعای مسئولین، در مورد برطرف شدن مشکلات امنیتی، صحیح باشد، باید اینترنت کشود مجدداً و بافوریت برقرار شود.
۷. تکلیف لیدرها و سرشاخههای جنایات این چند روز، باید به سرعت روشن شده و در همین یکی دو روز مردم شاهد مجازات سنگین آنان باشند.
ارعاب، کشتار و غارت مردم جرم کمی نیست که با آن مسامحه شود.
سید عزت الله ضرغامی
👇👇
https://eitaa.com/zarghami
لیدرهای واقعی اغتشاشات، مدیرانی هستند که فرق بین سیاست و راهبرد را با رویه و روش و تکنیک نمی دانند.
کانال دکتر ضرغامی👇
@zarghami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵استقلال بودجه سینمایی🔵
گفتگو سینمایی فریدون جیرانی با مهندس ضرغامی
کانال مهندس ضرغامی 👇
https://ble.im/zarghami