📌 نبرد آنلاین پنتاگون علیه ایران
📄 گزارشی از پرونده فعالیت سنتکام علیه ایران در رسانههای اجتماعی
🔸کیت کلنبرگ، روزنامهنگار تحقیقی مشهور بریتانیایی، اخیراً طی یادداشتی کوتاه با عنوان «رمزگشایی از جنگ آنلاین پنتاگون علیه ایران» در وبگاه مجله تحلیلی «The Crandle»، به بررسی ابعادی پنهان از اعتراضات اخیر ایران پرداخته است.
🔻وی در نوشتار خود مدعی شده که بازوهای مسئول جنگ شناختی آنلاین وابسته به پنتاگون، طی سالهای اخیر همواره نوعی نبرد روانی را با استفاده از ابزارهای خود در رسانههای اجتماعی علیه ایران پیگیری کردهاند.
🔻وی معتقد است که بخش قابلتوجهی از کمپین اطلاعات نادرست آنلاین و تلاشهای سازمانیافته برای ایجاد جنگ روانی در رسانههای اجتماعی از سوی سنتکام، بخشی از یک برنامه کلان برای تغییر رژیم سیاسی ایران است که در گزارش خود به بررسی اهم اقدامات خصمانه صورتگرفته از سوی این نهاد نظامی پرداخته است.
👈 مشروح این گزارش را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
زاویه
📌 نبرد آنلاین پنتاگون علیه ایران 📄 گزارشی از پرونده فعالیت سنتکام علیه ایران در رسانههای اجتماعی
🛑 مهمترین محورهای گزارش:
1️⃣ عملیات یادشده، به مدت پنج سال، به زبان فارسی و در سکوهای متعددی ازجمله توییتر، فیسبوک، اینستاگرام، یوتیوب و حتی تلگرام در جریان بوده است.
2️⃣ بخشی از ابزارهای یادشده، وبگاههای خبری تولیدکننده و بازنشردهنده اخبار رسانههای شاخص بودند. کانال یوتیوبِ رسانههایِ مذکور حجم بالایی از ویدیوهای کوتاه را منتشر کرده و امیدوار بودند که با محتوای ارگانیک اشتباه گرفته شده و در سایر شبکههای اجتماعی بهصورت ویروسی منتشر شوند.
3️⃣ روباتها و ترولهای پنتاگون از تکنیکها و رویکردهای روایی متفاوتی در تلاش برای تأثیرگذاری بر ادراک و ایجاد تعامل میان کاربران استفاده میکردند.
4️⃣ با بررسی وقایع، میتوان استدلال کرد که این فعالیتها، بخشی از برنامه کلان ایجاد نارضایتی در میان طیف خاکستری و میانهرو جامعه ایران بوده است.
5️⃣ انتشار اخبار جعلی و دادههای نادرست در مورد وقایع و نشر شایعات، اصلیترین روش بهکار گرفتهشده در این عملیات محسوب میشود.
6️⃣ ردپای نیروهای سایبری وابسته به آمریکا در برجستهسازی وقایعی چون سقوط هواپیمای پرواز ٧٥٢، جنگ روسیه و اوکراین، حمایت ایران از جبهه مقاومت و ناآرامیهای اخیر کشور، کاملاً مشهود و قابلمشاهده است.
7️⃣ عملیات یادشده، علاوه بر تمرکز بر وقایع داخلی ایران، شایعاتی ازجمله حضور نیروهای نظامی ایران در افغانستان جهت سرکوب اعتراضات، اجبار مهاجران افغان مقیم ایران به حضور در میان نظامیان مستقر در سوریه جهت مقابله با داعش و نفوذ سپاه در کشور عراق را نیز در بر دارد.
👈 مشروح این گزارش را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
⭕️ عدم استقبال شهروندان چین از یوان دیجیتال
🔹بنا به اظهارات زی پینگ، یکی از مقامات سابق بانک مرکزی چین (PBOC)، نتایج یک تحقیق در استانها و شهرهای منتخب این کشور نشان میدهد انباشت یوان دیجیتال طی دو سال آزمایش، تنها یکصد میلیارد یوان، معادل ۱۴ میلیارد دلار بوده که این میزان، بسیار کم و غیرقابل قبول است.
