مباحثی پیرامون یهودیت☸
🔹یهودیت دین نژاد عبرانی است.
نژاد عبرانی با اعراب؛آشوریان و چند قوم دیگرخاورمیانه؛اصلی مشترک دارند:🗣
🔹زبان، ادبیات، فرهنگ، آداب،
رسوم و اعتقادات این اقوام
چنان به یکدیگر نزدیک است که دانشمندان معتقد شدهاند اصل آنها به یک جا می رسد که آن را نژاد سامی می نامند.📝
🔹از سابقهٔ تاریخی قوم عبرانی اطلاع دقیقی در دست نیست.
برخی دانشمندان معتقدند که
نام«عبرانی»را کنعانیان پس از ورود
حضرت ابراهیم (ع) به سرزمین کنعان به
او داده و وی را عبرانی خواندهاند.
🔹این لقب در خاندان وی باقی مانده است؛ زیرا عبرانی از
مادهٔ «ع ب ر» به معنای گذر کردن
از نهر می آید، به اعتبار اینکه
حضرت ابراهیم (ع) از رود فرات
عبور کرد و وارد کنعان شد.🚶♂
🔹برخی معتقدند که عبرانی منسوب به عابر نیای حضرت ابراهیم (ع) است. همچنین کسانی با توجه به نام
آزر(پدریا عموی)آن حضرت،
🔹گفته اند اصل خاندان وی آریایی است.
اما دانشمندان این نظریه را تأیید نمی کنند؛ زیرا از معنای لغوی واژه آزر در قرآن کریم
و متون اسلامی اطلاع درستی نداریم❌
نام پدر ابراهیم (ع) در تورات تارح است.
ادامه دارد...✍
#شنبه_های_یهودی
https://eitaa.com/adyan_zendeh
مباحثی پیرامون یهودیت☸
🔹عظمت حضرت ابراهیم خلیل(ع)
به حدی است که وی همواره موجب نزاع یهودیت، مسیحیت و اسلام بوده است و هر دین آن حضرت را ز خود می دانند🫂
🔹یهودیان خود را از نسل
حضرت یعقوب (ع) و حضرت ابراهیم
می دانند و از این رهگذر افتخار می کنند
که هم فرزند جسمانی و هم فرزند
روحانی آن حضرت هستند.⚡️
🔹نسب حضرت ابراهیم علیه السلام
تا حضرت آدم علیه السلام
در تورات آمده است.
نسب نامه های تورات به کتب اسلامی
نیز راه یافته و بدون دقت در اصل و منشأ آنها پذیرفته شدهاند.✅
🔹به عقیدهٔ اهل کتاب
(در جمع بندی حوادث کتاب مقدس)
🔹حضرت ابراهیم (ع)حدود 2000سال
قبل از میلاد،یعنی حدود4000سال پیش در شهر اور به دنیا آمد به گفتهٔ تورات
در آغاز أبرام(یعنی«پدر بلندمرتبه»)
نامیده شد؛ سپس خدای متعال نام
وی را در سن نود و نه سالگی به ابراهیم(یعنی«پدر اقوام») تبدیل کرد.
ادامه دارد...✍
#شنبه_های_یهودی
https://eitaa.com/adyan_zendeh
ذره بین🔍
🔹 ویدیو نامفهومی که حزب الله لبنان از سید حسن نصر الله پخش کرد 🔻 خیلی از مفسران از ورود مستقیم حزب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ویدیویی دیگر ازحزبالله لبنان که گویا سید حسن نصرالله به زودی فرمان حمله صادر خواهد کرد
🤲 خدا پشت و پناه و حافظ تو و یارانت، سید! 🤲
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
خانواده حاضر در تصویر بطور کامل طی بمباران اردوگاه اوارگان جبالیا در شمال غزه از سوی جنگندههای ارتش اسراییل نسل کشی شدند.
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
✅ توصیه های انتخاباتی حسن روحانی
🔹رئیسجمهور دولتهای یازدهم و دوازدهم در دیدار با اعضای شورای مرکزی، کمیته سیاسی و دبیران استانی حزب اعتدال و توسعه با تکرار ادعای خالصسازی عنوان کرد: «کشور متعلق به اقلیت خاصی نیست که تصور شود نیازی به حضور و مشارکت ما نیست یا چون ممکن است ردصلاحیت کنند، تکلیف از ما ساقط است.»
🔸حسن روحانی همچنین با تأکید براینکه وظیفه دلسوزان ایران و انقلاب و نظام در شرایط فعلی سخت و سنگین است، گفت: «پس از انتخابات ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ بوی ناامیدی و یأس به مشام میرسد و عده زیادی از مردم ظاهرا کنار کشیدند و ناامید شدند، در این شرایط احزاب نقش مهمتری بر دوش دارند.»
پی نوشت ذره بین :
البته رئیس دولت اعتدال نگفت که سهم عملکرد او و مجلس اصلاحطلب دهم در کاهش مشارکت در انتخاباتهای ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ چه بوده است!
