7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ببینید چطور یه فرد ضدانقلاب در شبکه ماهواره ای خودش اوضاع کشور به خصوص سیاست های غربگرایان رو تحلیل میکنه.
مشکل اصلی کشور مدیریت ضعیف هست نه چیز دیگه
این کلیپ فوق العادس!
از دست ندهید
🚩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توجیه مضحک مفتی سعودی درباره علت نامگذاری خلیج فارس!
تا کی قراره این مغز برای وهابیها اکبند بمونه؟ الله اعلم!
🔻
داداچ داری اشتباه میزنی...
دقت کردید شعارهایی که طرفداران سینهچاک کورش سر میدن، در حقیقت، توهین به کورش هست؟ یعنی اینقدر بیفکر و تباه هستند... دقت کردید اینها علیه همه چیز، از ریش و پشم گرفته تا غزه و لبنان شعار دادن ولی هیچ شعاری علیه اسراییل و انگلیس ندادن؟
#هفتم_آبان #هفت_آبان #پاسارگاد #تخت_جمشید #هخامنشیان #هخامنشی #کورش_کبیر #کوروش_کبیر #کوروش_بزرگ #نقد_باستانگرایی #نقد_زرتشت #زرتشت #باستانگرایی #تاریخ_ایران #ایران_باستان
لطفاً منتشر کنید
⭕️تحلیلی بر هشتگ های مورد استفاده در اعتراضات لبنان
🔺این پژوهش تحلیلی که جونز نتایج آن را نیز در توییتر منتشر کرده، میگوید که با توجه به تاثیر حملات مشکوک صورت گرفته در فضای مجازی ضد سید حسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان تلاش کرد سر منشاء این حملات را بررسی کند و به همین علت به تاخیر حدود 6500 کامنت از 4500 صفحه توئیتر پرداخت و متوجه شد که تعداد حسابهای شرکت کننده در این هشتکها افزایش قابل توجهی داشته است.
💢حسابهایی که همگی آنها اخیراً تاسیس شده و قدمت آنها به ماه گذشته یعنی اندکی قبل از آغاز اعتراضات در لبنان بازمیگردد. جونز میافزاید که اسامی کابران حسابهای تازه تاسیس شده که هشتکهای ضد سید حسن نصرلله را منتشر کرده اند، مانند نام کاربری «yel15abafkjttk0» خیلی عجیب و غریب هستند، علاوه بر اینکه این حساب ها مربوط به عربستان سعودی هستند. برخی از این حسابها طی یک و نیم ماه بالغ بر 10 هزار کامنت منتشر کردهاند.
🔺بر اساس این گزارش کامنتهای مربوط به اعتراضات لبنان بیش از 328 مورد است و نکته جالب اینکه بعد از لبنان بیشترین کامنتها مربوط به عربستان وامارات و قطر است.
#سواد_رسانه
همین چیزی که #مقتدی_صدر امروز در #عراق رقم زده اگه نظام مدیریت نمیکرد و مردم هوشمندانه وارد نمیشدند، #احمدینژاد و #اصلاحطلبان در دیماه ۹۶ رقم میزدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️به جز امیر مهدی ژوله انسانهای به دردنخور دیگری هم هستند که از اینستاگرام درآمدهای میلیونی دارند..
🔹این خانم شغلش این است که پول می گیرد و تو اینستاگرام پیام تبریک تولد می دهد، همین!
🔸روزانه حدود ۱۰ تبلیغ دارد.
برای هر تبلیغ حدود ۲۵۰ هزار تومن میگیرد.
متوسط درآمد ماهانه ۷۵ میلیون تومان.
حقوق یک کارگر با ۸ ساعت کار کمتر از ۲ میلیون تومان است.
#لزوم_دریافت_مالیات_از_مفتخورها
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت شنیدنی استاد فرشچیان از عنایت امام رضا(ع)