🔻زی معتقد است، یوان دیجیتال، میتواند جایگزینی برای پول نقد و کارتهای اعتباری که مکانیسمهای پرداخت بازار را تشکیل دادهاند، باشد و نیازهای روزمره مردم را برطرف کند، هرچند تغییر عادت مردم سخت خواهد بود.
👈متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
🔘 برنامه اینتل برای ساخت کارخانه تراشه در ایتالیا
🔹جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا، از درخواست ملاقات خود با نمایندگان اینتل به منظور بحث و گفتگو پیرامون سرمایهگذاری چند میلیون یورویی احتمالی این شرکت تولید تراشه در ایتالیا، خبر داد.
🔻معامله مذکور که احتمال میرود هزینه مورد نیاز آن از محل بودجه دولتی تامین شود، هنوز نهایی نشده است اما ملونی در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرده که در حال تدارک جلسهای با مقامات شرکت اینتل است تا از کم و کیف تصمیمات و چگونگی تسهیل سرمایهگذاری آنها در خاک ایتالیا که به عقیده وی امری استراتژیک است، مطلع شود.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
♦️ توییتر، مجری عملیات فریب پنتاگون در خاورمیانه
❇️ توییتر، پلتفرم اجتماعی آمریکایی، در پیشبرد اهداف مداخلهجویانه وزارت دفاع ایالاتمتحده و ایجاد هرج و مرج در سایر کشورها نقش بسزایی ایفا کرده است.
🔻مقاله «The Intercept» فاش کرده که توییتر با استفاده از حسابهای جعلی، حوزه تبلیغات فرماندهی مرکزی ایالاتمتحده (سنتکام) را که یکی از بخشهای وزارت دفاع این کشور است، به خصوص در خاورمیانه تسهیل و اجرا کرده است.
🔻بر اساس این مقاله، اولویت سایر حسابهای توییتری پنتاگون در راستای حمایت از جنایات سنتکام، تبلیغ شبه نظامیان مورد حمایت ایالاتمتحده در سوریه با نهادن نام «میانهرو» بر آنها و اقدام علیه حاکمیت ایران و تفرقه افکنی میان ملت ایران و مردم عراق و افغانستان بوده است.
👈 متن کامل این یادداشت را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
✔️ تداوم نقض حریم خصوصی کودکان از سوی گوگل
🔹یک دادگاه استیناف در ایالاتمتحده، گوگل و چند شرکت دیگر را به نقض حریم خصوصی کودکان زیر ۱۳ سال متهم کرد. بر اساس ادعای مطرح شده، فعالیت کودکان در یوتیوب و بدون رضایت والدینشان به منظور ارسال تبلیغات هدفمند، رهگیری شده است.
🔻در اکتبر ۲۰۱۹، گوگل مجبور به پرداخت ۱۷۰ میلیون دلار غرامت جمع آوری غیرقانونی اطلاعات شخصی کودکان بدون رضایت والدین آنها، شده بود
👈متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
🔰 انتشار اسناد همکاری پلتفرمهای اجتماعی با دولت آمریکا
🔹ایلان ماسک، مدیر عامل توییتر، اخیرا ادعا کرده است که همه رسانههای اجتماعی در جهت همکاری با واشنگتن، مطابق با نظرات آژانسهای فدرال ایالاتمتحده آمریکا، اقدام به حذف محتوا میکنند.
🔻اسنادی که ماسک پس از خرید توییتر در تأیید مدعای خود منتشر کرده است، نشان میدهد که این پلتفرم در حذف و سانسور محتوای مربوط به کووید۱۹ با افبیآی، سازمان سیا، پنتاگون و سایر آژانسهای دولتی آمریکا، همکاری کرده است.
🔻ماسک در ادامه این افشاگری در توییتی نوشت: «همه شرکتهای صاحب رسانههای اجتماعی با دخالت گسترده و چه بسا هدایت صریح دولت، در ابعاد وسیع دست به سانسور هدفمند میزنند.»