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
#خبر_بد❌❌❌
🔴 وزیر کار: استقبال از کالابرگ الکترونیکی در حال افزایش است و میزان فروشگاهها به حدی رسیده است که هر مشتری در هر منطقهای امکان دسترسی به مراکز فروش کالاها را دارد
//////////////////////////
🔺اگر استقبال از کالابرگ بالا برود یک قدم دیگر برای بردگی دیجیتالی جلو رفته است ، در نتیجه وجه نقد دریافت کرده و به میل و اختیار خود آن را خرج کنید!
پس از مدتی که استقبال حداکثری صورت بگیرد تمام یارانه بصورت کالابرگ اجباری عرضه می گردد! و به همین ترتیب در تمام ابعاد زندگی شما کنترل دیجیتالی اتفاق می افتد برای مثال شما در برج با حقوق تان تنها می توانید فلان محصول را با این تعداد تهیه کنید! یا اینکه تا فلان تاریخ اجازه دارید حقوقتون را خرج کنید و پول شما به برج دیگر انتقال نخواهد یافت و چیزی به نام ذخیره ی پول نخواهید داشت!
🔺 از دیجیتالی شدن اطلاعات و ذخیره و کنترل و تمرکز اطلاعاتتون به هربهانه ای در هرجا و مکانی بشدت پرهیز کنید.
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
هدایت شده از سهیل سلیمی
🔴..هشدار🔴
* قابل توجه هم گروهی های محترم
ظاهراً فیلم زلزله 8.5 ریشتری بانکوک در حال انتشار در گروههای مجازی هست این فیلم را باز نکنید . فورا آن را حذف کنید. این یک ویروس باج افزار است. مخصوصاً برای دسترسی به برنامههای بانکی شما در تلفن همراه شما. لطفاً این پیام را به هر یک از گروههای خود فوروارد کنید گول نخورید که حساب بانکی تان را خالی نکنند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✊🚩
رهبر انقلاب، هماکنون:
دنیای اسلام فراموش نکند در قضیه مهم و تعیین کننده غزه، آن کسی که مقابل ملت مظلوم فلسطین ایستاد، آمریکا و فرانسه و انگلیس بودند.۱۴۰۲/۰۸/۱۰
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
⭕️ بعضی دخترای حزبالهی توئیت میزنن:
ای کاش ما پسر بودیم و خودمون رو میرسوندیم سرزمینهای اشغالی و چنین و چنان میکردیم!
• رهبری فرمود: #فرزندآوری و خانهداری مجاهدتی بزرگ و هنری_زنانه است و اگر به آن توجه شود، پیشرفت یک جامعه تضمین خواهد شد.
+خواهران حزب اللهی لطفا ساده ازدواج کنید، با قناعت زندگی کنید، چهارتا بچه بیارید و وقف امام زمان کنید تا کشور از تفرد و پیری_جمعیت نجات پیدا کنه.
اون موقع شما شهید_زندهاید!
عرصهی جهاد شما اینه!!!
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ سوت و کف دهه هشتادی ها
🔻سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانش آموزان(10/8/1402) درباره بسیج لندن که دهه هشتادی ها سخنان آقا رو با سوت و کف تایید کردند خخخخخ😂😂👏👏
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
✨رقابت چه زمانی موجب افزایش کیفیت میشود؟
وزیر صمت دولت سیزدهم خبر داده است که برای ایجاد رقابت و افزایش کیفیت محصولات، واردات لوازم خانگی آزاد خواهد شد.
یکی از تجویزهای اقتصاد متعارف برای افزایش کیفیت محصولات، ایجاد رقابت است. میگویند مرزهای تجاری اگر برداشته شود و تولیدکنندگان داخلی و خارجی با یکدیگر رقابت کنند، طبیعتا چون مصرفکنندگان کالای باکیفیت را انتخاب خواهند کرد، تولیدکنندگان یا باید کیفیت را افزایش دهند، یا از بازار خارج شوند.
منطق حاکم بر این ایده، کاملا صحیح است. اما سوال باید کرد که آیا این معادله که نتیجه رقابت، فشار بازار روی تولیدکننده برای ارتقای کیفیت است، همواره صادق است؟ پاسخ منفی است. رقابت تنها و تنها زمانی منجر به افزایش کیفیت میشود که تمامی تولیدکنندگان دسترسی یکسانی به عوامل تولید- به ویژه فناوری- داشته باشند. اگر یک تولیدکننده خارجی که دسترسیهای آزاد به فناوری دارد، در رقابت با یک تولیدکننده داخلی محروم از فناوری قرار گیرد، فشار بازار به هیچ وجه موجب ارتقای کیفیت تولید داخلی نخواهد شد. نتیجه این رقابت، حذف تولیدکننده داخلی از بازار و وابستگی کشور به واردات است. چون اینجا دیگر نهتنها کیفیت تحت اختیار و اراده تولیدکننده نیست، بلکه او از فناوری ضروری نیز محروم است. لذا رقابت منجر به کیفیت، زمانی معنی پیدا میکند که تولیدکنندگان رقیب، دسترسی برابر به عوامل تولید داشته باشند.