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
🔅 واحد ابری آمازون و آنالیز دادههای ژنتیکی برای دانشمندان
🔹آمازون با راهاندازی خدمات همگانی اومیکس، محققان و پزشکان را در ذخیره و تجزیه تحلیل دادههای مربوط به دیانای، آرانای و پروتئین یاری میدهد.
🔻این دادهها در اومیکس بهصورت جداگانه یا گروهی دستهبندی، اشتراکگذاری و پردازش و ذخیره میشوند و این امکان را برای محققان فراهم میکنند که با شناسایی مقادیر زیاد داده، زمان و انرژی خود را معطوف اکتشافات علمی جدید کنند.
🔻درحالحاضر تجارت رایانش ابری به سمت مراقبتهای بهداشتی در حرکت است و پیشبینی میشود اندازه بازار تحلیل دادههای ژنومی جهانی تا سال ۲۰۳۰ به بیش از ۲.۱۵ میلیارد دلار برسد.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
⭕️ دوران ریاست هند بر گروه ۲۰ و طرح ممنوعیت رمزارزها
🔹بنابر اعلام دولت هند، قرار است اولویت گروه ۲۰ تحت ریاست این کشور، تمرکز بر مسائلی همچون ایجاد و توسعه چارچوب مقررات جهانی رمزارزهای بیپشتوانه، استیبل کوینها و امور مالی غیرمتمرکز باشد.
🔻شواهد موجود، حاکی از آن است که بانک مرکزی هند از سرسختترین منتقدان صنعت کریپتو بوده و ارزهای دیجیتال را عامل بحرانهای مالی آتی میداند. کارشناسان این نهاد مالی، مدعی هستند که تنها راه برون رفت از این چالش، ممنوعیت استفاده از رمزارزها است.
👈متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
🔘 تمرکز هوآوی بر توسعه سیستمعامل بومی
🔹وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین، اصلیترین رگولاتور صنعتی این کشور، خواستار تلاش بیوقفه فعالان و شرکتهایی چون هوآوی جهت رفع نقاط ضعف و محدودیتهای فناوریهای اساسی همچون سیستم عامل شد.
🔻سیستم عامل، یکی از حوزههای کلیدی است که در بحبوحه محدودیتهای تحمیلی ایالاتمتحده، شرکتهای چینی به منظور کاهش وابستگی به شرکتهای خارجی بر توسعه آن تمرکز کردهاند. به عنوان مثال، شرکت فناوری هوآوی، در حال توسعه سیستم عامل «OpenEuler»، برای حل مشکل فقدان سیستم عامل داخلی چینی برای فناوریهای دیجیتال اساسی است.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
🔰 رویکرد جدید پکن در رقابت فناوری چین و آمریکا
🔹وی شائوجون، از مقامات انجمن صنعت نیمههادی چین در یک سخنرانی، از طراحی مجدد استراتژی صنعتی چین به منظور بهرهگیری بهتر از منابع و استفاده از روشهای مختلف برای تقویت صنعت خبر داده و گفته این استراتژی حداقل تا سال ۲۰۳۵ پابرجا خواهد بود.
🔻وی معتقد است صنعت باید تمرکز خود را بر حوزههایی که از محدودیتهای صادراتی سنگین ایالاتمتحده کمتر آسیب دیدهاند، معطوف کند.
🔻طبق برآورد انجمن صنعت نیمههادی این کشور، کل مبلغ بودجه سرمایهگذاری تراشه در چین با حمایت دولت، تا سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۵۰۰ میلیارد یوان بوده است.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
♦️ الزام تولیدکنندگان به استفاده از درگاه شارژ تایپ سی در هند
❇️ پس از ضربالاجل اتحادیه اروپا مبنی بر لزوم یکسانسازی درگاههای شارژ تلفنهای هوشمند، تبلتها و دوربینهای فروخته شده در این منطقه، دولت هند نیز هشدار مشابهی صادر و اعلام کرده که گوشیهای هوشمند و سایر دستگاههای تلفن همراه فروخته شده در این کشور تا مارس ۲۰۲۵ ملزم به استفاده از درگاههای شارژ تایپ سی هستند.
🔻روزنامه «Times of India»، به نقل از روهیت کومار سینگ، وزیر امور مصرفکنندگان هند گفته: «این دستورالعمل در هند سه ماه پس از اتحادیه اروپا اجرایی میشود چرا که تولیدکنندگان تلفن همراه و لوازم الکترونیکی، زنجیره تأمین جهانی دارند و هند، تنها مقصد عرضه محصولات آنها نیست.»
👈 متن کامل این یادداشت را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
🔘 راه اندازی صرافی ملی تجارت دارایی دیجیتال در چین
🔹علیرغم ممنوعیت استفاده از ارزهای دیجیتال در چین، این کشور قصد دارد پلتفرمی برای تجارت دارایی دیجیتال معرفی کند که موجب تسهیل مبادلات ارزهای دیجیتال و توکنهای «NFT» میشود.
🔻طراحی پلتفرم مذکور مبتنی بر انجام عملیات ثبت، تأیید، سپردهگذاری، ردیابی و حفاظت از داراییهای دیجیتال بوده و از نظر لیو جیاهوی، کارشناس حوزه مالکیت معنوی، مهم و ارزشمند است؛ چرا که مکانیسم بسیار خوبی برای تجارت محصولات دیجیتالی و کپی رایت در آینده فراهم میکند.
🔻لازم به ذکر است، کلکسیونهای دیجیتال در چین بر خلاف «NFT»ها با پول قانونی معامله میشوند و امکان فروش مجدد را ندارند.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
💢 تأیید قانون ممنوعیت تیکتاک توسط رئیسجمهور آمریکا
⏺ جو بایدن، رئیسجمهور ایالاتمتحده، روز پنجشنبه مورخ ۲۹ دسامبر ۲۰۲۲، بستهای ۴۱۲۶ صفحهای که ممنوعیت تیکتاک نیز بخشی از آن بود را امضاء کرد و در نتیجه این قانون لازمالاجرا شد.
🔻مطابق قانون جدید، چهار میلیون نفر، کارمند دولت فدرال ایالاتمتحده از نصب و استفاده از اپلیکیشن ویدیوی کوتاه تیکتاک بر روی دستگاههای الکترونیکی متعلق به سازمانها، منع میشوند. استثنائات موجود برای این قانون، صرفا دلایل تحقیقاتی، قانونی و امنیتی خاص را در بر میگیرد.
🔻تیکتاک ضمن محکوم کردن تنظیم چنین قانونی، در بیانیهای گفت: «کنگره با این کار خود ما را ناامید کرد، این اقدام چیزی جز یک اقدام سیاسی نبوده و کمکی به توسعه منافع امنیتی مردم آمریکا نمیکند.»
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
🔰 و این هـنر مـردان خداست...
◾️ او نمونهی برجستهای از تربیتشدگان اسلام و مکتب امام خمینی بود، او همهی عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید. شهادت پاداش تلاش بیوقفهی او در همهی این سالیان بود.
♦️سومین سالگرد شهادت مظلومانه سردار حاج قاسم سلیمانی تسلیت باد
🆔 @zaviehmag
May 11
✔️ پایان تاثیر منفی تحریمهای آمریکا علیه هوآوی
🔹مطابق برآورد هولدینگ هوآوی، درآمد این شرکت در سال ٢٠٢٢ روند یکپارچهای داشته و این امر گویای آن است که کاهش فروش ناشی از تحریمهای ایالاتمتحده به پایان رسیده است.
🔻بر اساس آمار، هوآوی در سال ٢٠٢٢، تنها رشدی ٠,٠٢ درصدی را در میزان فروش خود تجربه کرده، اما این روند را سازنده ارزیابی کرده است.
🔻فروش هوآوی در سال ٢٠٢١ تحت تاثیر تحریمهای ایالاتمتحده با کاهش قابل توجه ٣٠ درصدی مواجه و به ٦٣٦,٨ میلیارد یوان رسید، رقمی که برای سال ٢٠٢٢، ٦٣٦.٩ میلیارد یوان (معادل ٩١.٥٣ میلیارد دلار) برآورد شد.