کسانی که در شرایط نابرابر، رقابت را تجویز میکنند، به خوبی میدانند که نتیجه این رقابت نابرابر افزایش کیفیت نیست، حذف تولیدکننده داخلی است.
اینجاست که دولت باید سیاستی هوشمندانه اتخاذ کند. در صنایعی که تولیدکنندگان داخلی و خارجی دسترسی یکسان به فناوری دارند، اجازه رقابت داده شود تا کیفیت افزایش و قیمت کاهش یابد. اما در صنایعی که تولیدکنندگان داخلی از فناوریهای روز محروماند، از محل منابع عمومی برای تحصیل فناوری روز هزینه نماید.
عمده تولیدکنندگان کالاهای مصرفی، خودشان مصرفکننده فناوریهایی هستند که در سطح ملی و با صرف منابع عمومی به دست آمدهاند. مثلاً همین گوشی آیفون را که میبینید، محصول نبوغ استیو جابز نیست! فناوریهای به کار رفته در این محصول، در نتیجه هزینه ارقام هنگفتی از منابع عمومی آمریکا و از جیب مالیاتدهندگان آمریکایی به دست آمده و عمدتا با تعریف پروژههایی در وزارت انرژی و وزارت دفاع آمریکا نیز به دست آمدهاند. فناوری باطری لیتیومی را مگر اپل توسعه داده است؟ مگر جیپیاس یا صفحات لمسی دستاورد اپل است؟ عمده اینها در صنایع دفاعی و انرژی آمریکا توسعه دادهشدهاند. لذا شما باید برای تحصیل فناوری پروژه ملی تعریف کنید، دانشمندان دراینباره کار کنند. شما میدانید بسیاری از فناوریهای تحصیل شده در دنیا در معرض جاسوسی صنعتی هستند. اخیرا اتحادیه اروپا اعلام کرد که یکی از معضلاتش، سرقت فناوری توسط چینیهاست. میخواهم بگویم فناوری همیشه هم تحصیل نمیشود، گاهی با جاسوسی فناوری به دست میآید! فناوری که به دست آمد، بعد اپل هم تولید میشود. این را در پرانتز عرض کنم که حقیقتا سادهاندیشانهتر از این نمیتوان برای اقتصاد نسخه پیچید که واردات را آزاد کنیم تا در اثر رقابت، صنعت توسعه بیابد.
سوال اینجاست که آیا تولیدکنندگان لوازم خانگی ایرانی و کرهای، دسترسی یکسان به فناوری دارند؟ پاسخ مع الاسف خیر است.
ممکن است کسانی بگویند اشکالی ندارد که صنایعی که در آنها مزیت نداریم، در اثر رقابت تعطیل شود. این یک بحث دیگر است و نباید ریاکارانه تحت پوشش "رقابت برای کیفیت" مطرح شود. در جای دیگر بحث کردهام که بسیاری از مزیتها، طبیعی و خدادادی نیست که بهسادگی بگوئیم نداریم و از آن عبور کنیم. مزیت، اکتسابی است و باید برای رسیدن به آن، تلاش کرد چنانکه دیگران تلاش کردهاند. اگر مزیت کسب نکنیم، و در کسب مزیتها از دیگران عقب بمانیم، اساسا کالاهایی برای صادرات و کسب درآمد ارزی نخواهیم داشت که آن ارز را صرف واردات کالاهای با کیفیت خارجی کنیم.
اگر به بند ۳ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی توجه کنید، بر "رقابت بین مناطق و استانها" تاکید شده است. چنین رقابتی، بلاتردید منجر به ارتقای کیفیت میشود چرا که دولت در چارچوب مرزهای سرزمینی، میتواند برای تولیدکنندگان داخلی، دسترسی برابری در عوامل تولید فراهم کند.
@syjebraily
*ياسر جبراییلی
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
برای تفکر نئولیبرال، دولتهای اصولگرا مطلوبترند. از این جهت که در دولتهای اصلاحطلب، نقد نئولیبرالیسم توسط بلندگوهای اصولگرا ضریب میخورد، چون آورده سیاسی برایشان دارد؛ لذا ترمز پروژههای نئولیبرال قدری کشیده میشود. اما در دولتهای اصولگرا، همان نقدها بر نئولیبرالیسم، مخالفت با اسلام و انقلاب قلمداد میشود. اینگونه است که در دوره اینها، نئولیبرالیسم چهار نعل میتازد...
@hzamanim
پرسش ذره بین:
به راستی چرا نقد لیبرالیسم اقتصادی و فرهنگی و آموزشی در دولت رییسی، توسط موجوداتی چون شیخ حدادپور جهرمی و دارابی و نظام الدین موسوی و... به عنوان ضدانقلابی گری معرفی می شود ولی در دولت های روحانی و هاشمی و خاتمی، انقلابی گری محسوب می شود؟ یعنی یا احمق اند و نمی فهمند که در دولت رییسی هم تفکر لیبرالی حاکم هست یا می فهمند ولی تعصب ابليسي به رییسی این ماله کشان را کر و کور کرده.
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