👈متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
🔅 متا، در حال بررسی بازگشت دونالد ترامپ
🔹متا کارگروهی را برای بررسی جوانب گوناگون اجازه بازگشت دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق ایالاتمتحده به پلتفرمهایش، فیسبوک و اینستاگرام، تشکیل داده است.
🔻پس از رفع ممنوعیت فعالیت ترامپ در توییتر به واسطه نتیجه نظرسنجی از کاربران توسط ایلان ماسک، متا دومین شرکتی است که درباره این موضوع تصمیمگیری میکند.
🔻انتظار میرود نتایج تحقیقات این کارگروه که شامل افرادی از متخصصان حوزه سیاست عمومی، ارتباطات و محتوا است، تا اواخر ماه میلادی جاری، اعلام شود.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
📌 خاموش کردن صدای ایران در اینترنت؛ تلاشی برای حفظ انحصار رسانهای آمریکا
▪️ در سپتامبر ۲۰۲۲ ژورنال «Intercultural Communication Research»، طی مقالهای به مرور تحریمها و سانسورهای اعمالی از سوی آمریکا بر کاربران ایرانی اینترنت پرداخته و تکصدایی ایالات متحده در اینترنت را به چالش میکشد. به زعم محققان، این یکجانبهگرایی ایالاتمتحده بهطور فزایندهای #اینترنت و آزادی کاربران در بیان نظراتشان را تهدید میکند.
🔻 این مطالعه نشان میدهد که دولت آمریکا با همکاری متا، توییتر و گوگل، رسانهها و کاربران ایرانی را در شبکههای اجتماعی سرکوب میکند.
🔻 فیسبوک، از روزهای ابتدایی آغاز روند انتشار محتواهای مرتبط با شهادت سردار سلیمانی به حذف پستها و حسابهای کاربری مرتبط با این موضوع پرداخت.
🔻 سرانجام این شرکت آمریکایی در بیستم دی ماه سال ۱۳۹۸، رسماً اعتراف کرد که پستهای با مضمون حمایت از سردار سلیمانی را حذف میکند.
🔻 پیرو این اقدام، فدراسیون بینالمللی روزنامهنگاران، طی نامهای اعتراضآمیز به آدام موسری مدیرعامل اینستاگرام، خواست تا سانسور کاربران ایرانی را در اسرع وقت متوقف کند.
🔻 جرمی دیر، سخنگوی فدراسیون بینالمللی روزنامهنگاران نیز میگوید: «این نه تنها نمونه آشکاری از تضعیف سیاست آزادی #رسانه است، بلکه اعتبار پلتفرمهای اجتماعی را بهعنوان عرصهای برای بیان آزاد تضعیف میکند.»
👈 مشروح این گزارش را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
May 11
❇️ تمرکز کنگره آمریکا بر رسانههای اجتماعی در سال ۲۰۲۳
🔘 پس از تصویب لایحه فراجناحی ممنوعیت استفاده از تیکتاک در دستگاههای دولتی و امضای آن توسط رئیسجمهور ایالاتمتحده، اکنون قانونگذاران از تلاش بیشتر در سال جدید برای تنظیم عملکرد رسانههای اجتماعی میگویند.
🔻سناتور امی کلوبچار: «لوایح بسیاری وجود دارند که تحت حمایت دو حزب به صحن سنا راه یافتهاند، اما لابی شرکتهای بزرگ فناوری به حدی قدرتمند است که در عرض ۲۴ ساعت، لوایح مذکور، مسکوت میشوند.»
🔻کلوبچار سال ۲۰۲۳ را سال عملگرایی و اقدام در جهت تصویب چنین لوایحی خوانده است.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
💢 مواجهه نهاد تنظیمگر لهستان با شرکت «T Mobile»
⏺ رگولاتور لهستان، شرکت «T Mobile» را که از شرکتهای تابعه «Deutsche Telekom» بهشمار میآید، به انتشار تبلیغات مبهم در کسبوکار خود، متهم کرده است.
🔻 چنانچه این اتهام اثبات شود، رگولاتور لهستانی مجاز به ضبط ۱۰ درصد از درآمد سالانه این شرکت به عنوان غرامت میباشد.
🔻شرکت «T Mobile» در تبلیغات خود، به مشتریانش وعده ارائه «بسته ۱۲۰۰ گیگابایتی یکساله رایگان» داده است که از نظر رگولاتور لهستان، این اقدام گمراه کننده میباشد چرا که تبلیغ یاد شده، مشتریان را در مورد میزان ارائه اینترنت به صورت ماهانه دچار ابهام کرده و در آن به هزینه ٨ دلاری تمدید بسته، به صورت شفاف اشاره نشده است.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
🔘 آمریکا و خطای محاسباتی در مهار چین
🔹از زمانی که دونالد ترامپ، رییسجمهور سابق آمریکا، چین را به جای متحد، رقیب استراتژیک این کشور خواند، همه تعاملات ایالاتمتحده با این کشور تغییر کرد و همکاریها به رویارویی بدل شد.
🔻دولت ایالاتمتحده طی فرامینی، صادرات انواع تراشههای پیشرفته و سایر فناوریهایی که گفته میشد کاربرد نظامی دارند و ممکن است در ساخت جنگ افزارهای چین و برای مقاصد نظامی مورد استفاده قرار گیرند، ممنوع ساخت.
🔻ریسک بالای این دستور کنترل صادراتی فراسرزمینی از آنجا نشأت میگیرد که میتواند با تاثیر مستقیم و بیسابقه بر زنجیره تأمین نیمههادیها، بر همراهی و همکاری متحدان ایالاتمتحده با این کشور اثر منفی گذاشته و شرکتهای فناوری و صنایع دیگر کشورها را نیز مجبور به سرپیچی کند.
🔻به عقیده کارشناسان، آمریکا قصد دارد جریان فناوری، سرمایه و تخصص در بخشهای پیشرفته فناوری را به چین مسدود کند؛ اما تحقق چنین هدفی میسر نیست. زیرا توسعه و پیشرفت فناوریهای بومی چینی، نوعی کالا نیستند که با عتاب و خطاب بتوان مانع رشد و پیشرفت آن شد.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
💢 برنامه چین برای توسعه فناوری متاورس
⏺ براساس اظهارات کارشناسان صنایع، شکل عملیات و استراتژیهای پلتفرمهای تجارت الکترونیک در چین، به واسطه متاورس، در حال دگرگونی است.
🔻کارشناسان چینی معتقدند فناوریهایی همچون واقعیت مجازی و واقعیت افزوده، که برای فراهم آوردن امکان حضور در فضای مجازی الزامی هستند، این پتانسیل را دارند که کالاها را شبیهسازی کنند و تجربه تعامل جدیدی را در اختیار مصرف کنندگان و تولیدکنندگان قرار دهند. بیشک این امر میتواند الگوی خرید مردم را دگرگون سازد.
🔻وزارت صنعت، فناوری اطلاعات و چندین وزارتخانه دیگر این کشور نیز، در ماه نوامبر طرحی مشترک برای ادغام فناوری واقعیت مجازی در کاربردهای صنعتی منتشر کردند.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
〽️معافیت مالیاتی شرکتهای فناوری در کره جنوبی
🔘 کره جنوبی به تازگی اعلام کرده که قصد دارد به منظور افزایش امنیت زنجیره تأمین و تقویت اقتصاد این کشور، معافیتهای مالیاتی گستردهای به شرکتهای نیمههادی و سایر صنایع فناورانه سرمایهگذار در این کشور، اعطا کند.
🔻بنابر اعلام وزارت دارایی کره جنوبی، شرکتهای فناوری که در داخل این کشور سرمایهگذاری انجام میدهند، مشمول معافیت مالیاتی تا سقف ٣٥ درصد، خواهند شد و این معافیت سبب صرفهجویی رقمی معادل ٢,٢٨ میلیارد دلار برای شرکتها در سال ٢٠٢٤ میشود.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag